Noordeloos geeft nooit nie op

Alpe d'HuZes Golfdag doorslaand succes!

Opbrengst Pubquiz: 1.700 euro!

Een schitterende opbrengst van de Pubquiz in het Zwarte paard. En bovendien een reuze gezellige avond met veel enthousiaste teams! De quizvragen waren top. Een groot compliment voor onze quizmaster Freek en het team van het Zwarte Paard. Jongens en meisjes, bedankt!

Nieuwsbrief team Noordeloos - maart 2019

Hier onze eerste team Noordeloos Nieuws met informatie over de afgelopen en komende activiteiten. Nu weet je alles! Of klik hier voor onze facebookpagina

Alpe d'HuZes Golfdag

Op zaterdag 6 april organiseren de Alpe d'HuZes teams Noordeloos en Groot-Ammers samen een superleuke golfdag op de Golfbaan Noordeloos!

Voor beginner en geoefende golfer, voor jong en oud. Met een clinic (proefles), wedstrijd, lekker eten, springkussen, verloting en spectaculaire belevenissenveiling. En een heuse Toyota AYGO voor een hole-in-one op hole 7!! Uiteraard gaat ook de gehele opbrengst van deze dag naar Alpe d'HuZes KWF kankeronderzoek. Voor alle info en inschrijven ga je naar hier.

Alpe d'HuZes-gangen-diner

Het was in alle opzichten een ware belevenis!

Al meer dan €50.000!

Met 17 enthousiastelingen gaan we op 6 juni a.s. 'De berg' beklimmen. Team Noordeloos heeft zich als 2 teams (van max. 10 deelnemers) ingeschreven voor Alpe d'HuZes 2019: 'Noordeloos naar d'n top' en 'Noordeloos geeft nooit nie op'. En ook al kan natuurlijk nooit iedereen echt mee naar Frankrijk, we hebben wel het gevoel dat zo'n beetje heel Noordeloos meeleeft én meedoet. Er is namelijk aan de beide teams samen al meer dan €50.000 (vijftigduizend euro!) gedoneerd voor onderzoek tegen kanker. Dat is nu al een on-ge-lo-fe-lijk bedrag!! Heel hartelijk dank aan ALLE donateurs! Hier doen we het voor. Letterlijk en figuurlijk!
Er staan nog meer acties op stapel. Zoals: een (volgeboekt) Alpe d'HuZes-gangen-diner, een golftoernooi bij 9par3, een MTB-tocht van de basisschool op het Land van de Verte, een sponsoractie op Lyceum Oudehoven, een pubquiz in Het Zwarte Paard en een verloting bij SV Noordeloos. De teller zal dus nóg verder oplopen. We zijn er eventjes stil van...

Klimtraining Team Noordeloos

Op zaterdag 19 januari  organiseerde Hanno van Vuren samen met Inge een klimtrainingsdag vanuit hun woonplaats Rhenen. Voor de wandelaars was er een mooie tocht van 17 km uitgestippeld over de Utrechtse Heuvelrug o.l.v. de (schoon)ouders. De hardlopers deden mee aan de Kwintelooyen WinterRun: 10 of 15 km op en neer over onverharde bospaden. De fietsers beklommen in 65 km meerdere keren de Amerongse Berg en de Grebbeberg. Bij terugkomst werden we onthaald op erwtensoep, die perfect paste bij de winterse omstandigheden en heerlijk smaakte. Een nuttige en leuke dag voor de training en de teambuilding!

Het jaar van Alpe d'HuZes 2019 is begonnen...

Een gelukkig nieuwjaar namens team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019!

Op 6 juni as. beklimmen wij met elkaar de Alpe d'Huez. Een mooie sportieve uitdaging met als doel om zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor het onderzoek tegen kanker. Nog vijf maanden voordat we afreizen naar Frankrijk, zijn de training en fondsenwerving al in volle gang. En de steun die we hierbij krijgen is hartverwarmend!

Met de start van 2019 hebben we als beide teams uit Noordeloos samen al meer dan €37.000,- aan giften ontvangen. Daarnaast zijn er volop toezeggingen die nog moeten komen. Dit is geweldig: DANK allemaal!!

Mocht je ons en vooral het onderzoek tegen kanker ook nog willen steunen, heel graag en alvast bedankt. Wij gaan ervoor...

Groeten namens team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019,

Ruben, Annemiek, Freek, Gerdien, Anne, Ria, Hendrik, Marieke, Aco, Saskia, Hans, Rianne, Annette, Henk, Frieda, Peter-Martijn, Hanno en Caroline

 

Spinningmarathon en Polderenduro

Zaterdag 29 december 2018:

Een fantastische actiedag van team #Noordeloos Alpe d'HuZes 2019 met spinningmarathon, polderenduro en verloting levert ongelofelijke 4.500 euro op voor de strijd tegen kanker!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: ontzettend bedankt!!

 

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Helaas gaat kanker ook Noordeloos niet voorbij. In ons dorp proberen we er voor elkaar te zijn, in lief, in leed, in gezondheid én in ziekte. We zijn allicht ergens in de weer met een goed idee en sowieso altijd te porren voor een bijzondere actie. Ideale ingrediënten voor een Noordeloose deelname aan Alpe d’HuZes. En dan wel met 2 teams tegelijk natuurlijk!

Tot slot een korte toelichting op de naam van ons team. Uiteraard een knipoog naar onze streektaal en het motto van Alpe d’HuZes. Maar het ‘nooit nie’ geeft ook iets weer van de voortdurende twijfels en soms vertwijfeling die gepaard gaan met kanker.

Vandaar Noordeloos geeft nooit nie op!

Benieuwd naar ons andere team? Kijk dan op:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Noordeloos-naar-d--n-top

 

 

Thank you to our Sponsors

100

Anonymous

Wat een prachtig initiatief - ik ben trots op hoe mijn nichtje hier voor gaat! We wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

56

Quirijn Lodder

Heel goed! doen vooral nu het zo persoonlijk is. Schaam je niet als het er geen 6 worden!

25

Anonymous

Zettumop!

500

Schmidt Zeevis Rotterdam

15

Ingrid Van Leeuwen

Lieve Rianne, Hup die berg op! Succes en elke bocht is er eentje! Liefs, Ingrid

10

Mark Vonk

15

Eric, Bianca, Emiel En Melissa Versteeg

Elk jaar sponsoren we een deelnemer van de alpe d’huez. Dit jaar ben jij het! We vinden het mooi dat je deelneemt voor dit goede doel. We wensen je heel veel succes!

25

Maike

Succes allemaal!

206

Inge - Luca - Merle - Vienne

Lieve Hanno en papa, Een verdrietig bericht bracht onze wereld even tot stilstand. Onze verslagenheid toen jouw zusje ons die bewuste vrijdagavond belde was groot. Wederom een bevestiging dat niets in het leven zo belangrijk is als gezondheid. Maar gelukkig is onze Annemiek een vechter! Samen met veel betrokken en enthousiaste mensen ga je de sportieve uitdaging aan om voor gezondheid te strijden. Dus papa, spring op die fiets en ga er voor!

25

Paul De Bruijne

Veel succes op weg naar boven en veel sterkte voor je zus!

56

Anonymous

21

Anonymous

21

Adrie Franken

Ha Rianne, Mooi initiatief dat ik een warm hard toedraag! Een euro voor elke bocht die je hard lopend passeert, dus op voor 2x omhoog zou ik zeggen :-) Heel veel succes en plezier,

30

Martijn En Mirjam

lieve Sas, toppertje, wat heb je het mooi opgeschreven. Superveel succes! Ik hoop af en toe een stukje voorbereiding samen met je te doen.

25

Jeanette Hadderingh

Lieve Annemiek en fantastisch team! Wat een prachtig initiatief en wat gun ik jullie een mooi succes op die berg. En nog liever gun ik jou succes in je strijd. Hoezeer iedereen ook met je meeleeft, deze strijd doe je alleen. Meer dan goed voor lichaam en geest zorgen kan niet, wel vertrouwen op een goede afloop. Ik vertrouw met je mee. Veel liefs, Jeanette

25

Anonymous

Goeie actie!

50

D Bleekman

Hoe je zo'n verschrikkelijke ziekte om kan buigen naar zoiets moois: diepe respect en een inspiratie voor anderen. Zet 'm op, Annemiek en Ruben!

26

Gisella Van Reede Van Oudtshoorn

Dag Rianne, Heel veel sterkte met je zus wens ik je toe. En ren ze de berg op ! Hartelijke groet, Gisella

21

Iris En Henk Jan

Geweldig, Gerdien!

50

Anonymous

veel succes

50

Guido En Henriette

Succes Sas! Wens jullie als team All the Best! En een mooie tijd samen.

250

Pa En Ma

We zijn trots op jou in je strijd tegen de kanker. We hopen dat je beter wordt. We staan vierkant achter je!

25

David

Topper, wat goed dat je dit doet! Heel veel succes!!

25

Jan , Monique, Lisa En Jessie Van Straten - De Joode

Wat een mooi initiatief. Veel succes gewenst met z'n allen!

15

Nettie En Frank

Heel veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf! Super! Veel liefs.

100

Jaap En Anneke

26

Leanne Brouwer

Mooi initiatief zo met elkaar! Dapper om zo van machteloosheid een kracht te maken, deze te bundelen en ervoor te gaan. Veel succes en liefs.

25

Fam Holtslag

Go for it! Succes!!!!

21

Anonymous

26

Hendrik Havinga

Hoi Saskia, Dat is schrikken! Hopelijk komt er beterschap en komen er snel medicijnen op de markt. Veel sterkte voor jullie en succes op de Alpe d'Huez! Groeten: Hendrik

40

Silvia En Aldo

Hoi Saskia, super dat je dit doet voor je zus. Knap dat je iets heftigs om zet in een onderneming als deze. Mocht je ooit willen trainen in de Limburgse bergen dan ben je van harte welkom.

26

Hans Koeslag

Heel stoer. De pet gaat diep af. Succes!

106

Noortje

Maar dan moet je wel het beloofde aantal keertjes omhoog gaan.

50

Ruud En Trudy Smits

Ruben heeft het van geen vreemde: omzetten van een bedreiging in een uitdaging. Knap hoor. Mag ik plaatsvervangend trots zijn op jullie?

10

Alex Nieuwenhuis

Succes

21

Hermjan En Diana

Lieve Saskia, samen naar de top, we gaan er voor! Hermjan en Diana

25

Marike Van Wijk

Hé kanjer!! Waarschijnlijk ga je ze er allemaal uitfietsen ;-) Zet hem op met zijn allen!! x Marike

250

Pa En Ma

Bedankt voor je grote inzet en compassie met je zus!

21

Nancy Oprinsen

50

Mariska Koning

Lieve Sas, een fantastische uitdaging voor een geweldig doel. Zo kun je ook meestrijden tegen deze vreselijke ziekte. Supergaaf dat je dit doet!! Xx Maris

500

Van Der Vlist Transportgroep

66

Casper Nancy Thomas En Jeroen

Zet ‘m op 💪🏻😘

56

Anonymous

Hoi Saskia, Succes met de beklimming. Ik ben nu al enorm trots op de manier waarop je met deze moeilijke situatie omgaat. Groeten, Jeroen

66

Leon & Corine

Lieve Annemiek, Wat knap dat je dit gaat doen. Na zo’n bewogen jaar en de diagnose blijf je een doorzetter en een vechter. En hoe doe je het toch? Je medicijnen slaan aan en je herpakt jezelf alweer en geeft zonder twijfelen gehoor aan het initiatief van Ruben om mee te doen aan de Alpe d’Huzes. En niet alleen je mindset bewonderen we je. Ook je sportiviteit; je bent gaan trainen en hebt je lichaam in topvorm gekregen. En jouw casus bewijst zeker ook hoe belangrijk de onderzoeken naar deze ziekte zijn. Hierdoor kan jij profiteren van deze nieuwe medicijnen die aanslaan. Dus natuurlijk steunen wij deze actie. Heel veel succes Annemiek, samen met je zoon en je team !! Dat het een onvergetelijke ervaring mag worden. En dat er een geweldig bedrag opgehaald mag worden !! Liefs Leon en Corine

25

Anonymous

Fantastisch dat jullie je inzetten voor dit goede doel! Zet hem op Henk

26

Nicoline

Indrukwekkende beklimming, voor mooi doel. Ik hoop en droom met je mee. Zet 'm op Saskia!

50

Wouter & Annemieke, Mees, Tijn & Sepp

50

Paul, Liefke, Job En Annebeth Van Vuren-wevers

Ha, lieve nicht Heel veel kracht en liefde toegewenst! Wat een prachtig initiatief om het donker buiten te sluiten en de strijd tegen kanker in het licht te zetten. Een regenboog van hoop kleurt, warmte, betrokkenheid, liefde, samen met elkaar de sportieve strijd aangaan geeft kracht en maakt sterk! Sowieso een persoonlijke overwinning die wij van harte ondersteunen!

21

Bart

Succes!!!

56

Hans Leushuis

Saskia, sterkte met dit traject en succes met de voorbereidingen op de sportieve uitdaging! Groet Hans

26

Ilja De Vaan

Lieve Annemiek, heel veel succes en al wat je nodig hebt. Respect! Go for it! Lieve groet, Ilja

50

Jeroen Verberk

Annemiek, Ik ga je zeker zien daar boven op die berg.. Ik ga voor de 8e keer naar de Alp zoals je weet en heb twee jaar ook meegefietst. Nu ben ik onderdeel van het RTV Team van Alpe d'HuZes.. Heel veel sterkte met het dragen van de ziekte en ik hoop dat je veel energie zult gaan tanken in de voorbereidingen met jouw zoon en alle bekenden om jou heen. Toi toi toi en mijn donatie gaat zeker ook naar JOU

15

Marjolijn Meer

Succes Saskia!!!!

50

Sisters In Music

21

Anonymous

100

Bart En Linda Drabbels

Hanno en familie heel veel suc6. Zet hem op, samen zijn jullie sterk. Groeten Bart, Linda, Noah en Livia.

66

Anonymous

En weer een duwtje in de rug. Veel succes!

21

Sonja Ouwerkerk

Heel veel success, Sas!! Ik denk aan jullie!

250

Toyota Schouten Gorinchem

25

Nico En Jeltje Van Wijngaarden

50

Max En Judith Krol

Jullie zijn allemaal kanjers !! En Grote Henk in het bijzonder. Groetjes Juud en Max

21

Inge En Anke Dondertman

zet 'm op Caro, je kunt het!! succes met de voorbereidingen en natuurlijk de grote dag zelf! groetjes, Anke en Inge

5

Nieske Voormolen

Annemiek moet beter worden!

10

Marko Ludeking

succes Saskia, dapper en mooi streven om samen de berg op te fietsen voor je zus.

25

Freek De Bruijn

Wat een geweldig initiatief en veel succes

66

Anonymous

Geweldig goed idee. Succes!

66

Familie Wonink

Succes!

56

Marco Marien Voormolen

Go, go!

21

Ruud Homan

Succes Henk!

50

Wilfred Vreugdenhil

Gefeliciteerd met je verjaardag, Henk! Dit is ons cadeau voor jou 🎉🚴‍♂️

21

Etienne

Henk, doe het gewoon en maak het super! Heel veel succes!

15

Anonymous

500

Passage

Hart onder de riem van Passage-kledingbeurs Ameide/Tienhoven

26

John Van Maurik

20

Martijn Looijer

Mooi dat je dit doet Saskia. Weet dat na de akelige slingerweg bergop een prachtig uitzicht wacht, go for it!

8

Marjolein Vellekoop

Lieve Rianne, Wat mooi en goed dat je dit doet, met je familie. Heel veel succes!! gr. Marjolein

26

Anonymous

50

Erik En Gretha

Succes Annette!

25

Corno Stam

We gaan ervoor Henk!

100

Brouwer Bikes

Heel veel sterkte en succes voor alle deelnemers van Alpe d`Huzes Noordeloos! Fantastisch dat jullie je zo inzetten om deze vreselijke ziekte aan te pakken. Maak er een memorabele dag van!

21

Joost Pol

Zet 'em op!

56

Mart

26

Daan Duijsings

Heel veel sterkte en (spier)kracht toegewenst!

45

Jan Vink

Hoi Annemiek, gisteren voor het eerst van mijn leven op een spinningfiets gezeten en dat viel niet mee! Daarom ben ik blij dat ik de rest van het bedrag op deze manier kan doneren.

35

Carina

Heel veel succes met deze uitdaging!

21

Mariëtte Schoutens

Succes met die 21 bochten !

70

Vliegende Vrienden Van Topgun Paragliding

Van bovenaf is de Alpe d’Huez nog mooier 😜 Op naar de wolkenbasis!

25

Karen Katz

Een diepe buiging voor zoveel spirit!

50

Aannemingsbedrijf Van Den Dool

26

Geraldine Post

Heel veel succes!

500

Daniel Blokland Kraanverhuur

21

Anonymous

250

George

Lieve Saskia, een nieuw begin, nieuwe perspectieven, hopen, wensen en dromen. Ik wil graag samen met jou de toppen beleven. Ik wil er voor je zijn als de dalen diep blijken te zijn. Ik hoop, wens en droom ervan nog lang te genieten van jouw 'ik', van jouw 'wij' en vooral ook van jullie allebei. Laat deze bijdrage symbool zijn voor de eerste stap. Liefs, George

13

Jerry Klappe

Henk, veel succes met de voorbereidingen en jou kennende ga je zeker 6 x naar boven!

50

Anonymous

Lieve Annemieke heel veel succes, fijn dat we binnenkort gaan eten!

50

Ina Teeuwen

Annemiek ook al zal ik je vanaf nu maar heel weinig meer zien, blijf je wel in mijn gedachte

66

Martin Vendel

Lieve Annemiek, wat ontzettend knap en stoer dat jij met Hans, Ruben en de rest van det teams uit Noordeloos Alpe d'Huzes gaat fietsen. Heel veel succes met het trainen en straks de uitvoering. Liefs, Martin

66

Anneke Kooistra

Ik wens je veel sterkte om boven te komen

21

Louis Lodder

Super goed idee Annette. Ik ben het helemaal met je eens. Sterkte met de voorbereiding.

10

J.j. Wallaard

Een kleine bijdrage voor een groot goed doel. Veel succes!

50

Marjolijn En Onno

Jij kan dit!

66

Anonymous

Het begin voor 6-6-19 is er!

10

Anita Nolten

21

Stelvido

Veel succes!

45

Anonymous

20

Raymond Mange

Petje af! Veel succes!

50

Emiel En Nicole

lieve Annemiek, je bent een prachtige meid en zo prachtig hoe je ondanks de tegenslag van kleine momenten weet te genieten (zoals de twee hazen die even langskwamen toen we in de tuin zaten). we steunen je en wensen het team veel succes! op naar de Alp d’HuZes!

25

Dennis Van Der Putten

Lieve Annemiek, stapje voor stapje. Bocht voor bocht. Heel veel succes...

50

Ome Gerard En Tante Janny

Wat mooi als je zelf ook de berg mee op zou kunnen fietsen!

26

Henriette Nooter

50

Marco Huidink

Hanno, hier draag ik graag aan bij! Succes!!

26

Harry Stefess

mooie actie; go Saskia go!

80

Anonymous

Zo goed hoe je Annemiek ondersteunt en dat je dit met elkaar doet - we wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

206

Jasper Kemme

Hoi Annemiek, van de ene dag op de andere is jouw wereld in elkaar gestort. Met bewondering kijk ik naar de manier waarop jij daarmee omgaat: ondanks alle verdriet en wanhoop toch positief en strijdvaardig. Fantastisch! En die berg? Daar fiets jij zo tegenop, dat weet ik zeker.

50

Bart Voor Den Dag

Beste Hanno, Annemiek, Hans en Saskia, Veel succes met deze actie; het is een mooi initiatief in de strijd tegen kanker en hopelijk behalen jullie een mooie opbrengst.

26

Wouter Koning

Heel veel respect dat je er voor gaat. Zet hem op!

50

Cees Trappenburg & Nieske Roozendaal

Prachtig initiatief Annemiek, heel veel succes met Alpe d'Huzes, je gaat het doen! Liefs, Cees & Nieske

35

A. Van Erk Timmerbedrijf

Succes Caroline !

500

Anna Van Toor

Succes!

10

Susan Engel

Wat knap dat je mee gaat doen. Heel veel succes met trainen

5

Marjolein Alkema

Een kleine bijdrage van mij. Super goed dat je mee doet, zet 'm op Gerd!

50

Jim En Petra

Lieve Annemiek, wat ongelooflijk sterk en stoer van je. Veel succes, je kunt het!

206

Bas De Bruijn

Maak er een mooie dag van met meerdere keren naar boven zolang de conditie dat toelaat

25

Fons Quix

Zet hem op met positieve energie de berg op. Fons en Petra Quix

21

Arno En Marieke Van Der Veen

Top Gerdien! Nu al trots op jou en jullie. Samen naar de top!

50

Tuunt

Op naar de top, met het doorzettingsvermogen waarmee je ook de Wildspitze beklom, moet het lukken, suc6!

126

Leon & Benita

Wat was de verslagenheid groot toen de diagnose werd gesteld. Onze sterke, sportieve en levenslustige vriendin is opeens ongeneeslijk ziek. Wat voel je je dan machteloos. Maar niets doen past niet bij jou. Naast intens verdrietig zagen we ook een vastberaden Annemiek. We bewonderen je kracht en doorzettingsvermogen. We hopen elke dag dat de medische ontwikkelingen jou toekomstperspectief zullen geven. Hoop doet leven!

