Marga Marissen

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

14
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik had er wel van gehoord, van het evenement Alpe d'HuZes, ooit, door iemand die er aan heeft meegedaan ter nagedachtenis aan het overlijden van zijn vrouw die stierf aan borstkanker. Maar dat was langer dan tien jaar geleden en verder hield ik me er niet mee bezig. Druk met werk en gezin en alles wat een mens kan bezig houden. Recent hoorde ik een enthousiast verhaal van mijn vriend die mee ging doen aan dit evenement, met een team van zijn oude werkgever, inmiddels was hij al een paar jaar met pensioen, maar de contacten met zijn oude werkgever waren nog warm en betrokken. Hij gaf mij de drive en de spirit om ook deel te nemen, om mee te doen, om er betrokken bij te raken, om mijn grenzen op te zoeken voor dit goede doel. Jezelf fysiek en mentaal inzetten om centjes in te zamelen voor onderzoek naar kanker en meer nog, onderzoek naar methoden om de ziekte te genezen of op zijn minst de kwaliteit van leven voor kankerpatiënten te verbeteren.Mijn lieve tantes overleden aan kanker, mensen in mijn omgeving vielen weg, er was veel leed en pijn en onmacht bij de nabestaanden. Ik zag het verdriet en ook de gelatenheid als er geen genezing meer mogelijk was bij de mensen die het overkwam. 1 op de 3 mensen krijgt er op de een of andere manier mee te maken. Veel te veel!

Er moet geld komen voor meer onderzoek, meer overlevingskansen. Dáárvoor ga ik de berg op! 13,8 kilometer omhoog, 21 bochten, 6 juni gaat het gebeuren, ik ben al begonnen met trainen om dit doel te behalen. Opgeven is geen optie!

Wilt u dit evenement financieël mee ondersteunen doormiddel van een donatie? Laten we het samen doen! Ik houd u op de hoogte van de vorderingen om mijn doel te behalen, die berg op te gaan. 

Vanuit mijn hart mijn welgemeende dank voor uw bijdrage!

Met hartelijke groet,

Marga Marissen

My Updates

De knop moet om!

Afgelopen weekend maar 11 km getraind, druk met andere zaken, maar ik weet en zal tijd gaan inplannen en trainen, veel trainen. Zodat mijn niet al te lange beentjes de berg op kunnen, minstens 1 x en wellicht...wie weet! Trainen dus! Heb een berg ontdekt in de buurt van Helmond, een oude afvalberg, ik schat het stijgingspercentage in op 12 % of zo. Er lopen wandelpaden omhoog, dus dat lijkt me een zeer geschikte plek. Laat ik beginnen met 10 x de berg op, langzaam opbouwen, iedere week 2 x moet gaan lukken, ik hou jullie op de hoogte!

 

Lopen op een harde ondergrond!

Tot nu toe steeds gelopen in landelijk gebied, op bospaden en dergelijke, maar vandaag gewoon over de weg en de stoep. Wat een verschil! Er moeten nieuwe wandelschoenen komen, zoveel is duidelijk. Ik heb van die stevige bergschoenen, deze lopen heerlijk in "het veld" maar zijn ongeschikt voor een harde ondergrond. Routes van 15 km of meer zijn geen enkel probleem op deze schoenen, maar een harde ondergrond is een ander verhaal. Volgende week maar even naar het loopcentrum in Horst, daar kunnen ze me beslist verder helpen. Wordt vervolgd!:-)

Thank you to my Sponsors

6

Bas

One4theTeam - Kuijpers

50

De man uit het verhaal.

Marga, heel veel succes met de voorbereiding, Jij kunt die berg op met deze motivatie. Toppertje.

50

Ciska en Gerrit Ingenpass

Marga en Jan, heel veel succes met de actie en de prachtige uitdaging.

20

Herman Marissen

25

Anonymous

knappe tante, go for it! groetjes uit amersfoort

10

Hanneke Van Der Loo

Een eerste begin.Succes en op naar het volgende

Show more