search

Supporters

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

We begrijpen goed dat je je dierbaren wilt aanmoedigen. Doe dit alsjeblieft op een verantwoorde wijze.

Dit betekent:

  • Houd de weg vrij voor de deelnemers en andere weggebruikers.

  • Ruim afval s.v.p. op; zo houden we de weg schoon en veilig voor afdalende fietsers.
  • Wees beleefd tegen de Franse bewoners: wij zijn te gast.
  • Het is verboden teksten op de muurtjes en de berg zelf te schilderen. Gebeurt dit toch, dan worden de verwijderingskosten doorberekend aan de veroorzaker of de betreffende deelnemer en/of het betreffende team.
  • Geschreven aanmoedigingen op de weg mogen alleen met biologisch afbreekbare verf worden aangebracht – ook te koop in de Alpe d’HuZes-winkel.
  • Het is verboden om op de finish en rond het finishplein teksten, sponsoruitingen of aanmoedigingen op de grond te schrijven. 

  • Het gebruik van drones is niet toegestaan.
  • Maak niet op eigen initiatief muziek langs de route. Gun de deelnemers rust.
  • Supporters zijn niet toegestaan in de finishstraat. Blijf achter de hekken.

Geen spelregel, wel belangrijk:
Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij het volledige gebied tussen start en finish schoon moeten achterlaten. Haal je persoonlijke eigendommen daarom tijdig weg! Doe dit voor vrijdagochtend 8 juni, 10.00 uur.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors