Mariska Granneman

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Soms zit het mee en soms zit het tegen in het leven. Maar wij weten dat sommige gebeurtenissen zo moeten verlopen omdat het altijd ergens goed voor is.

Helaas geldt dat niet voor mensen die geconfronteerd worden met kanker. Dan stort de wereld in. Voor vele mensen begint er een periode van onzekerheid en angst. Vaak sta je als buitenstaander compleet machteloos en zou je willen dat je voor je naasten, vrienden, kennissen of relaties iets kan betekenen.

Dit is de reden dat wij met ons hecht vriendenclub hebben besloten om ons in te zetten voor een geweldig doel. Op 6 juni 2019 gaan wij deelnemen aan Alpe d'HuZes om in de volle overtuiging met ons inzet een bijdrage te kunnen leveren aan het gevecht tegen kanker.

Wij zouden het geweldig vinden als wij steun krijgen van onze familie, vrienden en relaties door een donatie te storten op www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MariskaGranneman  en daarmee ons te steunen.

Hartelijk bedankt! 

Mariska

 

Thank you to my Sponsors

21

Henk

Hoi Mariska, super dat je dit gaat doen. Geweldig doel. Daarom wil ik jou steunen om jouw doel te behalen. Heel veel succes en vooral ook veel plezier want het leven moet gevierd worden. Groetjes Henk

26

Carla Van de van de Rakt

Heel veel Suc6 met je voorbereiding!

25

Anonymous

Heel veel succes toegewenst! Geweldig initiatief!

25

Ad Vonk

Heel nobel !!

21

Mechiel De Wit

Knap dat je dit doet Mariska! Veel succes met de actie en het fietsen!

100

Erik

Succes!!

21

Ard en Marleen Nieuwenbroek-Postma

Succes voor jullie beiden!

30

Marco Keijzer

Lieve C, ik steun je en ik ben heel trots op jou! B X

50

Eric

Mooi initiatief Mariska. Heel veel plezier met de voorbereidingen en straks in juni veel succes!

30

Rob en Marika van den Heuvel

Hi Mariska, Wat een goed initiatief. Dat steunen wij graag. Veel plezier en succes met de voorbereidingen gewenst voor het gehele team. Groetjes Rob en Marika

26

Anonymous

100

Martijn de Roo

Succes!!

25

Hanneke

Veel succes. Kus van je zus

Show more