search

Pater Moeskroen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

De muziek van Pater Moeskroen

Naar de top!

Pater Moeskroen – de vijf man sterke Nederlandse folkband met een groot Alpe d’HuZes-hart – reist dit jaar alweer voor de zevende keer af naar de Alpe. Een aantal bandleden fietst op de koersdag omhoog en op vrijdagavond maken ze de slotavond weer muzikaal compleet. Hun nummer Naar de top heeft al heel wat deelnemers naar boven gesleept. Lees het interview met ze, een verhaal in de rubriek Bijzonder.

 

 

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors