search

Spelregels lopers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

De Alpe d’HuZes-loper:

  • heeft duidelijke verlichting en reflecterende kleding aan bij de start in het donker en bij schemerachtig weer; 

  • is verplicht Alpe d’HuZes-kleding te dragen; 

  • maakt gebruik van ingelopen hardloopschoenen of wandelschoenen. Voor de handbiker/wheeler geldt dat het materiaal perfect in orde is; 

  • draagt een tijdregistratiechip voor registratie en het tellen van het aantal beklimmingen; 

  • draagt het buiknummer duidelijk zichtbaar;
  • houdt zo veel mogelijk rechts op de weg en loopt met maximaal twee hardlopers of wandelaars naast elkaar; 

  • is verantwoordelijk voor het correct inhalen van de fietsers, waarbij hij aan een fietser luid en duidelijk aangeeft dat die wordt ingehaald en/of dat hij moet uitwijken voor onregelmatigheden in het wegdek, zoals putdeksels, stenen, obstakels, sterk aflopende weg, gaten in de weg, toeschouwers, etcetera. 


Vragen?

Voor vragen over de organisatie met betrekking tot hardlopen, wandelen of handbikers/ wheelers: kom naar het informatiepunt vrijwilligers in het Palais des Sports of naar de algemene receptie in de tent op het startplein. 


Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors