search

Actuele informatie

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Actuele informatie op de berg

Alpe d’HuZes-app en koersboekje (pdf)

Alle koersinformatie over Alpe d’HuZes vind je in de Alpe d’HuZes-app of in het koersboekje (te downloaden als pdf op de website opgevenisgeenoptie.nl). Print het koersboekje pas uit kort voor de koersweek, omdat er op het laatste moment nog wijzigingen kunnen zijn.

De informatie in de app wordt regelmatig geüpdatet met nieuws en foto’s. Heb je vragen, check dan eerst de Alpe d’HuZes-app. Klimtijden van jezelf of van degene die je volgt tijdens de koersdagen (Alpe d’HuZus en Alpe d’HuZes), vind je onder ‘Live klimtijden’ in het hoofdmenu (Home) en op de homepage. Je ontvangt de live tijden op je smartphone. Eventuele noodmeldingen, bijvoorbeeld in het geval van noodweer, worden ook via de app verspreid.


Online magazine

Ons eigen online magazine Alpe d’HuZes verschijnt tijdens de koersweek van dinsdag tot en met vrijdag.

Waar vind je het online magazine Alpe d’HuZes? Elke dag wordt via Twitter, Facebook en de website de link naar het online magazine verspreid.

In het online magazine staan heel veel foto’s, korte nieuwtjes, leuke achtergrondverhalen en vooral veel interviews met (oud-)deelnemers. Het magazine is crossmediaal, dus je krijgt er direct YouTube-filmpjes, fotoseries en meer informatie bij.

Live-info via opgevenisgeenoptie.nl

De website bevat gedurende de koersweek alle live-informatie over Alpe d’HuZes.


Wat staat er zoal op de site:

  • actuele informatie over de koersweek; 

  • impressiefoto’s; 

  • live klimtijden van de deelnemers; 

  • live beelden; 

  • alles wat er verder over Alpe d’HuZes wordt geschreven op internet.


Radio Alpe d’HuZes op FM 107.6

Alpe d’HuZes heeft een eigen lokale radiozender met bekende presentatoren zoals Bert Kranenbarg en Marco Verhoef. Het is de snelste informatiebron van de organisatie, ook bij calamiteiten. Radio Alpe d’HuZes brengt tijdens de koersweek de laatste nieuwtjes van de organisatie, gesprekken met deelnemers en live verslagen van de koersdagen en de deelnemersbijeenkomsten.

Radio Alpe d’HuZes kun je vinden in het glazen huis van het Palais des Sports. Daar kun je ook je favoriete zes platen doorgeven via speciale briefjes; deze worden dan gedraaid op de radio. Aanmoedigingen en verzoekplaten aanvragen voor deelnemers kan (ook vanuit Nederland) via radio@alpe-dhuzes.nl.

Via opgevenisgeenoptie.nl kan ook in Nederland worden meegeluisterd met de uitzendingen vanuit Frankrijk.


Actuele informatie thuisblijvers

Live op televisie

Alpe d’HuZes is op donderdag (7 juni, de koersdag) van 7.00 tot 17.00 uur rechtstreeks te volgen: regionaal via RTV Utrecht, Omroep Brabant, NH, Omroep West, Omroep Gelderland, Omroep Zeeland, RTV Drenthe en RTV Oost; landelijke via het digitale kanaal NPO Nieuws, via Ziggo kanaal 501 en KPN kanaal 43.

Alle regionale omroepen vind je in heel Nederland via digitale televisie. Zo kun je in bijvoorbeeld Maastricht, Rotterdam of Groningen gewoon Alpe d’HuZes live volgen. Sommige omroepen hanteren een afwijkende uitzendtijd. Check daarvoor hun websites. Hart van Nederland van SBS6 besteedt ook uitgebreid aandacht aan Alpe d'HuZes.


Livestream op internet/Liveblog NU.nl

Omroep Brabant zal Alpe d’HuZes op donderdag van 7.00 tot 17.00 uur live streamen via internet: omroepbrabant.nl.  Ook via ad.nl, nponieuws.nl, en opgevenisgeenoptie.nl is de livestream uitzending te volgen. Op verschillende momenten zijn er uitzendingen via Facebook. Houd de social media-kanalen van Alpe d'HuZes in de gaten.

Op NU.nl is op donderdag de live-blog van Alpe d’HuZes te volgen.


NPO Radio 5

Bert Kranenbarg en Henkjan Smits zullen namens NPO Radio 5 rechtstreeks verslag doen van Alpe d’HuZes. Woensdag van 16.00 tot 18.00 uur en donderdag van 16.00 tot 20.00 uur komen de uitzendingen live vanaf het glazen huis voor het Palais des Sports. Deze programma’s zullen ook worden uitgezonden op Radio Alpe d’HuZes FM 107.6.


Pers en media

De pers is welkom tijdens Alpe d’HuZes. Pers kan zich aanmelden via pers@alpe-dhuzes.nl.

Alleen vooraf aangemelde media kunnen wij vervoer en werkruimte garanderen. Voor de pers geldt dat zij tegen betaling gebruik kunnen maken van de door Alpe d’HuZes ter beschikking gestelde internetverbinding in het Palais des Sports.

Aangezien het niet toegestaan is om met gemotoriseerd vervoer op het parcours te komen tijdens de koersdag, stellen wij aanwezige pers in de gelegenheid om gebruik te maken van vervoer door de organisatie. Dit vervoer, hoofdzakelijk per motor, is uiteraard beperkt en gaat op volgorde van aanmelding.

Ben je deelnemer en wordt jouw team gevolgd door officiële media die gebruik willen maken van faciliteiten, mail dan naar pers@alpe-dhuzes.nl.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors