search

Nieuwsbrieven

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
1423189
Gedoneerd

Nieuwsbrieven Alpe d’HuZes editie 2016

Per koersjaar verstuurt Alpe d'HuZes zo'n tien tot twaalf nieuwsbrieven naar deelnemers, vrijwilligers en sponsoren. Wil je de laatste nieuwsbrief  nog eens lezen? Dat kan! Klik op onderstaande link.

DatumKlikOnderwerp nieuwsbrief
06-09-2016 laatste nieuwsbrief 11-09 Cheque-overhandiging definitieve eindebedrag 2016

 

 

Laatste nieuws

Bijzonder: “De periode ná de kanker was heftiger. Ik ben niet meer dezelfde persoon.”

18-01-2017

Op 1 juni 2017 gaan bijna 5.000 mensen de Alpe d’Huez beklimmen. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. In de serie ‘Bijzonder’ lichten we er enkele deelnemers uit. In deze aflevering is Imke de Bruijn aan het woord. Zij weet na het overwinnen van baarmoederkanker als geen ander hoe belangrijk het is om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Ze doet al jaren mee in het roze team van Lekker Belangrijk.

Lees verder

Bijzonder: “Ik zet mijn hart open en ik schrijf. Dan is al mijn narigheid niet voor niets.”

13-01-2017

In deze aflevering van de serie ‘Bijzonder’ vertelt Hebe van Lierop haar verhaal over de ziekte van Kahler. Zij gaat samen met haar man en haar team Carpe Diem Alpe d’HuZes lopen en heeft het boek ‘Kanker, je zult het maar hebben’ geschreven om anderen te helpen, troosten en steunen.

Lees verder

Column Johan van der Waal (23)

11-01-2017

Natuurlijk wens ik eenieder een goed, gelukkig en gezond 2017. Een jaar vol uitdagingen ligt voor ons, en het is aan ons om van iedere dag iets moois te maken!

Lees verder

Onze sponsors