search

Sponsorlogo’s op je koerskleding

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Sponsorlogo’s op de koerskleding Alpe d’HuZes 2018

Jouw sponsoren krijgen als tegenprestatie een logo op de rug van jouw koerskleding voor Alpe d’HuZes 2018. Dat betekent dat je een eigen, gepersonaliseerd koersshirt ontvangt! Zorg dat de sponsorlogo’s voor 11 februari 2018 zijn aangeleverd bij Forte Sportswear. Dat kan vanaf nu heel handig via onderstaand sponsorlogoformulier.

Logo vanaf 250 euro

Voor individuele deelnemers en voor teams met maximaal 2 deelnemers krijgt een sponsor voor minimaal € 250,- een logo op het koersshirt; voor teams vanaf 3 deelnemers is dit minimaal € 500,-. Hierdoor krijgt de kleding van jou of van je team een heel persoonlijke uitstraling. Begin tijdig met het aantrekken van sponsoren. Alle logo’s moeten uiterlijk 11 februari bij de drukker aangeleverd zijn.

Let op; voor € 500,- kan een logo op maximaal tien shirts van een team staan. Wanneer een bedrijf bijvoorbeeld drie teams aan de start brengt en op ieder shirt het bedrijfslogo wil terugzien, dan zal ieder team voor minimaal € 500,- gesponsord moeten worden.

Hoeveel logo’s op een shirt?

Er is plek voor maximaal zestien logo’s op het koersshirt. Alleen de rugzijde van de kleding wordt bedrukt met de door deelnemers aangeleverde sponsorlogo’s. Ongeacht of je één of zestien sponsoren hebt: ieder logo zal 30 cm2 zijn.

Lever je logo uitsluitend aan als een origineel vector-bestand!

Het logo moet in vectorformaat worden aangeleverd. Dat wil zeggen: het bestandstype EPS, AI of PDF. Vraag je sponsor om dit logo-formaat. Een ander formaat (zoals JPEG, GIF of PNG) kan niet gedrukt worden op de kleding.

NB: het heeft geen zin om bijvoorbeeld een JPEG- of GIF-bestand te hernoemen in een EPS, AI of PDF-bestand. Ondanks de nieuwe extensie, blijft het JPEG-bestand een JPEG-bestand en het GIF-bestand een GIF-bestand, etc. Deze bestandsformaten zijn namelijk opgebouwd uit pixels en dat geeft problemen voor productie.

Gebruik het sponsorlogoformulier

De fabrikant van de koerskleding, Forte Sportswear, heeft een handig sponsorlogoformulier gemaakt. Dat geeft meerdere voordelen: naast dat je dan geen gegevens vergeet in te vullen, worden je logo’s direct gecheckt. Logo’s die niet de juiste extensie hebben kunnen niet worden geupload. Het sponsorformulier kun je onderaan deze pagina vinden.


Wie is verantwoordelijk voor het aanleveren van de logo’s?
Alleen de teamcaptains of een individuele deelnemer kunnen sponsorlogo’s aanleveren. Zij zijn verantwoordelijk dat het logo van de sponsor uiterlijk 11 februari wordt aangeleverd bij Forte Sportswear. Teamleden mogen dus geen logo’s aanleveren.


Deadline aanleveren logo’s

11 februari 2018 (om 24.00 uur) is de deadline voor het aanleveren van logo’s.

We adviseren je te controleren of je een acceptatiemail van Forte Sportswear hebt ontvangen voor de logo’s die je hebt ingestuurd. Het is vervelend voor jezelf en je sponsoren wanneer een logo onverhoopt ontbreekt!


Wat heb je nodig en hoe lever je je logo’s correct aan?

Gebruik voor het aanleveren van de sponsorlogo’s het sponsorlogoformulier onder aan deze pagina.

  • Jouw individuele deelnemersnummer of teamnummer (deze vind je door in te loggen op je actiepagina)

  • Jouw individuele naam of teamnaam.

  • Een vector-bestand van het sponsorlogo. Dat wil zeggen een logo van uitsluitend het originele bestandstype, EPS, AI of PDF.


Wat stuur je op en hoe?

