De Boutjes

Dit was Alpe d'HuZes...

Lieve mensen,

Wat fijn dat jullie allemaal hebben meegelezen met ons vandaag!

De Boutjes hebben een topprestatie geleverd. Iedereen is over grenzen heengegaan. Toch nog een keer extra de berg op. Wat ben ik trots op jullie allemaal! Hou van jullie!

Het plan was om aan het begin van de avond nog gezamelijk mee te gaan met de saamhorigheidsklim. Met iedereen die dat nog wil en kan, een laatste maal de berg op. Dit is er echter niet meer van gekomen, omdat onze topper Ruben niet wilde opgeven en zelf de Alpe 6x wilde beklimmen. Nu iedereen natuurlijk aan de finish wilde staan om Ruben binnen te halen, hebben ze niet meer meegedaan aan deze gezamelijke klim.

Ze hebben wel op de berg gegeten. Vooraf waren er tegoedbonnen gekocht, om te kunnen eten bovenop de berg.

Inmiddels zijn ze allemaal weer veilig terug in hun huisje. Moe, maar voldaan, en natuurlijk onwijs trots. Er zit bij Joran nog een lekkere cake in zijn tas; die moet nog op!

Het moet een emotionele week geweest zijn. Een rollercoaster aan emoties. Het verlies van onze lieve Ebbo is hartverscheurend geweest, en is dat nog steeds wel op bepaalde momenten. Dit evenement is weer een stukje verwerking in het rouwproces. Want opgeven is geen optie. We moeten door, ook zonder hem. Ik weet zeker dat hij trots op ons geweest zou zijn. Samen staan we sterk! 

#opgevenisgeenoptie #ZBGHF

Slaap lekker allemaal en bedankt voor jullie donaties, medeleven, support op afstand, en al jullie lieve woorden en berichtjes!

Liefs, namens De Boutjes,

Bianca Bout

Finish nr. 6 Ruben

Niet te geloven! Ruben is vandaag 6x naar de top van de Alpe d'Hues gefietst! Dat is het maximale aantal keren dat je vandaag de berg op mag fietsen.

Wat zijn we super trots op jou! Echt een ongelooflijke prestatie!

#opgevenisgeenoptie!

#6

Ruben, wat een kanjer ben je! Je had als doelstelling om de berg 3x te beklimmen, maar je bent inmiddels aan de afdaling begonnen, om daarna voor de 6e keer naar boven te fietsen. Het is niet normaal! Zo ontzettend goed! Wat zal papa trots op je zijn geweest!

Finish Aron #3

En ook Aron is boven! Die heeft er nu 3 beklimmingen opzitten. Echt super goed! Ook eentje meer dan hij had voorgenomen!

Finish #4 voor Ruben

Ja hoor! Weer gelukt. Ruben heeft de top nu 4x bereikt. Een keertje extra dan hij zichzelf had voorgenomen. Echt een topprestatie!

Aron en Ruben gaan nog een keer samen

Zo stoer! Ruben is net boven. Aron is weer op kracht gekomen. En nu besluiten ze om nog een keer de berg op te gaan. Samen. #broederliefde

3e finish Ruben!

Jaaaaaa Ruben is boven!! Echt super goed! Ook de derde keer weer super snel: 1 uur en 32 minuten! Fantastisch!

Patat!

Amanda, Bertine, Rianne, Joran en Aron hebben elkaar inmiddels gevonden en hebben een plekje gevonden in de tent. En ja, jullie zien het goed: aan de PATAT!! Weer op krachten komen!

Update Ruben

Ruben is bezig aan de derde beklimming. Inmiddels is hij bocht 7 gepasseerd, om 11.07 uur. Als hij dezelfde snelheid heeft als bij de 2e beklimming, dan verwacht ik hem rond kwart voor 12 bij de finish.

Ruben start voor de 3e keer

Om 10.20 uur is Ruben voor de derde keer gestart. Echt een topprestatie!

Tijden van de dames

De dames zijn binnen in 4 en een half uur! Toppers!

Finish dames!

Jaaaaaaa!!! Amanda en Bertine zijn ook binnen!!!

Aron is ook boven!

Yes! Aron is ook voor de 2e keer boven!!

Ruben is binnen!

Ruben heeft voor de 2e keer de top bereikt!

De dames zijn in bocht 1, dus ook bijna boven! 

Samen bij de finish wachten

Joran en Rianne hebben elkaar gevonden en staan nu samen te wachten bij de finish.

Dames: bocht 4

De dames zijn in bocht 4. 

Ruben is hen net voor de tweede keer gepasseerd.

Tijden van de dames!

Hierbij de tijden van de dames. Dit zijn de tijden van Bertine, maar die van Amanda zijn hetzelfde. Ze wachten dus op elkaar in elke bocht en gaan dan weer alleen verder. Lopen op je eigen tempo is toch het fijnst.

Bocht 6: mistig boven

De dames zijn bij bocht 6. Ik zie bij beide een lach op het gezicht, dus ik neem aan dat het goed gaat. Het is wel mistig op de berg. Hoe hoger ze komen, hoe dichter de mist. Het is ook koud boven op de berg. Joran zei na de finish ook dat hij met smart zat te wachten op Rianne, om warme kleren aan te doen.

Zet 'm op dames! Het gaat super!

Klimtijden

Aron en Ruben zijn beide begonnen aan de 2e klim.

Aron: start om 08.09 uur. Hij komt nu net door bij bocht 16: 08.33 uur.

Ruben: start om 07.47 uur. Om 08.08uur bij bocht 16. En nu net al bij bocht 9: 08.35 uur. 

Ze gaan lekker!!!

Aron is begonnen aan klim nr. 2

Aron is om 08.09uur begonnen aan klim 2. Zet 'm op topper!

Ruben is aan de 2e beklimming begonnen!

Wat een topprestatie! Nu al! En Ruben is aan de 2e klim begonnen.

Rianne in de stoeltjeslift

Met de stoeltjeslift de berg op! Dat is best wel spannend... Maar gelukkig gaat ook dit goed!

Bocht 11

In elke bocht staan de kaarsjes die gisteren zijn gemaakt. Met teksten, hartjes, gedichtjes en herinneringen...

De dames gaan lekker!!

De dames gaan heel goed!!

Ik denk dat ze op elkaar wachten in de bocht, want in elke bocht krijg ik een foto toegestuurd!

 

Finish Joran!

En Joran is ook boven!!

Totale tijd: 2 uur en 08 minuten!

Joran gaat nu op zoek naar Rianne, die inmiddels ook bijna boven is, met de stoeltjeslift.

Finish Ruben!

Ruben is ook boven!!

Totale tijd: 1 uur en 48 minuten! Super goed gedaan!!

Ook Ruben gaat weer dalen en dan nog een keer omhoog!

Finish Aron!

Aron is boven! Totale tijd: 1 uur en 45 minuten. 

Super goed!! 

Aron gaat dalen en nog een keer!

Kaarsen langs de route

Even een momentje van stilte....

De dames gaan ook goed!

Ziet er goed uit dames! Muziekje in. 

Veel indrukken onderweg. Overal kaarsjes.

Wat een klim!

Zie hier de bochten!

Wat een klim! Maar het gaat goed!

Eerste klimtijden

De mannen zijn de eerste bocht door! Aan de tijden te zien fietsen ze nu nog samen.

Start om 04.58u.

Bocht 16 om 05.28u.

Zet 'm op mannen! Nu al zo trots op jullie!

Start dames

Ook Bertine en Amanda maken zich op voor de start. Nog even wat bananen eten, kleding goed doen, rugzak op. Zit alles erin?!

START!

Ze zijn begonnen!! 

Vanmorgen om 03.00 uur aan het ontbijt! Na 4 boterhammen en misschien nog een restje pasta van de vorige avond (weet u nog, iets met koolhydraten, hahaha), richting de auto. Ow wat is het koud om 04.00 uur 's nachts, slechts 7 graden! De mannen starten toch met elkaar. De vrouwen staan aan de start, net naast de opblaasboog waar de klim gaat beginnen. De spanning stijgt. En daar klinkt het startsignaal! Daar gaan ze! Natuurlijk nog even langs de vrouwen fietsen. Nog een kus, en hoppa, daar gaan ze!

Laatste voorbereidingen

Goedeavond allemaal,

terwijl De Boutjes nu al liggen te slapen (de wekker staat om 02.30 uur) voorzie ik jullie nog even van de laatste update.

Ook na vandaag zijn de reacties wisselend. Joran knijpt hem echt. Grote berg. Hij gaat niet meer. Ruben durft niet meer. Amanda doet alsof haar teen is verstuikt. Bertine heeft er alle vertrouwen in, en Aron is zo boven, makkie. 

Nee, gekheid. De zenuwen zijn sterk aanwezig, en iedereen is toch wel gespannen voor morgen. Na al die maanden voorbereiden is het dan morgenochtend zover. Met een loodzware rugzak (letterlijk en figuurlijk) gaan ze die top halen, weet ik zeker! Aan de voorbereidingen en het materiaal zal het niet liggen. De fietsen staan klaar. Schoenen instapklaar. Startnummers zitten aan de fietsen vast. Eten en drinken in de shirtjes. Moet goedkomen.

Op de rugzak van Bertine zit een foto van Ebbo, samen met een geluksklavertje-vier. Ook de andere hebben een foto van Ebbo bij zich en zo'n klavertje-vier. Op die manier zijn Malin en ik er ook een beetje bij; iedereen heeft zo'n geluksklavertje-vier van ons gekregen. Support op afstand.

Vandaag zijn ze nog naar de berg geweest. Daar is een stilteruimte ingericht. Ze hebben kaarsen gebrand, en ook vlaggetjes gemaakt. Die vlaggetjes worden dan een hele slinger die in bochten worden gehangen. Die kaarsen worden vannacht in een bocht gezet en aangestoken. De kaarsjes van Amanda en Rianne staan in bocht 1. Die van Bertine staat in bocht 2. Die van Aron en Ruben in bocht 11 en die van Joran in bocht 21.

De wekker staat om 02.30 uur. Dan om 03.30 uur vertrekken naar de berg. Aron en Ruben starten om 04.30 uur. Bertine en Amanda starten waarschijnlijk rond een uurtje of acht. Joran start ook ongeveer rond die tijd. 

Via de app ''Alpe d'HuZes 2019'' kun je live de doorkomtijden volgen, mocht je dat leuk vinden. Klik in de app op 'live klimtijden deelnemers' en dan op het blauwe plusje rechtsonderin. Dan kun je in de zoekbalk intypen: boutjes, en dan vindt je direct alle Boutjes. Klik dan op het hartje rechts van de naam, dan markeer je die persoon als favoriet. Zo kun je ze makkelijk terugvinden. Ik zal proberen om zoveel mogelijk van die tijden hier in een blog neer te zetten. Rianne is morgen namelijk de hele dag op de berg te vinden, dus als de techniek het toelaat, dan hoop ik via haar updates te ontvangen, die ik dan hier in een blog zal neerzetten.

Tot slot nog even een bedankje aan alle donateurs. Het is helaas niet meer gelukt om iedereen prive te bedanken, bijvoorbeeld door een persoonlijk mailtje na een donatie op de website. Maar dat betekend niet dat we niet onwijs dankbaar zijn voor alle donaties. Echt super bedankt. Meer dan € 16.000,- ..... Ongelooflijk!

Tot morgenochtend vroeg!

ZBGHF!

Dinsdag-Alpe-week

Dag twee van de Alpe-week. Donderdag komt langzaam dichtbij, maar vandaag eerst nog even bijkomen van de reis en de omgeving verkennen. Afgelopen nacht zijn Aron en Amanda aangekomen bij het huisje in Frankrijk. Dus vanmorgen konden ze heerlijk met z'n viertjes ontbijten. Tussen de bergen, in het groen, onder de zon. Wat moet dat lekker zijn om de dag zo te starten. 

Na de boterhammen met hagelslag zijn ze met de auto naar de Alpe d'-Huez gereden. Alvast even het parcours verkennen en startnummers ophalen. Ik hoop trouwens dat ze de ontbrekende broek ook hebben kunnen ophalen, want anders moet iemand ''a capella'' de berg op. Hahaha! En wie dat dan moet worden, daar zal dan op z'n Boutjes over worden gestemd. Vingers in de lucht; drie, twee, een, en wijzen maar ;). Ik heb een vermoeden wie het zal zijn, maar laten we hopen dat die broek vandaag gewoon opgehaald is.

De reacties na deze verkenningstocht met de auto zijn wisselend. 'Dat wordt een makkie!'. 'Ik ga echt niet 2x die berg op!'. 'Zelfs de auto had het zwaar de berg op'. Eerlijk is eerlijk; het zal niet makkelijk worden, maar we geloven in jullie en jullie gaan allemaal die top halen! 

De Alpe Week Is Begonnen!

Jaaa de Alpe-week is begonnen!

Goedeavond allemaal, hier een berichtje vanuit het support-team. Ik (Bianca) zal jullie een beetje op de hoogte houden deze week.

Vannacht rond de klok van vijf uur zijn Bertine en Joran begonnen aan de reis naar La France. Dat ging allemaal zeer voorspoedig. Wel wat regen onderweg, maar dat was gelukkig zo weer over. Ze hebben even moeten zoeken naar het huisje maar het onderkomen is gevonden en ziet er geweldig uit!

Om alvast wat koolhydraten binnen te krijgen, hebben ze lekker pasta gekookt en uiteraard buiten onder de patio opgegeten. Wat een fantastisch uitzicht hebben ze daar!

Aron en Amanda zitten inmiddels ook in de auto. Die komen waarschijnlijk vannacht aan bij het huisje. Ruben en Rianne beginnen morgen aan de rit richting de Alpe. Goede reis nog allemaal!

Liefs, namens de Boutjes,

Bianca

Up to date blijven?

Hallo allemaal!

We willen jullie graag op de hoogte houden van onze vorderingen tijdens de fietsweek en met name op de Alpe dag zelf. Daarom gaan we aanstaande donderdag zoveel mogelijk berichtjes plaatsen op onze blog. Onder voorbehoud dat de techniek ons niet in de steek laat natuurlijk. En als we niet te moe zijn om iets te sturen. Alle voorbehoudens daargelaten, zo willen we dat doen.

We hebben een razende reporter/supporter. Dat is Rianne. Die is op donderdag op de berg te vinden. Zij zal regelmatig een berichtje sturen naar onze redacteur/supporter Bianca. Ook de bergbeklimmers doen dit als zij daar de kans voor hebben. Bianca post deze berichtjes dan op onze pagina. Op dezelfde manier als de andere blogjes. Zo proberen we jullie live op de hoogte te houden. 

Mocht je nou geinteresseerd zijn in doorkomsttijden of andere zaken over de dag zelf, download dan de Alpe dHuzes app. Als er geen gegevens over ons verschijnen, maak je dan geen zorgen. Het gebeurt wel eens bij dit soort evenementen dat tijden niet of niet goed doorkomen. 

Zo, ik ga weer verder met de andere voorbereidingen: auto wassen, tas inpakken, ketting smeren, etc.

Laatste voorbereidende trainingen

Het is bijna zover, de Alpe week!

Dat betekent ook dat de laatste grote trainingen zijn geweest. Voor moeders en mij betekende dit een training op de Posbank. Met dank aan de gastvrijheid van Remco.

Zondagochtend vroeg richting Arnhem. En na een goeie bak thee en een grondige routeverkenning op papier, de fiets op. Wat een prachtige omgeving! Lekker veel heuveltjes om op te fietsen. Op en neer de Posbank op. Ene kant erop, andere eraf. 

Ondanks de zondag toch niet al te veel verkeer. Dus goed doortrappen. Bergaf gaat het nog harder, maar dan hoef je natuurlijk je benen niet te bewegen. Maar je moet wel je remmen gebruiken! Zeker als een reekalf ineens vanuit de berm de weg oversteekt. Het scheelt dat je bergaf toch altijd goed moet opletten, anders had ik de (dieren)ambulance moeten bellen. Niet alleen moet je opletten voor herten, ook voor loslopende koeien. Van die bruine harige met horens. Die gaan echt niet aan de kant hoor voor een kerel op zo´n lichtgewicht fietsje.

Kortom, een prachtige dag gehad! Nu nog een paar kleine trainingen om los te blijven en dan de berg op!

Om alvast in de Franse stemming te komen: au revoir!

Paul van Aalst

Twee maanden na het overlijden van onze Ebbo aan alvleesklierkanker kreeg ook Paul van Aalst, onze oom Paul, dezelfde diagnose. Hij heeft gestreden maar afgelopen 4 mei heeft hij de harde strijd verloren. Tijdens de mooie afscheidsdienst is geld ingezameld voor het KWF, wat via onze site gestort is.

Wij willen tante Marianne en de rest van het gezin hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar.

Een rustige, lieve man, een positivo,  ging van ons heen.

Oom Paul: op 6 juni gaan we ook voor jou de berg op! Rust zacht en tot ooit.

 

De Boutjes

Kick off event

Vandaag aanwezig geweest bij de kick off in Papendal. Wat een mensen! Allemaal op de been voor dit mooie evenement. Petje af ook voor de vrijwilligers! We zijn weer een beetje wijzer geworden. Waarschijnlijk een vrouwendingetje, maar ik vroeg me af waar er tijdens de klim geplast kan worden. Gelukkig is dit ook allemaal geregeld.

We hebben de kleding opgehaald en zijn best een beetje trots op de mooie shirtjes met de teamnaam er op. Het komt steeds dichterbij. We hebben er zin in!

Anonieme donaties

Deze week wil ik even aandacht voor alle anonieme giften die we hebben gekregen. Als je kiest om niet met naam en toenaam op deze site te komen, is het voor ons niet mogelijk om jullie persoonlijk te bedanken.  Maar ook al is dit niet mogelijk, we willen dat jullie weten dat we jullie bijdragen enorm op prijs stellen. Heel erg bedankt aan alle anonieme donateurs!

We gaan ontzettend goed, zowel met het ophalen van geld voor dit mooie doel, als met de trainingen. 6 juni komt dichterbij, we hebben er zin in!

Bertine

Sport Medisch Onderzoek

Voor een zware inspanning als het meedoen aan Alp d´Huzes, is het goed om te laten checken dat je lichaam dat wel aan kan. Dat heb ik dus laten doen. In Rotterdam. Wat er dan gebeurt, is dat er gekeken wordt naar je hart en longen als je een zware inspanning doet. Dus, ik op een fiets. Met een heleboel zuignapjes op m´n lichaam.

Trappen. En nog eens trappen. Terwijl de weerstand steeds zwaarder wordt. En op een monitor kijken. Ik voelde me net Chris Froome. Voor degene die dat niet weet: Chris Froome heeft meerdere keren de Tour de France gewonnen door puur op een inspanningsmeter te fietsen. Het enige verschil was dat ik toch wel moe begon te worden. En dan kun je nog even doorfietsen. Ik moest nog even om het gemiddelde te halen. Dat wilde ik natuurlijk wel. En ook eroverheen. Het eerste lukte wel. Het tweede maar heel even.

Na een kort moment uithijgen, kwam de arts met de uitslag. En die was, zoals verwacht, goed. Een iets beter dan gemiddelde conditie voor mijn leeftijd in combinatie met lengte en lichaamsvet. Op zich best prima voor iemand met een kantoorbaan!

De arts gaf ook nog wat trainingstips mee. Dat is natuurlijk wel handig. Zeker in deze laatste periode. Het is een kwestie van finetunen zodat ik ook nog zou moeten kunnen genieten bergop.

Let's ride!

 

Blog van Ruben

De afgelopen tijd zijn we natuurlijk erg veel bezig met de beklimming van de Alpe d´Huzes. We zijn veel aan het trainen, sponsoren zoeken, locatie zoeken, reis plannen. Het is mooi om te zien hoe we als familie dit oppakken en iedereen doet wat hij moet doen.

Voor de aankomende tijd staat de Cauberg nog op de planning, gaan we nog veel spinnen en hopen we nog veel tochten te kunnen maken. De tijd gaat hard, we hebben nog maar 2 maanden. Namens de hele familie wil ik nog wel al onze sponsoren bedanken. Ook alle goede tips zijn welkom en vinden we erg fijn.

Kilometers maken

Een doel hebben om ‘naar toe’ te wandelen maakt lopen extra leuk. En zeker als je dat met een dierbaar iemand kan doen. Met Els naar strand en duinen, met Marieke en hond Miep in het Bieslandse bos, met Toos in het Westland en niet te vergeten met Marijke in ons eigen mooie Pijnacker. En dat laatste elke week!

 

Samen wandelen maakt dat ik me minder alleen voel.  Datzelfde geldt voor deze site. Als ik me bedenk dat iedereen die dit leest op de een of andere manier geraakt is door die vreselijke ziekte, als ik me bedenk dat jullie allemaal weer , als is het maar even, aan Ebbo denken, voel ik me meteen een stukje sterker.

 

Ik wens iedereen een goede week toe. Voor onze kinderen: lekker bezig allemaal, ik ben zo trots op jullie!  En voor ieder ander: Geniet van de lente. Ga lekker naar buiten. Ook goed als je niet de alpe dHuzes  als doel hebt! Misschien komen we elkaar deze week ergens tegen!

 

Liefs, Bertine

Blog van Aron

10 maart 2019

Waar iedereen volle bak met zijn voorbereidingen bezig is zit ik ook zeker niet stil! Een maand geleden de fiets van papa naar de fietsenmaker gebracht voor een kleine aanpassing waardoor de afstellingen beter bij mijn lichaam passen. Helemaal afgesteld en wel zijn Ruben en ik gaan nadenken waar we naar toe konden fietsen om eens even goed dat klimmen op zo`n fiets te oefenen. Helaas kwamen we op het idee om naar de Erasmusbrug te fietsen om die een keer of 10 omhoog en naar beneden te fietsen. Waar we beiden al bang voor waren voordat we de tocht startten gebeurde ook… Verdwaald in 010.. Ongelooflijk hahahaha! Eenmaal aangekomen bij de Erasmusbrug hebben we die inderdaad een keer of 10 omhoog en omlaag gefietst. Hierna weer naar huis gefietst en dus toch al met al 3,5 uur op het zadel gezeten.

2 weken geleden zijn Amanda en ik lekker op vakantie gegaan maar ook daar niet stil gezeten. In de plaatselijke gym elke dag veel benen getraind en op het strand zwaar gesport zodat de trainingen niet stil stonden.

Vorige week hebben Ruben en ik de ‘regentraining’ gehad. Niet normaal, we stapten om 08.00 uur op de fiets. We waren Pijnacker nog niet uit en alles was zeik en zeik nat geregend. Onder het motto dat het ook niet altijd mooi weer in Frankrijk is, zijn we toch doorgefietst en een tocht van 64,5 km gemaakt. (Kijk foto voor bewijs haha).

Wat me echt bij blijft is de aller eerste keer trainen op de fiets van papa. Ruben en ik fietsten in een groot bosgebied in Zoetermeer en daar vloog om 14.00 uur (richting) een super mooie grote roofvogel. Dit gaf me echt een heel bijzonder gevoel aangezien het voelde alsof papa ons echt aan het aanmoedigen was. Echt heel bijzonder!

Naast alle buitenritten zijn we ook volle bak aan het spinnen en ook dat gaat steeds lekkerder. De voorbereidingen zijn dus echt in volle gang en ik blijf het echt super bijzonder vinden hoeveel mensen er doneren of laten merken dat ze aan ons denken en ons steunen! Heel bijzonder om dit allemaal mee te maken.

We houden uiteraard iedereen op de hoogte en ik zou graag deze blog willen afsluiten met een bekend gezegde van mijn vader: ‘Geen berg te groot… voor familie Beukennoot’.

Aron

Mijn blog vanaf het strand

Deze week ben ik aan de beurt om een stukje te schrijven. In dit stukje vertel ik hoe wij ons voorbereiden op onze tocht en hoe zeer we er naar toe leven.

Het is wel leuk om te zien dat iedereen zijn eigen voorbereiding heeft. Joran die na een blessure weer zijn fiets is opgestapt. Aron en Ruben die op de fiets stappen en verdwalen in Rotterdam op plekken waar ze eigenlijk liever niet wilden komen. Moeders die hard aan het trainen is op de loopband in de sportschool en vaak buiten ook nog even een wandeling maakt. Bianca die aanwezig is met overleggen en veel goede punten heeft. Ook is Bianca aan het kijken of we een livestream bij kunnen houden tijdens onze tocht zodat iedereen mee kan lezen. Rianne is aan het kijken hoe ze met een liftje omhoog kan en als ze eenmaal boven staat, zorgt zij dat er wat eten en wat drinken is voor als we boven zijn. En ik, ik had in het begin wat tijd nodig om er wat aan te doen. Maar ik ben zeker wel bezig. Zo heb ik al hardgelopen en ga ik zeker in de sportschool aan mijn conditie werken en krachttrainingen doen.

Toen Aron en ik op vakantie waren, hebben wij zeker niet stilgezeten. Ook op vakantie moest er gewoon getraind worden; om acht uur (!) in de ochtend zijn wij gaan trainen op het strand. Ook is de sportschool zeker niet overgeslagen: benen trainen en 4 dagen er last van hebben was niet echt helemaal een pretje. Vooral ik had er last van, maar we moeten er wat voor over hebben.

Wat mij motiveert voor deze loop is dat we dit als familie kunnen doen en vooral het goede doel. Ik doe deze loop voor mijn schoonvader en ook voor een jongetje van mijn werk. Bij hem is een paar maanden geleden leukemie geconstateerd. Hij heeft nu een 2 jaar durend traject te ondergaan maar hij is sterk. De mama´s van dit jongetje zijn ook erg sterk en vinden het super mooi dat ik ook voor hun zoon deze loop ga doen. Hoe mooi zou het zijn als we er voor kunnen zorgen dat er een remedie wordt gevonden voor deze ziekte zodat we geen dierbaren meer kwijtraken en snel deze ziekte kunnen overwinnen.

Ik wil jullie die hebben gedoneerd super erg bedanken voor het mooie bedrag dat we tot nu toe hebben. Wij gaan zeker strijden voor een nog hoger bedrag en gaan er met zijn allen vol voor om die berg te kunnen beklimmen!

Amanda

Het weer is prima!

Echt een blog met Nederlandse inhoud dit keer, het gaat over het weer.

En het weer is goed! Het klimaat misschien niet, maar voor de voorbereiding is het weer prima! Dus deze jongen gaat een kast in elkaar zetten. Jawel, binnen. Deze jongen heeft namelijk zijn knie geblesseerd en moet rustig aan doen. Maar hoe kan dat nou toch, zul je denken. Hij moet fietsen, trainen, bewegen! En dat klopt. Dat denk ik zelf ook. Maar ja, beter heel aan de start en kapot bij de finish dan kapot aan de start en niet bij de finish. Dus, zo zie je maar dat het weer goed kan zijn, en dat er toch niet getraind wordt!

Tot de volgende blog! 

Heuvel binnen of buiten?

Deze week mag ik een stukje schrijven over onze vorderingen.

Ik heb lang gezocht naar een helling om op te oefenen. Niet gevonden binnen een straal van 25 kilometer. Aangemoedigd door alle lieve reacties en donaties heb ik de stap gezet: Lid geworden van de sportschool. Omdat bijna niemand het gelooft hierbij een foto.

Maar wat voelt het goed om dit te doen. Wat voelt het goed om met elkaar als gezin met de voorbereiding van dit mooie evenement bezig te zijn. Wat ben ik trots op mijn jongens en hun (onze) meiden.  

Komende week het klimprogramma op de band weer verhogen. Tot nu toe gaat het lekker. De mannen zijn ook volop bezig met de training, gelukkig is het lekker weer en kunnen ze nu naar buiten met de fietsen. We zijn op de goede weg!

Eerste (fiets) buitentrainingen

Zaterdag 9 februari. Op de fiets. Naar Delft. Een verjaardag, dus dat is een leuk trainingsritje.

"

Wat een wind. Ik zal de jongens straks even een berichtje sturen dat als ze zouden gaan trainen, ze voorzichtig moeten doen. Man, man, man, het moet minimaal windkracht 8 zijn. Oeps, zo kom je niet in Delft, maar in Rotterdam. Dan maar rechtsaf, die paar extra kilometers vertalen zich wel in meer spierkracht. Shit wat moet ik hard trappen.

OOOOHHH oppassen, windstoot vanuit de zijkant. Beetje tegenhangen. Niet de sloot in rijden.

Ik krijg dorst, wat zei papa ook al weer hierover? Goed blijven hydrateren! Slokje water. Is bijna bevroren. Nog een slokje, even wat langer in mijn mond houden, beter voor de slokdarm.

Nee he, de N470 richting delft afgesloten. Nog maar een stukje om dan. Via die windtunnel van de Ooieweg. He? vraagt die man nou wat aan mij? O, ja inderdaad. 'Nee meneer, links of rechts maakt niet veel uit'. Denk ik.

Ik ben er bijna. Nee, nu ben ik er bijna. Niet vergeten de jongens te appen! Gelukkig, nu ben ik op de plaats van bestemming. Eerst maar eens wat eten, lekker stuk taart. Ah, die gasten hebben ook getraind vandaag. wat goed! Met de complimenten van moeders!. 

"

Wat een heerlijk stukje fietsen! 

Streefbedrag

We zijn erg blij om te mogen aankondigen dat we ons streefbedrag voor de tweede keer hebben aangepast:

Door al jullie donaties durven wij weer voor een hoger streefbedrag te gaan!

Team up!

In eerst instantie zouden we met vier mensen de berg op gaan. Moeders, Aron, Ruben en ikzelf. Ondertussen is het beklimmingsteam uitgebreid! Met Amanda die ook omhoog gaat.

Ons team is niet compleet zonder:

Rianne - op de beklimmingsdag organiseert zij de support.

Bianca - op de beklimmingsdag communicatieverantwoordelijk.

Daarnaast zijn deze meiden ook in de voorbereiding super belangrijk voor ons, bijvoorbeeld  door ons aan te moedigen en de huishoudens draaiende te houden.

O ja, Malin doet ook een beetje mee. Soms wat onhandig, maar een ondeugende lach maakt weer veel goed.

Je leest het al: plannen veranderen; en in ons geval worden ze steeds verder uitgebreid!

Verblijf

Natuurlijk is het beklimmen van de berg hoofdzaak van deze onderneming. Alleen hadden we zo bedacht dat het dan ook wel belangrijk is om in een aangenaam verblijf te zitten als we dat doen. Of je nou in een tentje op een luchtbed ligt of in een aangenaam huisje in een lekker bed. Maakt natuurlijk wel een klein verschil. Dus, zie de foto, het is een aangenaam verblijf geworden.

Nog even terugkomend op de schoenen van moeders; het zijn wandelschoenen geworden!

Donaties en bedankjes

Vandaag zijn de bedankjes voor de eerste donaties verstuurd. Het loopt als een speer!

We zijn erg overdonderd, verrast en dankbaar voor alle giften en steun die we tot nu al hebben gekregen. Niet alleen de donaties, ook de persoonlijke berichtjes die erbij staan, doen ons enorm goed.

Nogmaals bedankt allemaal!

 

Hartelijk groet,

team De Boutjes 

 

Eerste voorbereidingen van start

De voorbereiding is gestart. En hoe :D

Ik (Joran) heb de eer om dit eerste blog te mogen schrijven. Ik neem jullie gelijk maar even mee in hoe zo'n onderneming start. En dat gaat eigenlijk best met heel praktische vragen. Zoals: heb ik wel voldoende en het juiste materiaal. Dit is voor ons allemaal anders.

Zo kreeg ik van Ruben de vraag: mag ik jouw oude racefiets lenen, dan kan ik alvast wat rondjes maken?! Natuurlijk mag dat. Wel een tip meegegeven: die berg is wel steil, dus je moet even naar het schakelmateriaal kijken. Dat gaat hij zeker doen. Een aantal van zijn leerlingen is met fietsen bezig, die gaan helpen. Zijn fiets is dus straks de beste van allemaal!

Aron zat vooral met kleding. Heb jij nog zo'n strak fietsshirt met van die zakken op de rug? Ik ga wel snel shirts kopen, maar ik wil alvast van start! Nu had Ebbo nog een hoop shirts, die ik boven had liggen. Dus die kan Aron zeker aan.

Moeders gaat lopen, dus die is op zoek naar schoenen. Waar kan ik schoenen kopen? In Pijnacker is sportzaak weg. Gelukkig zit er in Berkel nog een. En zal ik dan hardloop- of wandelschoenen kopen? Zij gaat zich laten adviseren in de winkel. Het zullen waarschijnlijk wandelschoenen worden. Hierover later meer.

Zelf hoef ik niet achter spullen aan. Er hangt een pracht van een fiets in de berging, en van mijn oude werkgever heb ik ooit sponsorkleding gekregen. Snelle eerste voorbereiding van mijn kant, mis ik wel een deel van de voorpret ;)

Tot de volgende blog!

Joran 

Waarom wij meedoen aan de Alpe d'Huzes?

                           'Opgeven is geen optie'

 

In een loodzwaar en diepverdrietig jaar na het ziekbed en overlijden van onze Ebbo hebben we mogen ervaren dat we als gezin sterk zijn. We konden er voor elkaar zijn en elkaar helpen als het even niet meer ging.

Nu hebben we besloten deze kracht zichtbaar te laten worden door mee te gaan doen aan de Alpe d’Huzes. Onder leiding van teamcaptain Joran gaan Aron en Ruben fietsen en mag moeders lopen. De rest van het gezin fietst en loopt in gedachten met ons mee of komt ons aanmoedigen.

Natuurlijk doen we dit met Ebbo in ons hart, maar tevens om op deze manier geld op te halen voor het KWF.

We zoeken dan ook sponsors die ons financieel willen ondersteunen. Het opgehaalde geld gaat in zijn geheel naar onderzoek naar behandelmethodes tegen kanker. Wij hopen op een wereld zonder kanker, zodat niemand meer mee hoeft te maken wat Ebbo, maar ook ons, is overkomen.

Wil jij ons financieel steunen?!

Thank you to our Sponsors

21

Marleen Van Der Velde

Succes

50

Nico Pikaar

Super dat je dit doet . Het is een heel mooi initiatief. Heel veel succes met de loop.

30

Rolf Van Den Berg

21

Cathy

Heel veel succes!

100

Team Duimenlot

Namens team duimenlot wensen wij jou heel veel succes!!

21

Alex En Tamara

Jullie zijn super! Heel veel succes, zet m op!!

100

Mehmet

Heel veel succes bij deze uitdaging. Een sportieve bijdrage die er mag zijn. Ik hoop dat de herinnering aan vader jullie veranderde leven kleur blijft geven. In ieder geval zijn jullie niet stil gaan zitten, petje af.

50

Rijna En Eijmert Kleijn

Mooi initiatief en we weten dat je het kan. Succes voor iedereen .👍🚴‍♂️👣

25

Niels Van Duijn

Heel veel succes super dat jullie dit doen

66

Henk Ton

Ga er voor ! Veel succes.👍

21

Roos Geers

Wauw, super knap van jullie! Ik wens jou en je team heel veel sterkte en succes toe met deze mooie uitdaging! Liefs, Roos

40

Joelle En Richard

Succes met de voorbereidingen en de klim! Wat mooi om dit met het hele gezin te doen!

10

Mees Van Winden

Sterkte en succes!

540

Het Waterland

Laatste opbrengsten van Het Waterland. wij zijn TROTS op je!!!

30

Ivo Majoor

Zet hem op Ruben!!! 💪🏼💪🏼💪🏼

150

Angela Spaans

You’ll never walk alone.

10

Tante Jo Oosterberg

Veel succes.

10

Laurens

Succes Aman!

20

Arjen En Annet

75

Kees Boon

10

Bram Romkema

Maak die berg gek kerel! Dat ding is waanzinnig om op te rijden.

10

Joke De Boer-postma

Geweldige actie, zet hem op!!!

50

Anonymous

Zet 'm op Boutjes, jullie kunnen het. Geen berg te groot voor de familie beukenoot.

15

Gerdien Bakker

Heel veel succes toppers!

10

Bart Lippens

En weer planten op Het Waterland gekocht. De opbrengst is weer voor dit goede doel. Succes Ruben!

56

René Klomp

Fantastisch initiatief! Succes en sterkte!

21

Manon Groen

Super actie! 💪

100

Nol En Lenie

Nol wil nog wel met Robert en jou trainen van de zomer.

26

Jordy Smeele

Jordy: boodschap Zet hem op allemaal!

56

Els Van Der Wolf

10

Ben Klomp

Suc6

100

Bert Broekema

Heel veel succes

10

Ria Diepstraten

Succes schattekind en andere boutjes!

126

Manuel En Elles Van Rijn

Respect voor jullie! Zet ‘m op!

10

Dyane Spies

Supermooi initiatief! Zet hem op!

10

R. Kerklaan

66

Anonymous

Gaaf dat jullie dit doen.

20

Jolanda En Wout

10

Bart Westerbos En Familie

Namens Bart Westerbos en de familie!

25

Wilco En Martina Hofman

Heel veel succes.

50

Jose Luyten

Respect voor jullie...heel veel succes x

100

Stefan Van Wijngaarden

Mag ik wel achteraf een foto van jullie in die mooie fietsbroekjes ontvangen?! Jullie zijn mijn helden :)!

30

Martine Beijer

Succes nog met trainen en de 6de volgen we jullie zoveel mogelijk op school!

26

Hans Hazendonk

Lieve Bertine, Zet hem op op de loopband en straks op de Alpe! Heel mooi doel.

26

Dini Haak

Vel succes met lopen en fietsen!

42

Jan En Carla Van Horssen

Sterkte en succes!

5

Fenne Roubos

Heel veel succes🚴‍♂️🥇

10

Wouter, Sanne En Stije

Heel veel succes met de klim!

100

Linda En Gilbert

Super actie! Ook dit gaat jullie lukken. We steunen jullie 100%.

30

Mickel Wennekes

Heel veel succes Ruben. We zijn trots op je!!

10

Anonymous

20

Wessel Kleij

Na al die jaren in de kas gebeund te hebben, moet 3x die berg trotseren een eitje zijn ;) Succes toppers!

66

Lida

Van harte gesteund! Goed doel, mooi om dit met je gezin als team te kunnen doen. Zet m op!!

21

Eveline Hagebeek

Succes!!!! Xxx

56

Jacques Plouvier

Minstens 3 keer. Daar reken ik wel op.

21

Van Deutekom

Jullie kunnen het !

50

Petra En Arjen Rip

20

Manouk Vernij

Fantastisch Boutje, heel veel succes! Veel liefs van je oud halo maatje xxx

20

Iver K

Succes in de laatste voorbereidingen en de beklimmingen zelf!

250

Kok Woondecoratie

Bouten maken geen fouten!

30

Yvonne En Jan Slierings Van Zuijlen

Wij wensen jullie heel veel succes! Jullie gaan deze klus klaren!! xxx

10

Nelleke Stolk

50

Anonymous

56

Raymond En Team De Zonnebloem

Super dat je dit doet Bertine !! Veel succes!!

20

Andra Osses

Je kan t, kanjer!

25

Brugman-moerman

Heel veel succes met jullie beklimming van de Alp du Zes. En veel succes met de voorbereiding. Jullie zijn kanjers

10

Familie Van Der Stam

Wat knap dat jullie dit gaan doen.Heel veel succes met alle voorbereidingen.

10

Pim Hackmann

66

Henk Jan En Olga De Haan

10

Anneke Brusselaars

Succes!!

50

Marc En Annemarie

10

Corrie Lansbergen

Heel veel succes kanjers!!!!

50

Peter En Lies

Geweldig dat jullie dit doen. Heel veel succes!

21

Julian

Succes (meester) Ruben en familie.

26

Aad En Lida Van Wijk

Zet hem op!

21

Patty Groen

Super! Heel veel succes ♥️😘

150

Ben Duijnisveld

Fantastisch dat jullie dit doen!! Heel veel succes

50

Dave En Marloes Robbemond

Wat een mooi doel Amanda! Heel goed dat jullie dit gaan doen!

20

Anonymous

opbrengst verkoop

15

A.l. Bout

Succes!

1.000

Tante Coby

Voor het kwf en voor Ebbo. Heel veel succes.

5

Arno Van Haarlem

Veel succes met elkaar! Mooi om samen te doen!

26

Randy Borsboom

50

Het Waterland Afd Techniek

Meneer Bout heel veel succes!! De Fiets en Hout mannen.

21

Jessy Van Beelen

Succes kanjers! Liefs Jessy

50

Kostijn Van Gerven

Zet hem op. Veel succes

26

Irene Van Schaik

Veel succes allemaal. Wat een goed doel en wat leuk jullie vorderingen te lezen in jullie blog. Mijn gedachten zijn bij jullie als het zover is. Zet 'm op en een knuffel voor jullie allen.

25

Margriet En Gerard Van Mameren

21

Dik Heuvelman

30

Allard En Daphne Kleijn

21

Monique Elings

Heel veel succes.

25

Hetty Volwater

50

Anonymous

66

Ruud En Tine

Wij wensen jullie "Vleugels"toe om dit te volbrengen!

10

Debby Halvemaan

Heel veel succes lieverd!! Xx

100

Anonymous

Super veel succes

15

Annelies Verwoerdt

Succes Aman 🍀😘

15

Toos Van Oosterbosch

Lieve vriendin Het is bijna zover. Nog 6 dagen en mag je aan de uitdaging beginnen met de kinderen met Ebbo meedragend in jullie hart. Succes kanjers

50

Arjan En Nel Van Veelen

Lieve familie Bout, heel veel succes met jullie uitdaging, sterkte, succes, moed en kracht bij de beklimming. Respect dat jullie dit doen met Ebbo in jullie hart bij deze uitdaging en voor altijd in ieders ❤❤❤.

30

Maarten & Tessa

Heel veel plezier en succes in Frankrijk!

50

Petra Van Der Caaij

Heel veel succes met de training!

100

Marianne En Paul

prima actie. Ga zo door!

21

Maran Welbedacht

Zet hem op met z'n allen!

