Miranda Reijndorp

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Opgeven is voor mij geen Optie....

Opgeven is voor mij geen Optie....omdat ik nog steeds geloof dat een wereld waarin mensen een goeie kwaliteit van leven hebben met kanker. 

In 2006 overleed de zus van mijn beste vriendin aan Kanker en liet ons allemaal vol verbazing en verdriet achter. De behandeling had haar gesloopt en ze overleed aan een hartfalen veroorzaakt door de medicijnen die haar hadden moeten redden. In dat jaar werd de 1e Alp D'HuZes gereden in de week dat zij begraven werd. Die week werd voor ons bepalend in de strijd tegen Kanker. In 2007 ging Eric voor het eerst mee naar Frankrijk om als Motard de ogen en oren op de Berg te worden en heeft daarna geen jaar meer gemist. Voor mij was 2010 het eerste jaar om mee te gaan en me als vrijwilliger met hart en ziel in te zetten. 

Nu 15 jaar later zit de Alpe in elke vezel van ons lichaam en wil ik me als deelnemer inzetten om zoveel mogelijk geld bijeen te fietsen om niemand meer dood te laten gaan aan kanker maar wel met een goede kwaliteit van leven. 

Ik rij naar boven met in mijn rugzak.....Diana, Ricky, Lennie, Fokko, Rein, Frank, Karin, Marvin en Toos! Maar ook voor jullie die er nog wel zijn...Sybilla, Sabine, Ross, David, JanGe, Minko, Marianne, Ingeborg, Wilma, Micheal.....x