Noordeloos geeft nooit nie op

Hoe kun je ons volgen?

Deelnemers Team Noordeloos

Nieuwsbrief Team Noordeloos - mei 2019

Dit is (vlak voor vertrek) onze tweede nieuwsbrief met de laatste info. Volg ons via de Alpe d'HuZes app of klik hier voor onze facebookpagina.

Alpe d'HuZes actiedag op Lyceum Oudehoven in Gorinchem

Ruben en Hans in AD Rivierenland

Annemiek, Henk en Frieda te gast bij RTV Krimpenerwaard

Sponsorloop/fietstocht School met de Bijbel Noordeloos

Op donderdag 16 mei was de sponsorloop/fietstocht voor Alpe d'HuZes door leerlingen van de School met de Bijbel in Noordeloos. Dit werd georganiseerd op het prachtige mountainbike-parcours van het Land van de Verte. Alle kinderen vanaf groep 4 kregen een korte clinic van MTB-trainer Nils en reden op mountainbikes zoveel mogelijk rondjes. De jongere kinderen beklommen rennend en wandelend met veel enthousiasme de mooie groene heuvels. Het was pittig en vermoeiend, maar de blijdschap straalde van de gezichten. Ze deden het toch maar, die kanjers!

In de aanloop naar deze dag hadden de leerlingen opa's, oma's, vrienden en buren gevraagd om hen te sponsoren voor het goede doel. In de klassen werd door kinderen uitgelegd wat het goede doel precies inhield. Eerst werd in een kort filmpje verteld wat kanker is. Vervolgens uitleg over hoe Alpe d'HuZes geld bijeenbrengt voor onderzoek naar kanker, zodat straks niemand meer dood hoeft te gaan aan deze nare ziekte. De kinderen hebben daar hun steentje aan bijgedragen. In totaal werd meer dan €3.500 opgehaald! Team Noordoloos is heel blij met deze steun en supertrots op de inzet van school en de kinderen.

Een memorabel AWM-weekend

Een fantastische afsluiter van een prachtig wielerweekend. Een spannende Arno Wallaard Memorial wedstrijd op zaterdag 20 april, met recht de mooiste polderkoers van Nederland. Mathieu van der Poel wint zondag op onnavolgbare wijze de Amstel Gold Race. En op 2e Paasdag een zonovergoten editie van de AWM Toertocht door de Alblasserwaard in bloei.
Met als klap op de vuurpijl een opbrengst van €1.500 voor Alpe d'HuZes, vanuit het inschrijfgeld en de donaties tijdens het door Aco en Frieda na afloop aangeboden buffet. Het was in velerlei opzichten een heel mooi weekeinde!

Alpe d'HuZes Golfdag doorslaand succes!

Opbrengst Pubquiz: 1.700 euro!

Een schitterende opbrengst van de Pubquiz in het Zwarte paard. En bovendien een reuze gezellige avond met veel enthousiaste teams! De quizvragen waren top. Een groot compliment voor onze quizmaster Freek en het team van het Zwarte Paard. Jongens en meisjes, bedankt!

Nieuwsbrief team Noordeloos - maart 2019

Hier onze eerste team Noordeloos Nieuws met informatie over de afgelopen en komende activiteiten. Nu weet je alles! Of klik hier voor onze facebookpagina

Alpe d'HuZes Golfdag

Op zaterdag 6 april organiseren de Alpe d'HuZes teams Noordeloos en Groot-Ammers samen een superleuke golfdag op de Golfbaan Noordeloos!

Voor beginner en geoefende golfer, voor jong en oud. Met een clinic (proefles), wedstrijd, lekker eten, springkussen, verloting en spectaculaire belevenissenveiling. En een heuse Toyota AYGO voor een hole-in-one op hole 7!! Uiteraard gaat ook de gehele opbrengst van deze dag naar Alpe d'HuZes KWF kankeronderzoek. Voor alle info en inschrijven ga je naar hier.

Alpe d'HuZes-gangen-diner

Het was in alle opzichten een ware belevenis!

Al meer dan €50.000!

Met 17 enthousiastelingen gaan we op 6 juni a.s. 'De berg' beklimmen. Team Noordeloos heeft zich als 2 teams (van max. 10 deelnemers) ingeschreven voor Alpe d'HuZes 2019: 'Noordeloos naar d'n top' en 'Noordeloos geeft nooit nie op'. En ook al kan natuurlijk nooit iedereen echt mee naar Frankrijk, we hebben wel het gevoel dat zo'n beetje heel Noordeloos meeleeft én meedoet. Er is namelijk aan de beide teams samen al meer dan €50.000 (vijftigduizend euro!) gedoneerd voor onderzoek tegen kanker. Dat is nu al een on-ge-lo-fe-lijk bedrag!! Heel hartelijk dank aan ALLE donateurs! Hier doen we het voor. Letterlijk en figuurlijk!
Er staan nog meer acties op stapel. Zoals: een (volgeboekt) Alpe d'HuZes-gangen-diner, een golftoernooi bij 9par3, een MTB-tocht van de basisschool op het Land van de Verte, een sponsoractie op Lyceum Oudehoven, een pubquiz in Het Zwarte Paard en een verloting bij SV Noordeloos. De teller zal dus nóg verder oplopen. We zijn er eventjes stil van...

Klimtraining Team Noordeloos

Op zaterdag 19 januari  organiseerde Hanno van Vuren samen met Inge een klimtrainingsdag vanuit hun woonplaats Rhenen. Voor de wandelaars was er een mooie tocht van 17 km uitgestippeld over de Utrechtse Heuvelrug o.l.v. de (schoon)ouders. De hardlopers deden mee aan de Kwintelooyen WinterRun: 10 of 15 km op en neer over onverharde bospaden. De fietsers beklommen in 65 km meerdere keren de Amerongse Berg en de Grebbeberg. Bij terugkomst werden we onthaald op erwtensoep, die perfect paste bij de winterse omstandigheden en heerlijk smaakte. Een nuttige en leuke dag voor de training en de teambuilding!

Het jaar van Alpe d'HuZes 2019 is begonnen...

Een gelukkig nieuwjaar namens team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019!

Op 6 juni as. beklimmen wij met elkaar de Alpe d'Huez. Een mooie sportieve uitdaging met als doel om zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor het onderzoek tegen kanker. Nog vijf maanden voordat we afreizen naar Frankrijk, zijn de training en fondsenwerving al in volle gang. En de steun die we hierbij krijgen is hartverwarmend!

Met de start van 2019 hebben we als beide teams uit Noordeloos samen al meer dan €37.000,- aan giften ontvangen. Daarnaast zijn er volop toezeggingen die nog moeten komen. Dit is geweldig: DANK allemaal!!

Mocht je ons en vooral het onderzoek tegen kanker ook nog willen steunen, heel graag en alvast bedankt. Wij gaan ervoor...

Groeten namens team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019,

Ruben, Annemiek, Freek, Gerdien, Anne, Ria, Hendrik, Marieke, Aco, Saskia, Hans, Rianne, Annette, Henk, Frieda, Peter-Martijn, Hanno en Caroline

 

Spinningmarathon en Polderenduro

Zaterdag 29 december 2018:

Een fantastische actiedag van team #Noordeloos Alpe d'HuZes 2019 met spinningmarathon, polderenduro en verloting levert ongelofelijke 4.500 euro op voor de strijd tegen kanker!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: ontzettend bedankt!!

 

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Helaas gaat kanker ook Noordeloos niet voorbij. In ons dorp proberen we er voor elkaar te zijn, in lief, in leed, in gezondheid én in ziekte. We zijn allicht ergens in de weer met een goed idee en sowieso altijd te porren voor een bijzondere actie. Ideale ingrediënten voor een Noordeloose deelname aan Alpe d’HuZes. En dan wel met 2 teams tegelijk natuurlijk!

Tot slot een korte toelichting op de naam van ons team. Uiteraard een knipoog naar onze streektaal en het motto van Alpe d’HuZes. Maar het ‘nooit nie’ geeft ook iets weer van de voortdurende twijfels en soms vertwijfeling die gepaard gaan met kanker.

Vandaar Noordeloos geeft nooit nie op!

Benieuwd naar ons andere team? Kijk dan op:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Noordeloos-naar-d--n-top

 

 

Thank you to our Sponsors

56

Erik

Heel veel succes

25

Jeanette Hadderingh

Lieve Annemiek en fantastisch team! Wat een prachtig initiatief en wat gun ik jullie een mooi succes op die berg. En nog liever gun ik jou succes in je strijd. Hoezeer iedereen ook met je meeleeft, deze strijd doe je alleen. Meer dan goed voor lichaam en geest zorgen kan niet, wel vertrouwen op een goede afloop. Ik vertrouw met je mee. Veel liefs, Jeanette

25

Jan Hattink

Veel succes, plezier, kracht, vriendschap en doorzettingsvermogen tijdens de voorbereidingen en de tocht!

26

Anonymous

Succes!

100

Sam Therese Florus

Kanjer, geniet van de weg naar deze speciale dag toe. Vind en blijf inspiratie, verbinding en troost vinden met/bij elkaar!

26

Ramin Kakar

Hanno, veel success!

10

Familie Verhaar

21

Jan Wildenberg

Veel succes

106

Bert Pesselse

200

Peter De Bruin

Hoi Annemiek, Machteloosheid omzetten in kracht, dat sprak me aan in jouw boodschap. Ik hoop dat deze bijdrage daarbij helpt! Ik wens jou en jouw familie heel veel kracht, liefde en geluk toe op jullie tocht, niet alleen op de berg zo dadelijk, maar ook in de tijd die komen gaat. Liefs, Peter

66

De Kop Is Eraf, Wie Volgt?

De kop is eraf

25

Bart Mantje

Annemiek trots op je!

10

Romy Bosman

Lieve Rianne, wat een bewondering heb ik voor jou! Wens je heel veel succes! Je bent een topper! XXX

50

Ina Teeuwen

Annemiek ook al zal ik je vanaf nu maar heel weinig meer zien, blijf je wel in mijn gedachte

10

Esmé Vink

26

Ellen En Jeroen

Zet m op!!!

50

Anonymous

25

Anonymous

Wat een mooi inititiatief van jouw zoon om samen deze uitdaging aan te gaan ! Veel succes !

66

Anonymous

En weer een duwtje in de rug. Veel succes!

5

Nieske Voormolen

Annemiek moet beter worden!

26

Hans Slomp

2.5k

Aco & Frieda

Ooit kochten wij op de jaarmarkt van Noordeloos een tegeltje met de volgende tekst: “Het leven is niets waard, maar niets is meer waard dan het leven” Zo simpel en zo waar! Jarenlang hing dit in onze woonkamer, als ode aan een geleverde strijd. Wij wensen jullie heel veel succes en als je het tijdens de klim even moeilijk hebt, denk dan aan deze eenvoudige tekst. Want dat is waar we dit voor doen!

75

Emilie En Toon

Succes voor je hele team

26

Hans Koeslag

Heel stoer. De pet gaat diep af. Succes!

100

Bart En Linda Drabbels

Hanno en familie heel veel suc6. Zet hem op, samen zijn jullie sterk. Groeten Bart, Linda, Noah en Livia.

25

Anonymous

26

Raymond Schra

Veel succes met de klim.

10

Karlijn Den Horder

Lieve Rianne, Heel veel succes! Een topper ben je! Liefs, Karlijn

50

Marjolijn En Onno

Jij kan dit!

100

Marcel

Heel veel succes en laat elke meter tellen!

25

Anonymous

Heel veel succes !!!!

25

José Habben Jansen

Als oud-inwoner nog steeds verbonden met Noordeloos.

26

Susan Jansen

Lieve Rian, wat goed dat jullie dit met z'n allen gaan doen. Veel succes en liefs Susan

100

Gerrit En Bets De Vroome

26

Nans Tuunter

Hoi Hanno, Op een klein verzetje hou je het het langste vol en kom je het verst. Courage! Nans

25

Anonymous

Succes gewenst vanuit Brielle Annemiek!

10

Monique Kamp

Het gaat jouw zeker lukken. Heel veel succes

56

Frans Loeve

Succes kerel! geen zesje gooien, maar 6x omhoog!

20

Hugo En Jacq

Zet m op Rianne! Super stoer dat jij de klim gaat maken. Heel veel succes met z’n allen. Liefs Hugo en jacq

75

Ome Jan En Tante Teuni

Geweldig die steun voor je tweelingzus. Veel fietsplezier

100

Buurtvereniging Botersloot

Succes allen, namens buurtvereniging Botersloot.

66

Familie Wonink

Succes!

21

Stelvido

Veel succes!

21

Mariëtte Schoutens

Succes met die 21 bochten !

26

Mirjam Flierman

500

Anonymous

26

Anonymous

50

Mariska Koning

Lieve Sas, een fantastische uitdaging voor een geweldig doel. Zo kun je ook meestrijden tegen deze vreselijke ziekte. Supergaaf dat je dit doet!! Xx Maris

500

Cheers To 50 Years

Because 50 is the new 40!

126

Ilja En Rianne

Lieve Annemiek, We zijn in het voorjaar erg geschrokken van het plotselinge bericht. We zijn blij dat de medicijnen aanslaan. We vinden dat je het geweldig doet, strijdlustig en je zorgt dat je topfit bent! Het bizarre is dat je het aan de buitenkant niet ziet en daardoor is het onwerkelijk. Hopelijk volgt er snel een doorbraak op medicijnen die je volledig kunnen herstellen en kan deze bijdrage een klein beetje helpen. Liefs, Ilja en Rianne

66

Anonymous

Bewonder je inzet Henk

26

Anonymous

Veel succes, Rianne. Respect voor jou, maar vooral voor je zus. Martin

10

Kai Voormolen

Succes papa!

25

Anneke

100

Jasper En Lisette Van Maarseveen

Heel veel succes gewenst allemaal!!

26

Nienke Westerhuis

Succes!! Heel veel kracht, energie en sterkte gewenst tijdens deze emotionele en fysieke achtbaan!

56

Anonymous

Ha liefie, Wat fijn dat jullie er met z’n allen zo voor gaan! Heel veel succes nog met de voorbereiding en geniet van de mooie band die je met z’n allen hebt!! Xx

206

Jasper Kemme

Hoi Annemiek, van de ene dag op de andere is jouw wereld in elkaar gestort. Met bewondering kijk ik naar de manier waarop jij daarmee omgaat: ondanks alle verdriet en wanhoop toch positief en strijdvaardig. Fantastisch! En die berg? Daar fiets jij zo tegenop, dat weet ik zeker.

15

Ingrid Van Leeuwen

Lieve Rianne, Hup die berg op! Succes en elke bocht is er eentje! Liefs, Ingrid

66

Leon & Corine

Lieve Annemiek, Wat knap dat je dit gaat doen. Na zo’n bewogen jaar en de diagnose blijf je een doorzetter en een vechter. En hoe doe je het toch? Je medicijnen slaan aan en je herpakt jezelf alweer en geeft zonder twijfelen gehoor aan het initiatief van Ruben om mee te doen aan de Alpe d’Huzes. En niet alleen je mindset bewonderen we je. Ook je sportiviteit; je bent gaan trainen en hebt je lichaam in topvorm gekregen. En jouw casus bewijst zeker ook hoe belangrijk de onderzoeken naar deze ziekte zijn. Hierdoor kan jij profiteren van deze nieuwe medicijnen die aanslaan. Dus natuurlijk steunen wij deze actie. Heel veel succes Annemiek, samen met je zoon en je team !! Dat het een onvergetelijke ervaring mag worden. En dat er een geweldig bedrag opgehaald mag worden !! Liefs Leon en Corine

100

Anneke Kooistra

4x omhoog! SUPER👍🏻🚵🏽‍♀️

56

Anonymous

Veel succes!

50

Paul, Liefke, Job En Annebeth Van Vuren-wevers

Ha, lieve nicht Heel veel kracht en liefde toegewenst! Wat een prachtig initiatief om het donker buiten te sluiten en de strijd tegen kanker in het licht te zetten. Een regenboog van hoop kleurt, warmte, betrokkenheid, liefde, samen met elkaar de sportieve strijd aangaan geeft kracht en maakt sterk! Sowieso een persoonlijke overwinning die wij van harte ondersteunen!

10

Familie Verhaar

250

Marinus Bochanen

We zijn super trots op jou nicht, in gedachte trappen we met je mee. xxxxxxx

30

Anonymous

Heel veel succes morgen!! Hopen dat de knie heel bljift.

56

Marco Marien Voormolen

Go, go!

21

Bart

Succes!!!

50

Ruud En Trudy Smits

Ruben heeft het van geen vreemde: omzetten van een bedreiging in een uitdaging. Knap hoor. Mag ik plaatsvervangend trots zijn op jullie?

50

Rozemarijn

Heel veel succes!!!

500

Cesar In Beweging

26

Marc Jansen

50

Anonymous

respect Gerdien, sterkte met de voorbereidingen

10

Jan Werken

Mooi dat je dit doet. Heel veel succes! XX

26

Aagje Loozekoot

Top gedaan!

56

Marco Marien Voormolen

Go, go!

26

Marloes Loos

Het is bijna zover....heel veel succes en vooral ook plezier met jullie sportieve en emotionele uitdaging. Ik ga jullie volgen. Mooi om dit zo met zijn allen te kunnen doen!

500

Anna Van Toor

Succes!

15

Johan Den Engelse

Henk, veel succes.

50

Jeroen Verberk

Annemiek, Ik ga je zeker zien daar boven op die berg.. Ik ga voor de 8e keer naar de Alp zoals je weet en heb twee jaar ook meegefietst. Nu ben ik onderdeel van het RTV Team van Alpe d'HuZes.. Heel veel sterkte met het dragen van de ziekte en ik hoop dat je veel energie zult gaan tanken in de voorbereidingen met jouw zoon en alle bekenden om jou heen. Toi toi toi en mijn donatie gaat zeker ook naar JOU

26

Erik De Gier

20

Rob & Lian

Heel veel succes met trainen Hanno en veel kracht onderweg naar de top van de Alpe d’huez.

21

Anonymous

15

Anneloes

Wat goed, zeg! Veel succes!

20

Margit

Wat goed dat je bergen wil bedwingten voor jouw zus en anderen!

50

Anonymous

Lieve Annemieke heel veel succes, fijn dat we binnenkort gaan eten!

10

Ad & Bep Voormolen

De laatste zet van Ad & Bep 👊🏼

26

Anonymous

Succes met al die hoogtemeters en de bochten! En veel sterkte, Wout

66

Ida Vreugdenhil

Geweldig waar jullie je voor inzetten. Heel veel succes!!

66

Anonymous

Het begin voor 6-6-19 is er!

15

Paul De Graaf

10

Jeanette Hadderingh

Topper!

50

Guido En Henriette

Succes Sas! Wens jullie als team All the Best! En een mooie tijd samen.

136

Arie En Jo Van Mourik

56

Dp En Linda Van Duuren

You go girl!!

10

Anonymous

25

Susanne

Veel succes met dit geweldige initiatief van Ruben!

45

Jan Vink

Hoi Annemiek, gisteren voor het eerst van mijn leven op een spinningfiets gezeten en dat viel niet mee! Daarom ben ik blij dat ik de rest van het bedrag op deze manier kan doneren.

26

Anonymous

21

Bernard Lindenhovius

15

Franny Bos - Van Puttenm

succes!

500

Peter Mesker

Veel succes!

150

Debion Energietechniek Giessenburg

50

Anonymous

Fantastisch dat je doet Annemiek en dat samen met je zoon. Ik ben trots op jullie! Liefs Roelf

26

John Van Maurik

50

Theo Dijkstra

20

Raymond Mange

Petje af! Veel succes!

21

Anne Duijndam

250

Pa En Ma

Bedankt voor je grote inzet en compassie met je zus!

50

Adri En Jacqueline Van (der) Plas/beelen

Ha Annette, we hebben veel bewondering voor je en voor de rest van je team. Het gaat je lukken, daar hebben we alle vertrouwen in. Succes en geniet van deze bijzonder mooie ervaring!

15

Patricia & Gerard

Heel veel succes buuf, wij zijn nu al trots. You can do this! Liefs Patricia & Gerard

50

Wouter & Annemieke, Mees, Tijn & Sepp

25

Marc Van De Weijenberg

Hi Annemiek, heel veel succes met deze uitdagingen. Zet hem op en gebruik je kenmerkende glimlach en je komt heel ver!!

26

Leanne Brouwer

Mooi initiatief zo met elkaar! Dapper om zo van machteloosheid een kracht te maken, deze te bundelen en ervoor te gaan. Veel succes en liefs.

50

Foppe-jan

Succes Annemiek. Respect dat je deze uitdaging aangaat.

30

Peter Van Wingerden

Echt dikke duim voor wat je gaat doen...

26

Anne De Jager

Succes!

106

Frank Kamer

50

Anton & Marielle Pelle

Hans, Annemiek en Ruben, wat een respect voor jullie. Kom op. Annemiek een dikke knuffel speciaal voor jou!

56

Sophia Maria Voormolen-dekkers

250

Anonymous

Succes met elkaar

15

Bob Van Der Veen

HI Annemiek, Geweldig dat je deze uitdaging aangaat! Heel veel success met deze uitdaging en sterkte met de blijvende uitdaging die deze ziekte jouw heeft opgelegd! Groetjes Bob

10

Krista Van Der Schatte Olivier

25

Nettie En Frank

Heel veel succes, met alle voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf! Je bent een kanjer! Veel liefs.

178

Anonymous

Happy birthday!

50

Erik En Gretha

Succes Annette!

21

Anonymous

10

Ad & Bep Voormolen

Fantastisch. Veel succes!

10

Famke Voormolen

Zet 'm op, mama. Jullie kunnen het!

25

Monique Pol

Je bent een topper Gerdien, ik ben nu al trots op je!!

25

Rob Nelemans

Toppie wat jullie doen en ontzettend hartverwarmend om te zien op tv. We zijn weer trots op Noordeloos en op jullie bijzonder! Ineke en Rob Nelemans

100

Jasper En Lisette Van Maasreveen

Heel veel succes gewenst allemaal!!

25

Anonymous

15

Nettie En Frank

Heel veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf! Super! Veel liefs.

50

Gertrude

Opgeven is geen optie, zeker niet voor Annemiek! Jouw kracht en energie is een bron van inspiratie voor iedereen!

21

Etienne

Henk, doe het gewoon en maak het super! Heel veel succes!

50

Jacob Bak

100

Marieke Koornneef

Ha Saskia, jullie verhaal maakt indruk... heel veel geluk gewenst voor je zus en jou. Zet em op 6 juni!

15

Anonymous

56

Anonymous

106

Ray

Je bent een geweldenaar, nu al, een dikke kus en veel succes!

21

Adrie Franken

Ha Rianne, Mooi initiatief dat ik een warm hard toedraag! Een euro voor elke bocht die je hard lopend passeert, dus op voor 2x omhoog zou ik zeggen :-) Heel veel succes en plezier,

50

Wim En José Korevaar

Heel veel succes en sterkte gewenst. Je bent een KANJER!!

56

Esther En Pieter

Team Noordeloos zet hem op! Geweldig dat jullie dit doen!

10

Durk Riedstra

5

Marjolein Alkema

Een kleine bijdrage van mij. Super goed dat je mee doet, zet 'm op Gerd!

100

Brouwer Bikes

Heel veel sterkte en succes voor alle deelnemers van Alpe d`Huzes Noordeloos! Fantastisch dat jullie je zo inzetten om deze vreselijke ziekte aan te pakken. Maak er een memorabele dag van!

15

Sebastiaan Büchner

Lieve Gerd, Super dat je hieraan mee doet! Heel veel succes! Seb.

10

Maaike En Floor Verstegen

Heel veel succes

21

Conny Tussenbroek

Kijk enkel achterom om te zien hoe ver je al bent gekomen... Wat me overkomt , kan me veranderen maar het kan me niet klein krijgen. Zet hem op👍

21

Dieuwke Visser

25

Marike Van Wijk

Hé kanjer!! Waarschijnlijk ga je ze er allemaal uitfietsen ;-) Zet hem op met zijn allen!! x Marike

50

Ellen Du Cloux

Lieve Rianne, heel veel succes voor jullie allemaal. Goed om dit met zijn allen te doen. Wat een prachtig initiatief van Ruben. Zo lief dat hij dit organiseert voor zijn moeder. Ik steun jullie van ganser harte!

26

Henriette Nooter

50

Maarten Mathot

Hi Annemiek, met de wilskracht die in de tekst al naar voren komt weet ik zeker dat het jullie gaat lukken! Heel veel succes en je mag altijd bij me aankloppen voor AD6 tips. Go for it!

21

Iris En Henk Jan

Geweldig, Gerdien!

10

Mark Vonk

25

Mark Jan En Miriam

HEEEEL VEEEEL SUCCES!!!

50

Ria Van Poppel

Lieve Rianne, Wat een mooie uitdaging, jouw plan om op 6 juni de Alpe d'Huez te gaan lopen voor het goede doel! Ik wens je alvast een goede voorbereiding toe en een mooi resultaat. Succes Groet Ria

25

Judit

Lieve Annemiek, je bent een kanjer. Ik ben blij dat je mijn vriendin en collega bent! Met jouw positieve energie en doorzettingsvermogen vlieg je straks die berg op.

50

Sisters In Music

26

Vincent En Roos

Zet hem op! Top dat je dit doet! Xxx Vincent en Roos

20

Hanneke & Rik

Hi Rianne! Wat super dat het je is gelukt om zo vaak naar boven te gaan, top gedaan. Maar nog veel mooier dat jij en jullie als team op deze manier zoveel bijdragen aan het onderzoek.

206

Bas De Bruijn

Maak er een mooie dag van met meerdere keren naar boven zolang de conditie dat toelaat

100

Bas Verspuy Bouwsystemen Bv

56

Diny Oudshoorn

Lieve Saskia en allen om je heen..... Ik wens jullie fantastische dagen toe met mooie, sportieve en bijzondere momenten. Verdriet en blijdschap liggen zo dicht bij elkaar. Omarm beiden en alles zal goed komen. Ik leef mee en Wout zal ook in jullie gedachten zijn. Kusss.

206

Bart De Geus

Supermooi dat jullie deze uitdaging aangaan! Heel veel succes!

25

Freek De Bruijn

Wat een geweldig initiatief en veel succes

13

Jerry Klappe

Henk, veel succes met de voorbereidingen en jou kennende ga je zeker 6 x naar boven!

50

"schapen-cees"

"SchapenCees" die mij altijd helpt met de verzorging van onze schapen doneert het mooie bedrag ad € 50,-- voor ons team. Hartelijke dank hiervoor!!

26

Wouter Koning

Heel veel respect dat je er voor gaat. Zet hem op!

20

Martijn Looijer

Mooi dat je dit doet Saskia. Weet dat na de akelige slingerweg bergop een prachtig uitzicht wacht, go for it!

10

Marko Ludeking

succes Saskia, dapper en mooi streven om samen de berg op te fietsen voor je zus.

75

Oranje Vereniging Haaften

70

Vliegende Vrienden Van Topgun Paragliding

Van bovenaf is de Alpe d’Huez nog mooier 😜 Op naar de wolkenbasis!

25

Anouk Van Der Weyden

Heel mooi initiatief Annemiek! Zet 'm op!

15

Eric, Bianca, Emiel En Melissa Versteeg

Elk jaar sponsoren we een deelnemer van de alpe d’huez. Dit jaar ben jij het! We vinden het mooi dat je deelneemt voor dit goede doel. We wensen je heel veel succes!

35

A. Van Erk Timmerbedrijf

Succes Caroline !

1.95k

School Met De Bijbel Noordeloos

50% opbrengst sponsoractie School met de Bijbel Noordeloos

25

Johan Idema

26

Jurriaan

Heel veel succes!!

50

Els Verlek

Annette...heel veel succes met je poging deze berg te bewandelen voor een goed doel. Ervaar de emotionele en mooie momenten.

26

Harry Stefess

mooie actie; go Saskia go!

66

Martin Vendel

Lieve Annemiek, wat ontzettend knap en stoer dat jij met Hans, Ruben en de rest van det teams uit Noordeloos Alpe d'Huzes gaat fietsen. Heel veel succes met het trainen en straks de uitvoering. Liefs, Martin

50

Anonymous

Hoi,Annette,Wat goed dat je dit gaat doen!Succes met de sponsoring !Groetjes Hanny.

26

Ilja De Vaan

Lieve Annemiek, heel veel succes en al wat je nodig hebt. Respect! Go for it! Lieve groet, Ilja

26

Edwin

Lieve Annemiek, wat ben jij een topper! Opgeven is geen optie. Ik twijfel geen moment dat je zo de berg opgaat.

50

Cees Trappenburg & Nieske Roozendaal

Prachtig initiatief Annemiek, heel veel succes met Alpe d'Huzes, je gaat het doen! Liefs, Cees & Nieske

26

Chantal Te Morsche-vergouw

Hi Rianne, Heel veel succes en sterkte! Super knap van je!X

50

Max En Judith Krol

Jullie zijn allemaal kanjers !! En Grote Henk in het bijzonder. Groetjes Juud en Max

21

Anonymous

Succes! Mooie aktie!

21

Hermjan En Diana

Lieve Saskia, samen naar de top, we gaan er voor! Hermjan en Diana

50

Sabah En Annas

Wat mooi dat jij hiermee jouw kleine zusje en vele andere steunt! Heel veel succes! En het gaat vast lukken als je de frietjes en de kroketten op vrijdag in de kantine laat liggen :).

25

Arjanne Veenstra

Wat knap van je. Succes

500

Van Der Vlist Transportgroep

66

Johan De Bruijn

Heel veel succes!

26

Richard Bouwhuis

Heel veel succes!!

20

Corinne, Erik & Laurens

Op naar de top voor al die ons dierbaar zijn! Een rit om nooit meer te vergeten. Een rit zodat je samen met je zus oud kan worden! We gaan in gedachten mee naar de top! GoForIt

26

Leanne Brouwer

Ik wens je toe dat ook jij in dit initiatief het gevoel hebt dat je iets kunt doen in een machteloze situatie. Heel veel succes, moed en liefs voor jou!

10

Susan Engel

Wat knap dat je mee gaat doen. Heel veel succes met trainen

26

Patrick En Annette Binda

Zet 'm op Frieda en dank je voor het kaarsje.

15

Mariska

Wat ontzettend goed dat je dit doet. Ik wens je heel veel succes!

56

Pamela & Peter

We steunen jullie van harte! Zet 'm op!!!! Liefs, Pam & Peter

21

Anonymous

21 bochten, je kunt het!

25

Bert Middlevillage

In de voetsporen van Joop, Hennie, Peter, Gert-Jan en Steven, voor minder gaan we niet!

50

Emiel En Nicole

lieve Annemiek, je bent een prachtige meid en zo prachtig hoe je ondanks de tegenslag van kleine momenten weet te genieten (zoals de twee hazen die even langskwamen toen we in de tuin zaten). we steunen je en wensen het team veel succes! op naar de Alp d’HuZes!

26

Gisella Van Reede Van Oudtshoorn

Dag Rianne, Heel veel sterkte met je zus wens ik je toe. En ren ze de berg op ! Hartelijke groet, Gisella

26

Mariet Grootenboer

Lieve collega, heel veel succes met deze sportieve prestatie gekoppeld aan dit goede doel. Je kan het!

15

Anonymous

Goed bezig Henk, succ6, heb ook het hardloopteam via Peter-Martijn gesponsord!

20

Anonymous

75

Heleen & Aly Bovekerk Masud

Wat super dat jullie dit met z'n allen gaan doen! Heel veel succes!

26

Agnes Kloosterman

Succes!!!!

500

Passage

Hart onder de riem van Passage-kledingbeurs Ameide/Tienhoven

35

Carina

Heel veel succes met deze uitdaging!

25

Anonymous

10

Kai Voormolen

Succes mama!

66

Sara Peters

Het gaat je lukken!!

106

Lieuwkje Groot-albada

Lieve Gerdien, wij volgen Maarten v d Weijden met z’n 11stedenzwemtocht en hebben nu zoals ook vorig jaar gedoneerd. Nu hoorden we van Janneke dat jij de Alpe d’Huzes hebt beklommen!! Geweldig goed van je. Ik heb de reden voor je beklimming gelezen. Sterkte met het steunen van je vriendin, zo zij ook jou/jullie gedaan heeft in jullie zeer zware periode. Lieve groet van Hans en Lieuwkje Groot.

50

George

Ha die lieve Annemiek - succes op de berg!!! Je bent een topper! George

26

Don De Bake

Hoi Saskia, goed trainen en dan omhoog! Heel veel succes en voor je zus en de hele familie: alle kracht.

100

Michel Pantekoek

succes toppertje

25

Anonymous

Zettumop!

50

Tuunt

Op naar de top, met het doorzettingsvermogen waarmee je ook de Wildspitze beklom, moet het lukken, suc6!

500

Schmidt Zeevis Rotterdam

106

Annet En Anco De Ridder

Heel veel succes Annemiek, Caroline, Aco en Frieda en alle andere toppers uit noordeloos.

250

Pa En Ma

We zijn trots op jou in je strijd tegen de kanker. We hopen dat je beter wordt. We staan vierkant achter je!

50

Jan Van Straten

We wensen jullie heen veel succes.Jullie zijn kanjers

250

Toyota Schouten Alblasserdam

15

Anonymous

Veel succes Annemiek! Je bent een kanjer!

50

Wilfred Vreugdenhil

Gefeliciteerd met je verjaardag, Henk! Dit is ons cadeau voor jou 🎉🚴‍♂️

25

Nico En Jeltje Van Wijngaarden

50

Monique

Stoer hoor, veel succes!

25

Marike Van Wijk

Hé kanjer, ik weet dat je het kunt en dat je iedereen er waarschijnlijk uit gaat fietsen ;-) Zet hem op met zijn allen!! x Marike

50

Marco

10,- per gezinslid. En wanneer mogelijk gezelschap met jou trainingsrondjes!

25

Edwin De Bruijn

Heel veel succes! Hartelijke groeten Noor & Edwin

56

Richard Sjerps

Veel succes Hanno en een prachtig initiatief om je hiermee voor dit goede doel in te zetten!

106

Misha & Annique

Heel veel succes met deze uitdaging!

50

Jan En Diddy Slijkoort

Allemaal veel succes!!

25

Marjolein Zijlema

Geen berg is te hoog voor jou!! Heel veel success!!

10

Leontine Wijgers

Noordeloos: heel veel succes! Jullie zijn toppers💪

30

Ronald Koenecke

Hier kunnen die korfballers nog van leren!

2.35k

Penningmeester

Aandeel in contante opbrengst Golfdag Ad6

25

Familie Van De Scheur

Zet ‘m op Hanno!!

50

Ome Gerard En Tante Janny

Wat mooi als je zelf ook de berg mee op zou kunnen fietsen!

21

Louis Lodder

Super goed idee Annette. Ik ben het helemaal met je eens. Sterkte met de voorbereiding.

20

Matthijs Boersema

Succes!!

21

Inge En Anke Dondertman

zet 'm op Caro, je kunt het!! succes met de voorbereidingen en natuurlijk de grote dag zelf! groetjes, Anke en Inge

50

Marc Van Maris

Je hoeft niet te stoppen bij 6 keer. :)

25

Flora Frantz-hand

All my Luck to you and your sister. Great Family Challenge with a lot of symboles of life and love. We will be all with you

16

Anonymous

25

Corrie Willemse

Heel veel succes!!

56

Jannet

Wat een mooi initiatief. Heel veel succes bij jouw voorbereiding. Kom je een keertje oefenen in het mooie Vechtdal?

50

Nynke Van Der Kallen

Zet hem op Annemiek! Je kunt het!

25

M&m Flip

Succes!!

10

Arie Slob

Wat een geweldig initiatief!

50

Anonymous

Lieve Gerdien, wat geweldig dat je dit doet! Mijn zus Neeltje heeft hem afgelopen jaar gelopen. Gaaf dat ik jou nu kan sponsoren! Liefs, Janneke

25

Gerie Van Vliet

Ik ben nu al trots op je, super dat je dit doet.

10

Anonymous

66

Rene

Lieve Annemiek, wat mooi dat je samen met Ruben (en inmiddels 2 teams) Alpe D'Huzes gaat bedwingen. Go girl! We steunen jou / jullie. Liefs, Rene, Ramona, Just en Maren

100

Marc, Alessia & Kids

Lieve Caroline, Omdat deze vreselijke ziekte voor iedereen zo dichtbij kan komen, wensen wij dat hiervoor een oplossing wordt gevonden!!!

50

Coen Reuvers

Een stevige uitdaging voor een prachtig doel !!

75

Ome Jan En Tante Teuni

We leven met je mee. Veel fietsplezier

50

Jan En Wil Van Strien

Veel succes op de berg!

50

Hanneke

Mooi dat jullie dit zo doen, kanjers! Waar een klein dorp groot in is. :-)

50

The Food Office

Veel plezier en succes. Henk, met dit zinvolle en supergave wielerevenement! groet, Pieter

1.000

Arno Wallaard Memorial Spaarpotjes Zwarte Paard

Met de kilometers van de Arno Wallaard Memorial Toertocht in de benen weer een mooie training afgerond om straks maar zoveel mogelijk keren de Alp te bedwingen!!

50

Frederieke Leene

Heel veel success vandaag (en in de toekomst) Annemiek

75

Heleen & Aly Bovekerk Masud

Ha Annemiek! Fijn om je een paar weken geleden weer te zien! Wat goed dat jullie dit met z'n allen gaan doen. Liefs uit Chicago!

40

Else En Stefan

Lieve Saskia, wij wensen jou, Annemiek en de rest van het team een geweldig avontuur met hoop voor de toekomst.

26

Dany Burger-godet

Heel veel succes Hanno !!

50

Johannes Van Vuren

Lieve familie! Super veel succes gewenst met deze sportieve prestatie!!

25

Fons Quix

Zet hem op met positieve energie de berg op. Fons en Petra Quix

30

Judith Litjens

Lieve saskia, geniet samen met je familie van deze week! Mooi doel.

500

Flex Pay

26

Aline, Thomas En Saskia

“Op naar de top” groetjes van Aline “Succes op de berg” - Thomas “Lieve broer mooi om dit samen te doen. Op naar meer toekomst” - Sas

10

Barbara Scholtes

Heel veel succes!

50

Marianne Van Mil

Succes Hanno. Gaaf om voor dit mooie doel te gaan trainen en in juni de grote uitdaging aan te gaan. 🍀🍀🍀🍀

206

Bart Oskam

Prachtig initiatief Henk, veel succes met de voorbereidingen en zet'm op in juni!

20

Fam Ijzerman

Zet m op, veel succes!!!

50

Miriam En Martijn Vos

10

Wilma Kuntz

Succes Annette!

45

Talentenavond Ontmoetingskerk

Support van de Talentenavond

50

Aannemingsbedrijf Van Den Dool

15

Anonymous

Rianne, heel stoer dat je mee doet! Heel veel succes en veel plezier!

26

Rob Van Breukelen

Hanno, Enorm veel succes! Rob

56

Rob Kamerman

Goed van jou Caroline. In gedachten reed ik mee langs de kaars van Leny. Zij is in het licht der eeuwigheid, zonder pijn en zonder verdriet.

21

Anonymous

Stoer, zet em op!

25

Geer Van B

Succes voor de Alpe d’Huez

133

Anonymous

I applaud your efforts for such a worthwhile cause - bon chance

56

Anonymous

Succes met de beklimming van de Alpe d'Huzes!

10

Lars Bassie

Heel veel succes en sterkte!

100

010 Cycling

Met dank voor de inspirerende presentatie!

26

Jonette Korevaar

Succes!

40

Silvia En Aldo

Hoi Saskia, super dat je dit doet voor je zus. Knap dat je iets heftigs om zet in een onderneming als deze. Mocht je ooit willen trainen in de Limburgse bergen dan ben je van harte welkom.

25

Eric & Dianne

Suc6!

30

Anonymous

50

Bart Voor Den Dag

Beste Hanno, Annemiek, Hans en Saskia, Veel succes met deze actie; het is een mooi initiatief in de strijd tegen kanker en hopelijk behalen jullie een mooie opbrengst.

66

Samen In Actie!

Samen staan we sterk!

50

Fam. De With

Lieve Gerdien, Zet hem op! Goed dat jij je inzet voor dit doel.

56

Debby Lanser

Lieve Annemiek, Hans, Ruben, Simon en Lois, Trots op jullie, om alles! Waar het leven ook heen beweegt, er samen op jullie eigen manier zijn maakt het pad een beetje begaanbaar. Zet hem op, we denken aan jullie! Liefs van ons

26

Anonymous

natuurlijk vind ik kankeronderzoek belangrijk. Ik ben dan ook al jarenlang donateur. Nu doe ik deze extra gift speciaal voor jou omdat ik jou een moordmeid vind.

10

Sharida Bhikhie-sadiekkhan

Heel veel succes!

500

Vuros B.v.

10

Anonymous

25

Esther Verheij

Succes Gerdien!

25

Theo Van Wijngaarden

geweldig dus ook wij leveren graag een bijdrage en succes met het fietsen.

56

Anonymous

toi toi toi! Josan

26

Thomas, Aline, Sas

“Op naar de top hub ga er voor ik hoop dat jij het doel haalt” Thomas “Ik hoop dat je veel rondjes omhoog gaat” - Aline “Lieve zus: trap voor trap samen naar meer toekomst voor jou. Hou van je 😘” - Sas

26

Rianne

Success Hanno! Wat goed dat jullie dit doen. Groetjes

15

Nettie En Frank

Heel veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf! Super!

106

Noortje

Maar dan moet je wel het beloofde aantal keertjes omhoog gaan.

25

Anonymous

Succes Annemiek!

10

Anita Nolten

75

Robin Van Laar

Succes Hanno!!!

20

Jantina

Donatie van spontane wandelpartner tijdens Schoonhovens tocht. Dank, Jantina!

26

Cynthia Verloop

Goed dat je dit doet, heel veel succes.

15

Marjolijn Meer

Succes Saskia!!!!

25

Maike

Succes allemaal!

100

Anonymous

Wat een prachtig initiatief - ik ben trots op hoe mijn nichtje hier voor gaat! We wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

25

C Hendriksen

Veel succes!

80

Anonymous

Zo goed hoe je Annemiek ondersteunt en dat je dit met elkaar doet - we wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

10

Linda Van Heusden

Ha Rianne, Heel mooi dat jullie dit samen voor jouw zus doen. Veel sterkte aan het hele team!

25

Dennis Van Der Putten

Lieve Annemiek, stapje voor stapje. Bocht voor bocht. Heel veel succes...

25

Anonymous

Fantastisch dat jullie je inzetten voor dit goede doel! Zet hem op Henk

21

Joost Pol

Zet 'em op!

26

Brigitte Vergouw

Lieve Rianne, Super dat jullie dit doen! Hoop dat vandaag succesvol is geweest en dat jullie samen veel plezier hebben gehad! X

50

Anonymous

26

Sscm Bv

Rianne, Echt fantastisch dat je dit doet. Wens je veel succes. Groet Shahid

21

Miranda Zwijgers

Heel veel succes. Het zal pittig worden, maar bijt even door en vecht ervoor net als al die mensen die vechten tegen de kanker. Goed bezig.

26

Monique Kouwenhoven

Zet hem op!

126

Leon & Benita

Wat was de verslagenheid groot toen de diagnose werd gesteld. Onze sterke, sportieve en levenslustige vriendin is opeens ongeneeslijk ziek. Wat voel je je dan machteloos. Maar niets doen past niet bij jou. Naast intens verdrietig zagen we ook een vastberaden Annemiek. We bewonderen je kracht en doorzettingsvermogen. We hopen elke dag dat de medische ontwikkelingen jou toekomstperspectief zullen geven. Hoop doet leven!

100

Anonymous

Up we will go up!

26

Geraldine Post

Heel veel succes!

50

Familie Mesker

Kanjer... voor een práchtig doel ga jij de berg op!!!

15

Anonymous

Je bent een kanjer en ik ben trots op jou!

50

Nick Meijdam

Succes Henk Goeie actie!

250

Hunkemöller

Good luck on behalf of Hunkemöller!!

50

Anonymous

veel succes

25

Karen Katz

Een diepe buiging voor zoveel spirit!

26

Chris Haakman

Knap dat je dit nu al doet! Veel succes en sterkte met je zus

25

Anonymous

56

Peter Kloek

Heel veel succes! Het gaat jullie lukken! Liefs Peter en Miriam en een dikke kus van Jasmijn Lotte en Nina

50

Henrik Mars

Hi Hanno, Nav Strava kon ik het niet laten om even te kijken of je mee doet. Ontzettend klote voor je zusje en ik hoop alle goeds en gezondheid voor haar. Voor jou in ieder geval heel veel succes met de voorbereidingen en nog meet succes op de dag zelf! Hartelijke groeten!

21

Marjan Wiederhold

3x7 voor het passeren van de Nederlandse bocht(7de)

66

Anonymous

En weer een duwtje in de rug! Veel succes!

21

Anonymous

25

Anonymous

25

Anonymous

10

Jonneke Verhaar-van Dalen

56

Hans Leushuis

Saskia, sterkte met dit traject en succes met de voorbereidingen op de sportieve uitdaging! Groet Hans

10

Alex Nieuwenhuis

Succes

1.000

Arnold De Haan

Wat goed dat je dit doet en zo sportief bent

50

Fam De Waard De Waard

Lieve Rianne, heel veel succes! Namens de ‘de waardjes’

50

Evelien Van Hilten

Heel fijn dat je dit met jouw mooie familie samen kan doen!

45

Brouwer Bikes En De Buurtwinkel

Opbrengst collectebussen

21

Mark & Maike De Bruijn

Heel veel succes met het beklimmen van de Alpe d’HuZes en de voorbereidingen daar naar toe!

56

Mart

15

Anonymous

Sas, zet hem op! Heel veel succes, maak er een dag van om nooit te vergeten. En geniet van de tocht naar de top!

500

Gerco Den Oudsten

10

Pim Burggraeve

Hoi Annemiek, veel sterkte! Succes bij de uitdaging! Groetjes, Pim

66

Casper Nancy Thomas En Jeroen

Zet ‘m op 💪🏻😘

56

Catelijne Berkhof-franssen

Een super goed initiatief!!!! Hierbij een bijdrage voor deze super mooie actie! Heel veel succes met lopen.. En ik hoop echt dat alle donaties helpen om weer veel baanbrekend onderzoek te kunnen doen en dat dit Annemiek en vele anderen kan helpen. Ik denk aan jullie! Dikke zoen, ook voor alle andere familieleden, Nol en Cat en ook zeker namens mijn vader!

50

Opbrengst Donatieboxen

Noordeloos steunt Team Noordeloos 😘

25

Ellen Van Ham

Zet hem op Annemiek!!

50

Pieter En Marja En Kids

Fantastisch dat jij meedoet Annemiek en dat je niet alleen jouw gezin maar zo ongeveer het hele dorp hebt weten te enthousiasmeren. Geniet van het samenzijn, de prestatie en blijf het goede gevoel voor altijd vasthouden.

25

Ben Vd Reek

Zet 'm op Sas! Mooi om dit samen te doen voor dit doel. Ook veel plezier gewenst.

26

Wendy & Wouter

Stoer dat je dit doet. Heel veel succes. Zet hem op! Liefs Wendy en wouter

25

Anonymous

50

Anonymous

Henk, en Caroline! SUPER dat jullie dit doen en HEEL VEEL SUCCES!! ALLE respect voor zo'n prestatie!

15

Anonymous

Succes Gerdien voor deze goede zaak!

56

Lotte Van Poppel

Ik vind het heel stoer dat jullie dit doen. Hopelijk geeft dit een kleine boost aan kankeronderzoek en sowieso een boost aan Annemiek en jullie familie. You can do it!!

50

Jim En Petra

Lieve Annemiek, wat ongelooflijk sterk en stoer van je. Veel succes, je kunt het!

500

Daniel Blokland Kraanverhuur

25

Anonymous

Woow...wat een prachtig doel. Echt top. Heel veel suc6..X

50

Inge Janssen

Je bent een topper!!

60

Paarse Dames

Bijdrage van de Paarse Dames n.a.v. de mooie 120 km lange toertocht Gran Fondo Rosa rond Nijmegen en Arnhem als training voor Alpe d'HuZes.

26

George Straatman

Volgende week gaat het gebeuren! Dit is nog een klein steuntje in de rug, voor jou, je zus en jullie allemaal. xxx

21

Anonymous

Succes Gerdien!

21

Conny Tussenbroek

Wanneer je dingen doet vanuit je hart, stroomt er een rivier in je. Dus het gaat je lukken👍

50

Jeroen, Linda & Hugo

Wat mooi en bijzonder dat jullie als team mee gaan doen om geld op te halen voor het (voor jullie nog extra) goede doel. Succes!

250

George

Lieve Saskia, een nieuw begin, nieuwe perspectieven, hopen, wensen en dromen. Ik wil graag samen met jou de toppen beleven. Ik wil er voor je zijn als de dalen diep blijken te zijn. Ik hoop, wens en droom ervan nog lang te genieten van jouw 'ik', van jouw 'wij' en vooral ook van jullie allebei. Laat deze bijdrage symbool zijn voor de eerste stap. Liefs, George

26

Ingrid & Hans

Super stoer dat je mee doet Buurvrouw! Heel veel succes!

56

Linda Nomen

Heel veel succes met deze mooie actie. Een goede weg naar de top!

250

Pa En Ma

Bedankt voor je onvoorwaardelijke steun aan je één-ei-ige tweelingzus!

56

Gijs Van Engelen

Knallen kerel 👍👍👍

15

Jurriën

Heel veel succes!

50

Anita

Geen berg is te hoog voor jou, dus ook deze uitdaging gaat je lukken. In gedachten fiets ik alle 21 bochten met je mee naar boven! Zet hem op, met al die lieve mensen om je heen vlieg je vast naar boven;-)

56

Maria Sophia Voormolen-dekkers

25

Kees De Gooijer

Succes!!

26

Sjef Smeets

Annemiek, heel veel plezier en geniet van je fietstochtje. Op de fiets naar de top van je kunnen. Geweldig dat je dat doet. 🖒😘

25

Anonymous

Mooi dat je meedoet voor dit goede doel.

10

Jonneke Verhaar

66

Anonymous

66

Anonymous

Geweldig goed idee. Succes!

66

Marijn Van Der Waard

Super gaaf dat je dit gaat doen! Bijzonder 💫

5

Loïs Bassa

Je bent de allerliefste moeder van de hele wereld! Jij gaat 100 keer de berg op. kusjes Loïs

35

Anonymous

Succes- voor een mooi doel!

56

Quirijn Lodder

Heel goed! doen vooral nu het zo persoonlijk is. Schaam je niet als het er geen 6 worden!

25

Paul De Bruijne

Veel succes op weg naar boven en veel sterkte voor je zus!

125

Anneke Kooistra

5x omhoog: SUPER!

150

Anonymous

10

Yen-li Busscher

Zet 'm op Henk!

26

Wil

Heel veel succes kanjer!

5

Anonymous

Heel veel succes alvast Annette!

5

Nieske Voormolen

Annemiek moet beter worden!

15

Anonymous

25

Chantal De Groot

Hoi Anemiek, wat ben jij een topper! Superstoer dat je dit gaat doen. En vooral ook heel mooi dat jullie het samen gaan doen. Ik wens je heel veel succes!

26

Nicoline

Indrukwekkende beklimming, voor mooi doel. Ik hoop en droom met je mee. Zet 'm op Saskia!

50

Elly Vreugdenhil

Succes!!

50

Bert Wesselink

Lieve Annemiekje, Heel veel succes morgen en de tijd er na. Als morgen geweest is komen er nog veel mooie dagen daarna om van te genieten samen met je gezin. Goed voorbereid zal je vast zijn. Dat was al wel bekend 😁. Als jullie de klimkilometers beu zijn kom gerust met de fiets richting de Achterhoek. Dat is dan nog maar een peuleschil voor jullie. Groet Bert Wesselink

21

Eef

Succes Gerd en team!!

25

Rick Crauwels

56

Hanneke Van Empel

10

Sebastiaan Van Der Zeeuw

Doe het ook maar voor mijn papa die nog altijd een survivor van darm kanker is ! Super dat je dit doet! Succes en geniet er ook van!

10

Nathalie Ter Hedde

Zet ‘m op, allemaal! Geef nooit op!! 😘

8

Marjolein Vellekoop

Lieve Rianne, Wat mooi en goed dat je dit doet, met je familie. Heel veel succes!! gr. Marjolein

25

Mark H

Succes Henk!

50

Elly Vreugdenhil

Succes!!

26

Olivier Waaijer

Hanno, heel veel success. Mooie uitdaging!

50

Rien Voormolen

Zet ‘ m op Henk en veel succes!

26

Suzanne Westening

Succes Annemiek! 👊👊

21

Inge Lukas

Je bent nu al een held, Caro. Op naar de top!

25

John Wijngaarden

Succes Annemiek, gr John en José

10

Jan Berg

Heel veel succes

100

Jaap En Anneke

50

Jan En Truus

Succes met de loop tegen kanker!

25

David

Topper, wat goed dat je dit doet! Heel veel succes!!

21

Petra Jopse

Gefeliciteerd! En natuurlijk alvast succes!

56

Piet Jansen

Rianne, geniet van de tocht naar boven! Wij geven je een klein duwtje in de rug.

25

Ivo Beulen

Heel veel succes met deze uitzonderlijke en mooie uitdaging! Blijven trappen en je komt vanzelf een keer boven :-)

56

Arjan & Marieke

Wat een toppers zijn jullie allemaal ! Jullie hebben vandaag allemaal een mega prestatie geleverd!!

56

Katja Portegies

Succes !! Top dat jullie dit doen! Geniet ook samen onderweg! De weg is het doel 👍 Groetjes Katja

26

Sietske

Van “op de gang” naar “op de berg” Zet ‘m op Gerdien!

20

Anonymous

Doe je best!

21

Sonja Ouwerkerk

Heel veel success, Sas!! Ik denk aan jullie!

50

D Bleekman

Hoe je zo'n verschrikkelijke ziekte om kan buigen naar zoiets moois: diepe respect en een inspiratie voor anderen. Zet 'm op, Annemiek en Ruben!

56

Esther En Pieter

Super dat jullie dit doen. Samen gaan jullie die top halen!

56

Roel & Mylène

Mooi als je er zo veel mogelijk pakt, nog mooier is het doel! Zet ‘m op!

514

Ons Noordeloos

Hierbij de helft van de collecte van de Kerstzangavond!

50

Marco Huidink

Hanno, hier draag ik graag aan bij! Succes!!

41

Joke Duijnisveld

Voor elk levensjaar een €1😄! Succes met z’n allen💪🏼

50

Louisa Goedhart

Veel ucces!!!

26

Sjoukje Van Heesch

Rianne, ren je rot!! (Maar houd wel je knieën heel op die berg... ;-) )

20

Alice Hendriks

Zet hem op daar op die berg!! Heel erg stoer van je!

