Marieke Koorevaar

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom nou eigenlijk die berg op..

November 2018

In ieders omgeving wordt de strijd om het herstel van kanker geleverd. Soms heel dichtbij -in de familie of vriendenkring- soms iets verder weg. Mijn vriendin en dorpsgenote Annemiek is een bikkel. Het bericht van haar ziekte zette haar wereld op zijn kop. Kort daarna stroopte ze haar mouwen op en ging op onderzoek uit naar haar mogelijkheden en perspectieven. Volhouden en de mooie dingen in haar leven koesteren, dat is wat zij doet.   

Ik fiets op 6 juni de berg op met gemengde gevoelens. Het is slechts een tijdelijke uitdaging en na een warme douche en goede nachtrust komt het wel weer goed met de spieren.... Als je het zo bekijkt staat het niet in verhouding tot de uitputtende slag -fysiek en mentaal- die geleverd moet worden door de mannen, vrouwen en kinderen die getroffen worden door deze ellendige ziekte. 

Maar toch... dit is immers wel een manier om het verschil te kunnen maken, door met elkaar een doel te stellen en een mooi bedrag in te zamelen voor onderzoek. Op die manier kunnen we samen werken aan een betere kans op genezing van kanker. Daar ga ik voor! Wil jij daarbij helpen? 

My Updates

En dan opeens een keiharde confrontatie...

4 maart 2019

Vorige week bericht van mijn zus; mijn lieve zwager heeft darmkanker. Totaal onverwacht en opeens heel spannend. Na een week knarsentandenad afwachten komt vrijdagmiddag de uitslag van de vervolgonderzoeken: er is perspectief! Het wordt wel een lange weg. Strijdvaardig op weg naar genezing. En tegelijkertijd ook kalm blijven. Stap voor stap zoals mijn zwager zelf zegt. Stap voor stap op weg naar beter worden. Weer zo'n bikkel. En wij bikkelen waar mogelijk met hem mee. Weer een goede reden om de berg op te gaan. Veel geld inzamelen voor onderzoek, zodat de vooruitzichten voor patienten steeds een beetje beter kunnen gaan worden.  

Klaar voor de berg?

21 mei 2019

Nou ja...klaar voor de berg... Wanneer ben je dat als onervaren fietser ;-)? Tuurlijk, tijd vinden om te trainen is best lastig. Maar het is toch een beetje gelukt. Op mijn eigen manier, met hier en daar een paar hele fijne tips. En al die lieve berichtjes van familie en vrienden geven heel veel energie! Ik ga over twee weken de berg op met een hoofd vol gedachten. Over mooie mensen die ik heel goed ken, minder goed ken of zelfs helemaal niet ken. En over lieve mensen die niet meer onder ons zijn. Met al de prachtige donaties kunnen we een beetje bijdragen aan een wereld zonder kanker. Nogmaals veel dank daarvoor...!

Thank you to my Sponsors

100

Twan van Rossum

Mooi doel gesteld Marieke, ik help je daarbij graag! Succes met je voorbereidingen.

20

"Crielaard & Partners"/Versluis Pensioenkracht

Een symbolisch bedrag voor ons 20-jarige relatie! Succes en alleen al dat je meedoet is goed genoeg... :)

26

Alice van der Starre

Topper!

25

Asto VG

Heel veel succes met de berg opgaan!

250

Anonymous

Succes Marieke!

56

Wijnand Kooy

Hé Topper, super dat je dit doet en het gaat je zeker lukken! Dikke knuffel!

500

Van Noordenne Groep

26

Antoon & Susan

Succes he ????

56

Ingrid Koelman

Hé nicht, wat ontzettend mooi dat je dit doet!! ? Heel veel succes de berg op en geniet van de afdaling, de ontlading en de mooie mensen langs de kant. Dikke knuffel.

500

Hoogwerkservice

250

De Jong Rutten

100

Anonymous

106

Mariska van der Heiden

Heel veel succes...... zet ‘m op!!! Je kunt ‘t ??

100

Anonymous

50

Anonymous

Veel liefs!

250

C. de Jongh

Super! Veel succes!!

106

Pleunie Dekker

Succes Mariek, zet hem op!

26

Arie Van der Starre

106

Hendrik Dekker

Zet hem op

106

Angelique den Braber

Zet hem op Marieke!

50

Anonymous

26

Martha Aan de Wiel

Mooi meid

100

Jim Rol

Wow... succes Marieke!

26

Priscilla & de jongens

Veel succes en geniet er ook van! Dikke knuffel

100

Spitters B.V.

Mooi dat je dit gaat doen Marieke, namens alle collega's van Spitters heel veel succes gewenst

50

Anonymous

SucZes :)

106

Anonymous

21

Desiree Van Baalen

1.500

Wiggers Lijstprofielen BV

Fantastisch gedaan Marieke !

1.000

Dekker Kozijnprojecten

50

Jan Fidder

Heel veel succes! Fiets maar voor mijn zusje die zit er nu middenin en kan wel wat support gebruiken!! Dikke knuffel, je kan het!

26

Robert Jan Willemsen

Go girl !!!!!!!

150

Wim Bak

Mooi doel, mooi team, mooie uitdaging!

Show more