7Huizen 4Life

Onze strijd voor iedereen die het nodig heeft samen met Alpe d'HuZes

Samen strijden tegen kanker!

Dat is kort gezegd wat wij als team willen. Natuurlijk kunnen wij niet strijden tegen de ziekte, maar wij kunnen wel onze strijd leveren voor geld, veel geld, zodat de medische wereld kan blijven zoeken naar middelen die kanker tot een chronische ziekte kunnen maken.

Wie heeft niemand in zijn omgeving die aan deze vreselijke ziekte lijdt? Iedereen weet wat kanker inhoudt. En iedereen weet dat er veel nodig is om deze ziekte te overwinnen. Voor de mensen die deze vreselijke ziekte hebben, betekent het een zware strijd. Voor veel mensen een strijd die te winnen is, gelukkig. Maar voor nagenoeg net zoveel mensen een strijd die niet te winnen is; een oneerlijke strijd!

Maar wij, gezonde mensen, kunnen onze bijdrage leveren door op andere manieren te strijden. Strijden tegen de zwaartekracht door mee te fietsen op 1 juni 2017, strijden door te geven, geven aan de fietsers, bikers, lopers, skaters, wandelaars etc, zodat we uiteindelijk een mooi bedrag kunnen vrijmaken voor onze onderzoekers en behandelaars in de strijd tegen kanker.

Honderd jaar geleden ging iedereen dood die aan kanker leed. Tegenwoordig genezen vele mensen van deze vreselijke ziekte.  Als we onze onderzoekers en artsen mogen geloven, staan we aan de vooravond van de overwinning op kanker en is deze vreselijke ziekte straks een chronische ziekte en zal er niemand meer aan overlijden. Dat is toch wat we willen? Maar daar is veel geld voor nodig.

Steun ons daarom in onze strijd, onze strijd tegen de zwaartekracht en dus de strijd tegen kanker. Het KWF heeft onze hulp keihard nodig.

Samen fietsen we kanker de wereld uit!

Thank you to our Sponsors

100

Carol & Egbert Nieuwland

Als er één schaap door de 21 bochten is, dan volgen er meer, toch?!? Succes, Edward!

20

Debby Woesthuis

Omdat je t toch nooit afleert 👊🏼

Show more