Hans Kanters

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik heb afgelopen jaar ervaren wat kanker is en wat het met je doet das heftig . Gelukkig ben ik de chemo en de bestralingen doorgekomen zonder ziek te worden. Daar ben ik al heel dankbaar voor. Op dit moment is de tumor ook succesvol verwijderd en kan ik weer gaan denken aan herstel maar vooral ook nieuwe doelen in 2019.

Dat wordt in ieder geval Alpe d'HuZes om de minder leuke periode af te sluiten maar ook om een steentje bij te dragen aan het onderzoek. Verder kijk ik uit naar het uitzicht en de over de bergen en van mijn eigen toekomst.

My Updates

Sinterklaas

Hij is weer het land uit de goed heilig man. Ik hoop dat de verwachtingen van de kinderen zijn waargemaakt. En anders volgend jaar weer maar dat is nog ver weg. En in de tussentijd kan er van alles gebeuren .Dat heb ik afgelopen jaar zelf wel ervaren . Maar het wordt pas heftig als je hoort over een kind dat kanker heeft en wellicht dat dit haar laatste Sinterklaas was. Ik hoorde dit verhaal van een moeder wiens dochter ook kanker heeft. 

Onvoorstelbaar dat je als ouders je kind moet begraven dat gun je echt niemand. Toch is dat in veel gevallen de realiteit. Kijk maar naar Tijmen van het nagels lakken. Hij wist mij te raken en ik zal m niet vergeten. Net zoals alle kinderen die aan deze vreselijke ziekte zijn overleden. 

De Sint 

 

Januari feestmaand

Rare kop zie ik u denken nou voor mij is het heel dubbel. Komende donderdag is het 17 januari Mortelzondag en de dag van onze patroonheilige St Antonius.

Helaas kan ik daar niet bij zijn naar het ziekenhuis voor de zoveelste keer. Tevens is het vrijdag de 18e precies een jaar geleden dat ik voor de eerste keer naar het ziekenhuis ging. Op dat moment nog niet beseffend dat er vele bezoeken zouden volgen. 

Hierdoor een dubbele verjaardag maar wel met een heel erg dubbel gevoel. 

 

Thank you to my Sponsors

10

Anonymous

hup hans hai god da haole

21

Wendy Zwart- van Ham

Top dat je die doet Hans. Zet m op!

21

Wilbert Wijst

Know the story, al verschillende mensen aan de ziekte verloren !! Vindt dat de regering veel te weinig doet !! Maar dat is mjn mening .

50

Anonymous

Hans, Succes met de voorbereidingen en geniet ervan. Mvg pa & ma

100

Anonymous

Hans, succes met de voorbereidingen. Mvg Adrie

10

Anonymous

Veel succes Hans

21

Helmie van Creij

wat een goed voornemen. succes!

Show more