search

Tijdmeting en videoregistratie

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

De klimtijden worden geregistreerd met behulp van het registratiesysteem van MySports. Via de Alpe d’HuZes-app kunnen jij en je supporters (ook degenen die thuis zijn gebleven) jouw klimtijden volgen. Download de Alpe d’HuZes-app via Google Play of de App Store.

Ook worden de klimtijden direct gepubliceerd op de website opgevenisgeenoptie.nl.

De tijdregistratiechip is verwerkt in een sticker die aan de zadelpen moet worden vastgeplakt. In de sticker zit een zeer dunne chip verwerkt, die met de registratiematten en richtantennes kan communiceren. Bij het passeren van een mat of richtantenne klinkt een piepsignaal. Mocht je bij de passage niets horen, ga dan nog even terug voor een tweede poging. Beter twee keer geregistreerd dan niet geregistreerd. Bij twee keer registreren binnen korte tijd geldt de tweede tijd.

Na afloop van Alpe d’HuZes worden jouw persoonlijke videobeelden en hoge-resolutiefoto’s beschikbaar gesteld via www.mysports.tv/site/nl, zodat je deze online kunt bekijken en/of kopen.

We registreren per beklimming een aantal tijden: start, aankomst en nog een aantal tussentijden. Het registratiesysteem registreert alleen de beklimmingen. Per deelnemer wordt tot een maximum van zes beklimmingen geregistreerd.

De organisatie doet er alles aan om het proces van de tijdregistratie optimaal te laten verlopen. Je kunt geen aanspraak maken op resultaten die, om welke reden dan ook, niet of foutief in het systeem aanwezig zijn.

Tot slot: Alpe d’HuZes is geen wedstrijd. De registratie van tijden zal nooit gebruikt worden om je aan te moedigen om snelheidsrisico’s te nemen. Veiligheid staat voorop en we vertrouwen erop dat je dit respecteert! Dat geldt ook voor het aantal beklimmingen. Je bent ook een kanjer als je één keer bovenkomt, en niet alleen als je zes keer bovenkomt.

Met vragen tijdens en na de koersweek over de tijdregistratie kun je terecht bij .

 

Laatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors