search

Catering tijdens de koersweek

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5180261
Gedoneerd

Eten en drinken voor het goede doel

Tijdens de koersweek kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Gezamenlijk eten is het ideale moment om ervaringen te delen, de actiesfeer te proeven en voor de saamhorigheid. Ook zijn er verschillende café’s, waar je de hele dag terecht kunt voor onder meer koffie/thee, (alcoholische) dranken, candybars en (warme) snacks. En je kunt er even uitrusten of gewoon langskomen voor de gezelligheid. Elke euro die je hier uitgeeft, komt ten goede aan het KWF. Een goeie reden om eens naar het café te komen of een maaltijd te bestellen!

E-tickets voor ontbijt, lunch en diner

Voor een goede logistieke planning en om verspilling te voorkomen, willen we vooraf weten hoeveel maaltijden er gebruikt gaan worden. Van 1 april tot en met 2 mei kun je online e-tickets bestellen voor ontbijt, lunch, diner en voor de tartiflette-avond op dinsdag in Bourg d’Oisans. Deze tickets moet je thuis printen en voorafgaand aan de maaltijd laten scannen.

Ontbijt en lunch
Ontbijt en lunch ijn vanaf het ontbijt van maandag tot en met het ontbijt van vrijdag in buffetvorm verkrijgbaar. Vorig jaar kregen we lovende reacties!

Diner
We hebben weer driegangendiners: lekker, van uitstekende kwaliteit en uiteraard ook verkocht via e-ticketing. We serveren het diner in de tent op finishplein in een of meerdere shifts, afhankelijk van de dag en de drukte. Het diner is de hele week verkrijgbaar van zaterdag tot en met vrijdag. Er was veel vraag naar een glutenvrije maaltijd. We hebben die daarom gecombineerd met de vegetarische maaltijd. Dus ook dit jaar een glutenvrije vegetarische maaltijd. Dit geldt alleen voor het hoofdgerecht. Het kan dus voorkomen dat soep en toetje niet glutenvrij zijn.

Het is druk en gezellig in de tent op het finishplein. Je hebt daar alles bij de hand, je hoeft geen inkopen te doen en je krijgt ook nog op een verantwoorde manier de noodzakelijke energie voor je 'grote dag' binnen. Maak het jezelf gemakkelijk, je bent van harte welkom. Dat geldt niet alleen voor deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers.

Tartiflette
In samenwerking met de middenstand van Bourg d'Oisans wordt er op de dinsdagavond weer iets gezamenlijks georganiseerd; dit jaar is dat een tartiflettemaaltijd, waarbij we een wereldrecordpoging tartiflette eten gaan doen. Ook hiervan komt de opbrengst ten goede aan het KWF. Tartiflette-e-tickets moet je ook vooraf via e-ticketing bestellen!

Alpe d’HuZes-cafés

Langs het parcours vind je weer verschillende Alpe d’HuZes-cafés waar je gedurende de gehele koersweek van zondag tot en met vrijdag terechtkunt voor een hapje, een drankje en veel gezelligheid. Het assortiment is groot en bestaat uit verschillende (fris)dranken, koffie, thee, vruchtensappen, candybars, warme snacks, soep, belegde broodjes en meer. Elke euro die je hier uitgeeft, komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

De openingstijden van de cafés vind je in het weekprogramma. In de cafés kun je  alleen met Alpe d’HuZes-muntjes betalen. Deze muntjes kun je kopen bij de recepties en bij de muntautomaten (waar je met zowel munt- als papiergeld kunt betalen).

Waar vind je de café's?

  • in de grote tent op het startplein
  • in de centrale hal van het Palais des Sports
  • in de grote tent op het finishplein.

 

DagTijden ontbijtTijden lunchTijden diner
zaterdag geen ontbijt geen lunch 17.30-19.00
zondag geen ontbijt geen lunch 17.30-19.00
maandag 8.00-9.30 12.00-13.30 2 shifts (zie e-ticket)
17.30-19.00
dinsdag 8.00-9.30 12.00-13.30 2 shifts (zie e-ticket)
17.30-19.00
dinsdag vanaf 18.30 uur Tartiflette-avond in Bourg d’Oisans
zie ook ‘aanvullende informatie’ hieronder.
woensdag 8.00-9.30 12.00-13.30 3 shifts (zie e-ticket)
17.00-19.15
donderdag 7.00-9.30 12.00-13.30 doorlopend tussen
17.00 en 21.00
vrijdag 8.00-9.30 geen lunch 17.30-19.00
Kijk voor de aanvangstijden van het diner op je e-ticket.
Dinsdagavond: tartiflette-avond

Op dinsdagavond worden Alpe d’HuZessers en de bewoners van Bourg d’Oisans uitgenodigd voor een wereldrecorpoging tartiflette eten. De supermarkt Casino, lokale ondernemers, de gemeente Bourg d’Oisans en Alpe d’HuZes verzorgen een gezellige avond om de onderlinge samenwerking te vieren. Vanaf 18.30 uur ben je welkom in het centrum van Bourg d’Oisans. De avond wordt muzikaal omlijst met optredens van onder meer Franse schoolkinderen, Pater Moeskroen, Maarten Peters en Margriet Eshuijs.
De kosten voor de tartiflette bedragen 12,50 euro per persoon, tot en met 21 mei te bestellen via de e-ticketservice.

Als je vooraf in Nederland geen tickets hebt besteld, kun je deze - zolang de voorraad strekt - ook kopen bij het Office de Tourisme in  Alpe d’Huez en Bourg d’Oisans.

Eten in shifts

Om het diner zo soepel mogelijk te laten verlopen wordt er op sommige dagen gegeten in shifts. Je hebt bij het bestellen van je e-ticket aangegeven in welke shift je wilt eten. Uiteraard ben je op de gereserveerde tijd aanwezig!
Let op: op de koersdag kun je niet in shifts eten: dan is de aanloop onvoorspelbaar, dus houd rekening met wachttijden.

Vragen? Mail naar catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl

Laatste nieuws

Inschrijving Alpe d’HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Huiswerkbegeleiding tijdens Alpe d’HuZes

22-04-2017

Tijdens Alpe d’HuZes 2017 zal er in het Palais des Sport huiswerkbegeleiding worden gegeven. Dit wordt georganiseerd door de stichting Alpe d’HuKids Nederland i.s.m. Groeien & Bloeien, onderwijsadviezen en coaching.

Lees verder

Eten tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen tot 2 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d’HuZes-tent op het finishplein. Gezamenlijk eten is het ideale moment om ervaringen te delen, de actiesfeer te proeven en voor de saamhorigheid. Van 1 april tot en met 2 mei kun je e-tickets bestellen voor ontbijt, lunch of diner.

Lees verder

Onze sponsors