Johan Smets

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat onderzoek naar nieuwe en goede medicatie door moet gaan. Dit kan en mag niet stoppen. Steun jij mij?!

Onlangs is mijn lieve vrouw Ricky overleden.

Doordat vele landgenoten de Alpe d'Huez reeds beklommen hebben met dat ene goede doel, geld inzamelen voor het KWF, en dus voor onderzoek, ben ik er van overtuigd dat Ricky, ondanks haar ziek zijn, samen met mij genoten heeft van nog een aantal mooie (zeven en een half) jaren.

Al die Nederlanders hebben ervoor gezorgd dat Ricky behandeld kon blijven worden. Ik gun andere kankerpatiënten dat dit ook voor hen is weggelegd en ik wens dat er uiteindelijk niemand meer zal overlijden aan kanker.

Daarom loop ik samen met Ricky (ja zij vergezelt me) op donderdag 6 juni 2019 de Alpe d'Huez op. Ook ik wil, nee ik ga, mijn steentje bijdragen, omdat ik een wereld wil waarin je niet meer overlijdt aan kanker.

Dat wil jij toch ook?!

Laten we hier SAMEN voor gaan. Ja, laten we dat doen! Nogmaals, wil jij mij steunen?!

My Updates

Aan de wandel

Sinds een tijdje weet ik dus dat ik op donderdag 6 juni 2019 mee doe aan de Alpe d'HuZes. Op die dag loop ik samen met Hebe en Rudi, als team LEEF!, de berg op.

Met de voorbereidingen hiervoor ben ik al wat langer bezig, maar die worden vanaf nu serieuzer. Da afstanden worden wat groter en dan wandel je als van zelf ook wat langer.

Vandaag (zondag 20 januari) zo'n 3 uur heerlijk gelopen in werkelijk prachtig weer. Het ging ook erg goed al zeg ik het zelf. Nee een wandelaar ben ik (nogsmile) niet, maar beleef er veel plezier aan.

Ik had op deze dag ook veel energie door een super week wat m'n donaties betrefd. Ruim 300 euro in 'n week tijd. Ja dit geeft me extra power, dit voelt zo goed. 

Ik ben erg blij dat ik me een aantal maanden geleden aangemeld heb als deelnemer van de Alpe d'HuZes.

Vijftig procent

Met een mooie donatie van 21 euro ben ik vandaag (woensdag 23 januari) op 50% van mijn streefbedrag gekomen.

Nu op voor het tweede gedeelte richting die berg in Frankrijk.

Gemis

In de laatste regel van mijn eerste berichtje schrijf ik dat ik blij ben dat ik me ingeschreven heb voor Alpe d'HuZes. Ja het voelt goed dat gedaan te hebben.

Het voelt dus goed om met donderdag 6 juni bezig te zijn. Er rustig naar toe te gaan werken. En wat wandelen als training is dan een mooie bezigheid.

Als ik aan het lopen ben, zoals zaterdag 26 januari j.l. zijn er dan ook traantjes van blijdschap omdat ik dit zo graag wil. Tranen ook omdat er tijdens die wandeling van zo'n dertien kilometer drie mooie donaties binnen kwamen. Ik word vrolijk van die momenten. Vrolijk dat men mij steund, dat men dit voor mij wil doen, dat men geld overmaakt zodat ik mijn doel kan/ga bereiken. Ja tranen van blijdschap.

Maar ook zitten er een paar tranen tussen van verdriet. Want het besef waarom ik dit allemaal doe, waarom Alpe d'HuZes me zo bezig houd .................. is het gemis

Stap voor stap

Stap voor stap komt mijn doel dichterbij. In alle opzichten. Nog 107 dagen te gaan tot aan de koersdag op donderdag 6 juni. Rustig de dagen aftellen. Ik moet ook niet te snel willen. Ben er nog niet klaar voor. Nee doe maar stap voor stap.

Ook wat betreft de donaties gaat het gewoon goed. Het geeft me enrgie als ik die mooie donaties binnen zie komen. Als ik die bijzondere donaties zie. Maar ook bijzonder mooie donaties, zoals die van vier mensen die ik spreek in de trein onderweg naar mijn werk in Oisterwijk. Of die van de grote zus van een vriendin van me. Ook die van de kinderen van vrienden vind ik wel erg bijzonder. Ook de donaties komen dus stap voor stap binnen.

Stap voor stap ook wandelend gaat het wel goed. Ik ben aardig wat onderweg. Vandaag (zaterdag 16 februari) heerlijk gewandeld, met de zon op m'n bol, tussen Groesbeek en Berg en Dal over de bekende Zevenheuvelenweg. De eerste kilometers over licht hellend terrein. Het voelde goed. 

Stap voor stap komt de Alp d'HuZes, in alle opzichten, dichterbij.

Aftellen

Vrijdagmiddag 22 februari de 14 Vennenroute in Oisterwijk gelopen. Deze keer met mijn teamleden Hebe en Rudi. Twee en een half uur genoten van de prachtige bossen en natuurlijk van de 14 vennen.

Net zoals bij de beklimming van de Alpe d'Huez, waar men de 21 bochten afteld (bocht 21, bocht 20, 19, 18  ...........) telde wij de vennen af in die omgekeerde volgorde. Ja we zijn uiteindelijk wel met Alpe d'HuZes bezig.

Ook het aftellen naar donderdag 6 juni gaat door. Op zondag 24 februari zijn het nog 100 dagen. Nog 100 dagen om toe te werken naar een voor mij/ons bijzondere dag.

Bijzonder verhaal

 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/blog/johan-smets--iets-betekenen-voor-alpe-d---huzes

 

Door bovenstaande link aan te klikken kom je uit bij een tekst opgetekend door de mensen van Alpe d'HuZes. De tekst is verschenen in de rubriek "bijzondere verhalen" en gaat over de eerste kennismaking van Ricky en mij, (maar ook voor onze vrienden Hebe en Rudi) met Alpe d'HuZes in 2016.

Nu drie jaar later gaan we dit mooie evenement opnieuw beleven. Op donderdag 6 juni zijn wij er met z'n viertjes weer bij.

Er bij zijn.

9 Maart 2019 ............... is samenzijn, workshop voeding bijwonen, gesprekjes met deelnemers en vrijwilligers maken ............... is polo-en T-shirt kopen, even buurten met Henny, Guido, Boy en John, ook met catering en met Pieter van communicatie ............... is het Alpe d'HuZeslied, deelnemermarkt en foto's bekijken ............... is de tweede Alpe d'HuZesdag in Nijkerk. Ik (wij) was (waren) er bij.

Zomaar 'n herinnering.

Zullen we een uurtje gaan fietsen vraagt Ricky aan me. Oke, waar naar toe? Doe het rondje Deurne - Milheeze - Bakel - Deurne nog maar een keer. Met af en toe een weggetje naar links en/of rechts is dat zo'n 15 kilometer. Mooi doen we. We trappen aan en genieten onderweg van een kronkelend riviertje, van de knotwilgen langs dat zelfde riviertje, van het vanzelfsprekende softijsje op het terras in Milheeze en van de landerijen tussen deze drie dorpen.  

Vandaag (zaterdag 23 maart) heb ik dat zelfde rondje maar weer eens gedaan. In het kader van Alpe d'HuZes heb ik die 15 kilometer, met af en toe dat weggetje naar links en/of rechts, gewandeld. Hebben we het samen gewandeld. Ja want Ricky was erbij. Ze is er altijd bij. "Ik neem jou mee" zeg ik als ik de deur uit ga. (De titel van een liedje van Gerard van Maasakkers) Samen genoten van ................ zomaar 'n herinnering.

Samen.

In mijn actiebrief die ik in de laatste maanden van 2018 verstuurd heb naar mijn mogelijke donateurs heb ik het over: "Laten we het samen doen" Laten we samen een mooi bedrag bij elkaar proberen te krijgen zodat wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund kan blijven worden. Nu zo'n 5 maanden later blijkt dat dit voornemen van mij, om het samen te doen, ook werkelijkheid is geworden. Mooie, bijzondere, speciale donaties heb ik mogen ontvangen. Dank jullie wel voor de steun, voor jullie support.  

Net als vorige week ook afgelopen zaterdag 30 maart een mooi stuk gaan wandelen. Deze keer in de omgeving van Helvoirt, Vught en Cromvoirt. Een route van zo'n 15 kilometer uitgezet door oud collega Joke en haar man Jos. Samen wandelen met mij, dat is wat die twee wilde. Samen wandelen als training voor mijn voorbereiding richting 6 juni, de koersdag van Alpe d'HuZes 2019. Naast een mooie donatie van hen, dus ook een stuk lopen met die twee. Fijn om dit samen met Joke en Jos gedaan te hebben. 

Ik kom hier boven.

"Ik kom hier boven". De titel van een lied van Guus Meeuwis. Hierin verteld hij  het verhaal van een wielrenner die op een bepaalde dag een berg op fietst. Die bepaalde dag zou zomaar donderdag 6 juni 2019 kunnen zijn. Die berg zou zomaar de Alpe d'Huez kunnen zijn, en die wielrenner zou zomaar nichtje Britt of neef Boy kunnen zijn. Twee leden van team Vivre la Vie! die in juni de Alp op fietsen.

"Ik kom hier boven" werd gedraaid tijdens een fietsmarathon in Deurne op 12 en 13 april j.l. Een mooi evenement om geld bij elkaar te krijgen in het kader van Alpe d'HuZes. Als team LEEF! waren wij hierbij aanwezig om Britt en Boy te steunen. We stonden als team één uur (ieder 20 minuten) op de pedalen. Een mooie afwisseling in ons eigen trainingsprogramma waarin we zitten om op die 6de juni de berg op te lopen. Fietsend of wandelend ................ ik (wij) kom (komen) hier boven. 

Heuveltjes (bergjes?)

Van het zonnige paasweekend een aantal dagen doorgebracht in Zuid Limburg. In Schin op Geul een hotelletje geboekt om van hieruit wat kilometers te maken in het fraaie landschap van deze provincie. Pittige heuveltjes (bergjes?) op gelopen van 18% en 22% (Keutenberg) en ook weer af. Dat loopt daar toch anders dan hier in het vlakke Brabant. Je ademhaling wordt anders, zit anders, en ook je passen worden vanzelf korter. Met mijn lengte van benen zet ik op het vlakke stappen van zo'n 55 tot 60 cm. Nou dat lukt een heuvel (berg?) op niet. Moet ik ook niet proberen, je benen lopen direct vol om maar eens een term uit het wielerpeloton te gebruiken.    

Wielrenners waren er in dit paasweekend ook voldoende. Zaterdag was er de toerversie van de Amstel Gold Race voor wielerliefhebbers. Er waren er zo'n 13000 aan de start verschenen. Ik ben ervan overtuigd dat er onder hen ook deelnemers (zeker ene waarvan ik het weet) waren die op donderdag 6 juni de Alp op fietsen.

Ik heb het zoals gezegt gehouden bij wandelen. Een klein beetje gevoeld hoe het is om een heuveltje (bergje?) op te lopen. Maar ook gewandeld langs de rustig voortkabbelende Geul, die door dit mooi stukje Limburg stroomt. Een weekend ........... voor herhaling vatbaar.

Acht kilometer de Alpe d'Huez oplopen.

Het is woensdag 1 mei en vandaag loop ik samen met teamgenoten Hebe en Rudi de eerste 8 kilometer van de Alpe d'Huez op. Nee ik ben (nog) niet in Frankrijk maar op een sportschool waar ik op een loopband mijn eerste stappen zet op de berg die ik over vijf weken in het kader van Alpe d'HuZes op ga lopen. Een pittige wandeling alleen maar bergop is toch iets anders dan een wandeling op het vlakke of in het Zuid Limburgse land, waar je met enige regelmaat een heuvel (berg?) ook weer afloopt.

De loopband ingesteld op het stijgingspercentage van de Alpe d'Huez. De eerste 2 kilometer toch tot zo'n 12% stijging. Daarna een aantal kilometer 10% (pfffffff) en dan zo'n achthonderd meter 8,5% Wel even lekker, kan ik een klein beetje, al lopende, wat uitpuffen. 

Na een korte pauze vervolg ik de klim. Tussen kilometer zes en zeven en een half loopt het toch weer op naar een gemiddelde van 8,6% stijging, de laatste vijf honderd meter gaat het dan met 8% omhoog. En dan is het mooi geweest. Voor het eerst (al is het dan op een loopband) beleefd hoe het voelt om alleen maar een berg op te lopen.

Op donderdag 6 juni ga ik het helemaal beleven. Beleven met alles wat er dan bij komt kijken. Het wandelen, de emoties, het genieten van de momenten, van de sfeer .......... ik kijk er naar uit.  

Klimmen bij Klimmen.

Ook afgelopen weekend (10/11/12 mei} ben ik net als met pasen in Zuid Limburg geweest. En ook nu weer met de trein naar Schin op Geul. Maar voor dat ik daar was ben ik een paar stations eerder uitgestapt, en wel in Houthem-St. Gerlach, zo'n acht kilometer van mijn weekendplek af. Van hieruit een mooie wandeling gemaakt door een prachtig dal richting Valkenburg. Vanuit deze plaats mijn weg vervolgt langs de Geul om zo rond de klok van vier aan te komen bij hotel "Op de Beek" Na een hapje eten en een goede nachtrust ben ik zaterdagmorgen om 10.00 uur gaan lopen door het fraaie Limburgse land. Lekker landelijk over wegen en paden in de buurt van plaatsen als Wijlre, Randsdaal (lekker kopje soep) bij het gehuchtje Fromberg en in de buurt van Klimmen. Ja klimmen bij Klimmen, dat was het natuurlijk ook daar in de heuvels. Venijnige klimmetjes maar goed te doen en bovendien een goede training voor donderdag 6 juni, de koersdag van Alpe 'HuZes 2019. Na het verorberen van een kop soep, biefstuk en toetje ook nog een keer, net als met pasen, de Keutenberg op gelopen, een echte kuitebijter, ja die voelde ik. Maar wel fijn om te doen. Op zondag om een uur of twaalf vanuit Schin op Geul weer naar Houthem-St. Gerlach gelopen. Van hieruit de trein terug naar huis. Ik heb, samen met Ricky (ja ze was bij me) weer genoten van een fijn weekend in Zuid Limburg. Nog iets meer dan drie weken dan begint het ...................... echte KLIMMEN.

Mooie plekjes.

Vanaf september van het afgelopen jaar weet ik dat ik deelnemer ben aan Alpe d'HuZes 2019. Wandelend ga ik samen met teamleden Hebe en Rudi die bekende berg in Frankrijk op. Hiervoor heb ik de laatste maanden menig kilometer gelopen en ben hierdoor op vele mooie plekken geweest. Tochtjes gemaakt door de prachtige bossen bij Stiphout en Oisterwijk. Gewandeld bij Vught en Cromvoirt en vanzelfsprekend ook hier in de omgeving van Deurne waar ik vele wegen in het mooie buitengebied heb doorkruist. Wandelend kwam ik ook op mooie plekken in de omgeving rond Groesbeek en Berg en Dal (Zevenheuvelenweg) In het Limburgse heuvelland ben ik twee weekenden aan de wandel geweest en heb daar volop genoten van de heuvels, fraaie vergezichten en van het lopen langs de meanderende Geul. Ook daar vele mooie plekken om van te genieten. Want ja dat was het elke keer, genieten van al dat moois wat ik onderweg tegen kwam. 

Genieten doe ik al vele maanden van een voor mij bijzondere mooie plek hier in het Brabantse land. Al vele maanden de mooiste plek op deze aarde. Een mooie plek waar ik veelal op zondagochtend een aantal uurtjes ben. Een plek waar ik wat rond loop over de kronkelende paden in het bosgedeelte en uitkijk over de vennetjes en de velden. Waar ik luister naar de geluiden van de natuur en geniet van de rust die deze mooie plek mij geeft. Een plek die nu van haar is, maar ook mijn plek wordt, onze plek wordt.

Op deze mooie plek heb ik zaterdag 18 mei jl. een hele bijzondere donatie in ontvangst mogen nemen. Een donatie van een aantal personen (en ik weet echt niet van hoeveel) die deze plek ook met enige regelmaat bezoeken. Maar wat ik wel weet is dat door deze bijzondere donatie, van die lieve mensen, deze plek nog specialer is geworden ... ................ een nog mooiere plek voor mij is geworden.

Nog twee weken te gaan tot aan de finish.

Lieve familie, vrienden, collega's, oud collega's, mede treinreizigers, buren en kennissen.

Nog twee weken te gaan. Dan loop ik samen met Hebe en Rudi die bekende berg in Frankrijk op. Dit alles in het kader van Alped'HuZes 2019. Een aantal maanden een mooie voorbereiding gehad met veel wandel kilometers. Kleine berichtjes van die activiteiten lees je op deze AD6 pagina.

Wat de donaties betrefd, daar is maar een woord voor: GEWELDIG. Om het samen te doen zoals ik in mijn actiebrief aan gaf, om samen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen is gewoon gelukt. Een mooi bedrag voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. DANK JULLIE WEL. Niemand meer dood aan kanker is door al die mooie, bijzondere donaties een stapje dichterbij gekomen. Nogmaals het is GEWELDIG.

Zondag 26 mei vertrekken we naar Zwitserland. Een week van nog wat voorbereiden(bergen oplopen) en genieten van al het moois dat dit gedeelte van Zwitserland te bieden heeft. Een week later, op zondag 2 juni toeren we dan naar Frankrijk. Hier verblijven we een week op een camping in de buurt van Le Bourg-d'Oisans. In die week zijn er elke dag wel activiteiten die te maken hebben met dit prachtige evenement. Het hoogtepunt is er vanzelfsprekend op donderdag 6 juni. Dan lopen we met z'n viertjes (ja Ricky is erbij, ze is er altijd bij) de Alp op. Ik vind het zo iets moois, zo fijn dat ik dit voor haar kan doen. Het is echt een eerbetoon van mij aan Ricky.

Andere dierbare die overleden zijn aan kanker of er nu mee te maken hebben gaan ook met me mee de Alp op, maar die personen (ons vader, tante Jo, Jacqueline, Piet, Ad, Wilma, Joan, Enny, Dennis) laat ik ergens onder de top achter. Een mooie plek is bocht 9. Ja in die bocht zal voor hen een kaars branden.

Daar in bocht 9 zal ook een kaars voor Ricky branden, maar natuurlijk neem ik haar mee naar de finish. Ricky neem ik mee naar de top. Samen over de finish op de top van de Alpe d' Huez. Ze heeft het zo verdiend. Ik ben zo trors op haar ........... en ik weet/voel dat zij dat ook op mij is.

Na die week in Frankrijk rijden we terug naar Zwitserland. Hebe en Rudi blijven dan nog t/m zaterdag in hun vertrouwde omgeving en komen dan naar Nederland. Ik kom donderdags met de trein vanuit Lauterbrunnen terug naar Deurne.

Ik ga genieten van de komende weken, genieten van Frankrijk en van het mooie evenement wat Alpe d'HuZes is. Genieten van nieuwe herinneringen maken. Ik ga lachen en geef mijn verdrietjes alle ruimte. Ik ga genieten van de indrukken die ik maak en genieten van de sfeer op de berg. Kortom, ik ga genieten van bijzondere weken. En Ricky is bij me.

Een hartelijke groet, Johan.

Zwitserland.

Donderdag 6 juni ben ik samen met Hebe en Rudi deelnemer aan Alpe d'Huzes 2019. Maar voor we afreizen naar Frankrijk verblijf ik, vanaf zondag 26 mei, eerst samen met hen een week in Zwitserland. We verblijven in het huisje van Hebe en Rudi die  hier al vele jaren komen. De eerste indruk is dat het er hier fantastisch uitziet. We zitten echt midden tussen de bergen bij Lauterbrunnen. Eeuwige sneeuw, vele watervallen, snelstromende riviertjes en fraaie vergezichten als je op hoogte aan het wandelen bent. Het is nu dinsdag 28 mei en de komende dagen is het nog volop genieten van dit mooie gedeelte van Zwitserland.

Vanaf zondag zal ik nog meer bezig zijn met Alpe d'Huzes. Dan ben ik samen met Hebe en Rudi een week op een camping in Le Bourg-d'Oisans. Dan staat veel in het teken van dit mooie evenement. Ja die donderdag 6 juni komt ............................ die bijzondere 6de juni komt nu echt dichterbij.

Ricky.

En dan is daar ineens donderdag 6 juni. De dag waar ik zo naar uitgekeken heb. Zo'n 200 dagen geleden me opgegeven voor een prachtig evenement, Alpe d'HuZes. Ja dan is het daar ineens. Om 9.17 uur zet ik, samen met Ricky mijn eerste stappen op deze bekende berg in Frankrijk. Er zullen er nog vele volgen. In een rustig tempo lopen we samen met teamleden Hebe en Rudi en met Dennis (de neef van hun) de Alp op. Het gaat goed met ons, we voelen ons prima. Dat alleen maar omhoog lopen is pittig, ja dat wel. Constant voelen we de stijging van de berg. Soms wat minder, dan weer meer. Een mooie ervaring om zo te wandelen, dat is het wel.

Maar het is ook pittig in mijn hoofd, daar vooral. Daar gaat mijn gedachten uit naar mijn lieve schat, naar haar. Wat is ze trots op me. Ik voel het in elke bocht, ze fluisterd het me in. In een van die bochten (bocht 9) zijn er de tranen en zeg ik voor de zoveelste keer hoeveel ik haar mis en hoeveel ik van haar hou. Voordat we verder lopen naar de volgende bocht laat ik een rode roos voor haar achter. Ze zegt: "Kom we gaan verder, het is goed" 

We wandelen verder en passeren om 15.06 uur de finish. Bijna 6 uur genoten van een heerlijke wandeling bergop. Van de omgeving, van de sfeer, van de mooie gesprekjes met andere deelnemers en met mensen langs de kant. En volop genoten van de aanwezigheid van Ricky. Genoten van elkaar. Op die bekende berg in Frankrijk staan we samen ................ Ricky en Johan.

Thank you to my Sponsors

20

Marcel van der Burgt

30

Monique Luijben

Mooi gebaar Johan.

15

Nathalie Kalsbeek

Goed dat je hier aan mee doet!!Heel veel succes met het trainen je kunt het ?

100

Huub

Succes ermee beste Johan. En een poot van van Puffelen.

50

M. de Vries

Heel veel kracht en sterkte. Wij vinden dit een fantastisch gebeuren. Johan heel veel succes met deze mooie gebeurtenis. Laat het voor jullie allen een mooie herinnering zijn en blijven!!! En je weet wij houden het in de gaten......

21

Anonymous

Johan, Heel veel succes met je wandeling(en)!

50

Sjef Cornelissen

Heel veel succes met deze mooie uitdaging.

25

Margie Schevers

Heel veel succes met de voorbereidingen. 6 juni zal zeker een mooie en bijzondere dag gaan worden, waarbij je nieuwe herinneringen maakt en waar oude herinneringen boven zullen komen. Ik weet zeker dat geen enkele berg voor jou te hoog zal zijn met deze motivatie.

48

Willy en Berdi

Hallo Johan, veel succes!! Een doel is behaald. Het andere doel gaat je ook zeker lukken. Succes met je voorbereidingen.

21

Anonymous

Johan, jij weet dat wij trots op jou zijn en veel respect hebben voor de wijze waarop jij de afgelopen jaren je mannetje hebt gestaan. Wij wensen je heel veel succes toe.

21

Erik Tijsma

Johan ik weet met jou dat het je gaat lukken!

75

Adri & Ine

Onze steun van harte

21

Jurre Pluijm

Ik heb veel klusjes gedaan om voor jou dit te doneren. Veel succes met beklimmen van de berg.

100

Autobedrijf Manders Deurne B.V.

Mooi Johan dat je dit gaat doen. Heel veel succes.

50

Jannij Buijtenweg

Een geweldig initiatief van jou Johan Ik doneer graag mee. Heel veel succes wens ik je om je doel te bereiken!

21

Anonymous

25

Peter en Jolanda

Van ons een warm hart en een vette pluim, heel veel succes kanjer. Het gaat je vast lukken.

106

peter en tini knapen

veel respect en het gaat je lukken

25

Jos & Joke Vugts

Succes Johan, We zijn trots op je dat je dit gaat doen. Je kunt dit zeker halen.

15

Manon Willms

Wat een mooi gebaar Johan! Heel veel succes! Wij denken aan jullie! Zet em op! Liefs Paul, Manon en de kids

25

Anonymous

Beste Johan, ik heb je leren kennen in de trein. Daar heb ik je verhalen aangehoord. Je bent een topper en heb heel veel respect voor je. Dat je dit gaat doen vind ik heel bijzonder. Wens je dan ook heel veel succes

21

Laurie en Stef

Natuurlijk steunen wij jou, Johan! We zullen je volgen, alvast super veel succes! Liefs Laurie, Stef en Jente

20

R&R

Heel veel succes Johan

26

Ad en Bertie Dirks

Veel succes, mooie herinneringen en vooral veel genietplezier!

56

Jozef Schuurmans

Super trots dat je dit doet

710

Anonymous

Hoi Johan, 20 mei was de dag dat we 25 jaar getrouwd waren en ik 50 ben geworden. We hebben t klein gevierd met al onze vrienden op n zondagmiddag. Eric en ik waren er snel over uit dat we een donatie aan jou wilden geven. We hebben een leuk bedrag bij elkaar weten te sprokkelen wat jou over n magische grens brengt. Super gaaf en zet ‘m op! Liefs van Enny

56

Harrie en Gerrie Aspers

Wij wensen je veel succes!

20

Marjolijn en Sandy

Zet hem op Johan!

26

Marjo Bouwmans

Heel veel succes, Johan! Gaat jou zeker lukken met Ricky in gedachten ❤️

30

Alda en Raymond Willms

Op 27 maart denken we speciaal aan jullie en bieden je bijgaand cadeau aan. 6 juni wordt de dag waarop jij het helemaal waar gaat maken, Johan. Laat die dag maar komen!

26

Chris Koolen

Sterkte en succes

5

Martje

Ik wens je veel succes Johan.

50

Anonymous

Johan, wat een prachtige manier om Ricky op deze wijze te gedenken.

10

Hannie

Trots op jou.

100

Anonymous

Doe er iets moois, iets speciaals mee was de opdracht. Het voelt goed om dit zo te doen.

40

Bij ROB menswear

Succes, sterkte en geniet Johan.

15

John en Marieke Coppelmans

Hoi Johan, wij steunen jou en daarmee ook de actie graag en wensen je heel veel succes! Je kunt het!! groetjes, John en Marieke Coppelmans

30

Marian en Willy

Groeten en heel veel succes.

15

Anonymous

Mooi man dat je dit gaat doen Johan. TOP.

26

Marjolein van Heel

Mooie woorden en mooi dat je dit doet Johan! Heel veel succes en plezier samen met een lach en een traan.

30

Annelies en Jack

Fantastisch dat je dit doet. Wij steunen je graag. En dat het jou gaat lukken staat voor ons als een paal boven water. Succes en we horen t.z.t. graag hoe het je is vergaan

21

Maike en Maikel Kempen-Dirks

Lieve Johan, Wat een prachtig doel en wat geweldig verwoord! Wij wensen je heel veel succes met het trainen de komende periode!

15

Anonymous

Beste Johan, en dan ineens sta je aan de vooravond van een bijzondere week. Een week waar het herdenken en het leveren vieren heel dicht bij elkaar gaat liggen. 3 jaar geleden ontving je ons bovenop de top samen met Ricky en nu gaat je hem zelf bedwingen met Ricky in je gedachte. Veel succes en sterkte geniet van deze mooie en bijzondere week!

56

Frans en Ria Bouwmans

Hallo Johan heel veel succes, we gaat je zeker lukken

56

Hoveniersbedrijf Wietse Pluijm

Zet hem op je kunt het.

20

Niels Bak

Mooie vent bende gij, Johan. Ricky? zal zo trots op je zijn! Heel veel succes en ik zie je snel weer. Succes met de kuitjes!

15

Anonymous

Hoi Johan. Geniet van alle momenten en de reacties om je heen. Veel succes, laat je meeslepen door de sfeer van de omgeving.

21

Dora Vossen

Van mij zusje hoorde ik van jouw fantastische voornemen. Ik wil je graag steunen en weet zeker dat dit gaat lukken! Heel veel succes toegewenst

25

M Smulders

He Johan fijne ex collega , ga ervoor en ik weet zeker , zoals ik je ken, dat je je doel gaat bereiken. Succes MR Reinders?

6

Marleen

Geen appeltaart bij de koffie genomen

10

Madelon Tijsma

Zet m op!

20

Jesse van Dijck

Heel veel succes alvast Johan!

115

Annie en Jan Cruijsen

Johan wij wensen je heel veel succes met de voorbereiding en in juni , samen met Hebe en Rudy , de wandeling naar boven. Heel veel lieve groetjes van Annie en Jan.

60

Hebe

Sponsoring van Marleen en Frans in de vorm van 2 x 10 gemaakte schaaltjes.

10

Anonymous

21

Boy van der Horst

In alle 21 bochten sta ik achter jouw prestatie! Bijzonder om dit voor met name Ricky te doen morgen! We gaan ertegenaan!

21

Gerry en dini Mennen

Heel veel succes met jullie tocht

56

Annemiek van Zwol

In gedachten loop ik met jullie viertjes mee! Heel veel succes en mooie momenten

50

Peter en Loes Derks

Succes Johan

21

Truus Lutters

hallo Johan Veel succes. Het gaat je zeker lukken. Zet hem op.

15

Mark en Marika van der Burgt

Veel succes alvast Johan !

10

Anonymous

Suczes

21

Wilma Tax

Johan, heel veel succes met de voorbereidingen en vooral op 6-6-2019.

25

Niels

Succes alvast met alle voorbereidingen!

15

Andre Filippini

Heel veel succes met je voorbereidingen voor 6 juni en natuurlijk op 6 juni zelf. Mooi om zo je steentje bij te dragen

50

Bart van der Linden

Hallo Johan, Eerst even dit. Ik was best uit het veld geslagen toen ik las dat Ricky vorig jaar overleden is, want daar was ik niet van op de hoogte. Dus allereerst veel sterkte toegewenst na dit verlies na zoveel jaren en natuurlijk sponsoren wij jou. Hoop snel iets te horen, maar nog beter om elkaar weer eens snel te ontmoeten na die vele jaren! Afra en Bart

500

Uitvaartverzorging

56

Anonymous

20

Jeanne

Lieve Johan. Wat 'n onderneming. Ik wens jou en alle deelnemers enorm veel succes met deze tocht. In gedachten ben ik er óók bij! Heel veel succes! Toi, toi. Hoor graag je verhalen als je weer thuis bent. Jeanne. xxx

20

Rina en Peter

Bordje weggegeven en weer terug gekregen met €20 Mooi toch

10

Eline en Herbert Coopmans-Tijsma

Zet m op Johan, je kunt het! Groetjes Herbert en Eline

56

Marie-jose Reihs

Mijn moeder van 84 wil ook graag helpen aan het goede doel. Ze is haar man en haar vader ook aan kanker verloren en ze weet ook hoe het is om alleen achter te blijven. Ze wenst je veel sterkte voor de komende tijd. Groetjes jozef en Marie-José

20

Monique van Bavel

Succes Johan!! Wat een bijzondere tocht ga jij meemaken. Ik denk aan jullie op deze dag...

250

Gasten van Schoorsveld.

"Beste Johan, wij wensen jou heel veel sterkte en kracht toe. Wij van Natuurbegraafplaats Schoorsveld zijn blij dat wij ons fooienpotje aan jou hebben mogen schenken. Wij weten zeker dat onze gasten die hier koffie hebben gedronken en vervolgens een fooi hebben achter gelaten dit jou heel erg gunnen"

25

Gerry en wilma Kuijpers

Geweldig Johan hoe je het allemaal doet na het enorme verlies . Wij wensen jou heel veel wandelplezier voor nu , en op de dag zelf zijn wij bij jou en Ricky. Groetjes Wilma en Gerry.

56

AJM Smolders

Geweldig dat je dit gaat doen Johan! Heel veel succes!

10

Anonymous

Zet ''m op Johan!!!!

25

C. Manders

Succes Johan het gaat je lukken

10

Monique van der Wouw

Johan, ik wens je heel veel succes met je tocht de berg op! Ik weet zeker dat het je gaat lukken?En vooral genieten van deze ervaring.. Met een lach en een traan.........

25

Anonymous

Heel veel succes. Jij krijgt dit voor elkaar.

21

Haartrend Mandy

Ga ervoor Johan. En zal zeker aan je (jullie) denken!

5.000

Anonymous

50

Anja en Tini van den Heuvel

Lieve Johan, Wij vinden het supersterk dat je dit gaat doen en je gaat het zeker halen ! ,Wat zou Ricky trots op je zijn! Heel veel Succes en liefs van ons , Anja en Tini

50

Marga en Ton van Heugten

Heel veel succes

100

Anonymous

Heel veel sterkte en succes

21

Anonymous

Johan heel veel succes.gaat jou vast lukken.

50

Anne-Lène Koolen

Dit gaat beslist lukken. Veel succes!

50

Anonymous

Johan het lukt jouw We weten waar we het voor doen.

10

Joep van den Broek

Heel veel succes. Ik heb de berg gefietst, dus weet ook dat het zwaar is! Maar jij kunt het.

50

Sanne Paijmans

Een kus en een knuffel voor jou lieve Johan!

25

Marjon en Willem

Lieve Johan, wij wensen je heel veel kracht en sterkte toe. Het zal een prachtige ervaring worden met mooie herinneringen aan Ricky. In gedachten lopen we met je mee. X Willem en Marjon

25

Anonymous

Heel veel succes, een geweldig initiatief. Lieve groetjes X

25

Nathalie Kalsbeek

Johan Super bedankt voor de tegoed bon van het bowlen.Via deze weg wil ik je op deze manier een donatie doen.Zo heb ik het idee dat ik voor het goede doel aan het bowlen ben.Het is bijna zover topper je kunt het...

30

Pleun,Koen & Thijs Duits

Heel veel succes!

500

reinders Oisterwijk BV

Zet 'm op Johan! Veel succes namens je collega's!

50

Ria en Henry Verhagen

Top Johan dat je dit doet.

21

Jolijn en Dolf Tijsma

Mooie mail Johan, nog mooier doel en het allermooist dat je dit gaat doen! Heel veel succes!!

106

Enny en Eric

Johan, super initiatief en heel veel succes toegewenst

25

Roel

Johan, zet hem op, veel suc6.

20

Leon en Marike Van Amsterdam

Hi Johan, Met zo een engel op je schouder moet het bereiken van je doel geen probleem zijn! Succes en sterkte. Groetjes Leon en Marike (Lisserbroek)

Show more