search

Foto’s

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Foto's Alpe d'HuZes 2017

Alpe d’HuZes fotografen

Op deze pagina vind je de foto's gemaakt door de officiële Alpe d’HuZes fotografen gedurende de koersweek van Alpe d’HuZes. Je mag deze foto's vrij gebruiken. Voorwaarde is wel dat je de naam van de fotograaf opneemt!

Foto's Alpe d'HuZes 2016

Foto's Alpe d’HuZes 2015

Bekijk en deel de foto's voor, tijdens en na de koersweek 2015

Foto's door en voor deelnemers

Bekijk foto's en video's gemaakt door en voor deelnemers gedurende de koersweek van Alpe d'HuZes 2016. Deze foto's zijn aangeboden door de mensen zelf en zijn niet verstrekt door de officiële fotografen van Alpe d'HuZes. Wij plaatsen geen links naar pagina's met beeldmateriaal waar de fotograaf geld vraagt voor zijn of haar foto's.

Laatste nieuws

In Memoriam

28-05-2017

Ons heeft het noodlottige bericht bereikt dat een supporter die mee was met een aantal vrijwilligers van ons evenement vandaag is overleden. De supporter is in Frankrijk bij zijn afdaling tijdens een fietstocht in de omgeving van Bourg d’Oisans verongelukt.

Lees verder

Persbericht: Startschot Alpe d’HuZes door Maarten van der Weijden

23-05-2017

Donderdag 1 juni vindt voor de twaalfde keer het evenement Alpe d’HuZes plaats. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen ruim 4 duizend deelnemers ook dit jaar lopend of fietsend samen de legendarische Alpe d’Huez één tot zes keer. In de afgelopen jaren is op deze manier al ruim 140 miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Dit jaar wordt het startschot gegeven door Maarten van der Weijden, die olympisch en wereldkampioen openwaterzwemmen werd nadat hij was genezen van leukemie.

Lees verder

Alpe d'HuZes-app 2017

19-05-2017

Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Alpe d’HuZes-app. Deze is per direct te downloaden via de verschillende appstores.

Lees verder

Onze sponsors