search

Laatste start en sluiting finish

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

De laatste startmogelijkheid op donderdag is om 18.00 uur. Daarna gelden de volgende uiterste doorkomsttijden:

 

Plaats

Tijdstip

bocht 16

uiterlijk 18.30 uur

bocht 7

uiterlijk 19.15 uur

finish

uiterlijk 20.00 uur

Ben je later dan deze tijd bij de desbetreffende bocht, dan wordt je gevraagd te stoppen en in de bezemwagen plaats te nemen.


Finishen

De finish is in Alpe d’Huez bij het Palais des Sports. Parkeren is hier niet toegestaan. Op het finishplein zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Tevens is medische verzorging en massage mogelijk.


Geniet ten volle van jouw finishmoment en de ambiance, maar houd daarbij rekening met de overige deelnemers. Een vlotte doorstroming is belangrijk voor een goed verloop. Blijf dus niet stilstaan op de rijbaan en maak ‘de foto’s voor thuis’ buiten het parcours. Geniet maar houd de weg vrij voor andere deelnemers.

Als je in het finishgebied wilt pauzeren, zet je fiets dan in de hiervoor bestemde rekken, zodat het finishterrein begaanbaar blijft en de fietsen niet beschadigd raken. Er is geen bewaakte stalling, dus zorg zelf voor een slot.

Verder is het verboden om op de finish en rond het finishplein teksten, sponsoruitingen of aanmoedigingen op de grond te schrijven.

Wij streven naar een rookvrij evenement, dus het gehele finishplein is rookvrij.

Supporters zijn niet toegestaan in de finishstraat. Als supporter blijf je achter de hekken.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors