search

Tijdmeting en videoregistratie

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

De klimtijden worden geregistreerd met behulp van het registratiesysteem van MySports. Via de Alpe d’HuZes-app kunnen jij en je supporters (ook degenen die thuis zijn gebleven) jouw klimtijden volgen. Download de Alpe d’HuZes-app via Google Play of de App Store.

Ook worden de klimtijden direct gepubliceerd op de website opgevenisgeenoptie.nl.

De tijdregistratiechip is verwerkt in een sticker die aan de zadelpen moet worden vastgeplakt. In de sticker zit een zeer dunne chip verwerkt, die met de registratiematten en richtantennes kan communiceren. Bij het passeren van een mat of richtantenne klinkt een piepsignaal. Mocht je bij de passage niets horen, ga dan nog even terug voor een tweede poging. Beter twee keer geregistreerd dan niet geregistreerd. Bij twee keer registreren binnen korte tijd geldt de tweede tijd.

Na afloop van Alpe d’HuZes worden jouw persoonlijke videobeelden en hoge-resolutiefoto’s beschikbaar gesteld via www.mysports.tv/site/nl, zodat je deze online kunt bekijken en/of kopen.

We registreren per beklimming een aantal tijden: start, aankomst en nog een aantal tussentijden. Het registratiesysteem registreert alleen de beklimmingen. Per deelnemer wordt tot een maximum van zes beklimmingen geregistreerd.

De organisatie doet er alles aan om het proces van de tijdregistratie optimaal te laten verlopen. Je kunt geen aanspraak maken op resultaten die, om welke reden dan ook, niet of foutief in het systeem aanwezig zijn.

Tot slot: Alpe d’HuZes is geen wedstrijd. De registratie van tijden zal nooit gebruikt worden om je aan te moedigen om snelheidsrisico’s te nemen. Veiligheid staat voorop en we vertrouwen erop dat je dit respecteert! Dat geldt ook voor het aantal beklimmingen. Je bent ook een kanjer als je één keer bovenkomt, en niet alleen als je zes keer bovenkomt.

Met vragen tijdens en na de koersweek over de tijdregistratie kun je terecht bij tijden@alpe-dhuzes.nl.

 

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors