Marc Brunekreef

Heeft deelgenomen in 7 vorige edities

Poeh! We gaan die berg weer eens beklimmen!

Tijdens mijn eerste Alpe d’HuZes in 2012 ontstond de gedachte om in 2013 de berg een keer op te rennen. In 2015 volgden 5 beklimmingen op de fiets en in 2017 volgden er bijna weer 5 beklimmingen. De koers werd in bocht 7 gestaakt vanwege plots noodweer en in plaats van de finish werd het eindpunt een auto van het leger… Tijd dus om in de volgende ‘oneven editie’ weer wat normale beklimmingen aan het totaal toe te voegen! In 2019 ga ik voor het eerst met een racefiets de berg op en hoop minimaal 5 keer de finish te bereiken.

Ik sluit aan bij een team met geweldige mensen die ook al een tijdje in de organisatie meelopen, Poeh! Daarnaast ga ik me natuurlijk op de overige dagen bezig houden met werk voor mijn eigen team: Personenvervoer. Inmiddels zijn ook al wat fans geregeld: mijn lieve vader en moeder gaan weer mee, ze vonden het vorig jaar toch niet zo geslaagd op grote afstand van 'hun Alp' ❤

Uiteraard is dat fietsen, wandelen en rennen op die berg geweldig, maar het gaat er natuurlijk vooral om dat er ieder jaar een enorme berg geld wordt opgehaald. Daarom kunnen belangrijke onderzoeken plaatsvinden, onderzoeken die er hopelijk snel voor zorgen dat kanker niet meer is dan een chronische ziekte.

Steun je mij, Poeh! en dit meer dan goede doel ook? Druk vlug op de rode knop of stuur een bericht voor info over mogelijkheden om te sponsoren.

Hou ook de De 6 van Heiloo in de gaten, het trainen wordt dit jaar extra leuk! 

Thank you to my Sponsors

78

Evert Brunekreef

Succes met de voorbereiding🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴

21

Simone van Kampen

Succes Marc 💪💪

500

Keuken met Karakter

Shirtsponsor Team Poeh (onderdeel van de actie in het restaurant)

25

Jeroen Rodenbueg

Zet hem op Marc! Respect kerel!

21

Björn en Natasja Nieuwenhuis

Goed bezig Marc. Goed doel.

Show more