search

Medische verzorgpunten

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Er is een noodnummer voor medische hulp. Dit telefoonnummer (00 33 642 49 51 15) staat op je startbordje.

 

Hier kun je ons op donderdag vinden

start

In de meditrailer bij het startplein.

bocht 16

Hier is een tent ingericht langs de route.

bocht 7

Hier is een tent ingericht langs de route.

finish

In de grote zaal bij de finish in het Palais des Sports.

onderweg

Er zijn de hele dag voertuigen van het medisch team (onder andere een ambulance) op het parcours aanwezig. Je kunt ze herkennen aan de signaalkleuren.

Heb je onderweg mensen gezien die hulp nodig hebben of heb je zelf hulp nodig, spreek dan iemand van de organisatie aan of maak het kenbaar aan een motard. Zij kunnen contact opnemen met een van de posten of de centralist. Op die manier wordt zo snel mogelijk hulp geregeld.

Verder nog het volgende:

  • Als er iets gebeurt, denk dan ook aan je eigen veiligheid.

  • Luister naar je lichaam! Wees verstandig en forceer niet die laatste kilometer als je merkt dat het niet meer gaat. Je eigen gezondheid gaat boven alles.
  • En last but not least: alle mensen van het team Medisch staan hier deze week voor jou. En ze doen dat, net als iedere vrijwilliger, op eigen kosten.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors