BIG Challenge 25 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

 Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Team Updates

22-11-2019: Een tweede team Ellen onze Topper

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

Thank you to our Sponsors

56

Laurie Hendriks

Zet 'm op mam!

10

Lars Kerkhof

10

Anonymous

15

Adrie

Heel veel succes!! Zet hem op!

56

Fam. Aarts

Heel veel succes Marcel. Goed dat je je hier voor in zet. Gr. Fam Aarts

26

John Paulien Rens Stan Imke

Mooi dat je voor dit goed doel gaat inzetten!! Veel succes!!

10

Mitch En Sophie Jacops

56

Anonymous

Super initiatief Marcel! Zet hem op💪🏻

10

Emmy Hendriks

Wauw wat goed, heel veel sterkte en succes!

70

Tom Selten

10

Marion Hamelers

Heel veel succes Marianne en Genevieve.

26

Anton En Barbra Verschuren

Geniet van de sportieve prestatie en zeker ook van het goede doel

26

Renzo, Annebella, Jasmijn En Rosa Van Duijnhoven

Wij steunen jou en het goede doel. Fijn dat je dit voor ons allemaal wil doen! super!

10

Magda Van Hoof-krouwel

Wat een geweldige uitdaging, succes!!

26

Succes Vanuit De Neerkant

26

Joke Van Veen

5

Pieter Keiren

Veel succes !!!

100

Yvonne En Joost

Veel succes Marcel!

26

Anonymous

Hoi Marianne, heel veel succes volgend jaar juni. Mooi dat jij op deze manier een bijdrage wil leveren aan het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Groetjes Ton en Clazien

50

Boomkwekerij Johan V Overneem Bv

Top

26

Mark, Anke Lianne En Ties

Mooi dat je dit doet, succes Joost!! Groetjes Mark Anke Lianne en Ties

56

Arnold Reichert

Joost, mooi dat je meegaat. Zal Ellen mooi gevonden hebben. Eerste steuntje in de rug.

100

Ger En Annie

Topper! Veel succes

56

Louis De Klein

Succes, wij volgen je op de voet!

26

Jeffry Bexkens

Marcel, Wij zijn trots op jou en daarom dan ook bij deze onze steun. Veel sterkte en zet m op!

10

Anonymous

Succes

46

Jos En Mariëlle

Super trost dat je dit gaat doen! Succes met de voorbereidingen! En..gefeliciteerd met je 46ste verjaardag!

56

Anonymous

Heel veel succes, respect voor je inzet voor het goede doel

26

Patrick, Tamara, Teun En Meike Vd Cruijs

Heel veel succes Joost. Groetjes Patrick, Tamara, Teun en Meike.

40

Simone Hendriks

😘😘😘

14

Frank Lenkens En Kim Kuenen

Marcel! Topper! Doe je best, gaat je lukken. Bijzonder mooie uitdaging met een bijzonder mooi doel. Zelf bij ons pap meegemaakt dat kanker niet te genezen was... we steunen jou graag in jouw strijd, maar vooral de strijd tegen kanker! Succes, en we (verzetje) gaan je zeker helpen en achter je vodden aanzitten tijdens de trainingen/routes die we fietsen! Mooie reden om jou extra kopwerk te laten doen ;) Groeten Frank en Kim

26

Anonymous

100

Marcellis Vredepeel V.o.f

Succes Marcel 👍👍👍

10

Linda Jans

Succes Arnold 👊

15

Allard Van Der Meer

10

Niko En Elfie Wijdeven

100

Marianne Hendriks

26

Glen Mans

50

Bas, Natascha, Lucas En Sophie Van Berkel

Super goed dat je dit gaat doen! Wat zou Mari trots op je zijn geweest! Wij wensen je alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

26

Carel Van Veen

15

Anonymous

20

Steunbetuiger

Stoer dat je deze uitdaging aangaat. Ik steun je met deze bijdrage.

10

Irma

Joost, een supergoal en het gaat je lukken. SUCCES!!!

10

Henriette Vermolen

Succes

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Zet hem op en succes!

