DONATIEWERVING

100% DONATIES NAAR KANKERONDERZOEK

Elke door jou opgehaalde euro voor het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Onder het motto opgeven is geen optie’, doet Alpe d’HuZes er alles aan jou te helpen met donatiewerving. Wij gaan ervan uit dat jij je maximaal inzet om minimaal 2500 euro op te halen voor kankeronderzoek. 

Na alle jaren Alpe d’HuZes, waarin ruim 162 miljoen euro voor kankeronderzoek is opgehaald, hebben we veel geleerd over succesvolle donatiewerving. Laat je inspireren door onze tips.

ZES TIPS

  1. Download de Toolkit donatiewerving 2019
  2. Haal de poster tijdens de Alpe d’HuZes-dagen
  3. Word lid van de Facebook-groep
  4. Maak gebruik van inspirerende Alpe d'HuZes-foto's
  5. Download ons promotiemateriaal
  6. Kom naar de Alpe d'HuZes-dagen

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook? 

 ALPE D'HUZES FOTO'S

TEGENPRESTATIE VOOR JE DONATEUR

Heb je een donateur die 250 euro of meer doneert, dan zijn er mogelijkheden om je donateur een tegenprestatie te geven. Raadpleeg de tabel ‘Donatiemogelijkheden’.

Hebben jij of jouw donateur andere ideeën dan in de tabel zijn genoemd? Neem dan contact op met team Sponsorwerving (sponsoring@alpe-dhuzes.nl).

PROMOTIEMATERIAAL

Alpe d'HuZes poster 2019

Download

BUTTON

Download

Logos Alpe d'HuZes/KWF

Download

Social media-beelden

Download

Boilerplate

Download

Meer promotiematerialen voor Alpe d'HuZes 2019 volgen half december, samen met de nieuwe donatiebox. Houd onze social-mediakanalen in de gaten!

Kom naar de Alpe d'HuZes dagen voor informatie over donatieweving!

“De bierbrouwerij DAVO maakte een herstart in Deventer. Ik heb de brouwerij benaderd om samen een actie voor Alpe d’HuZes op te zetten. In maart hebben zij een bierproeverij en rondleiding georganiseerd. Ik heb dertig mensen geworven om voor 20 euro een leuke middag te hebben. De brouwerij is blij met nieuwe klanten en ik had er 600 euro bij. Een echte win-win-actie!”

Ruud van Wee, deelnemer Alpe d’HuZes 2018