search

Fotografie/groepsfoto

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Fotografen van Alpe d’HuZes

Fotografen zijn herkenbaar aan hun paarse shirts, al dan niet met gele hesjes. Zij maken tijdens de koersweek foto’s voor de organisatie (website, pers, sociale media), maar vooral ook voor jou als deelnemer of vrijwilliger. De foto’s zijn tijdens de koersweek vrijwel meteen te bekijken op www.opgevenisgeenoptie.nl/beeld/fotos. Al het fotomateriaal is na de koersweek daar te bekijken en gratis te downloaden.


Groepsfoto van alle deelnemers in koerskleding

Op dinsdag om 16.00 uur wordt de groepsfoto gemaakt van alle deelnemers in koerskleding. Verzamelplaats is bij de ingang van het Palais des Sports in Alpe d’Huez vanaf 15.45 uur. Volg de instructies van de fotografen op, zodat we in een korte tijd een mooie foto krijgen van alle deelnemers. Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent!


Foto’s van deelnemende teams en individuele deelnemers

Voorafgaand aan en na afloop van de groepsfoto bieden de fotografen van Alpe d’HuZes aan alle individuele deelnemers en deelnemende teams de mogelijkheid om een foto te laten maken. Tijd: 14.30-15.45 en 16.15-17.00 uur (omgeving Palais des Sports).

Naast de deelnemers, die Alpe d’HuZes-kleding aan moeten hebben, mogen ook de supporters en sponsoren mee op de foto.

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors