search

Pater Moeskroen

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

De muziek van Pater Moeskroen

Naar de top!

Pater Moeskroen – de vijf man sterke Nederlandse folkband met een groot Alpe d’HuZes-hart – reist dit jaar alweer voor de zevende keer af naar de Alpe. Een aantal bandleden fietst op de koersdag omhoog en op vrijdagavond maken ze de slotavond weer muzikaal compleet. Hun nummer Naar de top heeft al heel wat deelnemers naar boven gesleept. Lees het interview met ze, een verhaal in de rubriek Bijzonder.

 

 

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Böseler

11-07-2017

Vrijdag 7 juli 2017 is Frank Böseler op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder

Speciaal Alpe d’HuZes-team voor terminale of overleden deelnemers

01-07-2017

Alpe d’HuZes heeft een nieuw en bijzonder team opgericht: Team 21 bochten. Een team met louter deelnemers die terminaal of overleden zijn, maar zich (postuum) willen blijven inzetten voor Alpe d’HuZes. Dat klinkt redelijk onmogelijk. Maar juist zij maken het onmogelijke mogelijk.

Lees verder

1 oktober: jong en oud maken vuist tegen kanker

30-06-2017

Zondag 1 oktober wordt een dag waar jong en oud letterlijk en figuurlijk een vuist maken tegen de ziekte kanker. Op deze dag maakt Alpe d’HuZes het eindbedrag van 2017 bekend en overhandigt dit bedrag aan KWF Kankerbestrijding. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van Alpe d’HuKids in Kerkrade plaats: kinderen voeren actie om te zorgen dat straks niemand meer doodgaat aan kanker.

Lees verder

Onze sponsors