Kimberley Verhoof

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Toen ik in 2016 aangestoken werd met het Alpe D'HuZes virus en besloot om mee te gaan doen in 2017, had ik in mijn directe omgeving nog geen mensen verloren aan deze vreselijke ziekte. In augustus 2016 kreeg mijn lieve opa de diagnose kanker. Ineens kwam het wel heel erg dichtbij. In een hele korte tijd hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze (super) opa. 

Ook is het bij mij zelf vrij dichtbij gekomen. Door een therapie resistente darmziekte werd er geconcludeerd dat er snel actie ondernomen moest worden, omdat het anders te laat zou zijn en de zieke cellen in mijn darmen, kwaadaardig zouden worden. Zit je dan als 14 jarig meisje.

Ik ben blij en dankbaar dat ik er met de schrik vanaf ben gekomen, maar ik heb wel gezien in zowel mijn eigen omgeving, als op de Alpe wat voor een impact deze vreselijke ziekte kan hebben.

 

Dit jaar ga ik mij weer inzetten om meer geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, zodat niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker!

Wil jij dit ook? Wacht dan niet langer en sponsor mij nu!

Thank you to my Sponsors

5

Marlou

Succes Kimberley!!

15

Berbe Jonkheer

Top dat je dit gaat doen Kimberley! Zet m op :-)

50

Anonymous

Wij, Oma en Opa, zijn trots op je. Veel succes.

250

Atelier Gabriële

Hartstikke gaaf dat je dit samen met je vader en Kelvin gaat doen. Wij (Roger Gabriële Hessel Tobias en Job) wensen je heel veel succes met de voorberedingen en de dag zelf maar ga vooral ook genieten van alles!

Show more