Nieuwsbericht

 22 April 2024

    

Welkom bij de kick-off van Alpe d'HuZes 2024

Het is bijna zover, de dag waar alle Alpe d’HuZessers zich al maanden op voorbereiden. Beleef het officiële startschot van Alpe d’HuZes mee op zondag 28 april van 9.00 tot 14.30 uur in Arnhem. We zijn ook dit jaar weer te gast bij Sportcentrum Papendal. Kom hier je koerskleding ophalen, stel alle vragen die je nog hebt en kijk in de winkel of op de deelnemersmarkt of daar nog iets van je gading te vinden is.

   

   

Wat kun je verwachten?

Ophalen kleding

Deelnemers kunnen de door hen bij Bioracer bestelde koerskleding ophalen. Let op:

  • We sturen geen kleding op en het is niet mogelijk om de kleding op een andere dag of andere locatie op te halen. Maar je kunt natuurlijk wel iemand anders vragen jouw pakketje mee te nemen.
  • Voor het ophalen van de kleding heb je een pakbon nodig met jouw team-of deelnemersnummer. Zorg dus dat je deze geprint of op je telefoon hebt. De link naar de pakbon vind je in de mail die Bioracer je in de week van 22 april stuurt. Zit je in een team dan gaat de pakbon naar jouw teamcaptain. Controleer ook of de mail niet in je spambox terecht is gekomen.
  • In Papendal zijn de balies op nummer ingericht, dus je haalt de kleding bij de balie met het nummer dat op jouw pakbon staat.
  • Deelnemers aan Alpe d’HuZus krijgen een pakbon met een inschrijfnummer en kunnen hun kleding bij dat nummer ophalen.
  • Controleer alle bestelde kleding ter plekke. Is er iets niet in orde? Maak er dan direct melding van. Bioracer is aanwezig op Papendal om eventuele problemen op te lossen.

Kick-off

Een inspirerende sessie voor alle deelnemers en vrijwilligers. Met bijzondere verhalen, de laatste praktische tips en muziek. Hét startsein om nu samen op weg te gaan naar Frankrijk.

Informatiemarkt

Verschillende teams van vrijwilligers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe kun je je het beste voorbereidenen wat moet je nog regelen? Maar ook: wat gebeurt er met het geld dat jij hebt opgehaald?

Winkel

In onze winkel vind je leuke en handige artikelen voor de koersweek. Je kunt hier uiteraard met pin betalen en de opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes

Deelnemersmarkt

Er is ook een markt waar deelnemers of teams productenverkopen om zo extra donaties te genereren. Je kunt je hiervoor aanmelden via team.evenementen@alpedhuzes.nl  

    

Praktisch informatie

Aanmelden

Het is niet nodig om je aan te melden voor deze dag. De toegang is gratis en ook vrienden, familie en sponsors zijn van harte welkom.

Programma

  • Van 9.00 tot 14.30 uur:
    • ophalen koerskleding;
    • informatiemarkt voor vragen;
    • winkel met Alpe d’HuZes-artikelen;
    • markt met producten van deelnemers;
    • catering.
  • Van 12.00 tot 13.00 uur:  
    • officiële kick-off Alpe d’Huzes 2024.

Locatie

Sportcentrum Papendal, Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem.

Parkeren is hier gratis en het Sportcentrum is ook per openbaar vervoer bereikbaar. Meer informatie op Papendal.nl

Catering

Op het cateringplein kun je de hele dag terecht voor een hapje en een drankje. Van koffie, thee en frisdrank tot broodjes en fruit.

Foto’s en film

De vrijwilligers van team Beeld maken foto- en filmopnames tijdens deze dag. En er zijn foto’s en filmpjes van hen te zien van afgelopen jaren.