search

Foto’s

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

Foto's Alpe d'HuZes 2017

Alpe d’HuZes fotografen

Op deze pagina vind je de foto's gemaakt door de officiële Alpe d’HuZes fotografen gedurende de koersweek van Alpe d’HuZes. Je mag deze foto's vrij gebruiken. Voorwaarde is wel dat je de naam van de fotograaf opneemt!

Foto's Alpe d'HuZes 2016

Foto's Alpe d’HuZes 2015

Bekijk en deel de foto's voor, tijdens en na de koersweek 2015

Foto's door en voor deelnemers

Bekijk foto's en video's gemaakt door en voor deelnemers gedurende de koersweek van Alpe d'HuZes 2016. Deze foto's zijn aangeboden door de mensen zelf en zijn niet verstrekt door de officiële fotografen van Alpe d'HuZes. Wij plaatsen geen links naar pagina's met beeldmateriaal waar de fotograaf geld vraagt voor zijn of haar foto's.

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Böseler

11-07-2017

Vrijdag 7 juli 2017 is Frank Böseler op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder

Speciaal Alpe d’HuZes-team voor terminale of overleden deelnemers

01-07-2017

Alpe d’HuZes heeft een nieuw en bijzonder team opgericht: Team 21 bochten. Een team met louter deelnemers die terminaal of overleden zijn, maar zich (postuum) willen blijven inzetten voor Alpe d’HuZes. Dat klinkt redelijk onmogelijk. Maar juist zij maken het onmogelijke mogelijk.

Lees verder

1 oktober: jong en oud maken vuist tegen kanker

30-06-2017

Zondag 1 oktober wordt een dag waar jong en oud letterlijk en figuurlijk een vuist maken tegen de ziekte kanker. Op deze dag maakt Alpe d’HuZes het eindbedrag van 2017 bekend en overhandigt dit bedrag aan KWF Kankerbestrijding. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van Alpe d’HuKids in Kerkrade plaats: kinderen voeren actie om te zorgen dat straks niemand meer doodgaat aan kanker.

Lees verder

Onze sponsors