20

Ivo

Super dat je dit doet Joost, veel succes!

10

Wilma Petterson

Hallo Marcel, Ik ben een oud collega abn amro van suzan. Weet nog goed dat haar broer overleed. Heelveel succes met trainen en de uiteindelijke beklimming. Groetjes , Wilma Petterson

15

Suzanne Hendriks

Go mam!! ❤️

10

Anonymous

Marianne, Veel succes. Groeten Ton Sanders

50

Sponsor

Marcel heel veel succes met deze mooie uitdaging!

15

Katja Vd Zanden

5

Evert Jans-beeke

10

Fenne Trilsbeek

206

Boomkwekerijen Antens Domen Bv

Zet m op💪💪

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Succes met zijn allen!

26

Kees Van Oosten

Veel succes Marcel

18

Joost Katwijk

5

Anonymous

Marcel, een heel goed doel, een goede motivatie en een mooie uitdaging!! Heel veel succes!! (En zoals je zelf ook zegt: vergeet er niet ook van te genieten ;)

50

Boomkwekerijen Zundert

Zet hem op!

20

Michel Van Dijk

Veel succes.

206

Hen

20

Jeanne Schoenmakers

Veel succes met dit nobel streven.

26

Karin Van Gennip

Veel succes Marcel

56

Wilbert Verhoeven

Succes maak er een mooie week van

10

Bas Van Deinsen

Succes!

100

Anonymous

Verjaardagscadeau

50

Thijs En Martine

Respect, Marcel. Veel succes met jullie missie.

26

Fam Van Den Berg

Van harte gefeliciteerd Marcel... 🎉

10

Bart Kerkhof

Succes met de voorbereiding Marianne, knap dat je dit doet!

26

Co Van Hemert

20

Peter En Wilmie Kurvers

Super dat je dit doet Marcel. Je bent een topper. Heel veel succes.

26

Anonymous

Op naar de 5000 !!!

56

Juul En Mia Baltussen

Succes Marcel, we gaan je volgen.

20

Piet En Ria Van Den Oever

Marcel, knap dat je deze uitdaging aangaat , voor een heel goed doel. Wij wensen je veel succes !!!

26

Patrick En Helen

Goed doel en daar geven we graag een donatie voor.

106

Wilma Kuijpers

Ik ben super trots op jullie 💕

40

Roel Vd Oever

Papa zijn lasapparaat verkocht. Opbrengst is voor Alpe d'Huzes

100

Berry En Marie-josé, Café Dinges

Top dat je dit gaat doen! Heel veel succes!!!

26

Monique Van Nisselroy

Heel veel succes Marcel! Mooi dat je dit gaat doen!!

26

John Egelmeers

15

Jessica Blom

Heel veel succes Marianne. Super dat je dit doet.

10

Jean-marc

Zet em op jullie Echt respect dat jullie die strijd aan gaan!

10

Hilde Kerkhof

Heel veel succes met dit mooie doel!!

26

Mari Van Els

Veel succes Marcel

10

Manon De Rooij

Heel veel succes! 🍀

10

Eef Kerkhof

Heel veel succes !!

18

Renske, Lonneke En Baukje

Voor elke keer dat je de berg op gaat fietsen, krijg je van ieder van ons 1 euro. Zet 'm op papa!

10

Paul, Ivo & Jolijn

Heel veel Succes!

20

Anonymous

Succes

10

Maj

Heel veel succes!

26

Lenneke Volleberg

Marcel we zijn nu al trots op je!! Veel succes😘

20

Jan En Anny Nabben

Een mooie uitdaging die wij van harte ondersteunen!! Succes , we volgen je!!

25

Claire Godijn

Mooie actie, heel veel succes !!

26

Anonymous

Dag Marianne, Heftig verhaal, ik wens je nu al veel succes met de voorbereiding en met de beklimming.

50

Rossie Van De Mortel

Wát een verhaal Marcel en wát een uitdaging!!! Ik hoop je zo een beetje te kunnen steunen........... heel veel succes.

Show more