10

Linda Schut

Succes!!

21

Terry Olieman

50

Michel Kouwenhoven

Ebbo blijft altijd in mijn hart. Hij was een liefdevolle man en vader die voor iedereen klaarstond. Succes ermee Michel.

10

Vincent Van Westerop

Succes amandel!!

123

Jelle Hogervorst

Success Gozer't!!

75

Neil Hoorens Van Heyningen

Heel veel succes voor jullie allemaal!

30

Rolf Van Den Berg

Respect Ruben! Je hebt jezelf overtroffen!!!

26

Jaap Bonkenburg

Succes en prachtig dat jullie dit doen

30

Lisanne Van Gerven

Zet hem op!!

20

A En W

Heel veel sterkte en succes met het inlossen van jullie belofte

100

Anne En Marijke Volkers

Heel veel succes

50

Marianne En Joop Mak-veldhuijzen

200

Geert Kouwenhoven

Ik ken Ruben en Aron van de spinning op zondag en julli zijn zo goed bezig dat ik julli wil sponseren

21

Dieuwertje Rip

33

Bart Va

Wat een prestatie! Held

10

Simone Laman

10

Bart Lippens

Op Het Waterland prachtige planten gekocht. De opbrengst is voor dit goede doel. Succes Ruben.

25

John En Loes Voogt

Heel veel sterkte het gaaf jullie lukken.

56

Marieke De Hoog

Zet hem op Boutjes! Jullie kunnen dit met elkaar, zeker weten!

20

Henk En Nelleke Blenk

Geen berg te hoog voor de Boutjes om te overwinnen. Heel veel succes en sterkte toegewenst.

50

Tinus En Elly Rip

Heel veel succes Bertine, de jongens en de meiden.

15

Pieter Paardekoper

26

Christiaan Van Es

57

Bianca Bout

Samen sterk! Zet 'm op kanjers!

10

Marco De Jong

Heel veel succes op de berg met je team Joran.....super actie van jullie en voor het hele goede doel.

20

Lia Van Houten

Succes Ruben xx

10

Fay Paesch

Goed dat je dit doet, en heel veel succes👍🏻!

25

Suzanne En Tijn

Jullie zijn kanjers, en wij houden onwijs veel van jullie!

10

Ingrid Van Zijp

suc6, zet 'm op !

50

Geer/lydia Borsboom

30

Eva Silvius

heel veel plezier met de voorbereidingen en succes op d'alpe. mooi om dit met jullie gezin te doen.

50

Johan En Jolanda Sosef

fam bout heel veel sterkte tijdens de ad6. T wordt een lach en n traan op de berg maar dat maakt t zo mooi. Voor Ebbo n al de anderen die lijden of geleden hebben aan die verschrikkelijke ziekte.

26

Anonymous

Succes

46

Mark Herbers

Succes met deze uitdaging! Vergeet niet van het uitzicht te genieten.

20

Martijn Wintermans

Jullie zijn helden! Zet m op!!!👍💪

50

Joeri Welbedacht

Wat ziet dat appartement er gezellig 'wintersporterig' uit :) Heel veel succes allemaal!

30

Carlijne Rip

Heel veel succes allemaal! Groetjes Dion en Carlijne

26

Angelique

Heel veel succes met de voorbereiding.

26

Familie Romein

Lieve Boutjes, heel veel succes met de voorbereidingen. Jullie zijn toppers!!!

50

Theo En Cilla V.d. Burg

Veel succes!

26

Truus Hoppe-boon

Prima idee, sta ik helemaal achter. Mooie herinnering aan Ebbo.

10

Kelly Bavelaar

zet m op kanjers!

15

Suzanne Van Merriënboer-polet

26

Alex Nieuwland

Top team! Zet hem op. Het gaat jullie gewoon lukken!

15

Olcay

56

Cock En Anke Lok

Fantastisch dat jullie dit doen! Heel veel succes! Lieve groet, C&A

26

Corrina En Dirk

Lieve Ber(Tinusie) Joram, Aron en Ruben, Heel veel succes en kracht daar op die berg. De liefde voor jullie pa en echtgenoot ,zal er voor zorgen dat jullie de top halen! Lieve groet van Corrina en Dirk

50

Oma Ton

Heel veel succes!

21

Henny Pikaar

Amanda mooi initiatief!!! Heel veel succes.

26

Joy Van Aalst

50

Bianca En Timo

Geen berg te groot.... voor de familie Beukenoot! Trots op jullie buurtjes en heel veel succes!

50

Elles En Erik Bruijn

26

Gijs Hueting

Hoi Ruben, heel veel succes met deze monstertocht. Met alles wat jij heb meegemaakt lijkt mij dit een zware, maar ook mooie en emotionele tocht . Super trots op je . Gr. Gijs

150

Jack En Jeanne Alewijnse

Lieve De-Boutjes, Wij wensen jullie heel veel succes met dit mooie project. Groeten Jack en Jeanne

56

Marloes En Gertjan

Succes met de laatste voorbereidingen. Bijzondere dagen toegewenst.

50

Betty Kouwenhoven

Ebbo kunnen we nooit vergeten . Een plekje in mijn hart is vooraltijd, ga ervoor. Betty

26

Bart Lippens

Zet 'm op Ruben! Met elkaar gaan jullie deze strijd wel winnen!

26

Nico Kickken

Succes

50

Anonymous

10

José Smit

26

Henk Van Nierop

SUCCES Ruben! ( en overige BOUTJES)

21

Joke, Esther, Dominique, Walter Van Den Bogaerdt

Wat een mooie actie samen!

106

Gerrit Groenink

Heel succes

10

Ellen De Kok

Heel veel succes...

70

Hendrik Verschoor

Doe jullie best,succes toegewenst!

66

Walter Kouwenhoven

Natuurlijk steun ik. Ebbo zit in mijn hart. Heel veel succes met deze top prestatie

10

Lonneke Van Achthoven

Zet hem op Aman!

75

Rinigo Jan Janssen Bike

225

Fred Ham

21

Evi Timmerman

Aron en andere lieve boutjes, wat super gaaf zeg! Ik help jullie graag mee :) Liefs, Evi

50

Jochem Raateland

150

Het Waterland

donatie Waterland planten

50

Do En Nathalie Van Noord

Lieve Boutjes, heel veel respect dat jullie dit gaan doen! We wensen jullie heel veel succes met de voorbereidingen en met de tocht naar boven!

20

Dennis

Zet hem op!

26

Anonymous

50

Dineke Hek

Heel veel succes

100

Peter En Irene Bout

Wij vinden het onwijs goed dat jullie dit gaan doen. En jullie gaan het zeker halen. Heel veel succes.

50

Udo En Linda

Succes Boutjes!

66

Bart Rip

26

Corstiaan Van Aalst

Heel veel succes!

20

Anonymous

Heel veel succes met de voorbereiding op deze mega prestatie.

26

Chantine Van Oostende

Heel veel succes en je weet " opgeven is geen optie" Jullie kunnen het Dikke knuffel Cees en Chantine ❤

10

Toos (van De Tandarts)

21

Wim En Marjon Groen

Geweldig Amanda dat jullie dat gaan doen. Succes! Xxx

21

Linda

Heel veel succes met de voorbereidingen en de uiteindelijke uitdaging. Bijna iedereen kent denk ik wel iemand die aan kanker is overleden, en al deze mensen zijn in gedachten bij jullie. Daar kun je kracht uithalen op het moment dat je er doorheen zit.

56

Klaas Klijn

We wensen jullie heel veel sterkte toe

50

Anonymous

5

Carola Woutersen

Heel veel succes allemaal!

20

Oom Arie En Tante Magda

20

Jeffrey Franssen

50

Anouk Damen

Heel mooi dat jullie dit als gezin gaan doen! Heel veel succes!

10

Merlijn

Zet hem op neven en bertine!! Kom aan!

50

Janneke Bakker

Heel veel succes! 👍

26

Frits Thissen

Heel veel succes mannen!

21

Danny En Denise Van Der Ende

Toppers! Veel succes in deze tocht!

56

Marieke Hoogerdijk

Heel veel succes 💪🏼💪🏼💪🏼

26

Anja En Dick Van Wijngaarden

Met de wind in de rug de berg op! We denken aan jullie.

26

Joop Van Diepen

Heel veel succes en mooie momenten.

1.16k

Het Waterland

Dankzij alle acties op het Waterland kunnen wij dit bedrag overmaken. TOP! Succes Ruben

10

Linda Van Der Meer

Wat ontzettend goed van jullie. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Er zullen tranen vloeien, maar ook zeker worden gelachen. Succes met de voorbereiding, en vooral genieten. Sportieve groet, Linda van der Meer (collega Bianca) Team IJVV De Zwervers

75

Onderhoudsploeg Stichting De Ooievaart

De onderhoudsploeg van de stichting Ooievaart vindt het een geweldig initiatief en we steunen jullie van harte. Fred/Koos/John

5

Pepijn

Zet ‘m op! Groetjes van Pepijn

15

Mandy Verwer

Heel veel succes. Veel liefs Mandy

25

Dorien Struyk

Zet hem op topper, ik ben nu al trots op je!

50

Willem Sluik

Zet hem op!

100

Anonymous

Heel veel succes met jullie tocht.

21

Margaret Rijntalder

Heel veel succes en kracht gewenst!

21

Teun

Heel veel succes.....

225

Het Heerenpeleton

Heel veel succes namens het hele Heerenpeleton. Wij waren met zijn allen al eens boven daar! Gaat jullie ook een paar keer lukken!

100

Sietse & Ellis

Veel plezier met de voorbereiding. Big hug, Sietse & Ellis

21

Anneke Smeele

Toppers 💪🏼

15

Anonymous

Wij wensen jullie heel veel succes!

10

Christel Zwanenburg

350

Het Basketbalteam

Succes met het fietsen en wandelen Boutjes Ter herinnering aan onze teamgenoot

26

Danielle Brus

Zet m op Boutjes! Jullie kunnen het, fantastisch dat jullie dit doen.

50

Monique Brugmans En Ruud Jansen

Veel succes en het allerbeste!

66

Renny Van Adrichem

Ontzettend goed van jullie. ik weet zeker dat het jullie gaat lukken. Zet hem op!!!

25

Rieneke

Succes met de voorbereidingen en het behalen van het eind doel.

15

Susanne Kuijpers - Kneppers

Succes! In gedachten al de mensen en families die er mee te maken hebben of hebben gehad.

21

Judith En Robert Gijzenburg

Heel veel succes!

21

Ada Soeterbroek Warnaar

Mooi hoor dat jullie dit met elkaar gaan doen😘

50

Mandy Zwartjens

Kanjers, steun jullie allemaal. Wat zijn jullie sterk met elkaar.

25

Anita & Paul Duyndam

Heel veel succes. Erg bijzonder om dat met elkaar te doen. Vriendelijke groet, Anita&Paul

1.000

Dutch Flower Foundation

De Dutch Flower Foundation ondersteunt graag jullie initiatief!

75

Ferry En Sabine

Trots op jullie! Go for it!

26

Alwin

Zet em op!

26

Femke Paesch

Zo knap dat je dit doet!

50

David Rip

26

Thea's Nail Salon

Zet hem op namens mij en John

10

John En Rita Schilder

Geweldig initiaief, Ebbo zou dit geweldig vinden.

50

Bart En José Van Lith

Heel veel succes!

26

Anonymous

100

Frans Pilk

succes groetjes Frans Ooievaart

10

Sanne Glasbeek

Zet hem op topper!

21

Ronald Struijk

Go Turnmees!

10

P En R

25

Anonymous

Succes!

126

Ria En Richard De Haan

Heel veel succes!

25

L Roos

Heel veel succes

56

Ella Van Der Wal

Als gezin staan jullie sterk! Met een traan en een lach komen jullie boven. Wat een positieve ervaring zal dat zijn. Succes met het trainen.

25

Els Stuyts

Succes Bertine!!

5

Marlies Van Driel

Veel succes!

50

Cor Baljeu

Veel liefdevolle kracht toegewenst. Mooi dat jullie dit samen doen.

56

Hoppe

20

Kimberley Van Den Berg-roos

Lieve Boutjes, Heel veel succes allemaal! Jullie kunnen dit bikkels! Wat zal iedereen trots op jullie zijn! Veel liefs, Kimberley, Ferdi en Tess

25

Ellen Smink

Wat een mooi initiatief!

20

Geera Poot Toren

S6 met elkaar !

50

Sander Van Moorsel

Heel veel succes!

106

Anonymous

Ik wens jullie alle kracht en goede gevoelens tijdens al jullie inspanningen om het doel te bereiken

40

Robert En Rebecca

Succes!!

21

Marin Van Gerven

Veel succes!

106

Jan Willem En Petra Poot

Heel veel succes Kanjers!!

50

Martijn En Gwendy

Lieve toppertjes, Wat super dat jullie dit doen met elkaar. Mooi. Dapper. Fijn. Trots. En voor nu: train-ze! Samen naar de top! Jullie kunnen het!

50

Robert, Miriam En Lucas

Zet hem op! Met onze steun willen wij jullie een extra zet geven.

21

Elise Rip

Goed bezig!!

20

Clint Herman

Zet hem op Ruben! You can do it💪💪

5

Leo Post

Forza!

70

Floris Bout

Veel succes!

25

Jan, Karin En Teun Van Mameren

Heel veel succes!

20

Fam Vogel

Wat hebben wij een stoere overbuurvrouw! Heel veel succes!

300

De Oudjes

We lopen mee in gedachten

50

Taaltjes

Zet hem op! Veel succes

100

Anonymous

21

Ans Van Baarle

Mooi initiatief! Heel veel succes allemaal!

615

Marianne Van Aalst

Met Oom Paul in je rugzakje gaat het vast makkelijker. We denken aan jullie 6 juni. toi toi toi

1.000

Anonymous

30

Lieneke Kreeft

Veel succes ook met de trainingen

10

Tjeert Poelman

Fantastisch dat jullie dit gaan doen! Heel veel succes!

100

Rubens Vlees Mates

Heel veel succes super Boutjes! Groetjes van Rubens Vlees Mates (Gekke HALO klasgenoten Jos, Daan, Nienke & Marit)

Show more