26

Susan Jansen

Lieve Rian, wat goed dat jullie dit met z'n allen gaan doen. Veel succes en liefs Susan

5

Anonymous

Heel veel succes alvast Annette!

10

Anonymous

25

Chantal De Groot

Hoi Anemiek, wat ben jij een topper! Superstoer dat je dit gaat doen. En vooral ook heel mooi dat jullie het samen gaan doen. Ik wens je heel veel succes!

26

Cynthia Verloop

Goed dat je dit doet, heel veel succes.

26

Anonymous

50

Anonymous

Lieve Gerdien, wat geweldig dat je dit doet! Mijn zus Neeltje heeft hem afgelopen jaar gelopen. Gaaf dat ik jou nu kan sponsoren! Liefs, Janneke

106

Anonymous

10

Cees Vink

Succes met de voorbereidingen

25

Judit

Lieve Annemiek, je bent een kanjer. Ik ben blij dat je mijn vriendin en collega bent! Met jouw positieve energie en doorzettingsvermogen vlieg je straks die berg op.

25

Johan Idema

50

Anonymous

26

Wil

Heel veel succes kanjer!

25

Edwin De Bruijn

Heel veel succes! Hartelijke groeten Noor & Edwin

66

Rene

Lieve Annemiek, wat mooi dat je samen met Ruben (en inmiddels 2 teams) Alpe D'Huzes gaat bedwingen. Go girl! We steunen jou / jullie. Liefs, Rene, Ramona, Just en Maren

26

Tijmen & Cielia

Succes topper!

56

Sophia Maria Voormolen-dekkers

25

Anonymous

500

Flex Pay

100

Klaas&els

Succes!!

50

Inge Janssen

Je bent een topper!!

2.35k

Penningmeester

Aandeel in contante opbrengst Golfdag Ad6

10

Lars Bassie

Heel veel succes en sterkte!

15

Johan Den Engelse

Henk, veel succes.

50

Johannes Van Vuren

Lieve familie! Super veel succes gewenst met deze sportieve prestatie!!

25

Anonymous

Woow...wat een prachtig doel. Echt top. Heel veel suc6..X

26

Marc Jansen

56

Maria Sophia Voormolen-dekkers

21

Mark & Maike De Bruijn

Heel veel succes met het beklimmen van de Alpe d’HuZes en de voorbereidingen daar naar toe!

25

Marc Van De Weijenberg

Hi Annemiek, heel veel succes met deze uitdagingen. Zet hem op en gebruik je kenmerkende glimlach en je komt heel ver!!

500

Henk Vlot Transport B.v.

Wij wensen jullie heel veel succes met de voorbereidingen en uitvoering van dit evenement!

15

Franny Bos - Van Puttenm

succes!

178

Anonymous

Happy birthday!

56

Hanneke Van Empel

10

Durk Riedstra

10

Jeanette Hadderingh

Topper!

66

Eric En Marjon Kubbe

Lieve, stoere Annemiek...jij kan alles!!! Heel veel succes! Liefs, Eric en Marjon

66

Samen In Actie!

Samen staan we sterk!

250

Pa En Ma

Bedankt voor je onvoorwaardelijke steun aan je één-ei-ige tweelingzus!

20

Matthijs Boersema

Succes!!

10

Pim Burggraeve

Hoi Annemiek, veel sterkte! Succes bij de uitdaging! Groetjes, Pim

50

Pieter En Marja En Kids

Fantastisch dat jij meedoet Annemiek en dat je niet alleen jouw gezin maar zo ongeveer het hele dorp hebt weten te enthousiasmeren. Geniet van het samenzijn, de prestatie en blijf het goede gevoel voor altijd vasthouden.

21

Dieuwke Visser

15

Paul De Graaf

21

Inge Lukas

Je bent nu al een held, Caro. Op naar de top!

500

Cesar In Beweging

26

Jurriaan

Heel veel succes!!

26

Maaike V

Succes Sas! En we gaan lekker veel oefenen vantevoren:)

10

Kai Voormolen

Succes papa!

126

Wilfred Vreugdenhil

Goeie actie! Zet ‘m op, Caroline!

500

Refrisk

500

Vuros B.v.

56

Marco Marien Voormolen

Go, go!

30

Peter Van Wingerden

Echt dikke duim voor wat je gaat doen...

20

Robert Vos

Succes!

21

Anonymous

21

Anonymous

21 bochten, je kunt het!

25

C Hendriksen

Veel succes!

21

Anneloes Wallaard

26

Benjamin Regeer

Succes!!

10

Kai Voormolen

Succes mama!

50

Jeroen, Linda & Hugo

Wat mooi en bijzonder dat jullie als team mee gaan doen om geld op te halen voor het (voor jullie nog extra) goede doel. Succes!

250

Anonymous

Heel veel succes op die berg!!! Respect!

26

Erik De Gier

13

Arie Harrewijn

5

Nieske Voormolen

Annemiek moet beter worden!

106

Misha & Annique

Heel veel succes met deze uitdaging!

21

Bas Kolen

Go Saskia Go

50

Fam De Waard De Waard

Lieve Rianne, heel veel succes! Namens de ‘de waardjes’

100

010 Cycling

Met dank voor de inspirerende presentatie!

10

Yen-li Busscher

Zet 'm op Henk!

21

Eef

Succes Gerd en team!!

21

Bernard Lindenhovius

100

Marc, Alessia & Kids

Lieve Caroline, Omdat deze vreselijke ziekte voor iedereen zo dichtbij kan komen, wensen wij dat hiervoor een oplossing wordt gevonden!!!

56

Anonymous

toi toi toi! Josan

25

Anouk Van Der Weyden

Heel mooi initiatief Annemiek! Zet 'm op!

66

Anonymous

100

Bas Verspuy Bouwsystemen Bv

50

Jacob Bak

10

Barbara Scholtes

Heel veel succes!

50

Theo Dijkstra

25

Nettie En Frank

Heel veel succes, met alle voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf! Je bent een kanjer! Veel liefs.

25

Anonymous

10

Maud Wulffaert

Kanjer 💪🏻

50

Wim En José Korevaar

Heel veel succes en sterkte gewenst. Je bent een KANJER!!

25

Anonymous

200

Peter De Bruin

Hoi Annemiek, Machteloosheid omzetten in kracht, dat sprak me aan in jouw boodschap. Ik hoop dat deze bijdrage daarbij helpt! Ik wens jou en jouw familie heel veel kracht, liefde en geluk toe op jullie tocht, niet alleen op de berg zo dadelijk, maar ook in de tijd die komen gaat. Liefs, Peter

100

Jasper En Lisette Van Maasreveen

Heel veel succes gewenst allemaal!!

56

Dp En Linda Van Duuren

You go girl!!

10

Krista Van Der Schatte Olivier

50

Ali De Bruijn

Heel veel succes! Familie A. de Bruijn

21

Petra Jopse

Gefeliciteerd! En natuurlijk alvast succes!

25

Monique Pol

Je bent een topper Gerdien, ik ben nu al trots op je!!

15

Anonymous

Je bent een kanjer en ik ben trots op jou!

75

Ome Jan En Tante Teuni

Geweldig die steun voor je tweelingzus. Veel fietsplezier

50

Anonymous

50

Jan Van Straten

We wensen jullie heen veel succes.Jullie zijn kanjers

26

Edwin

Lieve Annemiek, wat ben jij een topper! Opgeven is geen optie. Ik twijfel geen moment dat je zo de berg opgaat.

25

Ellen Van Ham

Zet hem op Annemiek!!

15

Nettie En Frank

Heel veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf! Super!

10

Esmé Vink

50

Henrik Mars

Hi Hanno, Nav Strava kon ik het niet laten om even te kijken of je mee doet. Ontzettend klote voor je zusje en ik hoop alle goeds en gezondheid voor haar. Voor jou in ieder geval heel veel succes met de voorbereidingen en nog meet succes op de dag zelf! Hartelijke groeten!

150

Debion Energietechniek Giessenburg

26

Chris Haakman

Knap dat je dit nu al doet! Veel succes en sterkte met je zus

250

Marinus Bochanen

We zijn super trots op jou nicht, in gedachte trappen we met je mee. xxxxxxx

25

Anonymous

Succes Annemiek!

50

Anonymous

25

Anonymous

20

Ans (haakclub)

Veel succes, een mooi doel!

56

Anonymous

Veel succes!

26

Don De Bake

Hoi Saskia, goed trainen en dan omhoog! Heel veel succes en voor je zus en de hele familie: alle kracht.

80

Anonymous

Zo goed hoe je Annemiek ondersteunt en dat je dit met elkaar doet - we wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

75

Emilie En Toon

Succes voor je hele team

56

Jannet

Wat een mooi initiatief. Heel veel succes bij jouw voorbereiding. Kom je een keertje oefenen in het mooie Vechtdal?

45

Talentenavond Ontmoetingskerk

Support van de Talentenavond

66

De Kop Is Eraf, Wie Volgt?

De kop is eraf

66

Ida Vreugdenhil

Geweldig waar jullie je voor inzetten. Heel veel succes!!

50

Jan En Wil Van Strien

Veel succes op de berg!

1.000

Arnold De Haan

Wat goed dat je dit doet en zo sportief bent

50

Miriam En Martijn Vos

50

Anonymous

Fantastisch dat je doet Annemiek en dat samen met je zoon. Ik ben trots op jullie! Liefs Roelf

15

Anonymous

10

Linda Van Heusden

Ha Rianne, Heel mooi dat jullie dit samen voor jouw zus doen. Veel sterkte aan het hele team!

25

Anonymous

Wat een mooi inititiatief van jouw zoon om samen deze uitdaging aan te gaan ! Veel succes !

26

Nans Tuunter

Hoi Hanno, Op een klein verzetje hou je het het langste vol en kom je het verst. Courage! Nans

25

Familie Van De Scheur

Zet ‘m op Hanno!!

26

Wareesha

Stoer dat je dit doet, Rianne! Succes op de berg en sterkte voor je zus!

26

Sjoukje Van Heesch

Rianne, ren je rot!! (Maar houd wel je knieën heel op die berg... ;-) )

21

Jan Wildenberg

Veel succes

10

Arie Slob

Wat een geweldig initiatief!

15

Sebastiaan Büchner

Lieve Gerd, Super dat je hieraan mee doet! Heel veel succes! Seb.

50

Elly Vreugdenhil

Succes!!

25

Mark Jan En Miriam

HEEEEL VEEEEL SUCCES!!!

50

Fam. De With

Lieve Gerdien, Zet hem op! Goed dat jij je inzet voor dit doel.

25

M&m Flip

Succes!!

10

Wilma Kuntz

Succes Annette!

50

Familie Mesker

Kanjer... voor een práchtig doel ga jij de berg op!!!

50

Marco

10,- per gezinslid. En wanneer mogelijk gezelschap met jou trainingsrondjes!

10

Anonymous

26

Richard Bouwhuis

Heel veel succes!!

66

Johan De Bruijn

Heel veel succes!

26

Agnes Kloosterman

Succes!!!!

50

Evelien Van Hilten

Heel fijn dat je dit met jouw mooie familie samen kan doen!

500

Fa. Bos & Zn Woninginrichting

26

Anonymous

50

Sabah En Annas

Wat mooi dat jij hiermee jouw kleine zusje en vele andere steunt! Heel veel succes! En het gaat vast lukken als je de frietjes en de kroketten op vrijdag in de kantine laat liggen :).

15

Bob Van Der Veen

HI Annemiek, Geweldig dat je deze uitdaging aangaat! Heel veel success met deze uitdaging en sterkte met de blijvende uitdaging die deze ziekte jouw heeft opgelegd! Groetjes Bob

66

Marijn Van Der Waard

Super gaaf dat je dit gaat doen! Bijzonder 💫

21

Anonymous

Stoer, zet em op!

150

Anonymous

66

Anonymous

Bewonder je inzet Henk

100

Jasper En Lisette Van Maarseveen

Heel veel succes gewenst allemaal!!

25

Arjanne Veenstra

Wat knap van je. Succes

25

Anonymous

Succes gewenst vanuit Brielle Annemiek!

100

Buurtvereniging Botersloot

Succes allen, namens buurtvereniging Botersloot.

25

Marike Van Wijk

Hé kanjer, ik weet dat je het kunt en dat je iedereen er waarschijnlijk uit gaat fietsen ;-) Zet hem op met zijn allen!! x Marike

250

Toyota Schouten Alblasserdam

500

Cheers To 50 Years

Because 50 is the new 40!

21

Anonymous

75

Ome Jan En Tante Teuni

We leven met je mee. Veel fietsplezier

50

Bart Van De Kamer

Topper!! Heel veel succes!

50

Rien Voormolen

Zet ‘ m op Henk en veel succes!

21

Conny Tussenbroek

Kijk enkel achterom om te zien hoe ver je al bent gekomen... Wat me overkomt , kan me veranderen maar het kan me niet klein krijgen. Zet hem op👍

100

Sam Therese Florus

Kanjer, geniet van de weg naar deze speciale dag toe. Vind en blijf inspiratie, verbinding en troost vinden met/bij elkaar!

10

Ad & Bep Voormolen

Fantastisch. Veel succes!

10

Famke Voormolen

Zet 'm op, papa. Jullie kunnen het!

50

Maarten Mathot

Hi Annemiek, met de wilskracht die in de tekst al naar voren komt weet ik zeker dat het jullie gaat lukken! Heel veel succes en je mag altijd bij me aankloppen voor AD6 tips. Go for it!

66

Anonymous

En weer een duwtje in de rug! Veel succes!

25

Mark H

Succes Henk!

50

Jan En Truus

Succes met de loop tegen kanker!

50

Elly Vreugdenhil

Succes!!

56

Anonymous

5

Loïs Bassa

Je bent de allerliefste moeder van de hele wereld! Jij gaat 100 keer de berg op. kusjes Loïs

50

Cees Driebergen

Succes!

20

Rob & Lian

Heel veel succes met trainen Hanno en veel kracht onderweg naar de top van de Alpe d’huez.

21

Conny Tussenbroek

Wanneer je dingen doet vanuit je hart, stroomt er een rivier in je. Dus het gaat je lukken👍

10

Jan Werken

Mooi dat je dit doet. Heel veel succes! XX

25

Kees De Gooijer

Succes!!

10

Famke Voormolen

Zet 'm op, mama. Jullie kunnen het!

35

Anonymous

Succes- voor een mooi doel!

50

Anonymous

25

Ben Vd Reek

Zet 'm op Sas! Mooi om dit samen te doen voor dit doel. Ook veel plezier gewenst.

25

Susanne

Veel succes met dit geweldige initiatief van Ruben!

21

Anonymous

Succes Gerdien!

206

Bart Oskam

Prachtig initiatief Henk, veel succes met de voorbereidingen en zet'm op in juni!

26

Rianne

Success Hanno! Wat goed dat jullie dit doen. Groetjes

26

Elma Brandsma

Succes Henk en Caroline x

66

Sanneke

Lieve Annemiek, Tuurlijk een donatie voor jou/jullie! Omdat je een topper en lieverd bent! Alle kleine beetjes helpen voor meer onderzoek en als support om jullie die mooie, stijle en intense berg op te krijgen. Zet hem op!! Veel liefs uit Gorinchem

500

Anonymous

15

Anonymous

Rianne, heel stoer dat je mee doet! Heel veel succes en veel plezier!

50

Rozemarijn

Heel veel succes!!!

25

Eric & Dianne

Suc6!

25

Anonymous

26

Leanne Brouwer

Ik wens je toe dat ook jij in dit initiatief het gevoel hebt dat je iets kunt doen in een machteloze situatie. Heel veel succes, moed en liefs voor jou!

50

Coen Reuvers

Een stevige uitdaging voor een prachtig doel !!

25

Jan Hattink

Veel succes, plezier, kracht, vriendschap en doorzettingsvermogen tijdens de voorbereidingen en de tocht!

250

Je Moeder En Vader

Heel goed dat je ook nog bent aangesloten. Wij staan achter je en dus steunen we ook jou met een aanmoedigingspremie voor het goede doel.

26

Raymond Schra

Veel succes met de klim.

126

Bas En Tineke Schakel

Lieve Annemiek Geweldig dat je met een groep familie en vrienden de nederlandse berg gaat beklimmen.! We wensen jullie sterkte en plezier bij deze uitdaging! We hopen van harte dat de onderzoeken vooruitgang boeken En hoop geven voor de toekomst Liefs Bas en Tineke

2.5k

Aco & Frieda

Ooit kochten wij op de jaarmarkt van Noordeloos een tegeltje met de volgende tekst: “Het leven is niets waard, maar niets is meer waard dan het leven” Zo simpel en zo waar! Jarenlang hing dit in onze woonkamer, als ode aan een geleverde strijd. Wij wensen jullie heel veel succes en als je het tijdens de klim even moeilijk hebt, denk dan aan deze eenvoudige tekst. Want dat is waar we dit voor doen!

26

Anonymous

Succes met al die hoogtemeters en de bochten! En veel sterkte, Wout

100

Marcel

Heel veel succes en laat elke meter tellen!

21

Eimert En Lianne Vink

Heel veel succes met de voorbereidingen!

25

Annita Ouden

Super gaaf Gerdien. Heel veel succes! Het is prachtige ervaring. Rob heeft vier jaar geleden mee gedaan en dat was heel bijzonder.

50

Louisa Goedhart

Veel ucces!!!

25

Anonymous

500

Gerco Den Oudsten

50

Anonymous

respect Gerdien, sterkte met de voorbereidingen

50

Anonymous

Hoi,Annette,Wat goed dat je dit gaat doen!Succes met de sponsoring !Groetjes Hanny.

514

Ons Noordeloos

Hierbij de helft van de collecte van de Kerstzangavond!

50

Monique

Stoer hoor, veel succes!

10

Monique Kamp

Het gaat jouw zeker lukken. Heel veel succes

25

John Wijngaarden

Succes Annemiek, gr John en José

21

Anonymous

Succes! Mooie aktie!

21

Anne Duijndam

25

Peter En Meta Andriesse

Wat een goed initiatief! Heel veel succes!

25

Theo Van Wijngaarden

geweldig dus ook wij leveren graag een bijdrage en succes met het fietsen.

250

Anonymous

Succes met elkaar

50

Els Verlek

Annette...heel veel succes met je poging deze berg te bewandelen voor een goed doel. Ervaar de emotionele en mooie momenten.

126

Ilja En Rianne

Lieve Annemiek, We zijn in het voorjaar erg geschrokken van het plotselinge bericht. We zijn blij dat de medicijnen aanslaan. We vinden dat je het geweldig doet, strijdlustig en je zorgt dat je topfit bent! Het bizarre is dat je het aan de buitenkant niet ziet en daardoor is het onwerkelijk. Hopelijk volgt er snel een doorbraak op medicijnen die je volledig kunnen herstellen en kan deze bijdrage een klein beetje helpen. Liefs, Ilja en Rianne

25

Corrie Willemse

Heel veel succes!!

50

Hanneke

Mooi dat jullie dit zo doen, kanjers! Waar een klein dorp groot in is. :-)

20

Margit

Wat goed dat je bergen wil bedwingten voor jouw zus en anderen!

20

Jantina

Donatie van spontane wandelpartner tijdens Schoonhovens tocht. Dank, Jantina!

15

Anonymous

Sas, zet hem op! Heel veel succes, maak er een dag van om nooit te vergeten. En geniet van de tocht naar de top!

50

Nick Meijdam

Succes Henk Goeie actie!

50

Anonymous

Henk, en Caroline! SUPER dat jullie dit doen en HEEL VEEL SUCCES!! ALLE respect voor zo'n prestatie!

50

The Food Office

Veel plezier en succes. Henk, met dit zinvolle en supergave wielerevenement! groet, Pieter

26

Ilse

You go girl!!!

50

Anonymous

15

Anonymous

Zet hem op Hanno! Veel succes!

66

Sara Peters

Het gaat je lukken!!

50

Dorpswinkel "de Buurt"

Geweldig waar jullie je voor inzetten. Iedereen Heel Veel succes gewenst!

206

Bart De Geus

Supermooi dat jullie deze uitdaging aangaan! Heel veel succes!

50

Marianne Van Mil

Succes Hanno. Gaaf om voor dit mooie doel te gaan trainen en in juni de grote uitdaging aan te gaan. 🍀🍀🍀🍀

56

Anonymous

100

Gerrit En Bets De Vroome

41

Joke Duijnisveld

Voor elk levensjaar een €1😄! Succes met z’n allen💪🏼

10

Sebastiaan Van Der Zeeuw

Doe het ook maar voor mijn papa die nog altijd een survivor van darm kanker is ! Super dat je dit doet! Succes en geniet er ook van!

10

Jan Berg

Heel veel succes

500

Peter Mesker

Veel succes!

25

Rick Crauwels

25

Bart Mantje

Annemiek trots op je!

21

Miranda Zwijgers

Heel veel succes. Het zal pittig worden, maar bijt even door en vecht ervoor net als al die mensen die vechten tegen de kanker. Goed bezig.

50

Anita

Geen berg is te hoog voor jou, dus ook deze uitdaging gaat je lukken. In gedachten fiets ik alle 21 bochten met je mee naar boven! Zet hem op, met al die lieve mensen om je heen vlieg je vast naar boven;-)

Show more