search

Begeleide afdaling om 3:30 uur

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Deelnemers die boven op de berg overnachten, krijgen de gelegenheid om donderdag ’s morgens vroeg met de fiets onder begeleiding van motards gezamenlijk af te dalen van Alpe d’Huez naar Bourg d’Oisans. Het verzamelpunt voor deze begeleide afdaling is het finishplein bij het Palais des Sports.

De verwachting is dat de deelnemers om 4.15 uur bij de start in Bourg d’Oisans arriveren. Vanuit de organisatie wordt dringend geadviseerd om van deze begeleide afdaling gebruik te maken en NIET zelf in het donker af te dalen. Zorg voor voldoende licht op je fiets bij de afdaling.

Fietsende deelnemers onder de achttien jaar en lopers mogen niet afdalen. Als je geen eigen vervoer hebt naar het startplein, carpool dan met supporters of deelnemers die wel met eigen vervoer naar beneden gaan voor de eerste start.

Let op: tot circa 6.00 uur is het nog donker. Zorg dus voor goede verlichting (voor en achter!) op je fiets, waardoor je op de berg zichtbaar bent voor alle verkeer. Kies bij het afdalen voor extra of andere kleding. Onderkoelingsverschijnselen kunnen vooral bij de eerste en de laatste klim een groot risico vormen.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors