search

Medische verzorgpunten

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Er is een noodnummer voor medische hulp. Dit telefoonnummer (00 33 642 49 51 15) staat op je startbordje.

 

Hier kun je ons op donderdag vinden

start

In de meditrailer bij het startplein.

bocht 16

Hier is een tent ingericht langs de route.

bocht 7

Hier is een tent ingericht langs de route.

finish

In de grote zaal bij de finish in het Palais des Sports.

onderweg

Er zijn de hele dag voertuigen van het medisch team (onder andere een ambulance) op het parcours aanwezig. Je kunt ze herkennen aan de signaalkleuren.

Heb je onderweg mensen gezien die hulp nodig hebben of heb je zelf hulp nodig, spreek dan iemand van de organisatie aan of maak het kenbaar aan een motard. Zij kunnen contact opnemen met een van de posten of de centralist. Op die manier wordt zo snel mogelijk hulp geregeld.

Verder nog het volgende:

  • Als er iets gebeurt, denk dan ook aan je eigen veiligheid.

  • Luister naar je lichaam! Wees verstandig en forceer niet die laatste kilometer als je merkt dat het niet meer gaat. Je eigen gezondheid gaat boven alles.
  • En last but not least: alle mensen van het team Medisch staan hier deze week voor jou. En ze doen dat, net als iedere vrijwilliger, op eigen kosten.

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

Onze sponsors