Willem-Paul Oosterling

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Let’s make it an equal playing field. Fight together with us against Cancer.

In 2004 kreeg mijn zus Diantha op 39-jarige leeftijd tijdens haar zwangerschap te horen dat er borstkanker was geconstateerd. Zij ging het gevecht aan met haar pas geboren dochter Anne-Sophie en haar twee zoons Ruben en Lucas. Een jaar lang heeft ze alles gegeven in de strijd tegen deze ongrijpbare ziekte. De één na de andere zware behandeling onderging zij, maar het kon de verspreiding niet verhelpen. Dagelijks heb ik wel een moment dat ik mij afvraag waarom dit zo oneerlijk is. Hoe graag ik haar nog bij ons had willen hebben. Daar zou ik alles voor over hebben.

Ik wil door mijn deelname aan Alpe d'Huzes mijn steentje bijdragen om deze verschrikkelijke ziekte te overwinnen. Maaike en ik gaan met “Team Armada” fysiek de strijd aan. Familie, vrienden en Collega’s help ook mee in de strijd tegen deze oneerlijk ziekte en steun ons.

Met deze klim halen we geld op en wordt onderzoek gefinancierd. Het helpt ook echt, de overlevingskansen worden groter. In onze omgeving zijn ook de succes verhalen. Deze geven ons extra motivatie om weer de berg op te gaan en nog meer geld in te zamelen.

Wij doen het werk en jullie kunnen ons financieel steunen!!

Thanks WP

Thank you to my Sponsors

10

Inge Albers

Super tof dat jullie dit jaar weer mee gaan doen. Zet hem op!

100

Slootje

100

Patrick Vanwersch

Succes weer WP!!

150

Marit

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt als dierbaren door deze verschrikkelijke ziekte worden getroffen. Hoe zij keihard vechten en de behandelingen ondergaan. Mijn opa, oma, oom, tante, nichtje en vriend hebben het gevecht helaas verloren. Gelukkig zijn er ook succesvolle verhalen zoals die van mijn ex-partner, vriend en vriendin, zij hebben hun gevecht tegen kanker wel overwonnen. Ik wil jou en je team daarom financieel steunen zodat er meer innovatieve behandelingen komen die de weg naar genezing voor iedereen mogelijk maakt. Heel veel succes! Marit

15

Jasper De Wolde

Succes WP!

15

John Hollestelle

Succes

26

Bruno Byttebier

Veel succes!

56

Barry

73

Maaike

Luv u ;-)

250

PKW

Wij sponseren jullie graag weer met PKW voor hetzelfde bedrag als vorig jaar. Heel erg stoer dat jullie het weer gaan doen!

25

Peter Sten en Niels Vink

Ben trots op je!

100

Dennis, Sandra, Zoey en Owen

Succes! Wij denken aan jullie!

100

Henk en Sonja Visser

Zet hem op WP wij hebben er alle vertrouwen in. Henk en Sonja

50

Jens van den Broek

Succes WP!

10

Danielle Evers

Heel veel Succes Maaike en Willem-Paul

250

Anonymous

Uiteraard doen we dit jaar weer mee. Heel veel sterkte weer!

50

Seth, Maud en kids Halkes

Zet ‘m op buurtjes

Show more