Eddy Bastian

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Weer gestart

Maa een korte stop met train voor de alpe d'huez,  ga ik zondagmorgen weer lopen. Ik ben om precies te zijn 9 dagen gestopt met trainen.  Nu voel ik me na, een enkele proef afstanden te hebben afgeslacht weer in staat om de draad weer op te pakken, en dan hebben we het over een km of 15 tot 20 per keer. Zondag begin ik met 8km. Voor sommigen mischien niet veel, maar ik heb met dit weer soms zo'n reumatische pijn dat het bijna onmogelijk maakt om dat 3 tot 4 keer per week te doen. Nu weet ik natuurlijk uit ervaring dat als ik teveel van mijn lichaam verwacht dat ik er dan weer een week of zelfs langer weer moet stoppen voor een wat langere tijd. En voor mijn gevoel wil ik die bijna 15km uitlopen, of zelf meerdere malen.  Dus nu luister ik iets meer naar mijn lichaam en niet mezelf tot zo'n pijn toe , doorlopen. Ja straks in Frankrijk dan maakt het niet zo heel veel uit mocht ik met pijn omhoog gaan. Maar toot die tijd een paar tanden terug, die pijn in mijn knieën en enkels komen toch. Maar om al met pijn te beginnen da's natuurlijk niet de bedoeling. Dus beste mensen dit was de update van vandaag. Een fijne dag nog samen.  Met vriendelijke groet en wie weet zien sommige van ons ,elkaar nog in de alpe d'huez.  Gr Eddy Bastian. 

Thank you to my Sponsors

26

Jantine De Jong

Neef zet hem op je gaat het redden !! Groetjes je nicht jantine 💕xxx

10

Anonymous

Kom kerel zet hem op. Je kunt het kanjer. Tis nu veel maar beter iets dan niets.

10

Demmy Mikkers

Heel veel succes. Is misschien een kleine bijdrage maar je bent goed bezig

25

Rita Dukino

Respect Eddy! Zet um op😘.

10

johnny smetsers

toppertje en heel oud maatje van mij het is niet veel maar komt uit een goei hard..... top dat je dat voor knoestje doet

Show more