search

Tijdmeting en videoregistratie

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

De klimtijden worden geregistreerd met behulp van het registratiesysteem van MySports. Via de Alpe d’HuZes-app kunnen jij en je supporters (ook degenen die thuis zijn gebleven) jouw klimtijden volgen. Download de Alpe d’HuZes-app via Google Play of de App Store.

Ook worden de klimtijden direct gepubliceerd op de website opgevenisgeenoptie.nl.

De tijdregistratiechip is verwerkt in een sticker die aan de zadelpen moet worden vastgeplakt. In de sticker zit een zeer dunne chip verwerkt, die met de registratiematten en richtantennes kan communiceren. Bij het passeren van een mat of richtantenne klinkt een piepsignaal. Mocht je bij de passage niets horen, ga dan nog even terug voor een tweede poging. Beter twee keer geregistreerd dan niet geregistreerd. Bij twee keer registreren binnen korte tijd geldt de tweede tijd.

Na afloop van Alpe d’HuZes worden jouw persoonlijke videobeelden en hoge-resolutiefoto’s beschikbaar gesteld via www.mysports.tv/site/nl, zodat je deze online kunt bekijken en/of kopen.

We registreren per beklimming een aantal tijden: start, aankomst en nog een aantal tussentijden. Het registratiesysteem registreert alleen de beklimmingen. Per deelnemer wordt tot een maximum van zes beklimmingen geregistreerd.

De organisatie doet er alles aan om het proces van de tijdregistratie optimaal te laten verlopen. Je kunt geen aanspraak maken op resultaten die, om welke reden dan ook, niet of foutief in het systeem aanwezig zijn.

Tot slot: Alpe d’HuZes is geen wedstrijd. De registratie van tijden zal nooit gebruikt worden om je aan te moedigen om snelheidsrisico’s te nemen. Veiligheid staat voorop en we vertrouwen erop dat je dit respecteert! Dat geldt ook voor het aantal beklimmingen. Je bent ook een kanjer als je één keer bovenkomt, en niet alleen als je zes keer bovenkomt.

Met vragen tijdens en na de koersweek over de tijdregistratie kun je terecht bij .

 

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors