search

Starten op donderdag

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Let op: de berg is afgesloten voor Nederlandse auto’s tussen 3.30 en 20.00 uur.

De eerste start voor alle lopende en fietsende Alpe d’HuZessers is om 4.30 uur vanuit het centrum van Bourg d’Oisans. Vanaf 5.30 uur is het startplein voor iedereen het start- en keerpunt.


Strakke regie bij de start

Een gezamenlijke start met zo’n grote groep deelnemers vraagt om spelregels:

  • De lopers worden via een vaste route naar de start in het centrum begeleid en opgesteld vlak bij de start. 

  • De fietsers worden via een vaste route naar het centrum geleid en opgesteld. Volg hier de aanwijzingen van de vrijwilligers en motards op!
  • Er wordt opgesteld in startvakken. Vanuit de startvakken wordt met tussenpozen van een paar minuten gestart (afhankelijk van de weersomstandigheden).
  • Het eerste deel fiets of loop je onder begeleiding van motards richting de eerste bocht. 

  • De startmat ligt voor de eerste start van zowel de fietsers als de lopers in het centrum van Bourg d’Oisans. 

  • Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, want tijdens de start wordt een deel van de aanrijroute afgesloten. 

  • Er wordt gestart op volgorde van aankomst. Je sluit achteraan aan. Je deelnemersnummer speelt geen rol bij de startvolgorde. 

  • Op donderdagochtend duurt de gehele startprocedure van de eerste tot de laatste loper of fietser circa 45-60 minuten. Tijdregistratie tot 5.30 uur:

Tussen 4.30 uur en 5.30 uur wordt de start alleen in het dorp geregistreerd. Vanaf 5.30 uur worden de starts vanaf het startplein geregistreerd. Wat betekent dit? Wil je vóór 5.30 uur de berg op, dan zul je vanuit het dorp moeten starten. Invoegen op de rotonde is niet mogelijk. Doe je dit wel, dan wordt je eerste start niet geregistreerd.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors