De Boutjes

Paul van Aalst

Twee maanden na het overlijden van onze Ebbo aan alvleesklierkanker kreeg ook Paul van Aalst, onze oom Paul, dezelfde diagnose. Hij heeft gestreden maar afgelopen 4 mei heeft hij de harde strijd verloren. Tijdens de mooie afscheidsdienst is geld ingezameld voor het KWF, wat via onze site gestort is.

Wij willen tante Marianne en de rest van het gezin hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar.

Een rustige, lieve man, een positivo,  ging van ons heen.

Oom Paul: op 6 juni gaan we ook voor jou de berg op! Rust zacht en tot ooit.

 

De Boutjes

Kick off event

Vandaag aanwezig geweest bij de kick off in Papendal. Wat een mensen! Allemaal op de been voor dit mooie evenement. Petje af ook voor de vrijwilligers! We zijn weer een beetje wijzer geworden. Waarschijnlijk een vrouwendingetje, maar ik vroeg me af waar er tijdens de klim geplast kan worden. Gelukkig is dit ook allemaal geregeld.

We hebben de kleding opgehaald en zijn best een beetje trots op de mooie shirtjes met de teamnaam er op. Het komt steeds dichterbij. We hebben er zin in!

Anonieme donaties

Deze week wil ik even aandacht voor alle anonieme giften die we hebben gekregen. Als je kiest om niet met naam en toenaam op deze site te komen, is het voor ons niet mogelijk om jullie persoonlijk te bedanken.  Maar ook al is dit niet mogelijk, we willen dat jullie weten dat we jullie bijdragen enorm op prijs stellen. Heel erg bedankt aan alle anonieme donateurs!

We gaan ontzettend goed, zowel met het ophalen van geld voor dit mooie doel, als met de trainingen. 6 juni komt dichterbij, we hebben er zin in!

Bertine

Sport Medisch Onderzoek

Voor een zware inspanning als het meedoen aan Alp d´Huzes, is het goed om te laten checken dat je lichaam dat wel aan kan. Dat heb ik dus laten doen. In Rotterdam. Wat er dan gebeurt, is dat er gekeken wordt naar je hart en longen als je een zware inspanning doet. Dus, ik op een fiets. Met een heleboel zuignapjes op m´n lichaam.

Trappen. En nog eens trappen. Terwijl de weerstand steeds zwaarder wordt. En op een monitor kijken. Ik voelde me net Chris Froome. Voor degene die dat niet weet: Chris Froome heeft meerdere keren de Tour de France gewonnen door puur op een inspanningsmeter te fietsen. Het enige verschil was dat ik toch wel moe begon te worden. En dan kun je nog even doorfietsen. Ik moest nog even om het gemiddelde te halen. Dat wilde ik natuurlijk wel. En ook eroverheen. Het eerste lukte wel. Het tweede maar heel even.

Na een kort moment uithijgen, kwam de arts met de uitslag. En die was, zoals verwacht, goed. Een iets beter dan gemiddelde conditie voor mijn leeftijd in combinatie met lengte en lichaamsvet. Op zich best prima voor iemand met een kantoorbaan!

De arts gaf ook nog wat trainingstips mee. Dat is natuurlijk wel handig. Zeker in deze laatste periode. Het is een kwestie van finetunen zodat ik ook nog zou moeten kunnen genieten bergop.

Let's ride!

 

Blog van Ruben

De afgelopen tijd zijn we natuurlijk erg veel bezig met de beklimming van de Alpe d´Huzes. We zijn veel aan het trainen, sponsoren zoeken, locatie zoeken, reis plannen. Het is mooi om te zien hoe we als familie dit oppakken en iedereen doet wat hij moet doen.

Voor de aankomende tijd staat de Cauberg nog op de planning, gaan we nog veel spinnen en hopen we nog veel tochten te kunnen maken. De tijd gaat hard, we hebben nog maar 2 maanden. Namens de hele familie wil ik nog wel al onze sponsoren bedanken. Ook alle goede tips zijn welkom en vinden we erg fijn.

Kilometers maken

Een doel hebben om ‘naar toe’ te wandelen maakt lopen extra leuk. En zeker als je dat met een dierbaar iemand kan doen. Met Els naar strand en duinen, met Marieke en hond Miep in het Bieslandse bos, met Toos in het Westland en niet te vergeten met Marijke in ons eigen mooie Pijnacker. En dat laatste elke week!

 

Samen wandelen maakt dat ik me minder alleen voel.  Datzelfde geldt voor deze site. Als ik me bedenk dat iedereen die dit leest op de een of andere manier geraakt is door die vreselijke ziekte, als ik me bedenk dat jullie allemaal weer , als is het maar even, aan Ebbo denken, voel ik me meteen een stukje sterker.

 

Ik wens iedereen een goede week toe. Voor onze kinderen: lekker bezig allemaal, ik ben zo trots op jullie!  En voor ieder ander: Geniet van de lente. Ga lekker naar buiten. Ook goed als je niet de alpe dHuzes  als doel hebt! Misschien komen we elkaar deze week ergens tegen!

 

Liefs, Bertine

Blog van Aron

10 maart 2019

Waar iedereen volle bak met zijn voorbereidingen bezig is zit ik ook zeker niet stil! Een maand geleden de fiets van papa naar de fietsenmaker gebracht voor een kleine aanpassing waardoor de afstellingen beter bij mijn lichaam passen. Helemaal afgesteld en wel zijn Ruben en ik gaan nadenken waar we naar toe konden fietsen om eens even goed dat klimmen op zo`n fiets te oefenen. Helaas kwamen we op het idee om naar de Erasmusbrug te fietsen om die een keer of 10 omhoog en naar beneden te fietsen. Waar we beiden al bang voor waren voordat we de tocht startten gebeurde ook… Verdwaald in 010.. Ongelooflijk hahahaha! Eenmaal aangekomen bij de Erasmusbrug hebben we die inderdaad een keer of 10 omhoog en omlaag gefietst. Hierna weer naar huis gefietst en dus toch al met al 3,5 uur op het zadel gezeten.

2 weken geleden zijn Amanda en ik lekker op vakantie gegaan maar ook daar niet stil gezeten. In de plaatselijke gym elke dag veel benen getraind en op het strand zwaar gesport zodat de trainingen niet stil stonden.

Vorige week hebben Ruben en ik de ‘regentraining’ gehad. Niet normaal, we stapten om 08.00 uur op de fiets. We waren Pijnacker nog niet uit en alles was zeik en zeik nat geregend. Onder het motto dat het ook niet altijd mooi weer in Frankrijk is, zijn we toch doorgefietst en een tocht van 64,5 km gemaakt. (Kijk foto voor bewijs haha).

Wat me echt bij blijft is de aller eerste keer trainen op de fiets van papa. Ruben en ik fietsten in een groot bosgebied in Zoetermeer en daar vloog om 14.00 uur (richting) een super mooie grote roofvogel. Dit gaf me echt een heel bijzonder gevoel aangezien het voelde alsof papa ons echt aan het aanmoedigen was. Echt heel bijzonder!

Naast alle buitenritten zijn we ook volle bak aan het spinnen en ook dat gaat steeds lekkerder. De voorbereidingen zijn dus echt in volle gang en ik blijf het echt super bijzonder vinden hoeveel mensen er doneren of laten merken dat ze aan ons denken en ons steunen! Heel bijzonder om dit allemaal mee te maken.

We houden uiteraard iedereen op de hoogte en ik zou graag deze blog willen afsluiten met een bekend gezegde van mijn vader: ‘Geen berg te groot… voor familie Beukennoot’.

Aron

Mijn blog vanaf het strand

Deze week ben ik aan de beurt om een stukje te schrijven. In dit stukje vertel ik hoe wij ons voorbereiden op onze tocht en hoe zeer we er naar toe leven.

Het is wel leuk om te zien dat iedereen zijn eigen voorbereiding heeft. Joran die na een blessure weer zijn fiets is opgestapt. Aron en Ruben die op de fiets stappen en verdwalen in Rotterdam op plekken waar ze eigenlijk liever niet wilden komen. Moeders die hard aan het trainen is op de loopband in de sportschool en vaak buiten ook nog even een wandeling maakt. Bianca die aanwezig is met overleggen en veel goede punten heeft. Ook is Bianca aan het kijken of we een livestream bij kunnen houden tijdens onze tocht zodat iedereen mee kan lezen. Rianne is aan het kijken hoe ze met een liftje omhoog kan en als ze eenmaal boven staat, zorgt zij dat er wat eten en wat drinken is voor als we boven zijn. En ik, ik had in het begin wat tijd nodig om er wat aan te doen. Maar ik ben zeker wel bezig. Zo heb ik al hardgelopen en ga ik zeker in de sportschool aan mijn conditie werken en krachttrainingen doen.

Toen Aron en ik op vakantie waren, hebben wij zeker niet stilgezeten. Ook op vakantie moest er gewoon getraind worden; om acht uur (!) in de ochtend zijn wij gaan trainen op het strand. Ook is de sportschool zeker niet overgeslagen: benen trainen en 4 dagen er last van hebben was niet echt helemaal een pretje. Vooral ik had er last van, maar we moeten er wat voor over hebben.

Wat mij motiveert voor deze loop is dat we dit als familie kunnen doen en vooral het goede doel. Ik doe deze loop voor mijn schoonvader en ook voor een jongetje van mijn werk. Bij hem is een paar maanden geleden leukemie geconstateerd. Hij heeft nu een 2 jaar durend traject te ondergaan maar hij is sterk. De mama´s van dit jongetje zijn ook erg sterk en vinden het super mooi dat ik ook voor hun zoon deze loop ga doen. Hoe mooi zou het zijn als we er voor kunnen zorgen dat er een remedie wordt gevonden voor deze ziekte zodat we geen dierbaren meer kwijtraken en snel deze ziekte kunnen overwinnen.

Ik wil jullie die hebben gedoneerd super erg bedanken voor het mooie bedrag dat we tot nu toe hebben. Wij gaan zeker strijden voor een nog hoger bedrag en gaan er met zijn allen vol voor om die berg te kunnen beklimmen!

Amanda

Het weer is prima!

Echt een blog met Nederlandse inhoud dit keer, het gaat over het weer.

En het weer is goed! Het klimaat misschien niet, maar voor de voorbereiding is het weer prima! Dus deze jongen gaat een kast in elkaar zetten. Jawel, binnen. Deze jongen heeft namelijk zijn knie geblesseerd en moet rustig aan doen. Maar hoe kan dat nou toch, zul je denken. Hij moet fietsen, trainen, bewegen! En dat klopt. Dat denk ik zelf ook. Maar ja, beter heel aan de start en kapot bij de finish dan kapot aan de start en niet bij de finish. Dus, zo zie je maar dat het weer goed kan zijn, en dat er toch niet getraind wordt!

Tot de volgende blog! 

Heuvel binnen of buiten?

Deze week mag ik een stukje schrijven over onze vorderingen.

Ik heb lang gezocht naar een helling om op te oefenen. Niet gevonden binnen een straal van 25 kilometer. Aangemoedigd door alle lieve reacties en donaties heb ik de stap gezet: Lid geworden van de sportschool. Omdat bijna niemand het gelooft hierbij een foto.

Maar wat voelt het goed om dit te doen. Wat voelt het goed om met elkaar als gezin met de voorbereiding van dit mooie evenement bezig te zijn. Wat ben ik trots op mijn jongens en hun (onze) meiden.  

Komende week het klimprogramma op de band weer verhogen. Tot nu toe gaat het lekker. De mannen zijn ook volop bezig met de training, gelukkig is het lekker weer en kunnen ze nu naar buiten met de fietsen. We zijn op de goede weg!

Eerste (fiets) buitentrainingen

Zaterdag 9 februari. Op de fiets. Naar Delft. Een verjaardag, dus dat is een leuk trainingsritje.

"

Wat een wind. Ik zal de jongens straks even een berichtje sturen dat als ze zouden gaan trainen, ze voorzichtig moeten doen. Man, man, man, het moet minimaal windkracht 8 zijn. Oeps, zo kom je niet in Delft, maar in Rotterdam. Dan maar rechtsaf, die paar extra kilometers vertalen zich wel in meer spierkracht. Shit wat moet ik hard trappen.

OOOOHHH oppassen, windstoot vanuit de zijkant. Beetje tegenhangen. Niet de sloot in rijden.

Ik krijg dorst, wat zei papa ook al weer hierover? Goed blijven hydrateren! Slokje water. Is bijna bevroren. Nog een slokje, even wat langer in mijn mond houden, beter voor de slokdarm.

Nee he, de N470 richting delft afgesloten. Nog maar een stukje om dan. Via die windtunnel van de Ooieweg. He? vraagt die man nou wat aan mij? O, ja inderdaad. 'Nee meneer, links of rechts maakt niet veel uit'. Denk ik.

Ik ben er bijna. Nee, nu ben ik er bijna. Niet vergeten de jongens te appen! Gelukkig, nu ben ik op de plaats van bestemming. Eerst maar eens wat eten, lekker stuk taart. Ah, die gasten hebben ook getraind vandaag. wat goed! Met de complimenten van moeders!. 

"

Wat een heerlijk stukje fietsen! 

Streefbedrag

We zijn erg blij om te mogen aankondigen dat we ons streefbedrag voor de tweede keer hebben aangepast:

Door al jullie donaties durven wij weer voor een hoger streefbedrag te gaan!

Team up!

In eerst instantie zouden we met vier mensen de berg op gaan. Moeders, Aron, Ruben en ikzelf. Ondertussen is het beklimmingsteam uitgebreid! Met Amanda die ook omhoog gaat.

Ons team is niet compleet zonder:

Rianne - op de beklimmingsdag organiseert zij de support.

Bianca - op de beklimmingsdag communicatieverantwoordelijk.

Daarnaast zijn deze meiden ook in de voorbereiding super belangrijk voor ons, bijvoorbeeld  door ons aan te moedigen en de huishoudens draaiende te houden.

O ja, Malin doet ook een beetje mee. Soms wat onhandig, maar een ondeugende lach maakt weer veel goed.

Je leest het al: plannen veranderen; en in ons geval worden ze steeds verder uitgebreid!

Verblijf

Natuurlijk is het beklimmen van de berg hoofdzaak van deze onderneming. Alleen hadden we zo bedacht dat het dan ook wel belangrijk is om in een aangenaam verblijf te zitten als we dat doen. Of je nou in een tentje op een luchtbed ligt of in een aangenaam huisje in een lekker bed. Maakt natuurlijk wel een klein verschil. Dus, zie de foto, het is een aangenaam verblijf geworden.

Nog even terugkomend op de schoenen van moeders; het zijn wandelschoenen geworden!

Donaties en bedankjes

Vandaag zijn de bedankjes voor de eerste donaties verstuurd. Het loopt als een speer!

We zijn erg overdonderd, verrast en dankbaar voor alle giften en steun die we tot nu al hebben gekregen. Niet alleen de donaties, ook de persoonlijke berichtjes die erbij staan, doen ons enorm goed.

Nogmaals bedankt allemaal!

 

Hartelijk groet,

team De Boutjes 

 

Eerste voorbereidingen van start

De voorbereiding is gestart. En hoe :D

Ik (Joran) heb de eer om dit eerste blog te mogen schrijven. Ik neem jullie gelijk maar even mee in hoe zo'n onderneming start. En dat gaat eigenlijk best met heel praktische vragen. Zoals: heb ik wel voldoende en het juiste materiaal. Dit is voor ons allemaal anders.

Zo kreeg ik van Ruben de vraag: mag ik jouw oude racefiets lenen, dan kan ik alvast wat rondjes maken?! Natuurlijk mag dat. Wel een tip meegegeven: die berg is wel steil, dus je moet even naar het schakelmateriaal kijken. Dat gaat hij zeker doen. Een aantal van zijn leerlingen is met fietsen bezig, die gaan helpen. Zijn fiets is dus straks de beste van allemaal!

Aron zat vooral met kleding. Heb jij nog zo'n strak fietsshirt met van die zakken op de rug? Ik ga wel snel shirts kopen, maar ik wil alvast van start! Nu had Ebbo nog een hoop shirts, die ik boven had liggen. Dus die kan Aron zeker aan.

Moeders gaat lopen, dus die is op zoek naar schoenen. Waar kan ik schoenen kopen? In Pijnacker is sportzaak weg. Gelukkig zit er in Berkel nog een. En zal ik dan hardloop- of wandelschoenen kopen? Zij gaat zich laten adviseren in de winkel. Het zullen waarschijnlijk wandelschoenen worden. Hierover later meer.

Zelf hoef ik niet achter spullen aan. Er hangt een pracht van een fiets in de berging, en van mijn oude werkgever heb ik ooit sponsorkleding gekregen. Snelle eerste voorbereiding van mijn kant, mis ik wel een deel van de voorpret ;)

Tot de volgende blog!

Joran 

Waarom wij meedoen aan de Alpe d'Huzes?

                           'Opgeven is geen optie'

 

In een loodzwaar en diepverdrietig jaar na het ziekbed en overlijden van onze Ebbo hebben we mogen ervaren dat we als gezin sterk zijn. We konden er voor elkaar zijn en elkaar helpen als het even niet meer ging.

Nu hebben we besloten deze kracht zichtbaar te laten worden door mee te gaan doen aan de Alpe d’Huzes. Onder leiding van teamcaptain Joran gaan Aron en Ruben fietsen en mag moeders lopen. De rest van het gezin fietst en loopt in gedachten met ons mee of komt ons aanmoedigen.

Natuurlijk doen we dit met Ebbo in ons hart, maar tevens om op deze manier geld op te halen voor het KWF.

We zoeken dan ook sponsors die ons financieel willen ondersteunen. Het opgehaalde geld gaat in zijn geheel naar onderzoek naar behandelmethodes tegen kanker. Wij hopen op een wereld zonder kanker, zodat niemand meer mee hoeft te maken wat Ebbo, maar ook ons, is overkomen.

Wil jij ons financieel steunen?!

Thank you to our Sponsors

25

Suzanne En Tijn

Jullie zijn kanjers, en wij houden onwijs veel van jullie!

21

Elise Rip

Goed bezig!!

123

Jelle Hogervorst

Success Gozer't!!

50

Dave En Marloes Robbemond

Wat een mooi doel Amanda! Heel goed dat jullie dit gaan doen!

100

Team Duimenlot

Namens team duimenlot wensen wij jou heel veel succes!!

20

Iver K

Succes in de laatste voorbereidingen en de beklimmingen zelf!

106

Gerrit Groenink

Heel succes

10

Sanne Glasbeek

Zet hem op topper!

50

Michel Kouwenhoven

Ebbo blijft altijd in mijn hart. Hij was een liefdevolle man en vader die voor iedereen klaarstond. Succes ermee Michel.

15

Gerdien Bakker

Heel veel succes toppers!

106

Anonymous

Ik wens jullie alle kracht en goede gevoelens tijdens al jullie inspanningen om het doel te bereiken

50

Cor Baljeu

Veel liefdevolle kracht toegewenst. Mooi dat jullie dit samen doen.

26

Thea's Nail Salon

Zet hem op namens mij en John

50

Do En Nathalie Van Noord

Lieve Boutjes, heel veel respect dat jullie dit gaan doen! We wensen jullie heel veel succes met de voorbereidingen en met de tocht naar boven!

15

Mandy Verwer

Heel veel succes. Veel liefs Mandy

10

Corrie Lansbergen

Heel veel succes kanjers!!!!

350

Het Basketbalteam

Succes met het fietsen en wandelen Boutjes Ter herinnering aan onze teamgenoot

50

Johan En Jolanda Sosef

fam bout heel veel sterkte tijdens de ad6. T wordt een lach en n traan op de berg maar dat maakt t zo mooi. Voor Ebbo n al de anderen die lijden of geleden hebben aan die verschrikkelijke ziekte.

56

Cock En Anke Lok

Fantastisch dat jullie dit doen! Heel veel succes! Lieve groet, C&A

5

Leo Post

Forza!

26

Nico Kickken

Succes

25

Hetty Volwater

100

Sietse & Ellis

Veel plezier met de voorbereiding. Big hug, Sietse & Ellis

66

Henk Jan En Olga De Haan

25

Anita & Paul Duyndam

Heel veel succes. Erg bijzonder om dat met elkaar te doen. Vriendelijke groet, Anita&Paul

10

Simone Laman

300

De Oudjes

We lopen mee in gedachten

75

Onderhoudsploeg Stichting De Ooievaart

De onderhoudsploeg van de stichting Ooievaart vindt het een geweldig initiatief en we steunen jullie van harte. Fred/Koos/John

21

Linda

Heel veel succes met de voorbereidingen en de uiteindelijke uitdaging. Bijna iedereen kent denk ik wel iemand die aan kanker is overleden, en al deze mensen zijn in gedachten bij jullie. Daar kun je kracht uithalen op het moment dat je er doorheen zit.

20

Anonymous

Heel veel succes met de voorbereiding op deze mega prestatie.

100

Marianne En Paul

prima actie. Ga zo door!

26

Dini Haak

Vel succes met lopen en fietsen!

30

Yvonne En Jan Slierings Van Zuijlen

Wij wensen jullie heel veel succes! Jullie gaan deze klus klaren!! xxx

10

Linda Van Der Meer

Wat ontzettend goed van jullie. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Er zullen tranen vloeien, maar ook zeker worden gelachen. Succes met de voorbereiding, en vooral genieten. Sportieve groet, Linda van der Meer (collega Bianca) Team IJVV De Zwervers

30

Carlijne Rip

Heel veel succes allemaal! Groetjes Dion en Carlijne

100

Mehmet

Heel veel succes bij deze uitdaging. Een sportieve bijdrage die er mag zijn. Ik hoop dat de herinnering aan vader jullie veranderde leven kleur blijft geven. In ieder geval zijn jullie niet stil gaan zitten, petje af.

56

Ella Van Der Wal

Als gezin staan jullie sterk! Met een traan en een lach komen jullie boven. Wat een positieve ervaring zal dat zijn. Succes met het trainen.

50

Nico Pikaar

Super dat je dit doet . Het is een heel mooi initiatief. Heel veel succes met de loop.

50

Bianca En Timo

Geen berg te groot.... voor de familie Beukenoot! Trots op jullie buurtjes en heel veel succes!

50

Willem Sluik

Zet hem op!

25

L Roos

Heel veel succes

20

Jolanda En Wout

1.000

Anonymous

10

Toos (van De Tandarts)

50

Udo En Linda

Succes Boutjes!

20

Henk En Nelleke Blenk

Geen berg te hoog voor de Boutjes om te overwinnen. Heel veel succes en sterkte toegewenst.

21

Ronald Struijk

Go Turnmees!

50

Jose Luyten

Respect voor jullie...heel veel succes x

5

Carola Woutersen

Heel veel succes allemaal!

66

Henk Ton

Ga er voor ! Veel succes.👍

70

Floris Bout

Veel succes!

50

Petra Van Der Caaij

Heel veel succes met de training!

50

Monique Brugmans En Ruud Jansen

Veel succes en het allerbeste!

50

Marc En Annemarie

21

Maran Welbedacht

Zet hem op met z'n allen!

30

Martine Beijer

Succes nog met trainen en de 6de volgen we jullie zoveel mogelijk op school!

30

Eva Silvius

heel veel plezier met de voorbereidingen en succes op d'alpe. mooi om dit met jullie gezin te doen.

10

Bart Westerbos En Familie

Namens Bart Westerbos en de familie!

70

Hendrik Verschoor

Doe jullie best,succes toegewenst!

66

Anonymous

Gaaf dat jullie dit doen.

10

Tjeert Poelman

Fantastisch dat jullie dit gaan doen! Heel veel succes!

10

Ellen De Kok

Heel veel succes...

66

Walter Kouwenhoven

Natuurlijk steun ik. Ebbo zit in mijn hart. Heel veel succes met deze top prestatie

21

Julian

Succes (meester) Ruben en familie.

25

Anonymous

Succes!

26

Randy Borsboom

100

Linda En Gilbert

Super actie! Ook dit gaat jullie lukken. We steunen jullie 100%.

10

Dyane Spies

Supermooi initiatief! Zet hem op!

20

Arjen En Annet

66

Bart Rip

25

Dorien Struyk

Zet hem op topper, ik ben nu al trots op je!

10

Christel Zwanenburg

56

Marieke Hoogerdijk

Heel veel succes 💪🏼💪🏼💪🏼

21

Henny Pikaar

Amanda mooi initiatief!!! Heel veel succes.

50

Marianne En Joop Mak-veldhuijzen

21

Cathy

Heel veel succes!

20

Andra Osses

Je kan t, kanjer!

106

Jan Willem En Petra Poot

Heel veel succes Kanjers!!

20

Wessel Kleij

Na al die jaren in de kas gebeund te hebben, moet 3x die berg trotseren een eitje zijn ;) Succes toppers!

10

John En Rita Schilder

Geweldig initiaief, Ebbo zou dit geweldig vinden.

10

Lonneke Van Achthoven

Zet hem op Aman!

200

Geert Kouwenhoven

Ik ken Ruben en Aron van de spinning op zondag en julli zijn zo goed bezig dat ik julli wil sponseren

10

Familie Van Der Stam

Wat knap dat jullie dit gaan doen.Heel veel succes met alle voorbereidingen.

10

Linda Schut

Succes!!

15

Suzanne Van Merriënboer-polet

75

Ferry En Sabine

Trots op jullie! Go for it!

50

Rijna En Eijmert Kleijn

Mooi initiatief en we weten dat je het kan. Succes voor iedereen .👍🚴‍♂️👣

30

Lisanne Van Gerven

Zet hem op!!

26

Truus Hoppe-boon

Prima idee, sta ik helemaal achter. Mooie herinnering aan Ebbo.

20

Lia Van Houten

Succes Ruben xx

10

Joke De Boer-postma

Geweldige actie, zet hem op!!!

50

Sander Van Moorsel

Heel veel succes!

21

Evi Timmerman

Aron en andere lieve boutjes, wat super gaaf zeg! Ik help jullie graag mee :) Liefs, Evi

30

Mickel Wennekes

Heel veel succes Ruben. We zijn trots op je!!

42

Jan En Carla Van Horssen

Sterkte en succes!

50

Peter En Lies

Geweldig dat jullie dit doen. Heel veel succes!

50

Dineke Hek

Heel veel succes

100

Stefan Van Wijngaarden

Mag ik wel achteraf een foto van jullie in die mooie fietsbroekjes ontvangen?! Jullie zijn mijn helden :)!

50

Janneke Bakker

Heel veel succes! 👍

21

Ans Van Baarle

Mooi initiatief! Heel veel succes allemaal!

25

Wilco En Martina Hofman

Heel veel succes.

21

Van Deutekom

Jullie kunnen het !

15

Annelies Verwoerdt

Succes Aman 🍀😘

30

Maarten & Tessa

Heel veel plezier en succes in Frankrijk!

26

Corstiaan Van Aalst

Heel veel succes!

26

Jaap Bonkenburg

Succes en prachtig dat jullie dit doen

1.000

Tante Coby

Voor het kwf en voor Ebbo. Heel veel succes.

250

Kok Woondecoratie

Bouten maken geen fouten!

10

Anneke Brusselaars

Succes!!

100

Rubens Vlees Mates

Heel veel succes super Boutjes! Groetjes van Rubens Vlees Mates (Gekke HALO klasgenoten Jos, Daan, Nienke & Marit)

15

Pieter Paardekoper

25

Niels Van Duijn

Heel veel succes super dat jullie dit doen

100

Anonymous

Heel veel succes met jullie tocht.

21

Anneke Smeele

Toppers 💪🏼

10

Pim Hackmann

20

Kimberley Van Den Berg-roos

Lieve Boutjes, Heel veel succes allemaal! Jullie kunnen dit bikkels! Wat zal iedereen trots op jullie zijn! Veel liefs, Kimberley, Ferdi en Tess

100

Bert Broekema

Heel veel succes

10

Nelleke Stolk

5

Arno Van Haarlem

Veel succes met elkaar! Mooi om samen te doen!

75

Kees Boon

50

Geer/lydia Borsboom

56

Raymond En Team De Zonnebloem

Super dat je dit doet Bertine !! Veel succes!!

100

Nol En Lenie

Nol wil nog wel met Robert en jou trainen van de zomer.

56

Jacques Plouvier

Minstens 3 keer. Daar reken ik wel op.

21

Monique Elings

Heel veel succes.

50

David Rip

56

Klaas Klijn

We wensen jullie heel veel sterkte toe

20

Manouk Vernij

Fantastisch Boutje, heel veel succes! Veel liefs van je oud halo maatje xxx

50

Anonymous

Zet 'm op Boutjes, jullie kunnen het. Geen berg te groot voor de familie beukenoot.

150

Angela Spaans

You’ll never walk alone.

10

Tante Jo Oosterberg

Veel succes.

25

Rieneke

Succes met de voorbereidingen en het behalen van het eind doel.

26

Anonymous

150

Ben Duijnisveld

Fantastisch dat jullie dit doen!! Heel veel succes

26

Chantine Van Oostende

Heel veel succes en je weet " opgeven is geen optie" Jullie kunnen het Dikke knuffel Cees en Chantine ❤

26

Angelique

Heel veel succes met de voorbereiding.

21

Danny En Denise Van Der Ende

Toppers! Veel succes in deze tocht!

26

Anonymous

Succes

15

Susanne Kuijpers - Kneppers

Succes! In gedachten al de mensen en families die er mee te maken hebben of hebben gehad.

50

Robert, Miriam En Lucas

Zet hem op! Met onze steun willen wij jullie een extra zet geven.

56

René Klomp

Fantastisch initiatief! Succes en sterkte!

10

Mees Van Winden

Sterkte en succes!

21

Dik Heuvelman

25

Margriet En Gerard Van Mameren

50

Anonymous

10

R. Kerklaan

20

A En W

Heel veel sterkte en succes met het inlossen van jullie belofte

50

Taaltjes

Zet hem op! Veel succes

50

Arjan En Nel Van Veelen

Lieve familie Bout, heel veel succes met jullie uitdaging, sterkte, succes, moed en kracht bij de beklimming. Respect dat jullie dit doen met Ebbo in jullie hart bij deze uitdaging en voor altijd in ieders ❤❤❤.

66

Ruud En Tine

Wij wensen jullie "Vleugels"toe om dit te volbrengen!

50

Bart En José Van Lith

Heel veel succes!

100

Peter En Irene Bout

Wij vinden het onwijs goed dat jullie dit gaan doen. En jullie gaan het zeker halen. Heel veel succes.

50

Anonymous

10

Bram Romkema

Maak die berg gek kerel! Dat ding is waanzinnig om op te rijden.

66

Renny Van Adrichem

Ontzettend goed van jullie. ik weet zeker dat het jullie gaat lukken. Zet hem op!!!

50

Theo En Cilla V.d. Burg

Veel succes!

21

Margaret Rijntalder

Heel veel succes en kracht gewenst!

10

Ben Klomp

Suc6

40

Robert En Rebecca

Succes!!

50

Kostijn Van Gerven

Zet hem op. Veel succes

26

Irene Van Schaik

Veel succes allemaal. Wat een goed doel en wat leuk jullie vorderingen te lezen in jullie blog. Mijn gedachten zijn bij jullie als het zover is. Zet 'm op en een knuffel voor jullie allen.

21

Marleen Van Der Velde

Succes

26

Frits Thissen

Heel veel succes mannen!

56

Marieke De Hoog

Zet hem op Boutjes! Jullie kunnen dit met elkaar, zeker weten!

1.000

Dutch Flower Foundation

De Dutch Flower Foundation ondersteunt graag jullie initiatief!

56

Hoppe

25

Els Stuyts

Succes Bertine!!

50

Anonymous

126

Manuel En Elles Van Rijn

Respect voor jullie! Zet ‘m op!

15

A.l. Bout

Succes!

10

Merlijn

Zet hem op neven en bertine!! Kom aan!

21

Roos Geers

Wauw, super knap van jullie! Ik wens jou en je team heel veel sterkte en succes toe met deze mooie uitdaging! Liefs, Roos

15

Anonymous

Wij wensen jullie heel veel succes!

21

Judith En Robert Gijzenburg

Heel veel succes!

10

Vincent Van Westerop

Succes amandel!!

25

Ellen Smink

Wat een mooi initiatief!

100

Anne En Marijke Volkers

Heel veel succes

50

Mandy Zwartjens

Kanjers, steun jullie allemaal. Wat zijn jullie sterk met elkaar.

