Johan Smets

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat onderzoek naar nieuwe en goede medicatie door moet gaan. Dit kan en mag niet stoppen. Steun jij mij?!

Onlangs is mijn lieve vrouw Ricky overleden.

Doordat vele landgenoten de Alpe d'Huez reeds beklommen hebben met dat ene goede doel, geld inzamelen voor het KWF, en dus voor onderzoek, ben ik er van overtuigd dat Ricky, ondanks haar ziek zijn, samen met mij genoten heeft van nog een aantal mooie (zeven en een half) jaren.

Al die Nederlanders hebben ervoor gezorgd dat Ricky behandeld kon blijven worden. Ik gun andere kankerpatiënten dat dit ook voor hen is weggelegd en ik wens dat er uiteindelijk niemand meer zal overlijden aan kanker.

Daarom loop ik samen met Ricky (ja zij vergezelt me) op donderdag 6 juni 2019 de Alpe d'Huez op. Ook ik wil, nee ik ga, mijn steentje bijdragen, omdat ik een wereld wil waarin je niet meer overlijdt aan kanker.

Dat wil jij toch ook?!

Laten we hier SAMEN voor gaan. Ja, laten we dat doen! Nogmaals, wil jij mij steunen?!

My Updates

Aan de wandel

Sinds een tijdje weet ik dus dat ik op donderdag 6 juni 2019 mee doe aan de Alpe'd'Huzes. Op die dag loop ik samen met Hebe en Rudi, als team LEEF, de berg op.

Met de voorbereidingen hiervoor ben ik al wat langer bezig, maar die worden vanaf nu serieuzer. Da afstanden worden wat groter en dan wandel je als van zelf ook wat langer.

Vandaag (zondag 20 januari) zo'n 3 uur heerlijk gelopen in werkelijk prachtig weer. Het ging ook erg goed al zeg ik het zelf. Nee een wandelaar ben ik (nogsmile) niet, maar beleef er veel plezier aan.

Ik had op deze dag ook veel energie door een super week wat m'n donaties betrefd. Ruim 300 euro in 'n week tijd. Ja dit geeft me extra power, dit voelt zo goed. 

Ik ben erg blij dat ik me een aantal maanden geleden aangemeld heb als deelnemer van de Alpe d'Huzes.

Vijftig procent

Met een mooie donatie van 21 euro ben ik vandaag (woensdag 23 januari) op 50% van mijn streefbedrag gekomen.

Nu op voor het tweede gedeelte richting die berg in Frankrijk.

Gemis

In de laatste regel van mijn eerste berichtje schrijf ik dat ik blij ben dat ik me ingeschreven heb voor AD6. Ja het voelt goed dat gedaan te hebben.

Het voelt dus goed om met donderdag 6 juni bezig te zijn. Er rustig naar toe te gaan werken. En wat wandelen als training is dan een mooie bezigheid.

Als ik aan het lopen ben, zoals zaterdag 26 januari j.l. zijn er dan ook traantjes van blijdschap. Tranen ook omdat er tijdens die wandeling van zo'n dertien kilometer drie mooie donaties binnen kwamen. Ik word vrolijk van die momenten. Vrolijk dat men mij steund, dat men dit voor mij wil doen, dat men geld overmaakt zodat ik mijn doel kan/ga bereiken. Ja tranen van blijdschap.

Maar ook zitten er een paar tranen tussen van verdriet. Want het besef waarom ik dit allemaal doe, waarom AD6 me zo bezig houdt .................. is het gemis

Stap voor stap

Stap voor stap komt mijn doel dichterbij. In alle opzichten. Nog 107 dagen te gaan tot aan de koersdag op donderdag 6 juni. Rustig de dagen aftellen. Ik moet ook niet te snel willen. Ben er nog niet klaar voor. Nee doe maar stap voor stap.

Ook wat betreft de donaties gaat het gewoon goed. Het geeft me enrgie als ik die mooie donaties binnen zie komen. Als ik die bijzondere donaties zie. Maar ook bijzonder mooie donaties, zoals die van vier mensen die ik spreek in de trein onderweg naar mijn werk in Oisterwijk. Of die van de grote zus van een vriendin van me. Ook die van de kinderen van vrienden vind ik wel erg bijzonder. Ook de donaties komen dus stap voor stap binnen.

Stap voor stap ook wandelend gaat het wel goed. Ik ben aardig wat onderweg. Vandaag (zaterdag 16 februari) heerlijk gewandeld, met de zon op m'n bol, tussen Groesbeek en Berg en Dal over de bekende Zevenheuvelenweg. De eerste kilometers over licht hellend terrein. Het voelde goed. 

Stap voor stap komt de Alp d'HuZes, in alle opzichten, dichterbij.

Thank you to my Sponsors

21

Gerry en dini Mennen

Heel veel succes met jullie tocht

100

Anonymous

Doe er iets moois, iets speciaals mee was de opdracht. Het voelt goed om dit zo te doen.

100

Huub

Succes ermee beste Johan. En een poot van van Puffelen.

50

Jannij Buijtenweg

Een geweldig initiatief van jou Johan Ik doneer graag mee. Heel veel succes wens ik je om je doel te bereiken!

20

R&R

Heel veel succes Johan

5

Martje

Ik wens je veel succes Johan.

21

Dora Vossen

Van mij zusje hoorde ik van jouw fantastische voornemen. Ik wil je graag steunen en weet zeker dat dit gaat lukken! Heel veel succes toegewenst

25

Niels

Succes alvast met alle voorbereidingen!

50

Anne-Lène Koolen

Dit gaat beslist lukken. Veel succes!

21

Laurie en Stef

Natuurlijk steunen wij jou, Johan! We zullen je volgen, alvast super veel succes! Liefs Laurie, Stef en Jente

15

Nathalie Kalsbeek

Goed dat je hier aan mee doet!!Heel veel succes met het trainen je kunt het 💪

10

Joep van den Broek

Heel veel succes. Ik heb de berg gefietst, dus weet ook dat het zwaar is! Maar jij kunt het.

25

Marjon en Willem

Lieve Johan, wij wensen je heel veel kracht en sterkte toe. Het zal een prachtige ervaring worden met mooie herinneringen aan Ricky. In gedachten lopen we met je mee. X Willem en Marjon

21

Maike en Maikel Kempen-Dirks

Lieve Johan, Wat een prachtig doel en wat geweldig verwoord! Wij wensen je heel veel succes met het trainen de komende periode!

21

Erik Tijsma

Johan ik weet met jou dat het je gaat lukken!

50

Bart van der Linden

Hallo Johan, Eerst even dit. Ik was best uit het veld geslagen toen ik las dat Ricky vorig jaar overleden is, want daar was ik niet van op de hoogte. Dus allereerst veel sterkte toegewenst na dit verlies na zoveel jaren en natuurlijk sponsoren wij jou. Hoop snel iets te horen, maar nog beter om elkaar weer eens snel te ontmoeten na die vele jaren! Afra en Bart

100

Anonymous

Heel veel sterkte en succes

21

Anonymous

Johan heel veel succes.gaat jou vast lukken.

500

Uitvaartverzorging

15

John en Marieke Coppelmans

Hoi Johan, wij steunen jou en daarmee ook de actie graag en wensen je heel veel succes! Je kunt het!! groetjes, John en Marieke Coppelmans

25

M Smulders

He Johan fijne ex collega , ga ervoor en ik weet zeker , zoals ik je ken, dat je je doel gaat bereiken. Succes MR Reinders👍

21

Haartrend Mandy

Ga ervoor Johan. En zal zeker aan je (jullie) denken!

21

Anonymous

20

Niels Bak

Mooie vent bende gij, Johan. Ricky🌸 zal zo trots op je zijn! Heel veel succes en ik zie je snel weer. Succes met de kuitjes!

50

Marga en Ton van Heugten

Heel veel succes

25

Jos & Joke Vugts

Succes Johan, We zijn trots op je dat je dit gaat doen. Je kunt dit zeker halen.

21

Truus Lutters

hallo Johan Veel succes. Het gaat je zeker lukken. Zet hem op.

10

Eline en Herbert Coopmans-Tijsma

Zet m op Johan, je kunt het! Groetjes Herbert en Eline

21

Jolijn en Dolf Tijsma

Mooie mail Johan, nog mooier doel en het allermooist dat je dit gaat doen! Heel veel succes!!

10

Anonymous

60

Hebe

Sponsoring van Marleen en Frans in de vorm van 2 x 10 gemaakte schaaltjes.

50

Ria en Henry Verhagen

Top Johan dat je dit doet.

106

Enny en Eric

Johan, super initiatief en heel veel succes toegewenst

15

Andre Filippini

Heel veel succes met je voorbereidingen voor 6 juni en natuurlijk op 6 juni zelf. Mooi om zo je steentje bij te dragen

30

Annelies en Jack

Fantastisch dat je dit doet. Wij steunen je graag. En dat het jou gaat lukken staat voor ons als een paal boven water. Succes en we horen t.z.t. graag hoe het je is vergaan

21

Wilma Tax

Johan, heel veel succes met de voorbereidingen en vooral op 6-6-2019.

50

Sjef Cornelissen

Heel veel succes met deze mooie uitdaging.

75

Adri & Ine

Onze steun van harte

10

Madelon Tijsma

Zet m op!

30

Monique Luijben

Mooi gebaar Johan.

25

Anonymous

Heel veel succes. Jij krijgt dit voor elkaar.

21

Anonymous

Johan, jij weet dat wij trots op jou zijn en veel respect hebben voor de wijze waarop jij de afgelopen jaren je mannetje hebt gestaan. Wij wensen je heel veel succes toe.

25

Margie Schevers

Heel veel succes met de voorbereidingen. 6 juni zal zeker een mooie en bijzondere dag gaan worden, waarbij je nieuwe herinneringen maakt en waar oude herinneringen boven zullen komen. Ik weet zeker dat geen enkele berg voor jou te hoog zal zijn met deze motivatie.

25

Anonymous

Heel veel succes, een geweldig initiatief. Lieve groetjes X

20

Rina en Peter

Bordje weggegeven en weer terug gekregen met €20 Mooi toch

21

Anonymous

Johan, Heel veel succes met je wandeling(en)!

115

Annie en Jan Cruijsen

Johan wij wensen je heel veel succes met de voorbereiding en in juni , samen met Hebe en Rudy , de wandeling naar boven. Heel veel lieve groetjes van Annie en Jan.

50

Anja en Tini van den Heuvel

Lieve Johan, Wij vinden het supersterk dat je dit gaat doen en je gaat het zeker halen ! ,Wat zou Ricky trots op je zijn! Heel veel Succes en liefs van ons , Anja en Tini

Show more