Wim Boekel

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

4,641
kms

My target 0kms

Als Sandra er toch bij kon zijn! Ze zou trots zijn...

Mijn partner Sandra kreeg begin 2014 de diagnose Leukemisch Non-Hodgkin Lymfoom. Een chronische vorm van kanker, waarmee je oud kan worden. Na een periode van periodieke controles, kreeg Sandra in 2016 een zware klap te verwerken. Na een onderzoek van 2 weken bleek de kanker agressieve Lymfklierkanker te zijn geworden. Sandra kreeg een behandeling van chemo’s en onderging een stamceltransplantatie. In mei had ze een zware tijd toen ze 3 weken in de flowkamer moest verblijven om de herstellen van de transplantatie. Het geluk leek haar daarna en ons gezin weer toe te lachen. Samen genoten Sandra, haar dochter Maud en ik van een mooie vakantie in Zeeland en Zuid-Frankrijk. De periodieke controles lieten geen bijzonderheden zien. Het herstel leek ook voorspoedig te verlopen.

 

In oktober sloeg het noodlot helaas terug, want Sandra kreeg klachten in haar linkerhand en -arm en binnen een week was haar hele arm verlamd. Eerder dan gepland moesten we terug voor controle naar het ziekenhuis. Daar kregen we het bericht dat de Lymfklierkanker terug was gekomen. De ziekte was nog heftiger dan tijdens de eerste behandeling. Na haar eerste periode met chemo’s, zij ze te hopen dat ze nooit meer aan de chemo’s hoeven. Helaas bleek het tegendeel waar. Ondanks dat er een kleine kans op genezing was, ging Sandra het gevecht weer aan met chemo’s. Helaas was de Lymfklierkanker te agressief en in februari 2017 verloor zijn het gevecht. Sandra werd slechts 41,5 jaar oud en liet een dochter van 13 jaar achter.

 

Ik heb helaas dus zelf moeten ervaren hoe heftig kanker is voor patiënt en het gezin. Sandra is het bewijs dat verder onderzoek naar kanker nodig blijft. In de toekomst moet elke patiënt met goede medicijnen een eerlijke strijd kunnen vechten tegen deze vreselijke ziekte, zodat elke patiënt met de diagnose kanker de ziekte overleefd. Ik heb 2 mooie redenen om de uitdaging aan te gaan om de Alpe d'HuZes te gaan doen. Sandra zou namelijk enorm trots op me zijn als het me lukt om 6 keer de Alpe d'Huez te beklimmen en daarnaast telt elke euro in de strijd tegen kanker! Steunt u mij ook in de strijd tegen kanker?

My Updates

Ook al is de Alpe d'Huzes pas op 6 juni...

De winter komt er aan en dat is niet de meest prettige periode om op de racefiets te zitten. Grote kans dat hij de komende maanden wat minder naar buiten komt. Dat betekent niet dat ik stil ga zitten en niet train.

De schaatsen zijn inmiddels weer uit het vet en op zondag wordt er weer meer op de mountainbike gestapt en door de duinen van Schoorl gereden. Tegenwoordig zijn alle activiteiten op Strava te vinden, dus neem gerust een keer een kijkje wat er in de voorbereiding op Alpe d'Huzes aan werkzaamheden verzet wordt.

 

 

De Strakke Ketting op pad...

Afgelopen weekend kregen wij drie teamleden van ons partnerteam uit het oosten van het land langs voor een mooie rit door Noord-Holland. Door Robert Wolsing van het Rauwe Zakie werd de onderstaande video van de fietstocht gemaakt.

Thank you to my Sponsors

15

Maud Valent

Doe je best Xx love youu

500

BKL Finance

Heel veel succes aan het gehele team van de Strakke Ketting. Wat een ongelofelijk mooi doel om te strijden tegen kanker

5

Anonymous

Heel veel succes!!??

50

Petra Blankwaard

Goed bezig Wim! 💪🏼

26

Marlies

Wim Je bent goed bezig! Bij deze ook een kleine bijdrage van mij. Succes!

10

Cees en Natasja Verbruggen

Enorm veel respect voor jou! Heel veel succes!

20

Pascale Rotteveel-Boekestein

Wat een prestatie! Topper ben je!

15

Andre en Sharon Boekel

Succes Wim!

50

nelly beentjes

hop hop

26

Kees Van Leeuwen

Suc6 ! Het gaat je zeker lukken!

56

Patricia Jonker

WIJ weten waarvoor je het doet!! ??

26

Mark Veldman

50

Wim en Vera Boekel

Heel veel succes , Wim. Het gaat je zeker lukken. Hopelijk veel donaties voor dit goede doel.

21

Dennis Tesselaar

Wim, heel veel succes met trainen. 6 keer dezelfde berg op wordt een bijzondere prestatie voor het goede doel.

40

Pieter Los

Sterkte kerel, als het lichaam niet helemaal 100% is dan is het tijd voor de geest om iets meer te geven.

69

BRO Administraties BV

Heel veel succes Wim! Namens de voltallige directie van BRO. Niels en Pieter

20

Jos Campo

Veel succes, je weet waar je het voor doet ;)

30

Joke en Johan

Heel veel succes met Alpe d'HuZes

26

Sylvia Borst

Succes... ???

50

Patrick&Miranda

Zet hem op je kan het!

56

Anita Van Bruggen

Geweldig wat je gepresteerd hebt! Wat een doorzetter ben jij. Sandra kan trots zijn op iemand als jij. Het feit dat je ook een etappe hebt gereden voor Harry ontroerd mij zeer. Bedankt voor je inzet voor alle mensen die deze ziekte (nog) moeten overwinnen.

14

Gerwin Boekel

Succes

56

Peter en Natalia Boekel

Show more