search

Laatste start en sluiting finish

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

De laatste startmogelijkheid op donderdag is om 18.00 uur. Daarna gelden de volgende uiterste doorkomsttijden:

 

Plaats

Tijdstip

bocht 16

uiterlijk 18.30 uur

bocht 7

uiterlijk 19.15 uur

finish

uiterlijk 20.00 uur

Ben je later dan deze tijd bij de desbetreffende bocht, dan wordt je gevraagd te stoppen en in de bezemwagen plaats te nemen.


Finishen

De finish is in Alpe d’Huez bij het Palais des Sports. Parkeren is hier niet toegestaan. Op het finishplein zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens is medische verzorging en massage mogelijk.


Geniet ten volle van jouw finishmoment en de ambiance, maar houd daarbij rekening met de overige deelnemers. Een vlotte doorstroming is belangrijk voor een goed verloop. Blijf dus niet stilstaan op de rijbaan en maak ‘de foto’s voor thuis’ buiten het parcours. Geniet maar houd de weg vrij voor andere deelnemers.

Als je in het finishgebied wilt pauzeren, zet je fiets dan in de hiervoor bestemde rekken, zodat het finishterrein begaanbaar blijft en de fietsen niet beschadigd raken. Er is geen bewaakte stalling, dus zorg zelf voor een slot.

Verder is het verboden om op de finish en rond het finishplein teksten, sponsoruitingen of aanmoedigingen op de grond te schrijven.

Wij streven naar een rookvrij evenement, dus het gehele finishplein is rookvrij.

Supporters zijn niet toegestaan in de finishstraat. Als supporter blijf je achter de hekken.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors