Max van Eijk

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Waarom meedoen.....

5 jaar geleden deed mijn vader ook al een keer mee aan de Alpe D'Huzes omdat zijn vader, Joop van Eijk, mijn opa, op 64 jarige leeftijd overleden is aan KANKER. 

De hele week op de Alpe en vooral de actiedag zelf heeft zoveel indruk gemaakt dat ik het ook ooit wilde gaan doen,

in 2014 was ik nog maar 7 jaar oud en dacht: Ik wacht nog een paar jaartjes "dan ben ik sterker" en kan ik vaker naar boven fietsen.

waardoor ik dus meer geld kan op halen en daarom vraag ik u hulp door ons te steunen.

 

Te gekke armbanden

Vandaag zijn ze binnen gekomen, de sponsorbandjes voor Team Van Eijk! Super gaaf geworden, aan de bovenkant staat “opgeven is geen optie, Team Van Eijk”, aan de binnenkant staat onze sponsorpagina. Door de bandjes te gaan verkopen gaan we extra sponsorgeld ophalen en kunnen onze sponsoren ons extra promoten! 2 vliegen in 1 klap?

Leuk artikel in het Witte Weekblad

Max van Eijk, pas 12 jaar, gaat op 6 juni de Alpe d’HuZes fietsen. 4 jaar geleden was hij daar al samen met zijn ouders omdat zijn vader de Alpe ging fietsen. Het was ter nagedachtenis aan zijn opa die was overleden aan kanker. De reis, de mensen en vooral de verhalen van iedereen die familie of vrienden waren kwijt geraakt door kanker hadden een enorme impact. Gelukkig waren er ook positieve verhalen van mensen die zelf gingen fietsen, juist omdat ze die rotziekte hadden verslagen. Toen was Max te jong om mee te doen, maar nu net 12 jaar geworden en goed getraind door de voetbal wil hij ook fietsen tegen kanker. Hij heeft gevraagd of zijn vader met hem mee wil, weer die berg verslaan, want dat is echt geen makkelijke klus, maar samen zijn ze sterk! Naast het trainen is hij vastbesloten zo veel mogelijk sponsoren te vinden want er is geld nodig om onderzoeken uit te voeren. Hij gelooft in het motto dat we samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wilt u Max steunen? Doneer op, of stuur een berichtje via:
www.opgevenisgeenoptie.nl/s/4250/4728/e Naast doneren via de site heeft hij ook speciale armbanden laten maken die hij verkoopt voor 5 euro, je doneert en steunt dan tegelijk Team Van Eijk. Op de rode armband staat “opgeven is geen optie” team Van Eijk. Ze zijn er in 4 maten (tot 9 jaar, 10-16 jaar, dames en heren). Interesse in 1 of meerdere armbanden, laat het weten via de site.

AH Aalsmeer

Vandaag met de sponsorbandjes bij de AH in Aalsmeer gestaan. Gewapend met een tafel, 3 maten bandjes, posters, fiets en een doneerpot ons gesetteld tegenover de servicebalie. Veel lieve mensen hebben sponsorbandjes gekocht of een donatie gedaan. Echt een fantastische opbrengst van meer dan 700 euro! Ook een super leuk sponsorpakket van de dames van de AH gekregen, heel er lief.

We zitten inmiddels op 75% van ons doel, te gek!

Nieuwe Meerbode Aalsmeer

Jawel ook in de Nieuwe Meerbode van Aalsmeer is een stuk geschreven over de actie. 

https://www.meerbode.nl/12-jarige-max-gaat-fietsen-tegen-kanker/

 

Dat ook online artikelen worden gelezen bewijst maar weer een donateur die binnen een paar uur na publicatie geld heeft gedoneerd via de website. Ontzettend bedankt! Alle donaties helpen voor onderzoek tegen kanker!

Simulator

Vanavond op de simulator de echte Alpe gefietst, ging als een trein bij de start in het dorp tot m’n benen bijna niet meer rond konden. De eerste 3 kilometer super zwaar, daarna beter te doen, maar na 1,5 uur fietsen 9 kilometer afgeled. Ben uitgekomen tot boven de plek waar we 4 jaar geleden een huisje hadden gehuurd. Wow wat een berg, dat wordt echt nog doortrainen!

Verkoop bandjes

vandaag met mn vrienden op pad geweest om langs de deuren bandjes te verkopen, hebben we toch weer 55 euro opgehaald, we zijn er bijna! Bedankt jongens?

RTV Noord Holland

vandaag een interview met RTV Noord Holland gehad, vrijdag 31 mei wordt het uitgezonden, allemaal kijken!

www.nhnieuws.nl/nieuws/246822/max-12-fietst-alpe-dhuzes-voor-zijn-opa-hij-is-overleden-aan-kanker

 

Streefbedrag

yes, vandaag het streefbedrag van 5000 euro gehaald, wat een feestje! Omdat er nog een interview wordt gedeeld, sociale media wordt ingezet en ik nog wat bandjes te koop heb gaan we het streefbedrag verhogen naar ....... 7500 euro, dus deel mijn goede doel met vrienden, collega’s en op je sociale media en gaan voor dat mooie bedrag, want OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

Klas

super leuk kado van mijn klas gekregen, een bluetooth speaker voor aan het stuur van mijn fiets met allemaal rood, wit en blauwe lintjes waarbij iedereen zijn/haar naam heeft geschreven en een motivatie om door te trappen op de berg. Bedankt allemaal!

Alpe training Zondag 2 juni

vandaag voor het eerst de berg op om te trainen, wat viel dat tegen zeg! De eerste drie bochten waren voor Johan super zwaar, Max ging fanatiek de berg op en vond het meevallen. Halverwege waren de rollen omgedraaid, Max zag ons en tranen vloeiden, wat was het zwaar. Johan had juist lekker de flow er in. Zo zie je maar dat je alles mee maakt op de berg. De berg hebben we tot de finish gereden, super trots dat het al gelukt is. Nu blijven we elke dag trainen, niet meer de hele berg want dat bewaren we voor donderdag. 

Jeugdjournaal

Wat super gaaf, vanmorgen een interview gehad met het jeugdjournaal. Vanavond of morgen wordt het uitgezonden. Ik moest allemaal vragen beantwoorden en ze hebben ook nog speciale shots gemaakt. Daarvoor mogt ik ook speciaal over de finish fietsen en werd ik omgeroepen, wat was dat bijzonder! Bedankt Mark voor het interview!

 

www.jeugdjournaal.nl/artikel/2287832-max-12-doet-mee-aan-alpe-d-huzes-voor-zijn-opa.html

 

Sponsor

Vandaag tijdens het interview met het jeugdjournaal werd ik herkend door een sponsor, hij had in nederland in aalsmeer een badje van me gekocht en heeft ook echt de site gevolgd. Dat vond ik echt bijzonder, ben je ruim 1100 km van aalsmeer weg en wordt je herkend op de berg van de Alpe. Echt te gek!

Kaars en vlag

woensdag heb ik een kaars gekocht, in de winkel van de Alpe konden we een sticker kopen welke je dan mag versieren. Ik heb ervoor gekozen om ons zelf te motiveren met de tekst “kom op je bent al bijna op de helft”, ook heb ik een vlinder getekend voor opa. Mijn kaars komt in bocht 11, ik ben namelijk op 11 januari jarig en het is wel mooi als hij halverwege de berg staat. 

Bij de finish gaan ze allemaal vlaggetjes hangen van lapjes stof, ook die konden we versieren. Ik heb een blauwe vlag, dinand een rode en mama een witte, zo hebben we de Nederlandse vlag kleuren. Ook op de vlag heb ik een motivatie tekst gezet en een vlinder voor opa gemaakt.

Verf op de weg

woensdag avond hebben we, bijna bij de finish, een motivatie tekst en vlinder op de weg geschilderd. Dit mag alleen met biologisch afbreekbare verf welke te koop is in de winkel van de Alpe. Eerst heb ik 3 ideeen getekend op papier en daarna besloten wat het moest gaan worden. Mama heeft geholpen met het schilderen want we hebben een kruispunt uitgezocht waar ook nog auto’s voorbij kwamen. Gelukkig zijn ze niet over onze tekening en tekst gereden. Morgen gaan we proberen zo vaak mogelijk over onze tekening te rijden!

Gondel en bus

Wat een onderneming om beneden te komen. We moesten eerst naar een gondel fietsen, daarna met de gondel naar Oz, duurde heel lang en het is vandaag super mistig. Daarna moeten de fietsen achterop een bus gemonteerd worden en worden we naar de start gebracht. 

Start

jawel na een hele tocht is het gelukt, we zijn gestart. In de app van de Alpe d’HuZes kun je ons volgen!

