John Fransen

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

1,171
kms

My target 0kms

Alpe d'Huzes : Mijn tocht naar een wereld zonder kanker

Je kunt er niet omheen. Elke dag word ik geconfronteerd met mensen in mijn directe of iets minder directe omgeving die getroffen zijn door deze verschrikkelijke ziekte. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die er, na een lange ziekteperiode, goed doorheen komen en door de inzet van vele deskundigen weer verder kunnen met hun leven. Ik ben ervan overtuigd dat we met veel onderzoek kunnen bereiken dat we in de toekomst geen mensen meer zullen verliezen aan deze ziekte. Daarvoor is tijd nodig maar vooral veel geld voor onderzoek.

Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes, omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

In ruil daarvoor ga ik op 6 juni 2019 proberen 6 keer de Alpe d'Huzes op te fietsen. Voor mij is dat een heel grote uitdaging maar die valt niet te vergelijken met mensen die nu vechten om kanker te overwinnen. Dus ik doe het graag en wil graag zo veel mogelijk geld bij elkaar fietsen.

ik wil iedereen die mij steunt nu al heel hartelijk bedanken.

Groet,

John

My Updates

25 november 2109

Vandaag heb ik mijn zondaagse schaatstraining weer achter de rug en dat ging goed. Niet te vergelijken met de Alpe d'Huzes maar in ieder geval goed bezig geweest.

Daarna nog een train de trainer sessie gehad met Leon, Hans en Annouk van der Weijden. Dat was heel leuk en weer heel leerzaam.

Alleen ben ik wel tot de conclusie gekomen dat mijn actie om geld op te halen nog niets opgeleverd heeft. Dat vraagt dus enige actie. Vanaf vandaag ga ik de link rondsturen en de activiteiten verhogen.

Even terugkijken naar de Mont Ventoux

de eerste sponsordonaties zijn binnen en daarmee wordt de druk hoger om goed voorbereid naar Frankrijk af te reizen in juni. Ter inspiratie nog even een paar foto's van mijn tocht naar de top van de Mont Ventoux.

Afgelopen september ben ik in 1 dag drie keer omhoog gegaan op de Mont Ventoux in de Provence. Dat was een pittige tocht maar omdat dit gelukt is, heb ik goede hoop dat ook de zes tochten naar de top van de Alpe d'huez gaat lukken. Je ziet de foto van het paaltje dat je tegenkomt als je van Malucene omhoog gaat. Als je dit paaltje ziet, doen je benen zeer en wil je eigenlijk alleen maar omdraaien en in een lekker vaartje naar beneden rijden. Maar dat doe je natuurlijk niet :) omhoog zal het gaan. De beloning volgt als je boven komt en van het prachtige uitzicht kan genieten (nadat je bijgekomen bent).

De voorbereidingen zijn voorzichtig gestart met een uur spinnen in het afgelopen weekend. Lekker virtueel alvast een paar stukken van de Alpe gereden en in de stemming gekomen.

Hierbij de foto van het paaltje uit de vorige Blog

Als je het paaltje herkent, weet ik zeker dat je ook weer weet hoe het daar voelde.

Alvast even kijken waar we straks heen gaan

De accomodatie is al geboekt. Een leuke plek op de foto :) 

https://chaletbeyond.nl/fietsen/accommodaties-alpe-dhuez/

Als je even wil kijken.

Ook alvast gekeken naar de beklimming zelf. Hieronder de link naar de beklimming. Gelukkig hoeft het maar zes keer....

https://fietsbeklimmingen.nl/alpe-d-huez/

Veel plezier bij het kijken naar de plaatjes.

Thank you to my Sponsors

28

Aldo van Hensbergen

Wat een stoer initiatief, John. Ieder die wat doet om die afschuwelijke ziekte te bestrijden op welke manier dan ook is een held. Ook namens mijn moeder, die onlangs is overleden na dapper gestreden te hebben. Ik mis haar elke dag. Veel succes! Aldo

206

Rene Fransen (Ai2)

Succes, goed bezig

106

Eric Egberts

Wij weten waarom je fietst ! Zet hem op, veel succes immie eric en de kids

21

Mark Nobelen, van

John, fantastisch dat je dit gaat doen! Heel veel succes!

25

C.H.M. Fransen-Kraan

Heel veel succes!

66

Arent muller

Wat je ook bereikt John, geweldig initiatief, wat ik graag steun!

15

Tinus Musketier

Bikkel ben je ook hey . . . Goed bezig maat :-) :-)

21

John Geestman

Alvast veel suc6!!

21

Truus Bitter

Wat een prachtige opdracht voor deze ‘hell of a’ uitdaging. We herinneren de mensen die niet geholpen konden worden en liften mee met jouw initiatief om genezing voor anderen mogelijk te maken.

17

STG lid

Heel veel succes volgend jaar.

100

Anja Baan

Heel veel succes! Op voorhand al diep respect voor je!

20

Anonymous

25

Ben Groot

Je kan het John, gewoon doorgaan ;-)

Show more