Je vult het sponsorlogoformulier in met alle benodigde gegevens. Daarna kun je de sponsorlogo’s uploaden en verzend je alles naar Forte Sportswear.

Tips:

  • Verstuur zo veel mogelijk logo’s in één keer.

  • Geef de bestanden een naam die herleidbaar is naar de sponsor.


Vragen? Stuur een mail

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar alpe-dhuzes-logo@fortesportswear.nl.

Vermeld in de onderwerpregel altijd (1) je naam (2) je deelnemersnummer (3) datum van verzenden.

Zonder deze gegevens kunnen we je e-mail niet verwerken!


Wat gebeurt er na het inleveren van de logo’s?

Ieder logo wordt nogmaals door Forte Sportswear gecontroleerd.

Is je logo niet bruikbaar, dan ontvangt binnen 3 weken een e-mail met de reden waarom het logo niet gebruikt kan worden. Je zult dan bij je sponsor een nieuw logo moeten opvragen.

Is je logo akkoord? Je ontvangt binnen 3 weken een e-mail met daarin de naam van het logo, gevolgd door de tekst ‘akkoord’ (= acceptatiemail). Het goedgekeurde logo wordt op je shirt(s) geplaatst. Ieder logo zal 30 cm2 zijn, ongeacht of je één of zestien sponsoren hebt.


Heb ik zeggenschap over de plaats van het logo op het koersshirt?

Nee, Forte Sportswear verzorgt de vormgeving van de sponsorlogo’s. Het is niet mogelijk om de plaats van je logo’s te bepalen of vooraf inzicht te krijgen hoe het shirt eruit gaat zien. Uitgezonderd de Vroege Vogels die uiterlijk 28 januari hun sponsorlogo’s inleveren.


Nieuw in 2018: Special Treatment voor de Vroege Vogels

Deelnemers die uiterlijk zondag 28 januari 2018 (24.00 uur) alle sponsorlogo’s die ze hebben verzameld correct hebben aangeleverd:

  • kunnen vooraf een afbeelding ontvangen met hierop de lay-out van het shirt met de desbetreffende logo's;

  • hebben invloed op de plek van de logo's op de achterzijde van het shirt;

  • hebben invloed op de grootte van de logo's (maximaal 10 x 15 cm, tot een maximale ruimte).

Wil je hier gebruik van maken? Lever dan je logo’s uiterlijk 28 januari 2018 aan via het sponsorlogoformulier van Forte Sportswear. Gebruik uitsluitend vectorbestanden (dus EPS, AI of PDF).


Let op! Je moet bij het aanleveren van je logo’s duidelijk aangeven dat je gebruik wilt maken van de Vroege Vogel-actie. Op 29 januari zal Forte Sportswear alle logo’s die ontvangen zijn, verwerken op het koersshirt. Verstuur daarom zoveel mogelijk logo’s in 1 mail.


Omdat de productie van de "Vroege Vogel-shirts" al direct in gang wordt gezet, kun je - wanneer je gebruik maakt van deze optie - na 28 januari 2018 dus geen nieuwe logo's meer aanleveren voor op je koersshirt.


Wanneer ontvang ik mijn koerskleding?

Op zondag 6 mei, tijdens de Kickoff in Papendal, ontvang je je eigen koerskleding (shirt en broek).


Tot slot nog even dit…
Het is een enorme klus om alle sponsorlogo’s te verwerken. Wanneer jij je aan de spelregels houdt scheelt het verwerken van de sponsorlogo’s ons enorm veel tijd. Houd er daarom rekening mee dat wij ‘de boel’ terugsturen wanneer je de sponsorlogo’s op “je eigen manier” toestuurt en bijvoorbeeld JPEG-bestanden hebt ‘omgedoopt’ naar EPS. Wacht ook niet tot de laatste dagen met aanleveren van je logo’s. Mocht het logo niet goed zijn, dan heb je geen tijd meer om dit nog te herstellen. Het kan soms even duren voordat je een nieuwe versie van het logo van je sponsor hebt ontvangen en de deadline van 11 februari 2018 is, gezien de hoeveelheid werk die daarna nog moet gebeuren, echt een absolute deadline!

Succes met het verzamelen van je logo’s en voor vragen: deelnemers@alpe-dhuzes.nl.


Laatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors