search

Voorbereidingen koersdagen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Startbordjes en tijdregistratiechips

In het Palais des Sports (bij het informatiepunt van deelnemerscoördinatie) moeten de gepersonaliseerde startbordjes en tijdregistratiechips en de eventuele nalevering van de kleding afgehaald worden.


De openingstijden zijn:

  • zondag van 13.00 tot 16.00 uur; 

  • maandag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur; 

  • dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur; 

  • woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De startbordjes van Alpe d’HuZes (donderdag), Alpe d’HuZus (woensdag) en van kinderen van 18 jaar en jonger hebben ieder een eigen kleur. Startbordjes zijn alleen te gebruiken op de dag dat je bent ingedeeld.


Op de achterzijde van het startbordje staat het noodnummer van de medische hulp.

  • Vul met een watervaste marker (neem die mee naar Frankrijk) jouw persoonlijke informatie in. 

  • Het startbordje bevestig je aan de voorzijde van je fiets en maak je vast met twee meegeleverde tie-wraps. Lopers bevestigen het startbordje met de meegeleverde veiligheidsspeldjes. 


Het startbordje en de registratiechip zijn samen gekoppeld aan jouw persoonlijke gegevens en vormen een belangrijk identificatiemiddel. Het is daarom absoluut niet toegestaan de bordjes weg te laten, te verkleinen of onderling te ruilen.

 

Rijwielverzorging

Kamp je in Frankrijk onverwacht met problemen aan je fiets, dan kun je terecht bij een van de lokale fietsenmakers in Bourg d’Oisans of Alpe d’Huez. Beide fietsenmakers sponsoren Alpe d’HuZes! Het is je eigen verantwoordelijkheid om met deugdelijk materiaal aan de start te verschijnen.

Zowel op het start- als op het finishplein heeft Bike Totaal werkplaatsen opgesteld met vakkundige fietstechnici voor fietscontroles, kleine reparaties en/of advies. De werkplaatsen van Bike Totaal zijn geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 17.30 uur.

Heb je als deelnemer aan Alpe d’HuZus op woensdag pech met je fiets op het parcours? Bel dan het ‘fietspech onderweg’-telefoonnummer op je startbordje.

Op de donderdag zijn de werkplaatsen van Bike Totaal bij de start, bij bocht 16, bocht 7 en bij de finish de hele dag (van 4.00 tot 20.00 uur) in bedrijf.

Op donderdag brengen we geen kosten in rekening voor de uitgevoerde reparaties. Materiaalkosten brengen we wel in rekening, waarbij de winst ook naar Alpe d’HuZes gaat! Op de andere dagen van de koersweek worden kleine reparaties voor het vaste bedrag van € 10,- voor je uitgevoerd. Team Rijwielverzorging stopt jouw€ 10,- direct in de collectebus.


Spandoeken/banners

Spandoeken/banners moet je vóór dinsdag 14.00 uur aanleveren. Per spandoek/banner lever je ook minimaal vier lange tie-wraps aan. Dit kan ingeleverd worden in de grote zaal (Polyvalente) van het Palais des Sports op:

  • maandag tussen 10.00 en 14.00 uur
  • dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur

Belangrijk: zorg ervoor dat je op het spandoek vermeldt: naam, telefoonnummer en deelnemersnummer.Eenieder is zelf verantwoordelijk voor zijn spandoek/banner.

Het afhalen van de spandoeken/banners kan alleen op vrijdag in de grote zaal (Polyvalente) van het Palais des Sports tussen 10.00 en 15.00 uur.

Het is niet toegestaan zélf spandoeken/banners op te hangen langs de route. De organisatie is verantwoordelijk voor zowel het ophangen alsook het verwijderen hiervan.

Niet opgehaalde spandoeken/banners worden na afloop van de koersweek vernietigd.


Merchandising

De winkel van Alpe d’HuZes is gevestigd in de tennishal van het Palais des Sports (bij binnenkomst met de trap naar beneden, voorbij de toiletten links, trapje omhoog en de hal in lopen). Daarnaast is in de tent op het startplein ook een kleinere winkel ingericht.

Om je Alpe d’HuZes-outfit compleet te maken, kun je naast de wielerkleding van Alpe d’HuZes (zoals bandana, arm-, knie- en beenstukken, sokken, handschoenen, regenjacks, wind- en winterjacks) ook polsbandjes, (kinder-)T-shirts, poloshirts, vesten, trainingspakken, hoodies, bidons, knuffels, pennen en stickers en andere gadgets kopen. Kom kijken!

Zie voor openingstijden het weekschema.

Let op: in de winkel op het startplein kan uitsluitend met een pinpas worden betaald. In het Palais des Sports kun je ook met contant geld terecht. Wij prefereren pinbetalingen.


Deelnemersmarkt

Alpe d’HuZessers kunnen tijdens de koersweek op de deelnemersmarkt eigengemaakte spulletjes verkopen, ten gunste van Alpe d’HuZes. De markt vindt plaats in de tennishal van het Palais des Sports.

Zie voor openingstijden het weekschema.

Inschrijven voor de markt kan van tevoren in Nederland (merchandising.deelnemersmarkt@alpe-dhuzes.nl ) Ter plekke kun je ook kijken of er nog plaats is om deel te nemen door een willekeurige vrijwilliger van de Alpe d’HuZes-winkel aan te spreken.

Neem voor de zekerheid een eigen tafel of iets dergelijks mee voor je spulletjes. Als stroom noodzakelijk is, moet je een grote rol verlengsnoer meenemen en duct-tape om het snoer vast te leggen. Er is geen wifi in de tennishal.


Niet toegestaan is de verkoop van:

  • etenswaren en drank;
  • goederen vergelijkbaar met assortiment van de Alpe d’HuZes-winkel.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors