Maaike Oosterling

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Ik fiets omdat ik het kan!

Dit is het tweede jaar dat ik de Alpe d’Huzes fiets met mijn man Willem-Paul. 

Het was ontzettend zwaar, zowel fysiek als emotioneel. Zelf fiets ik voor mijn schoonzusje die veel te vroeg als moeder van 3 kleine kinderen door borstkanker niet meer bij ons is. Daarnaast maak ik deel uit van “team Armada” dat is opgericht voor Mick bij wie op 5 jarige leeftijd kanker werd geconstateerd.

En zij zijn niet de enige. Wanneer je de berg op fietst zie je overal foto’s en teksten van mensen die gemist worden. Wat dacht je van éénouders die je tijdens de dag een kind in kinderwagen de berg op ziet duwen. Of vraag jezelf af waarom een kind van 10 jaar deze berg op fietst. Dat doe je niet voor je plezier. Zij missen hun broertje of zusje, vader of moeder en partner.

Het is ontzettend confronterend. Ik spreek even voor iedereen die gezond is: we mogen van geluk spreken dat we gezond zijn! Het is niet vanzelfsprekend!

Dat is ook de reden dat ik fiets en geld wil ophalen. Het is zwaar, zowel de training vooraf als ook de dag zelf, maar ik kan het.

Je zou met het geld levens willen terugkopen, dat kan niet. Maar mensenlevens redden of de strijd menselijker maken kan wel door bij te dragen aan medefinanciering van onderzoek. 

Help mee en stort ook!!

Thank you to my Sponsors

15

Anne-Louise en Sjoerd

Succes weer!

100

Sonja en Henk Visser

Veel succes Henk en Sonja

26

Anonymous

Heel veel succes! Wat goed dat jullie dit doen!

106

WP Oosterling

Samen gaan we het weer doen!

25

Elisa en Fenne Vink

Ben trots op je!

50

Seth en Maud en kids Halkes

Zet ‘m op buurtjes

15

Jasper De Wolde

Succes Maaike!

25

MNTL

Zet ‘m op!!!

250

PKW

Wij sponseren jullie graag weer met PKW voor hetzelfde bedrag als vorig jaar. Heel erg stoer dat jullie het weer gaan doen!

500

S Sants

Super dat jullie dit weer doen. Wij steunen jullie wederom en wensen jullie veel succes.

250

Dr. M. Bornebroek B.V.

Namens Marjolijn & Annemarie Top dat je dit weer doet , je weet wij steunen je door dik en dun, bij hoog en laag, in voor en tegenspoed; onvoorwaardelijk en altijd !! Dikke knuffel

100

Dennis Visser

Succes! Wij denken aan jullie!

10

Anonymous

Show more