search

Saamhorigheidsklim

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Op donderdag kunnen alle deelnemers meedoen met de laatste beklimming van de dag: de saamhorigheidsklim. Door samen de laatste klim te doen wordt de saamhorigheid van de Alpe d’HuZes-familie benadrukt. Je ontmoet nieuwe mensen, je vertelt elkaar je motivatie, je geeft elkaar een extra duwtje omhoog, een zogeheten ‘Hermannetje’. We helpen elkaar en zo zorgen we er als groep voor dat iedereen de laatste klim kan voltooien en voor het sluiten van de finish arriveert. De saamhorigheidsklim is ieder jaar een enorme belevenis!

Meld je vooraf aan voor de saamhorigheidsklim. Dat kan wanneer je je startbordje ophaalt.


Naast saamhorigheid staat veiligheid centraal!

Vanwege de grote groep deelnemers aan deze klim is er motorbegeleiding voor ieders veiligheid. Je mag maximaal met twee lopers naast elkaar lopen of met twee fietsers naast elkaar fietsen. Let erop dat je de weg of de bochten niet blokkeert. Eventueel wordt er gestart in verschillende groepen. Bij bocht 3 hergroeperen de groepen zich en wordt de saamhorigheidsklim gezamenlijk vervolgd.


Verzamelpunt en -tijd van de saamhorigheidsklim

Op donderdag verzamelen:

  • de hardlopers op het startplein om 16.30 uur, waarna de start is om 16.45 uur;
  • de fietsers op het startplein om 16.30 uur, waarna de start is om 17.00 uur.

De hardlopers en fietsers zijn rond 19.15 uur bij bocht 3, waar de wandelaars en wheelers/handbikers zich bij de saamhorigheidsklim kunnen aansluiten om hierna gezamenlijk naar de finish te gaan. De finish is rond 19.50 uur.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors