search

Laatste start en sluiting finish

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

De laatste startmogelijkheid op donderdag is om 18.00 uur. Daarna gelden de volgende uiterste doorkomsttijden:

 

Plaats

Tijdstip

bocht 16

uiterlijk 18.30 uur

bocht 7

uiterlijk 19.15 uur

finish

uiterlijk 20.00 uur

Ben je later dan deze tijd bij de desbetreffende bocht, dan wordt je gevraagd te stoppen en in de bezemwagen plaats te nemen.


Finishen

De finish is in Alpe d’Huez bij het Palais des Sports. Parkeren is hier niet toegestaan. Op het finishplein zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens is medische verzorging en massage mogelijk.


Geniet ten volle van jouw finishmoment en de ambiance, maar houd daarbij rekening met de overige deelnemers. Een vlotte doorstroming is belangrijk voor een goed verloop. Blijf dus niet stilstaan op de rijbaan en maak ‘de foto’s voor thuis’ buiten het parcours. Geniet maar houd de weg vrij voor andere deelnemers.

Als je in het finishgebied wilt pauzeren, zet je fiets dan in de hiervoor bestemde rekken, zodat het finishterrein begaanbaar blijft en de fietsen niet beschadigd raken. Er is geen bewaakte stalling, dus zorg zelf voor een slot.

Verder is het verboden om op de finish en rond het finishplein teksten, sponsoruitingen of aanmoedigingen op de grond te schrijven.

Wij streven naar een rookvrij evenement, dus het gehele finishplein is rookvrij.

Supporters zijn niet toegestaan in de finishstraat. Als supporter blijf je achter de hekken.

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

Onze sponsors