50

Oma Ton

Heel veel succes!

50

Tinus En Elly Rip

Heel veel succes Bertine, de jongens en de meiden.

10

P En R

56

Els Van Der Wolf

21

Ada Soeterbroek Warnaar

Mooi hoor dat jullie dit met elkaar gaan doen😘

150

Jack En Jeanne Alewijnse

Lieve De-Boutjes, Wij wensen jullie heel veel succes met dit mooie project. Groeten Jack en Jeanne

21

Manon Groen

Super actie! 💪

26

Danielle Brus

Zet m op Boutjes! Jullie kunnen het, fantastisch dat jullie dit doen.

20

Oom Arie En Tante Magda

20

Geera Poot Toren

S6 met elkaar !

50

Betty Kouwenhoven

Ebbo kunnen we nooit vergeten . Een plekje in mijn hart is vooraltijd, ga ervoor. Betty

26

Anonymous

21

Patty Groen

Super! Heel veel succes ♥️😘

20

Clint Herman

Zet hem op Ruben! You can do it💪💪

57

Bianca Bout

Samen sterk! Zet 'm op kanjers!

40

Joelle En Richard

Succes met de voorbereidingen en de klim! Wat mooi om dit met het hele gezin te doen!

26

Hans Hazendonk

Lieve Bertine, Zet hem op op de loopband en straks op de Alpe! Heel mooi doel.

25

John En Loes Voogt

Heel veel sterkte het gaaf jullie lukken.

30

Lieneke Kreeft

Veel succes ook met de trainingen

50

Jochem Raateland

50

Martijn En Gwendy

Lieve toppertjes, Wat super dat jullie dit doen met elkaar. Mooi. Dapper. Fijn. Trots. En voor nu: train-ze! Samen naar de top! Jullie kunnen het!

26

Alwin

Zet em op!

26

Anja En Dick Van Wijngaarden

Met de wind in de rug de berg op! We denken aan jullie.

66

Lida

Van harte gesteund! Goed doel, mooi om dit met je gezin als team te kunnen doen. Zet m op!!

21

Eveline Hagebeek

Succes!!!! Xxx

20

Jeffrey Franssen

10

Kelly Bavelaar

zet m op kanjers!

20

Martijn Wintermans

Jullie zijn helden! Zet m op!!!👍💪

10

Debby Halvemaan

Heel veel succes lieverd!! Xx

10

Marco De Jong

Heel veel succes op de berg met je team Joran.....super actie van jullie en voor het hele goede doel.

26

Familie Romein

Lieve Boutjes, heel veel succes met de voorbereidingen. Jullie zijn toppers!!!

50

Petra En Arjen Rip

26

Joy Van Aalst

21

Terry Olieman

20

Anonymous

opbrengst verkoop

21

Teun

Heel veel succes.....

100

Frans Pilk

succes groetjes Frans Ooievaart

21

Marin Van Gerven

Veel succes!

225

Fred Ham

10

Laurens

Succes Aman!

25

Jan, Karin En Teun Van Mameren

Heel veel succes!

25

Brugman-moerman

Heel veel succes met jullie beklimming van de Alp du Zes. En veel succes met de voorbereiding. Jullie zijn kanjers

20

Fam Vogel

Wat hebben wij een stoere overbuurvrouw! Heel veel succes!

50

Joeri Welbedacht

Wat ziet dat appartement er gezellig 'wintersporterig' uit :) Heel veel succes allemaal!

21

Alex En Tamara

Jullie zijn super! Heel veel succes, zet m op!!

21

Dieuwertje Rip

615

Marianne Van Aalst

Met Oom Paul in je rugzakje gaat het vast makkelijker. We denken aan jullie 6 juni. toi toi toi

50

Elles En Erik Bruijn

21

Joke, Esther, Dominique, Walter Van Den Bogaerdt

Wat een mooie actie samen!

225

Het Heerenpeleton

Heel veel succes namens het hele Heerenpeleton. Wij waren met zijn allen al eens boven daar! Gaat jullie ook een paar keer lukken!

5

Marlies Van Driel

Veel succes!

15

Olcay

100

Anonymous

126

Ria En Richard De Haan

Heel veel succes!

10

Anonymous

26

Alex Nieuwland

Top team! Zet hem op. Het gaat jullie gewoon lukken!

30

Ivo Majoor

Zet hem op Ruben!!! 💪🏼💪🏼💪🏼

50

Anouk Damen

Heel mooi dat jullie dit als gezin gaan doen! Heel veel succes!

21

Jessy Van Beelen

Succes kanjers! Liefs Jessy

21

Wim En Marjon Groen

Geweldig Amanda dat jullie dat gaan doen. Succes! Xxx

Show more