Boudewijn de Bree

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Dit jaar de 60 aangetikt, nooit echt ziek geweest, ook mijn directe familie niet.

Toch hoor je bijna iedere dag verhalen uit je omgeving van mensen die strijden tegen kanker. Soms winnen ze die strijd maar vaak ook niet...

Sinds een paar jaar train ik een paar keer per week bij Fit Factory in Eersel, voornamelijk spinnen. Een leuke groep mensen, werkt zeer aanstekelijk. Het initiatief om als groep mee te doen aan Alpe-d'Huzes klonk mij als muziek in de oren en meteen heb ik mij aangemeld. 

We zijn inmiddels van start gegaan met de voorbereidingen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit mega belangrijke doel. Ik zie het als samen een strijd strijden in het belang van al die mensen die de vaak ongelijke strijd met kanker moeten strijden. Wij gaan 6 juni 2019   de eindstreep halen! Hoe zit dat met al die kankerpatienten? 

Steun ons team zo veel mogelijk en help daarmee kanker zo snel mogelijk de wereld uit te krijgen!

My Updates

Hoezo motivatie...

Gisteren het bericht gekregen dat onze lieve vriendin stopt met verdere behandeling en kiest voor kwaliteit van leven...hoezo LEVEN...dit moet stoppen. Genoeg motivatie???

47 jaar...en het is over!

Gisteren overleed mijn collega, 47 jaar, vader van twee (jonge) kinderen.

DIT MOET STOPPEN !!!!!

Thank you to my Sponsors

21

The Travel Club Mariska Kox

66

Irma van der Plas

Boudewijn, heel veel succes ! Fantastisch dat jullie dit gaan doen. Daar heb ik heel veel respect en bewondering voor !!!!

15

Annemiek Bles

Heel veel succes, Boudewijn, super dat je dit gaat doen!

21

Ellen Bree

Trots op je broer, veel succes!

25

Anonymous

25

Ruud Smakman

Beste Boudewijn, Heel veel succes met je actie. Je hebt al een vast plekje op de spinning, waar je altijd uit de wind zit. Dat wordt dan wel anders. lekker trainen en het is een mooi doel.

15

Lidewijde Van Lier

Succes een ook veel plezier!

25

Annelies

Wie kent er niemand met deze ziekte? Goed van je Boudewijn dat je dit gaat doen. Veel succes.

10

jolanda van mullekom

succes Boudewijn, goed dat je hieraan meedoet

21

Ad en Yvonne

Je bent een kanjer Boudewijn ! Veel succes

21

Sandra Vd Wetering

Lieve Boudewijn en teamgenoten, heel mooi dat jullie samen meedoen aan dit geweldig mooie project👍 samwn strijden voor dit goede doel en ik wens jullie dan ook heel veel succes en doorzetingsvermogen om aan de top te komen. Maar weet samen sta je sterk en de reden waarom je dit doet geeft vast ook veel innerlijke kracht. Liefs je zusje sandra.

25

Anonymous

10

Anonymous

5

Petra de Cock

Heel mooi initiatief Boudewijn! Ik steun jullie. Heel veel succes.

500

Jan-Willem & Karin Jansen

Het mooiste uitzicht komt na de zwaarste klim.. Heel veel succes met de voorbereidingen en alvast toi toi toi voor in juni!

10

Inge & Dre Buijs

De voorbereiding is al enige tijd fietsend gaande dus appeltje eitje voor deze klimgeit !!

21

Kees & Nicole

Wat mooi Boudewijn, dat je deel gaat nemen aan Alpe d’HuZes en zo wilt helpen in de strijd tegen kanker. We wensen je heel veel succes en ook veel plezier tijdens de voorbereidingen samen met je team!

20

jan Bogers

Hee boudewijn, ik wens heel veel suc6 met je beklimmingen en het binnenhalen van heel veel geld voor je goede doel!

10

Anonymous

Boudewijn heel veel succes. Je kunt het👍

10

Leon en Ellie Pijnenburg

Tuurlijk steunen wij je met deze mooie uitdaging. Het gaat je zeker lukken. Veel suc6 en plezier met de voorbereiding. En je weet...opgeven is geen optie

21

Wim Lemckert

Geweldig Boudewijn dat je dit gaat doen!! Iedereen heeft mensen in zijn omgeving die door deze lelijke ziekte overlijden. Mijn vader is er helaas vorig jaar ook aan overleden. Daarom steun ik dit doel ook heel erg graag. Doe je best daar op die berg 💪

50

Hanneke Cusell

Succes broertje. Ben trots op je dat je dit doet. Alle beetjes helpen om deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen. Succes met je team.

10

Erik en Hilde

Kanjer! We vinden het TOP dat jij naar de top gaat fietsen. Opgeven komt niet in jouw woordenboek voor dus het gaat je zeker lukken! Wij zijn bij voorbaat al trots op je. Veel succes

11

Sas

De eerste 1000 zijn binnen, succes!!

21

Henk v Houtum

Goed bezig. Er is veel aandacht nodig, succes.

21

John Miesen

Goed initiatief Boudewijn! Ik vind het toch altijd knap dat er mensen zijn die zich inzetten en blijven inzetten voor een goed doel.

25

Anonymous

21

Danielle Raap

Wat super knap dat je dit gaat doen. Respect hiervoor! Ik wens je heel veel succes bij deze zware tocht en indrukwekkende route! Ik hoop dat met de donaties eindelijk een goede behandeling gaat komen voor deze verschrikkelijke ziekte!

15

Rietje en sander Mollemans

Boudy ! Heel veel succes en super top dat je dit gaat doen !!

15

Anonymous

Hoi Boudewijn, wat een knap voornemen zeg! Zet 'm op!!!

50

Anonymous

Succes, veel trainen !!

5

Theo Bosch

Veel succes met dit goede doel.

10

FJM Daniels

Hoi Boudewijn, heel veel succes. Wanneer is dat te doen ?

10

Lianne en René Fransen

Hey Boudewijn. Meewerken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, dat is een FANTASTISCH doel. Je levert een mooie sportieve bijdrage, gaat vast lukken. Want je weet: opgeven is geen optie. SUCCES!!! Een warme groet van de trotse buurtjes.

21

Cor Schuurmans

Succes Boudewijn!!!!!

Show more