search

Sponsorlogo’s op je koerskleding

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
165919
Gedoneerd

Sponsorlogo’s op de kleding Alpe d’HuZes 2017

Sponsoren kun je aanbieden om een logo op je shirt, of dat van je team, te laten drukken. Voor individuele deelnemers en voor teams met max. 2 deelnemers mag een sponsor voor minimaal €250,- sponsoren, voor teams vanaf 3 deelnemers is dit minimaal € 500,-. Hierdoor krijgt de kleding van jou of van je team een heel persoonlijke uitstraling. Begin hier tijdig aan zodat we rond de deadline van de kledingbestelling niet in een keer alle logo’s binnenkrijgen. 
Let op; voor € 500,- kan een logo op maximaal tien shirts van een team staan. Wanneer een bedrijf bijvoorbeeld drie teams aan de start brengt en op ieder shirt het bedrijfslogo wil terugzien, dan zal ieder team voor minimaal € 500,- gesponsord moeten worden.


Hoeveel logo’s op een shirt?

Er is plek voor maximaal zestien logo’s op de shirts. Alleen de rugzijde van de kleding wordt bedrukt met de door deelnemers aangeleverde sponsorlogo’s. Ongeacht of je één of zestien sponsoren hebt: ieder logo zal 30 cm2 zijn.

Lever je logo uitsluitend aan als een origineel vector-bestand!

Het logo moet in vectorformaat worden aangeleverd. Dat wil zeggen het bestandstype EPS, AI of PDF. Vraag je sponsor om dit logo-formaat. Een ander formaat (zoals jpg, jpeg, gif of png) kan niet gedrukt worden op de kleding.

NB: het heeft geen zin om bijvoorbeeld een jpg- of gif-bestand te hernoemen in een eps, ai of pdf-bestand. Ondanks de nieuwe extensie, blijft het jpg-bestand een jpg-bestand en het gif-bestand een gif-bestand, etc.

Let op: Bestanden met de extensie jpeg, jpg, gif of png nemen we niet in behandeling!

Wie is verantwoordelijk voor het aanleveren van de logo’s?

Jij als deelnemer bent verantwoordelijk dat het logo van je sponsor tijdig wordt aangeleverd bij Forte, de fabrikant van de shirts. Logo’s kun je mailen vanaf 2 oktober 2016 tot en met 14 februari 2017 (24.00 uur). Alleen teamcaptains en individuele deelnemers kunnen logo’s aanleveren. Teamleden mogen geen logo’s aanleveren aan de fabrikant.

Deadline aanleveren logo’s

14 februari 2017 (om 24.00 uur) is de deadline voor het aanleveren van logo’s. We adviseren je minimaal een week van te voren te controleren of je een acceptatiemail van Forte hebt ontvangen voor de logo’s die je hebt ingestuurd. Het is vervelend voor jouzelf en je sponsoren wanneer een logo onverhoopt ontbreekt!

Wat heb je nodig en hoe lever je je logo’s correct aan?

Wat heb je nodig?

 • Jouw IND deelnemersnummer of teamnummer.
 • Jouw IND naam of teamnaam.
 • Een vector-bestand van het sponsorlogo. Dat wil zeggen een logo van uitsluitend het originele bestandstype, EPS, AI of PDF.

Wat stuur je op en hoe?

 • Je stuurt uitsluitend vectorbestanden op als logo. Dat wil zeggen: bestanden met de extensie EPS, AI of PDF.
 • Verstuur zo veel mogelijk logo’s in één keer.
 • Geef de bestanden een naam die herleidbaar is naar de sponsor.
 • Mail je logo’s naar alpe-dhuzes-logo@fortesportswear.nl
 • Vermeld in de onderwerpregel altijd (1) je naam (2) je nummer (3) datum van verzenden.
  Zonder deze gegevens kunnen we je e-mail niet verwerken!
 • Geef, indien mogelijk, aan wanneer er geen nieuwe sponsoren mee bij komen op het shirt.

Tip: geef geen “forward” of “reply” op een eerdere e-mail van jezelf. Zo voorkom je dat we jouw nieuwe e-mail met sponsoren over het hoofd zien!

Wat gebeurt er na het inleveren van de logo’s?

Ieder logo wordt door ons gecontroleerd of het een vector-bestand is.
Is je logo niet bruikbaar? Je ontvangt een e-mail met de reden waarom het logo niet gebruikt kan worden. Je zult dan bij je sponsor een nieuw logo moeten opvragen.
Is je logo akkoord? Je ontvangt een e-mail met daarin de naam van het logo, gevolgd door de tekst ‘akkoord’. Het goedgekeurde logo wordt op je shirt(s) geplaatst. Ieder logo zal 30 cm2 zijn, ongeacht of je één of zestien sponsoren hebt.
Het is niet mogelijk om de plaats van je logo’s te bepalen of vooraf inzicht te krijgen hoe het shirt er uit gaat zien.

Het is een enorme klus om alle sponsorlogo’s te verwerken. Wanneer jij je aan de spelregels houdt scheelt het verwerken van de sponsorlogo’s ons enorm veel tijd. Houd er daarom rekening mee dat wij ‘de boel’ terugsturen wanneer je de sponsorlogo’s op “je eigen manier” toestuurt en bijvoorbeeld JPEG-bestanden hebt ‘omgedoopt’ naar EPS. Wacht ook niet tot de laatste dagen met aanleveren van je logo’s. Mocht het logo niet goed zijn dan heb je geen tijd meer om dit nog te herstellen. Het kan soms even duren voordat je een nieuwe versie van het logo van je sponsor hebt ontvangen en de deadline van 14 februari 2017 is, gezien de hoeveelheid werk die daarna nog moet gebeuren, echt een absolute deadline!

Doe het gewoon zoals hierboven staat omschreven en geef er niet je eigen draai aan: dan worden we allemaal blij!

Succes met het verzamelen van je logo’s en voor vragen: deelnemers@alpe-dhuzes.nl.

Laatste nieuws

Definitieve opbrengst Alpe d’HuZes 2017 10,4 miljoen euro

01-10-2017

De definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2017 is 10.381.912,47 euro. Dit werd bekend gemaakt tijdens de feestelijke cheque-overhandiging van Alpe d’HuZes aan KWF-directeur Michel Rudolphie. Het evenement, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, vond dit jaar plaats op 1 juni.

Lees verder

In memoriam: Tom van Thiel

28-09-2017

Tot ons groot verdriet is dinsdag 26 september Tom van Thiel, onze coördinator van het Medisch Team Alpe d'HuZes, plotseling overleden.

Lees verder

9 miljoen euro van Alpe d’HuZes naar nieuw kankeronderzoek

20-08-2017

Een grote groep onderzoekers kan van start met baanbrekend onderzoek naar de behandeling en bestrijding van kanker dankzij Alpe d’HuZes. KWF Kankerbestrijding heeft 22 projecten geselecteerd waar in totaal 9 miljoen euro naartoe gaat uit het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds is opgehaald door deelnemers aan het jaarlijkse fiets- en loopevenement in Frankrijk.

Lees verder

Onze sponsors