search

Supporters

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

We begrijpen goed dat je je dierbaren wilt aanmoedigen. Doe dit alsjeblieft op een verantwoorde wijze.

Dit betekent:

  • Houd de weg vrij voor de deelnemers en andere weggebruikers.

  • Ruim afval s.v.p. op; zo houden we de weg schoon en veilig voor afdalende fietsers.
  • Wees beleefd tegen de Franse bewoners: wij zijn te gast.
  • Het is verboden teksten op de muurtjes en de berg zelf te schilderen. Gebeurt dit toch, dan worden de verwijderingskosten doorberekend aan de veroorzaker of de betreffende deelnemer en/of het betreffende team.
  • Geschreven aanmoedigingen op de weg mogen alleen met biologisch afbreekbare verf worden aangebracht – ook te koop in de Alpe d’HuZes-winkel.
  • Het is verboden om op de finish en rond het finishplein teksten, sponsoruitingen of aanmoedigingen op de grond te schrijven. 

  • Het gebruik van drones is niet toegestaan.
  • Maak niet op eigen initiatief muziek langs de route. Gun de deelnemers rust.
  • Supporters zijn niet toegestaan in de finishstraat. Blijf achter de hekken.

Geen spelregel, wel belangrijk:
Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij het volledige gebied tussen start en finish schoon moeten achterlaten. Haal je persoonlijke eigendommen daarom tijdig weg! Doe dit voor vrijdagochtend 8 juni, 10.00 uur.

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors