WAT IS ALPE D'HUZES?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’

Doe mee en maak het verschil voor kankeronderzoek op donderdag 6 juni 2024!

Hoe werkt het?

1. Inschrijven

Schrijf je officieel in voor Alpe d’HuZes 2024

2. Donaties werven

Het streefbedrag dat je dient in te zamelen als deelnemer is 2500 euro. Maar maak je geen zorgen - wij helpen je bij elke stap!

3. Trainen

Alpe d’HuZes is een pittige klim, bereid je goed voor!

4. Klimmen

Je beklimt de Alpe d’Huez maximaal zes keer. Je start in Bourg d’Oisans en rijdt naar Alpe d’Huez, waarna je de weer afdaalt naar de start in Bourg d’Oisans voor een eventuele volgende beklimming.

Beloningen

Tijdens het werven van donaties word je aangemoedigd om badges te verzamelen voor het uitvoeren van bepaalde eenvoudige acties op je actiepagina. Door elke badge te ontgrendelen wordt je geholpen om makkelijker je streefbedrag te halen.

5 keer deelnemer

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Pagina gedeeld op social

Profielfoto toegevoegd

Streefbedrag gehaald

Wie nemen deel?

Alpe d’HuZes verwelkomt fietsende, hardlopende of wandelende deelnemers, van alle fitnessniveaus en achtergronden. Het enige dat alle deelnemers gemeen hebben is dat ze geloven in een toekomst waarin niemand meer doodgaat aan kanker.

Om meer te weten te komen over wie er met jou de uitdaging aangaan, lees hier de bijzondere verhalen van deelnemers, vrijwilligers en sponsors.

Of bekijk hier de andere deelnemers aan Alpe d’HuZes. 

Wat nog meer?

Als officiële Alpe d’HuZes deelnemer maak je deel uit van volledig ondersteund evenement.

Het enige waar je zelf voor moet zorgen is je training, je donatiewerving, je materieel (fiets, schoenen) en je verblijf. Wij zorgen voor de rest!

Heb je vragen? Kijk dan op de FAQ pagina.

Nog niet overtuigd? Kom hier meer te weten over de geldbesteding van Alpe d’HuZes en welke onderzoeken er gefinancierd worden door Alpe d’HuZes.