Annet Bos

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.   Ik loop samen met het team van de  school van mijn dochter en met mijn dochter die voor de tweede keer mee loopt . De ervaring van vorig jaar van mijn dochter  heeft ons doen besluiten om dit jaar samen mee te doen en samen de prachtige ervaring op de berg te kunnen delen ! En ik hoop dat jullie ons via deze weg willen steunen zodat uit eindelijk niemand meer sterft aan deze rot ziekte.

Thank you to my Sponsors

5

Willy

20

Jordi

Hoi Annet, wat goed dat je dit doet! Ik draag er graag wat aan bij. Heel veel succes met die berg op en af en weer op komen, de sportieve prestatie alleen al is iets om trots op te zijn.

21

Inge

Een eurootje voor elke bocht en mijn respect voor jou dat je dit doet! Echt geweldig! Succes en een dikke knuffel van mij! ?

10

Petra

Jullie zijn toppers

50

VDSPAN

Succes

50

Roy

25

Sissi ten Hage

Lieve schatjes Trots op jullie Love jullie

26

Janke

Lieve Annet en Ilse, Heel veel succes volgende week, samen met alle anderen die zich inzetten voor dit goede doel. Denk dat iedereen wel een dierbare kent met of verloren heeft aan deze ziekte dus hoop ik dat jullie inzet rijk beloond wordt. Heel veel succes en maak er samen een onvergetelijke ervaring van! Liefs Janke Xx

20

Liam

10

Irma

Heel veel succes!!

10

Ellen Ottens

Respekt Annet ! Zet m op :)

15

Annet Bos

Verkoop loten

50

Diny Bos

Succes, Groetjes Mam

26

Annet Bos

kniepertjes actie Kerst

40

Meindert Tjoelker

26

Despina

Success!

50

Tonnie Wiegman

Show more