Finish

Ja Ja in 2 uur en 28 minuten hebben we de berg beklommen. Het was wel koud, maar we hebben het nog nooit zo snel gedaan. Het was super gaaf, zo leuk de mensen langs de kant, hapjes en drankjes onderweg. We gaan het gewoon nog een keer doen!

2de klim is inmiddels gestart

Thank you to my Sponsors

330

Samen Een

Super opbrengst met de verkoop op school

5

Soufian Z

Beterschap man ik hoop dat je snel weer beter word, ik heb het zelf ook meegemaakt je bent een strijder!

20

Familie v. Parera

Topper.

10

Manal E

Succes

20

Soep Aalsmeer

Heel veel succes Max, je bent een topper!

15

Don Clemens

Zet hem op Max, wat een topper ben jij!

56

Anne Bruintjes

5

Wil Jongkind

Veel succes, lieve Max! Goed dat je dat doet! Ik ben al donateur v d kwf kankerbestrijding! Masr wil jouw toch ook iets geven! Topper ben je!???

100

Verkoop bandjes op verjaardag bij Siem en Blanca. Bedankt allemaal

20

Mick Uithol

Kom op Maxie!!! Je kan het??????

5

Ricky Mohabbat van RTV NH

Zet hem op Max!

736

Opbrengst bij de AH in Aalsmeer, verkoop sponsorbandjes

Fantastische opbrengst bij de AH in Aalsmeer met de verkoop van armbandjes!

40

Ona

Door Ona opgehaald met verkoop bandjes

15

Anass Watki

Succes

500

Opa en Oma Ypma

Samen zijn jullie sterk ! Opa en Oma Ypma

56

de Patatza(a)k & Patat(k)raam

Succes mannen

100

Hans Mulder Consultancy BV

Max en Johan zet hem op naar de Top. Kanjers

21

Duco van Wees

? je opa nog gekend, klasse Max, hup Johan ?

100

Anonymous

Je kan het Max

200

Renault Nieuwendijk Aalsmeer

Beste Max, onze jaarlijkse goede doelen donatie (die we van onze werkgever Renault Nieuwendijk ontvangen) schenken wij graag aan jou voor het KWF, omdat we dit jaar zelf niet mee kunnen rijden. Heel veel succes! Jeroen en Esther

200

Anonymous

Succes Max. Heel knap van je.

21

Myrthe Mulder

Heel veel succes. Groetjes Myrthe (groep 8)

15

Herman en Liesbeth

Zet hem op Max en Johan

50

Joris Bakker

Zet m op Max ! Groetjes Joris Danielle Lara en Linn

20

Guido Derksen

Rij die gekke vader van je maar eruit !

5

Anonymous

28

Lex en Hermia van de Poel

Zet hem op , en sleep je vader mee !

50

Martin den Dekker

Hallo Max, we kennen elkaar niet maar ik zag de Nieuwe Meerbode en als mede (oud) Aalsmeerder moet ik je ook steunen. Ik denk dat opa vreselijk trots op je zou zijn . Iedereen krijgt er mee te maken. Ik heb ook een geschiedenis met die rot ziekte en ga dit jaar ook weer de berg op. Ik zie je daar dus op jouw witte fiets ! Succes met je training en acties !! gr, Martin

15

Barbara Bakkum

Super Max!! Wat heb je het goed gedaan!!

55

Samen met mn vrienden vandaag langs de deuren gegaan om bandjes te verkopen, bedankt jongens?

115

Via collega’s van Kevin, bedankt allemaal!

40

Koningsdag verkoop bandjes

10

Bjarne

Doe je best Max!

26

victor spangberg

Go Max, zet hem op heen en weer naar Noordwijkerhout was een goeie training. Respect hoe je dat deed

21

Tibo

Max veel succes en geef niet op. Gaaf dat je dit doet.

10

Evers Melvin

5

Anonymous

100

Familie Biemond

Lieve Max en Johan, heel veel succes morgen!! We vinden het zo knap van jou Max, dat je de Alpe gaat trotseren! Je bent een KANJER!!??En je vader ook natuurljk! Zet ‘m op allebei!!??‍♂️??‍♀️

21

Anonymous

Wees sterk!

20

Collega’s Kevin

Zet hem op!

21

Max

21 bochten, ik ga ze halen??‍♂️

25

Anonymous

we gaan ervoro max.

Show more