DONATIEWERVING

100% DONATIES NAAR KANKERONDERZOEK

Elke door jou opgehaalde euro voor het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Onder het motto opgeven is geen optie’, doet Alpe d’HuZes er alles aan jou te helpen met donatiewerving. Wij gaan ervan uit dat jij je maximaal inzet om minimaal 2500 euro op te halen voor kankeronderzoek. 

Na alle jaren Alpe d’HuZes, waarin ruim 162 miljoen euro voor kankeronderzoek is opgehaald, hebben we veel geleerd over succesvolle donatiewerving. Laat je inspireren door onze tips.

 Donatiewerving - Hoe krijg jij je streefbedrag bijeen?  

 

ZES TIPS

  1. Download de Toolkit donatiewerving 2019
  2. Kom naar de Alpe d'HuZes-dagen en haal de poster op
  3. Word lid van de Facebook-groep
  4. Maak gebruik van inspirerende Alpe d'HuZes-foto's
  5. Download ons promotiemateriaal
  6. Bestel de donatiebox

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook? 

 ALPE D'HUZES FOTO'S

TEGENPRESTATIE VOOR JE DONATEUR

Heb je een donateur die 250 euro of meer doneert, dan zijn er mogelijkheden om je donateur een tegenprestatie te geven. Raadpleeg de tabel ‘Donatiemogelijkheden’.

Hebben jij of jouw donateur andere ideeën dan in de tabel zijn genoemd? Neem dan contact op met team Sponsorwerving (sponsoring@alpe-dhuzes.nl).

PROMOTIEMATERIAAL

ALPE D'HUZES POSTER

View

BUTTON

View

ALPE D'HUZES/KWF LOGO'S

View

SOCIAL MEDIA BEELDEN x 14

View

BOILERPLATE

View

DONEER POSTER

View

FLYERS

View

DONEER KAARTJES

View

POTWIKKEL

View

Kom naar de Alpe d'HuZes dagen voor informatie over donatiewerving!

“De bierbrouwerij DAVO maakte een herstart in Deventer. Ik heb de brouwerij benaderd om samen een actie voor Alpe d’HuZes op te zetten. In maart hebben zij een bierproeverij en rondleiding georganiseerd. Ik heb dertig mensen geworven om voor 20 euro een leuke middag te hebben. De brouwerij is blij met nieuwe klanten en ik had er 600 euro bij. Een echte win-win-actie!”

Ruud van Wee, deelnemer Alpe d’HuZes 2018