Eric van Dorp

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Niet meedoen bleek dit jaar alweer geen optie

 

Het behandelen van de ziekte kanker gaat met stappen vooruit, maar is nog lang niet ver genoeg. Elk jaar overlijden er nog veel te veel mensen aan deze ziekte. Ook dit jaar moest er weer afscheid genomen worden van mensen die de strijd tegen deze ziekte, vaak na jaren, uiteindelijk niet konden winnen.

Een aantal jaren achter elkaar heb ik aan de Alpe d'Huzes meegedaan. Daarna een paar jaar gekozen voor een ander doel. Vorig jaar weer terug op de Alpe.

Dat leek me een mooie afsluiting en dit jaar was er dus  weer de keus om een sportieve prestatie te koppelen aan een ander goed doel.

Maar het afgelopen jaar heb ik weer gezien hoe belangrijk het is om voor het KWF geld binnen te blijven halen, het blijft hard nodig. De keuze lag dus toch voor de hand.

Vorig jaar was dus niet voor het laatst, zoals ik al 4 keer eerder heb aangekondigd. Niet dus. Nog een jaar opnieuw proberen die berg een aantal keren op te fietsen. Zes keer gaat me nog steeds niet lukken, maar ik blijf proberen de berg vier keer omhoog te fietsen.

En natuurlijk heb ik daarvoor weer hulp nodig van sponsoren, want daar gaat het immers om. Zo veel mogelijk geld op halen om zo snel mogelijk aan resultaten te kunnen werken. Tijdens de vorige edities hebben de sponsors een enorm bedrag bij elkaar opgebracht. Dat was geweldig! Maar ik durf toch (opnieuw) een bijdrage te vragen.

Mag ik ook dit jaar weer rekenen op de steun van iedereen, het gaat immers om een groter doel dan de sportieve prestatie.

Elk sponsor bedrag is welkom. Als tegenprestatie probeer ik die berg weer zo vaak ik kan te bedwingen. Mijn training is dit jaar al vroeg begonnen. Vier keer is een hele klus.

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdragen !!