Janneke van der Veen

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Lieve allemaal,

dit jaar ga ik voor de 3e keer meedoen aan Alpe d'HuZes, dit keer met 'team Van Grinsven'. Een schitterend evenement dat voor altijd een bijzondere plaats in mijn hart zal hebben.
Het is bijna niet uit te leggen hoe het gevoel van saamhorigheid, liefde, steun, hoop en toch ook verdriet tot in je diepste verzels doordringt. 

Er is de afgelopen jaren al een heleboel goed werk verricht met het geld dat tijdens Alpe d'HuZes is opgehaald, maar we zijn er nog niet. Hoe mooi zou het zijn dat er niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker. Dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de hoop op zo'n wereld voor onze kinderen en kleinkinderen vind ik bijzonder. En dat ik dat ook nog eens mag gaan doen met de mensen die het dichts bij me staan; mijn familie. 

Daarnaast is het voor mij een sportieve prestatie om de berg één keer lopend op te gaan. De vorige keer is het mij wegens problemen met mijn bekken niet gelukt, maar dit jaar heb ik er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. 

Lieve allemaal, steun ons aljeblieft door een donatie te doen op mijn actiepagina, of op die van één van mijn teamgenoten. Laten we samen gaan voor een wereld waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan deze vreselijke ziekte.

Liefs Janneke.

My Updates

Acties acties acties

Lieve allemaal,

we zijn al druk bezig met het opzetten van verschillende acties om geld op te halen voor het KWF. 

Net als de vorige keren gaan we een aantal high-tea's houden. De eerste is op 16 maart in Meppel. De 2e is op 13 april in Ruinen. De boodschappen voor deze high-tea's worden gesponsord door beide Albert Heijns in Meppel. Een prachtig gebaar, waar we heel erg dankbaar voor zijn.

Daarnaast gaan we een sponsorloop organiseren en mogen we in juni een donatiebox neerzetten bij Albert Heijn in het centrum waar mensen hun lege statiegeldbonnen in kunnen doneren. Ook zijn er teamleden bezig met het organiseren van een verloting en een sportdag. 

Kortom, we zijn hard bezig om zo veel mogelijk geld op te halen. Steunen jullie ons? 

Thank you to my Sponsors

25

Familie Postma

50

Bertha van Grinsven

Nog ontvangen inzake high tea's

20

Familie Moes

100

Bertha van Grinsven

Volop genoten van alle voorbereidingen samen, met al een prachtig resultaat. Ik ben trots op jullie.

51

Bertha van Grinsven

Verkoop snoeppotjes en uiltjes

25

Pascal De Kleijn

Veel succes! Gr Pascal

328

High Tea

Opbrengst van de high tea's

20

Greet van Grinsven

Heel veel succes Janneke.?

4.133

René van der Veen

Dit is de helft van de opbrengst van de sponsorloop die georganiseerd is op IKC De Horst in de Wijk. De andere helft is gedoneerd via de actiepagina van René van der Veen.

20

Elly en Peter de Kleijn

Lieve Janneke, veel succes!

Show more