Arno Verhoof

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Nooit meer iemand dood aan kanker

In 2015 kwam ik voor het eerst in contact met Alpe d’HuZes toen mijn vrouw deel ging nemen met Team Alpe du Best. Ze zeggen als je 1x op die berg bent geweest dat je dan besmet wordt met het virus om te strijden voor een tijd dat er niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.

Helaas was dit het jaar dat het heel dichtbij kwam: wie kan het zich voorstellen dat je als manager van een team van 20 monteurs en trainers geconfronteerd wordt met 3 directe collega’s die niet de minste vormen van kanker hadden.  3 september 2015 een dag om nooit te vergeten, het bericht dat 1 van de collega’s helaas aan de gevolgen van kanker is overleden, een zeer toepasselijke tekst op zijn kaart “Het onmogelijke gevecht gestreden, nooit opgegeven, voor de eeuwigheid geliefd”. Ik doe mee om mijn bijdrage te leveren om het onmogelijke gevecht te keren in een gevecht dat weer zin heeft. In 2016 is mij duidelijk geworden dat de inzet van al die deelnemers van Alpe d’ HuZes zin heeft, toen 1 van de drie collega’s na zijn strijd en deelname aan een experimenteel medicijn na een jaar strijden kon zeggen dat hij genezen was van Alvleesklierkanker. 2016 was mijn eerste jaar dat ik samen met mijn vrouw heb mee gedaan en een bedrag van ruim € 3.000,00 bijeen heb gelopen om 3x maal de berg wandelend te bedwingen, een jaar waar ook een gezegde vandaan komt “op deze berg worden vreemden vrienden” en ben ik toen met een ‘vreemde’ Michel van de Velde onderaan de berg gestart en kwamen we als twee vrienden samen boven over de finish.  2017  een bijzondere deelname, in 2016 mijn vader verloren aan de bijwerkingen van de chemokuur, een doel om deel te nemen want inderdaad dichter bij de hemel kom je niet op deze berg en wat is er mooier om dat te doen met je dochter en de tweede keer naar boven gelopen met als speciaal moment om samen met je dochter, vrouw, zoon en je vriend daar over de finish te gaan. 2018 een jaar overgeslagen, maar als toeschouwer aanwezig, en ja het kriebelt weer en ja op de berg geldt ook dat mensen beloftes maken en zo ook hebben mijn vriend Michel van de Velde en ik met elkaar afgesproken in 2019 deel te nemen door minimaal 1x naar boven te lopen en een nieuwe uitdaging 1x naar boven te fietsen.

Ik doe dit alles omdat eens mijn kinderen of de kinderen van mijn kinderen kunnen vragen “Pap, Mam aan kanker ging je vroeger toch dood?”

Help mee om deze wens in vervulling te brengen en steun mij in de strijd tegen kanker en doneer, mijn doel is minimaal € 2.500,00 bij elkaar te lopen en te fietsen.

Thank you to my Sponsors

50

Kelvin

Pap, we gaan dit doen!

Show more