search

Radio Alpe d’HuZes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

Radio Alpe d’HuZes

Ook dit jaar heeft Alpe d’HuZes weer 24 uur per dag een eigen lokale radiozender in de lucht met bekende presentatoren zoals Bert Kranenbarg en Marco Verhoef.
Radio Alpe d’HuZes FM 107.6 brengt tijdens de koersweek dagelijks tussen 9.00 en 19.30 uur de laatste nieuwtjes van de organisatie en gesprekken met deelnemers. Verder de leukste muziek en natuurlijk live-verslagen van de deelnemersbijeenkomsten en de koersdagen.
De uitzendingen worden gemaakt in samenwerking met een aantal lokale omroepen. Stem dus af op Radio Alpe d’HuZes FM 107.6.

De radiozender is ook in Nederland 24 uur per dag te beluisteren via internet. Dichter bij Alpe d’Huez en al die Nederlanders kunnen we je bijna niet brengen! Vanaf zondag 28 mei 13.00 uur kun je de hele koersweek alle ins- en outs volgen!

Meeluisteren doe je via onderstaande player:

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Böseler

11-07-2017

Vrijdag 7 juli 2017 is Frank Böseler op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder

Speciaal Alpe d’HuZes-team voor terminale of overleden deelnemers

01-07-2017

Alpe d’HuZes heeft een nieuw en bijzonder team opgericht: Team 21 bochten. Een team met louter deelnemers die terminaal of overleden zijn, maar zich (postuum) willen blijven inzetten voor Alpe d’HuZes. Dat klinkt redelijk onmogelijk. Maar juist zij maken het onmogelijke mogelijk.

Lees verder

1 oktober: jong en oud maken vuist tegen kanker

30-06-2017

Zondag 1 oktober wordt een dag waar jong en oud letterlijk en figuurlijk een vuist maken tegen de ziekte kanker. Op deze dag maakt Alpe d’HuZes het eindbedrag van 2017 bekend en overhandigt dit bedrag aan KWF Kankerbestrijding. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van Alpe d’HuKids in Kerkrade plaats: kinderen voeren actie om te zorgen dat straks niemand meer doodgaat aan kanker.

Lees verder

Onze sponsors