L'avenir

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Elke dag zijn we bezig. Bezig met iets, maar altijd onderweg naar morgen. Het heeft iets weg van een repetitie, een herhaling. Opstaan, werken, auto in. Je doet het. Elke dag. Elke week. We nemen het aan als vanzelfsprekendheid. Neem eens een kijkje in je leven. Waar ligt je geluk of waar liggen je mooiste herinneringen? Stiekem ben je elke dag met morgen bezig. Met de toekomst. Daar liggen je herinneringen. Die maak je namelijk elke dag, zelf zonder je daar zelf erg in hebt. 

Maar wat als dat niet meer kan? Dat wanneer je mooiste dromen, je herinneringen ruw verstoord worden? Dat wanneer je de dingen die je lief zijn in je leven, opeens geen vanzelfsprekendheid meer zijn? Dan besef je dat je gezondheid je dierbaarste bezit is. En dat je afhankelijk bent geworden van anderen. 

Wij zetten ons graag in, met deze gedachte in ons achterhoofd, om bij te dragen aan een beter leven van anderen, en wie weet ook ooit voor onszelf. 

 L’avenir – De toekomst

Alleen kun je het verschil niet maken, dat doen we met elkaar. Onze fietsploeg spant zich in om het leven, de gezondheid van anderen te verbeteren. Samen bereiken we immers meer. De ploegnaam is L’avenir, de toekomst in het Frans. L’avenir zet zich in voor een betere toekomst voor iedereen die direct of indirect te maken krijgt met kanker.

Wij, Toine en Pepijn gaan op donderdag 9 juni 2019 ons inzetten voor de strijd tegen kanker, door samen de Alpe d’Huez te beklimmen. In de weg daarnaartoe willen we zoveel mogelijk geld ophalen, dat volledig ten goede komt aan het KWF, het zou geweldig zijn als u ons initiatief steunt met een donatie, elke bijdrage is welkom!

Thank you to our Sponsors

5

Mandy Van Lierop

Je kunt het 💪🏻👊🏻

100

Remi

Veel succes!

5

Judith Osnabrugge

500

Crossmarks Bv

100

Ruud, Lori En Feline

We zijn (weer!!) supertrots op je! Liefs xxx Ruud & Lori Feline

5

J Van Der Voort

25

Anonymous

2.5k

Interconnect Services B.v.

Heel veel succes met deze mooie uitdaging.

66

Ronald Ter Heegde

20

Erik Sterk

50

Alexander Bekkers Bekkers

206

Toine & Carla

100

Kirsten En Sjoerd

Heel veel succes!

100

Skysource Bv

750

Compose Bv

21

Bart De Volder

Succes kerel !

206

Jean-philippe Valk

Heel veel succes met deze mooie beproeving Toine!

50

Jeroen Mulder

Succes en heel erg bedankt Toine!

10

Sabine Van De Wetering

Veel succes en plezier Toine, zet hem op!

2

Anonymous

Succes!

125

Gerda

Super dat je dit voor zo’n goed doel doet!

250

Claranet Benelux

200

Oma

Veel succes!

100

Birgit En Stuart

Good on you, Toine!

5

Kim Dillen

Show more