Boukje Ooms

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

De weg omhoog

Vorig jaar juni 2018 ben ik meegeweest met de heren uit team BE naar Frankrijk om ze zo goed als ik kon naar boven te begeleiden. Want er is zeker energie nodig om deze klim 3-4-5-6x te gaan doen. 

Maar waar ook energie ingestoken moet worden is het mogelijk maken van onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Genezing mogelijk maken en dat niemand meer sterft aan kanker. 

Vorig jaar heb ik een kaarsje opgestoken voor de vader van mijn beste vriendin die kort ervoor te horen kreeg dat hij kanker had. Helaas is hij een van de mensen die de strijd niet meer kan voeren en niet meer in ons midden is! Des te meer reden om zelf tot actie over te gaan. De actie om geld op te halen en de actie om zelf te gaan fietsen..... naar boven en zeker een klim wijdend aan deze fantastische man. 

Thank you to my Sponsors

40

Emanuel en Astrid Salas

Wij zijn trots op je dat je dit voor iedereen die met deze ziekte te maken krijgt wil doen! 💪🏼😘

21

Neil Troutman

There are two types of people in this world. One allows the mountain to conquer them and the other conquers the mountain. Be the second person. :)

66

Anonymous

66

Bart Spierings

Super initiatief! Gaat je lukken!!

100

Erik Gijzen

😘

25

Jerome Van der velden

Succes boukje 💪🏻💪🏻

21

De Cobra

Suc6!

10

Frank Ruijter

TOPPER!😊X

Show more