Marieke Koorevaar

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom nou eigenlijk die berg op...

In ieders omgeving wordt de strijd om het herstel van kanker geleverd. Soms heel dichtbij -in de familie of vriendenkring- soms iets verder weg. Mijn vriendin en dorpsgenote Annemiek is een bikkel. Het bericht van haar ziekte zette haar wereld op zijn kop. Kort daarna stroopte ze haar mouwen op en ging op onderzoek uit naar haar mogelijkheden en perspectieven. Volhouden en de mooie dingen in haar leven koesteren, dat is wat zij doet.   

Ik ga volgend jaar juni de berg op met gemengde gevoelens. Het is slechts een tijdelijke uitdaging en na een warme douche en goede nachtrust komt het wel weer goed met de spieren.... Als je het zo bekijkt staat het niet in verhouding tot de uitputtende slag -fysiek en mentaal- die geleverd moet worden door de mannen, vrouwen en kinderen die getroffen worden door deze ellendige ziekte. 

Maar toch... dit is immers wel een manier om het verschil te kunnen maken, door met elkaar een doel te stellen en een mooi bedrag in te zamelen voor onderzoek. Op die manier kunnen we samen werken aan een betere kans op genezing van kanker. Daar ga ik voor! Wil jij daarbij helpen? 

Thank you to my Sponsors

500

Van Noordenne Groep

100

Anonymous

250

De Jong Rutten

500

Hoogwerkservice

150

Wim Bak

Mooi doel, mooi team, mooie uitdaging!

1.000

Dekker Kozijnprojecten

25

Asto VG

Heel veel succes met de berg opgaan!

100

Twan van Rossum

Mooi doel gesteld Marieke, ik help je daarbij graag! Succes met je voorbereidingen.

250

Anonymous

Succes Marieke!

100

Jim Rol

Wow... succes Marieke!

50

Anonymous

21

Desiree Van Baalen

100

Spitters B.V.

Mooi dat je dit gaat doen Marieke, namens alle collega's van Spitters heel veel succes gewenst

Show more