Max van Eijk

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Waarom meedoen.....

5 jaar geleden deed mijn vader ook al een keer mee aan de Alpe D'Huzes omdat zijn vader, Joop van Eijk, mijn opa, op 64 jarige leeftijd overleden is aan KANKER. 

De hele week op de Alpe en vooral de actiedag zelf heeft zoveel indruk gemaakt dat ik het ook ooit wilde gaan doen,

in 2014 was ik nog maar 7 jaar oud en dacht: Ik wacht nog een paar jaartjes "dan ben ik sterker" en kan ik vaker naar boven fietsen.

waardoor ik dus meer geld kan op halen en daarom vraag ik u hulp door ons te steunen.

 

Te gekke armbanden

Vandaag zijn ze binnen gekomen, de sponsorbandjes voor Team Van Eijk! Super gaaf geworden, aan de bovenkant staat “opgeven is geen optie, Team Van Eijk”, aan de binnenkant staat onze sponsorpagina. Door de bandjes te gaan verkopen gaan we extra sponsorgeld ophalen en kunnen onze sponsoren ons extra promoten! 2 vliegen in 1 klap👍

Leuk artikel in het Witte Weekblad

Max van Eijk, pas 12 jaar, gaat op 6 juni de Alpe d’HuZes fietsen. 4 jaar geleden was hij daar al samen met zijn ouders omdat zijn vader de Alpe ging fietsen. Het was ter nagedachtenis aan zijn opa die was overleden aan kanker. De reis, de mensen en vooral de verhalen van iedereen die familie of vrienden waren kwijt geraakt door kanker hadden een enorme impact. Gelukkig waren er ook positieve verhalen van mensen die zelf gingen fietsen, juist omdat ze die rotziekte hadden verslagen. Toen was Max te jong om mee te doen, maar nu net 12 jaar geworden en goed getraind door de voetbal wil hij ook fietsen tegen kanker. Hij heeft gevraagd of zijn vader met hem mee wil, weer die berg verslaan, want dat is echt geen makkelijke klus, maar samen zijn ze sterk! Naast het trainen is hij vastbesloten zo veel mogelijk sponsoren te vinden want er is geld nodig om onderzoeken uit te voeren. Hij gelooft in het motto dat we samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wilt u Max steunen? Doneer op, of stuur een berichtje via:
www.opgevenisgeenoptie.nl/s/4250/4728/e Naast doneren via de site heeft hij ook speciale armbanden laten maken die hij verkoopt voor 5 euro, je doneert en steunt dan tegelijk Team Van Eijk. Op de rode armband staat “opgeven is geen optie” team Van Eijk. Ze zijn er in 4 maten (tot 9 jaar, 10-16 jaar, dames en heren). Interesse in 1 of meerdere armbanden, laat het weten via de site.

AH Aalsmeer

Vandaag met de sponsorbandjes bij de AH in Aalsmeer gestaan. Gewapend met een tafel, 3 maten bandjes, posters, fiets en een doneerpot ons gesetteld tegenover de servicebalie. Veel lieve mensen hebben sponsorbandjes gekocht of een donatie gedaan. Echt een fantastische opbrengst van meer dan 700 euro! Ook een super leuk sponsorpakket van de dames van de AH gekregen, heel er lief.

We zitten inmiddels op 75% van ons doel, te gek!

Nieuwe Meerbode Aalsmeer

Jawel ook in de Nieuwe Meerbode van Aalsmeer is een stuk geschreven over de actie. 

https://www.meerbode.nl/12-jarige-max-gaat-fietsen-tegen-kanker/

 

Dat ook online artikelen worden gelezen bewijst maar weer een donateur die binnen een paar uur na publicatie geld heeft gedoneerd via de website. Ontzettend bedankt! Alle donaties helpen voor onderzoek tegen kanker!

Simulator

Vanavond op de simulator de echte Alpe gefietst, ging als een trein bij de start in het dorp tot m’n benen bijna niet meer rond konden. De eerste 3 kilometer super zwaar, daarna beter te doen, maar na 1,5 uur fietsen 9 kilometer afgeled. Ben uitgekomen tot boven de plek waar we 4 jaar geleden een huisje hadden gehuurd. Wow wat een berg, dat wordt echt nog doortrainen!

Verkoop bandjes

vandaag met mn vrienden op pad geweest om langs de deuren bandjes te verkopen, hebben we toch weer 55 euro opgehaald, we zijn er bijna! Bedankt jongens👍

Thank you to my Sponsors

20

Familie v. Parera

Topper.

21

Max

21 bochten, ik ga ze halen🚴🏻‍♂️

115

Via collega’s van Kevin, bedankt allemaal!

15

Don Clemens

Zet hem op Max, wat een topper ben jij!

500

Opa en Oma Ypma

Samen zijn jullie sterk ! Opa en Oma Ypma

21

Anonymous

Wees sterk!

736

Opbrengst bij de AH in Aalsmeer, verkoop sponsorbandjes

Fantastische opbrengst bij de AH in Aalsmeer met de verkoop van armbandjes!

5

Anonymous

100

Anonymous

Je kan het Max

330

Samen Een

Super opbrengst met de verkoop op school

10

Bjarne

Doe je best Max!

21

Tibo

Max veel succes en geef niet op. Gaaf dat je dit doet.

20

Collega’s Kevin

Zet hem op!

21

Myrthe Mulder

Heel veel succes. Groetjes Myrthe (groep 8)

28

Lex en Hermia van de Poel

Zet hem op , en sleep je vader mee !

200

Anonymous

Succes Max. Heel knap van je.

10

Manal E

Succes

15

Anass Watki

Succes

20

Guido Derksen

Rij die gekke vader van je maar eruit !

25

Anonymous

we gaan ervoro max.

21

Duco van Wees

💪 je opa nog gekend, klasse Max, hup Johan 😉

5

Anonymous

15

Herman en Liesbeth

Zet hem op Max en Johan

40

Ona

Door Ona opgehaald met verkoop bandjes

20

Soep Aalsmeer

Heel veel succes Max, je bent een topper!

26

victor spangberg

Go Max, zet hem op heen en weer naar Noordwijkerhout was een goeie training. Respect hoe je dat deed

5

Soufian Z

Beterschap man ik hoop dat je snel weer beter word, ik heb het zelf ook meegemaakt je bent een strijder!

40

Koningsdag verkoop bandjes

10

Evers Melvin

200

Renault Nieuwendijk Aalsmeer

Beste Max, onze jaarlijkse goede doelen donatie (die we van onze werkgever Renault Nieuwendijk ontvangen) schenken wij graag aan jou voor het KWF, omdat we dit jaar zelf niet mee kunnen rijden. Heel veel succes! Jeroen en Esther

50

Martin den Dekker

Hallo Max, we kennen elkaar niet maar ik zag de Nieuwe Meerbode en als mede (oud) Aalsmeerder moet ik je ook steunen. Ik denk dat opa vreselijk trots op je zou zijn . Iedereen krijgt er mee te maken. Ik heb ook een geschiedenis met die rot ziekte en ga dit jaar ook weer de berg op. Ik zie je daar dus op jouw witte fiets ! Succes met je training en acties !! gr, Martin

56

de Patatza(a)k & Patat(k)raam

Succes mannen

55

Samen met mn vrienden vandaag langs de deuren gegaan om bandjes te verkopen, bedankt jongens?

5

Wil Jongkind

Veel succes, lieve Max! Goed dat je dat doet! Ik ben al donateur v d kwf kankerbestrijding! Masr wil jouw toch ook iets geven! Topper ben je!👍👍👍

Show more