Hans Kanters

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik heb afgelopen jaar ervaren wat kanker is en wat het met je doet das heftig . Gelukkig ben ik de chemo en de bestralingen doorgekomen zonder ziek te worden. Daar ben ik al heel dankbaar voor. Op dit moment is de tumor ook succesvol verwijderd en kan ik weer gaan denken aan herstel maar vooral ook nieuwe doelen in 2019.

Dat wordt in ieder geval Alpe d'HuZes om de minder leuke periode af te sluiten maar ook om een steentje bij te dragen aan het onderzoek. Verder kijk ik uit naar het uitzicht en de over de bergen en van mijn eigen toekomst.

My Updates

Sinterklaas

Hij is weer het land uit de goed heilig man. Ik hoop dat de verwachtingen van de kinderen zijn waargemaakt. En anders volgend jaar weer maar dat is nog ver weg. En in de tussentijd kan er van alles gebeuren .Dat heb ik afgelopen jaar zelf wel ervaren . Maar het wordt pas heftig als je hoort over een kind dat kanker heeft en wellicht dat dit haar laatste Sinterklaas was. Ik hoorde dit verhaal van een moeder wiens dochter ook kanker heeft. 

Onvoorstelbaar dat je als ouders je kind moet begraven dat gun je echt niemand. Toch is dat in veel gevallen de realiteit. Kijk maar naar Tijmen van het nagels lakken. Hij wist mij te raken en ik zal m niet vergeten. Net zoals alle kinderen die aan deze vreselijke ziekte zijn overleden. 

De Sint 

 

Januari feestmaand

Rare kop zie ik u denken nou voor mij is het heel dubbel. Komende donderdag is het 17 januari Mortelzondag en de dag van onze patroonheilige St Antonius.

Helaas kan ik daar niet bij zijn naar het ziekenhuis voor de zoveelste keer. Tevens is het vrijdag de 18e precies een jaar geleden dat ik voor de eerste keer naar het ziekenhuis ging. Op dat moment nog niet beseffend dat er vele bezoeken zouden volgen. 

Hierdoor een dubbele verjaardag maar wel met een heel erg dubbel gevoel. 

 

Laatste loodjes

Komende dinsdag gaat het dan echt gebeuren de operatie om mijn stoma terug te leggen zodat het weer op een natuurlijke manier kan verlopen. 

Ik ben niet verzot op een operatie maar deze daar zie ik wel naar uit. Gewoon omdat het een periode afsluit vanaf november toen de tumor is verwijderd. 

Het is een raar gevoel dat je niet mag/kunt werken gewoon omdat je nog een stoma hebt. En zeker wanneer je net als ik werkt in de beveiliging is het geen optie. Wel zie ik weeruit naar de festivals en voetbalwedstrijden altijd leuk om daar te werken. Verder ben ik weer aan het solliciteren naar een parttime baan in de koeriersector .Dat is toch waar mijn hart naar uit gaat en wat ik in het verleden met veel plezier heb gedaan. En natuurlijk dan is het zo juni wanneer we de Alpe d'Huzes gaan bedwingen. Afgelopen zondag nog getraind 30 km gewandeld. 

Ging prima en heb ervan genoten. 

Nou tot ziens maar weer en mocht je nog zonnebloemen kaarsen of andere activiteiten willen steunen. 

Kijk op onze site www.gimmertgoesalpeduzes.nl of ga naar opgevenisgeenoptie.nl 

Alle steun is van harte welkom. 

 

Groeten 

Hans Kanters 

 

Thank you to my Sponsors

106

Sam

Way to go Hans! Good luck!

100

Anonymous

Hans, succes met de voorbereidingen. Mvg Adrie

21

Wendy Zwart- van Ham

Top dat je die doet Hans. Zet m op!

300

Laotbloeiers en Drumknauwers

Hartelijk dank aan alle mensen die in de afgelopen periode maar met name tijdens carnaval een zonnebloem hebben gekocht à vijf euro. Leden van de Laotbloeiers en de Drumknauwers en natuurlijk iedereen die ik vergeten ben. Totaal ZESTIG BLOEMETJES.

50

Anonymous

Hans, Succes met de voorbereidingen en geniet ervan. Mvg pa & ma

10

Anonymous

Veel succes Hans

150

4Light Showprojects

21

Wilbert Wijst

Know the story, al verschillende mensen aan de ziekte verloren !! Vindt dat de regering veel te weinig doet !! Maar dat is mjn mening .

21

Helmie van Creij

wat een goed voornemen. succes!

10

Anonymous

hup hans hai god da haole

23

Karin Keijzer

Hoi Hans, Zet hem op! En dat gaat je vast lukken, want dat heb je afgelopen jaar ook al gedaan.

30

Lisanne Kanters

Hans, proficiat met je verjaardag!! Groetjes Nicole, Michelle en Lisanne

26

bart hermkens

hans heel veel suc6 tot aan de top

26

Robin Kolle

Hey Hans, heel veel succes! En respect dat jij dit doet. "Opgeven is geen optie" is op jouw naam geschreven.

106

Hans Kanters

Hallo Ook ik doe hier een kleine bijdrage in de pot. Voor mezelf maar veel meer nog voor alle andere mensen en dan denk ik name aan mensen die zoveel jonger dan ik. Zo jong en nu al zoveel zorgen. Wat mezelf betreft ik heb al een heel leuk en gezellig leven achter de rug. Dat verdient toch iedereen. Daarom STORTEN ASJEBLIEFT! !!

Show more