Daphne Nijen Twilhaar

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Omdat niemand meer mag overlijden aan kanker

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Dit is ondertussen het achtste jaar dat ik aanwezig ben bij het Alpe d'Huzes evenement. De eerste vijf jaar als toeschouwer en de laatste 3 jaar als deelnemer.

Het Alpe d'Huzes evenement is bedoeld om geld voor onderzoek in te zamelen, zodat kanker ooit de wereld uit gaat. Helaas hebben wij deze verschrikkelijk ziekte van dichtbij meegemaakt. Tien jaar geleden kreeg Paul (mijn partner) de diagnose kanker. Dit is verschrikkelijk en zorgt voor heel veel angst. Angst voor uitzaaiingen, maar ook angst de jaren na de diagnose. Gelukkig is Paul genezen, dus wij vieren ieder jaar zijn gezondheid op de berg. Dat hij er nog is en gezond naar boven kan fietsen. 

Helaas zijn er te veel mensen die het leven niet meer kunnen vieren door deze ziekte. Nabestaanden die met verdriet de berg op fietsen en lopen, ook vrienden binnen het DKR-team. Wij zetten ons in om kanker de wereld uit te krijgen, of in ieder geval een ziekte te maken waaraan je niet meer hoeft te overlijden.

Dit jaar zal Paul de berg voor de achtste keer op fietsen. Fay en ik zullen lopend voor het tweede jaar samen de berg beklimmen. Steun jij ons, iedere (klein) bedrag, draagt bij!

 

 

 

Thank you to my Sponsors

10

Wendy de Linde de Linde

26

Jeroen Bardoel

Heel veel succes Daphne, zet hem op!

26

Senad Isovic

10

Pamela Veerkamp

10

Tess Vd Poel

5

Anonymous

56

Gerda Schuijtvlot

Top Daphne en Fay!

15

Ynske Rodenhuis

2.000

De Klimmende Règâhs .

Bijdrage van alle DKR sponsoren en DKR activiteiten 2019! Veel succes en bedankt voor je inzet!

15

Eelke de Jong

Heel veel succes! Zet em op

Show more