21

Bas Kolen

Go Saskia Go

500

Refrisk

206

Inge - Luca - Merle - Vienne

Lieve Hanno en papa, Een verdrietig bericht bracht onze wereld even tot stilstand. Onze verslagenheid toen jouw zusje ons die bewuste vrijdagavond belde was groot. Wederom een bevestiging dat niets in het leven zo belangrijk is als gezondheid. Maar gelukkig is onze Annemiek een vechter! Samen met veel betrokken en enthousiaste mensen ga je de sportieve uitdaging aan om voor gezondheid te strijden. Dus papa, spring op die fiets en ga er voor!

22

Martin Baptist

Hi Saskia & Annemiek, Wat een veerkracht en gezamenlijke moedige en positieve instelling laten jullie zien! Hou vol en geniet.

56

Anonymous

56

Mariken

Voor mijn lieve en dappere vriendin Annemiek die nooit nie opgeeft. En voor al haar teamgenoten die de berg gaan bedwingen, met haar en voor haar!

21

Anonymous

50

Ali De Bruijn

Heel veel succes! Familie A. de Bruijn

10

Maud Wulffaert

Kanjer 💪🏻

26

Benjamin Regeer

Succes!!

21

Anonymous

66

Eric En Marjon Kubbe

Lieve, stoere Annemiek...jij kan alles!!! Heel veel succes! Liefs, Eric en Marjon

10

Cees Vink

Succes met de voorbereidingen

21

Nancy Oprinsen

21

Eimert En Lianne Vink

Heel veel succes met de voorbereidingen!

26

Elma Brandsma

Succes Henk en Caroline x

21

Arno En Marieke Van Der Veen

Top Gerdien! Nu al trots op jou en jullie. Samen naar de top!

100

Offex

500

Fa. Bos & Zn Woninginrichting

26

Mike Pernot

Suc6. Zet hem op.

26

Tijmen & Cielia

Succes topper!

50

Dorpswinkel "de Buurt"

Geweldig waar jullie je voor inzetten. Iedereen Heel Veel succes gewenst!

26

Maaike V

Succes Sas! En we gaan lekker veel oefenen vantevoren:)

50

Paul, Carla, Alena & Leon

Zo trots op jullie!

10

Famke Voormolen

Zet 'm op, papa. Jullie kunnen het!

21

Ruud Homan

Succes Henk!

10

Petra Heuvelmans

Fijn dat jij dit doet! Heel veel succes!

13

Arie Harrewijn

15

Anonymous

Zet hem op Hanno! Veel succes!

26

Wareesha

Stoer dat je dit doet, Rianne! Succes op de berg en sterkte voor je zus!

26

Birke Rapp

Succes Annette!

26

Ilse

You go girl!!!

21

Anneloes Wallaard

56

Frank Valkenburg

Hi Rianne, jij heel veel succes met jouw uitdaging en je zus met haar strijd! groet, Frank

25

Corno Stam

We gaan ervoor Henk!

26

Hendrik Havinga

Hoi Saskia, Dat is schrikken! Hopelijk komt er beterschap en komen er snel medicijnen op de markt. Veel sterkte voor jullie en succes op de Alpe d'Huez! Groeten: Hendrik

250

Je Moeder En Vader

Heel goed dat je ook nog bent aangesloten. Wij staan achter je en dus steunen we ook jou met een aanmoedigingspremie voor het goede doel.

20

Liesbeth De Jong

Iedereen succes gewenst, Ria zet je beste beentje voor!

25

Annita Ouden

Super gaaf Gerdien. Heel veel succes! Het is prachtige ervaring. Rob heeft vier jaar geleden mee gedaan en dat was heel bijzonder.

66

Sanneke

Lieve Annemiek, Tuurlijk een donatie voor jou/jullie! Omdat je een topper en lieverd bent! Alle kleine beetjes helpen voor meer onderzoek en als support om jullie die mooie, stijle en intense berg op te krijgen. Zet hem op!! Veel liefs uit Gorinchem

10

J.j. Wallaard

Een kleine bijdrage voor een groot goed doel. Veel succes!

21

Anonymous

26

Daan Duijsings

Heel veel sterkte en (spier)kracht toegewenst!

20

Monique Kamp

Bijdrage voor Team Noordeloos vanuit donatiebox bij restaurant De 6 Molens

25

Anonymous

Goeie actie!

50

Maaike K

Hé lieve Sas, heel veel succes donderdag voor jullie allemaal. Een prachtig doel om op (de Alpe d'Huez) en voor te strijden. Respect! Lfs, M.

50

Anonymous

56

Anonymous

Hoi Saskia, Succes met de beklimming. Ik ben nu al enorm trots op de manier waarop je met deze moeilijke situatie omgaat. Groeten, Jeroen

45

Anonymous

25

Fam Holtslag

Go for it! Succes!!!!

15

Arja En Bert

Wij wensen je heel veel succes.

50

Rick, Alice, Annieck En Duco

Natuurlijk steunen wij je/jullie. Veel succes!

20

Martijn Kole

Succes!!

10

Carolina

Mooi dat je dit doet Rianne!! En... je berijkt altijd je doelen... dus op naar deze!! To the top!! 🤩

50

Bart Van De Kamer

Topper!! Heel veel succes!

10

Anonymous

126

Bas En Tineke Schakel

Lieve Annemiek Geweldig dat je met een groep familie en vrienden de nederlandse berg gaat beklimmen.! We wensen jullie sterkte en plezier bij deze uitdaging! We hopen van harte dat de onderzoeken vooruitgang boeken En hoop geven voor de toekomst Liefs Bas en Tineke

26

Anonymous

26

Alfons Houweling

100

Klaas&els

Succes!!

250

Anonymous

Heel veel succes op die berg!!! Respect!

25

Tjerk

Prachtig doel, zet 'm op!

26

Ca Den Hartog

126

Wilfred Vreugdenhil

Goeie actie! Zet ‘m op, Caroline!

30

Martijn En Mirjam

lieve Sas, toppertje, wat heb je het mooi opgeschreven. Superveel succes! Ik hoop af en toe een stukje voorbereiding samen met je te doen.

25

Peter En Meta Andriesse

Wat een goed initiatief! Heel veel succes!

15

Leendert Van Houwelingen

WoW 5 keer die berg op Henk. Wat een prestatie. Mooi evenement.

100

Ilja

Lieverd, Wat geweldig dat je je niet hebt laten tegenhouden mee te doen en er gewoon voor gaat! Dat is de Rianne die ik ken :-) Net bevallen van Tessel en nu alweer volop aan de bak. Ik vind het knap. De aanleiding is natuurlijk verdrietig. Annemiek die zo ziek is en toch zo sterk blijft. De onzekerheid en de spanning bij elke uitslag. Het houdt ons allemaal erg bezig. Maar wat is het dan fijn om zo'n familie te hebben die er samen staat als iemand het moeilijk heeft en alles en iedereen mobiliseert om een iconische prestatie neer te zetten. Ga genieten van de weg er naar toe, het verblijf daar met elkaar en laat dit het punt markeren dat we alleen nog goed nieuws gaan horen over de ziekte van Annemiek! Ik ben trots op je en houd van je!! XXX

50

Anonymous

20

Marieke Van Eck

Lieve Annemiek, veel succes. Het gaat je zeker lukken!

66

Anneke Kooistra

Ik wens je veel sterkte om boven te komen

56

Anonymous

106

Anonymous

25

Jan , Monique, Lisa En Jessie Van Straten - De Joode

Wat een mooi initiatief. Veel succes gewenst met z'n allen!

50

Haci Gorgun

Na al die fysio bezoeken moet minimaal 6x een eitje worden:)

26

Aline, Thomas & Saskia

“Ik hoop dat je het haalt tante Rianne!” - Aline “Hub haal het doel” - Thomas “Lieve zus samen mee strijden voor onze zus. 😘💪” - Sas

80

Anonymous

Zo goed hoe je Annemiek ondersteunt en dat je dit met elkaar doet - we wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

20

Robert Vos

Succes!

50

Anonymous

50

Cees Driebergen

Succes!

500

Henk Vlot Transport B.v.

Wij wensen jullie heel veel succes met de voorbereidingen en uitvoering van dit evenement!

20

Ans (haakclub)

Veel succes, een mooi doel!

250

Toyota Schouten Gorinchem

Show more