search

Fotografie/groepsfoto

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Fotografen van Alpe d’HuZes

Fotografen zijn herkenbaar aan hun paarse shirts, al dan niet met gele hesjes. Zij maken tijdens de koersweek foto’s voor de organisatie (website, pers, sociale media), maar vooral ook voor jou als deelnemer of vrijwilliger. De foto’s zijn tijdens de koersweek vrijwel meteen te bekijken op de website van Alpe d’HuZes via opgevenisgeenoptie.nl/beeld/fotos. Al het fotomateriaal is na de koersweek daar te bekijken en gratis te downloaden.


Groepsfoto van alle deelnemers in koerskleding

Op dinsdag om 16.00 uur wordt de groepsfoto gemaakt van alle deelnemers in koerskleding. Verzamelplaats is bij de ingang van het Palais des Sports in Alpe d’Huez vanaf 15.45 uur. Volg de instructies van de fotografen op, zodat we in een korte tijd een mooie foto krijgen van alle deelnemers. Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent!


Foto’s van deelnemende teams en individuele deelnemers

Voorafgaand aan en na afloop van de groepsfoto bieden de fotografen van Alpe d’HuZes aan alle individuele deelnemers en deelnemende teams de mogelijkheid om een foto te laten maken. Tijd: 14.30-15.45 en 16.15-17.00 uur (omgeving Palais des Sports).

Naast de deelnemers, die Alpe d’HuZes-kleding aan moeten hebben, mogen ook de supporters en sponsoren mee op de foto.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors