Noordeloos naar d'n top

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Helaas gaat kanker ook Noordeloos niet voorbij. In ons dorp proberen we er voor elkaar te zijn, in lief, in leed, in gezondheid én in ziekte. We zijn allicht ergens in de weer met een goed idee en sowieso altijd te porren voor een bijzondere actie. Ideale ingrediënten voor een Noordeloose deelname aan Alpe d’HuZes. En dan wel met 2 teams tegelijk natuurlijk!

Tot slot een korte toelichting op de naam van ons team. Toegegeven, enig dorps chauvinisme is ons niet vreemd. Tegelijkertijd haakt onze teamnaam natuurlijk vooral aan bij de vorm van deze actie: met z’n allen zo vaak als mogelijk omhoog naar Alpe d’Huez.

Vandaar Noordeloos naar d’n top!

Benieuwd naar ons andere team? Kijk dan op:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Noordeloos-geeft-nooit-nie-op

 

Team Updates

Spinningmarathon en Polderenduro

Zaterdag 29 december 2018:

Een fantastische actiedag van team #Noordeloos Alpe d'HuZes 2019 met spinningmarathon, polderenduro en verloting levert ongelofelijke 4.500 euro op voor de strijd tegen kanker!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: ontzettend bedankt!!

Het jaar van Alpe d'HuZes 2019 is begonnen...

Een gelukkig nieuwjaar namens team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019!

Op 6 juni a.s. beklimmen wij met elkaar de Alpe d'Huez. Een mooie sportieve uitdaging met als doel om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het onderzoek tegen kanker. Nog vijf maanden voordat we afreizen naar Frankrijk, zijn de training en fondsenwerving al in volle gang. En de steun die we hierbij krijgen is hartverwarmend!

Met de start van 2019 hebben we als beide teams uit Noordeloos samen al meer dan €37.000 aan giften ontvangen. Daarnaast zijn er volop toezeggingen die nog moeten komen. Dit is geweldig: DANK allemaal!!

Mocht je ons en vooral het onderzoek tegen kanker ook nog willen steunen, heel graag en alvast bedankt. Wij gaan ervoor...

 

groeten namens team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019,

Ruben, Annemiek, Freek, Gerdien, Anne, Ria, Hendrik, Marieke, Aco, Saskia, Hans, Rianne Annette, Henk, Frieda, Peter-Martijn, Hanno en Caroline

Klimtraining Team Noordeloos

Op zaterdag 19 januari organiseerde Hanno van Vuren samen met Inge een klimtrainingsdag vanuit hun woonplaats Rhenen. Voor de wandelaars was er een mooie tocht van 17 km uitgestippeld over de Utrechtse Heuvelrug o.l.v. de (schoon)ouders. De hardlopers deden mee aan de Kwintelooyen WinterRun: 10 of 15 km op en neer over onverharde bospaden. De fietsers beklommen in 65 km meerdere keren de Amerongse Berg en de Grebbeberg. Bij terugkomst werden we onthaald op erwtensoep, die perfect paste bij de winterse omstandigheden en heerlijk smaakte. Een nuttige en leuke dag voor de training en de teambuilding!

Al meer dan €50.000!

Met 17 enthousiastelingen gaan we op 6 juni a.s. 'De Berg' beklimmen. Team Noordeloos heeft zich als 2 teams (van max. 10 deelnemers) ingeschreven voor Alpe d'HuZes 2019: 'Noordeloos naar d'n top' en 'Noordeloos geeft nooit nie op'. En ook al kan natuurlijk nooit iedereen echt mee naar Frankrijk, we hebben wel het idee dat zo'n beetje heel Noordeloos meeleeft én meedoet. Er is namelijk aan de beide teams samen al meer dan €50.000 (vijftigduizend euro!) gedoneerd voor onderzoek tegen kanker. Nu al een on-ge-lo-fe-lijk bedrag!! Heel hartelijk dank aan ALLE donateurs! Hier doen we het voor. Letterlijk en figuurlijk!
En er staan nog meer acties op stapel. Zoals: een (volgeboekt) Alpe d'HuZes-gangen-diner, een goltoernooi bij 9Par3, een MTB-tocht van de basisschool op het Land van de Verte, een sponsoractie op Lyceum Oudehoven, een pubquiz in Het Zwarte Paard en een verloting bij SV Noordeloos. De teller zal dus nóg verder oplopen. We zijn er eventjes stil van...

Alpe d'HuZes-gangen-diner

Het was in alle opzichten een ware belevenis!

Alpe d'HuZes Golfdag

Op zaterdag 6 april organiseren de Alpe d'HuZes teams Noordeloos en Groot-Ammers samen een superleuke golfdag op de Golfbaan Noordeloos!

Voor beginner en geoefende golfer, voor jong en oud. Met een clinic (proefles), wedstrijd, lekker eten, springkussen, verloting en spectaculaire belevenissenveiling. En een heuse Toyota AYGO voor een hole-in-one op hole 7!! Uiteraard gaat ook de gehele opbrengst van deze dag naar Alpe d'HuZes KWF kankeronderzoek. Voor alle info en inschrijven ga je naar hier.

Nieuwsbrief team Noordeloos - maart 2019

Hier onze eerste team Noordeloos Nieuws met informatie over de afgelopen en komende activiteiten. Nu weet je alles! Of klik hier voor onze facebookpagina

Opbrengst Pubquiz: 1.700 euro!

Een schitterende opbrengst van de Pubquiz in het Zwarte Paard. En bovendien een reuze gezellige avond met veel enthousiaste teams! De quizvragen waren top. Een groot compliment voor onze quizmaster Freek en het team van het Zwarte Paard. Jongens en meisjes, bedankt!

 

Alpe d'HuZes Golfdag doorslaand succes!

Een memorabel AWM-weekend

Een fantastische afsluiter van een prachtig wielerweekend. Een spannende Arno Wallaard Memorial wedstrijd op zaterdag 20 april, met recht de mooiste polderkoers van Nederland. Mathieu van der Poel wint zondag op onnavolgbare wijze de Amstel Gold Race. En op 2e Paasdag een zonovergoten editie van de AWM Toertocht door de Alblasserwaard in bloei.
Met als klap op de vuurpijl een opbrengst van € 1.500 voor Alpe d'HuZes, vanuit het inschrijfgeld en de donaties tijdens het door Aco en Frieda na afloop aangeboden buffet. Het was in velerlei opzichten een heel mooi weekeinde!

Sponsorloop/fietstocht School met de Bijbel Noordeloos

Op donderdag 16 mei was de sponsorloop/fietstocht door leerlingen van de School met de Bijbel in Noordeloos. Dit werd georganiseerd op het prachtige mountainbike-parcours van het Land van de Verte. Alle kinderen vanaf groep 4 kregen een korte clinic van MTB-trainer Nils en reden op mountainbikes zoveel mogelijk rondjes. De jongere kinderen beklommen rennend en wandelend met veel enthousiasme de mooi groene heuvels. Het was pittig en vermoeiend, maar de blijdschap straalde van de gezichten. Ze deden het toch maar, die kanjers!

In de aanloop naar deze dag hadden de leerlingen opa's, oma's, ouders, vrienden en buren gevraagd om hen te sponsoren voor het goede doel. In de klassen werd door kinderen uitgelegd wat het goede doel precies inhield. Eerst werd in een kort filmpje verteld wat kanker is. Vervolgens uitleg over hoe Alpe d'HuZes geld bijeenbrengt voor onderzoek naar kanker, zodat straks niemand meer dood hoeft te gaan aan deze nare ziekte. De kinderen hebben daar hun steentje aan bijgedragen. In totaal werd meer dan €3.500 opgehaald! Team Noordeloos is heel blij met deze steun en supertrots op de inzet van school en van de kinderen.  

Annemiek, Henk en Frieda te gast bij RTV Krimpenerwaard

Ruben en Hans in AD Rivierenland

Alpe d'HuZes actiedag op Lyceum Oudehoven in Gorinchem

Nieuwsbrief Team Noordeloos - mei 2109

Dit is (vlak voor vertrek) onze tweede nieuwsbrief met de laatste info. Volg ons via de Alpe d'HuZes app of klik hier voor onze facebookpagina.

Deelnemers Team Noordeloos

Hoe kun je ons volgen?

Thank you to our Sponsors

25

Instituut Esthémare

50

Franke Posthumus

25

Marleen Van Vuren

Hoi Ruben, Wat een mooi initiatief van jou! Heel gaaf om te zien dat het is uitgegroeid tot zo'n organisatie. Op naar de top! Groetjes, Marleen & Dirk

250

Sterk Technisch Adviesbureau B.v.

Firma Sterk wenst jullie veel sportief succes!

266

Sjaak Bouwman

250

Anonymous

Succes Marieke!

100

Anonymous

10

Ria Kerssies Easy Fairs Evenementenhal Hardenberg

Ria ontzettend veel succes. Je doet het voor je vriendin en al die anderen. Echt super van je.

500

Dibalex

500

Van Noordenne Groep

10

Lia Korevaar

Heel veel succes Peter-Martijn, maak er wat moois van voor het goede doel.

25

Freek De Nruijn

Wat een geweldig initiatief. Veel succes

10

Ranka De Ruijter

Succes!!

400

Foreco

Foreco wenst team Noordeloos heel veel succes!

25

Asto Vg

Heel veel succes met de berg opgaan!

400

Bouwman

150

Anonymous

Wij duwen je graag mee omhoog voor Annemiek en al die anderen!

100

Jan Pieter Bikker

Help Freek 2x Naar d'n Top!

21

Robert En Anita Haubrich-langeveld

Natuurlijk sponsoren wij de pa van onze vriendin! Een euro voor elke bocht leek ons wel leuk. Zet hem op hé?! Toitoitoi!

5

Loïs Bassa

Zet hem op! Jij bent de beste, Papa!!

100

Henk Voormolen

Help Freek 2x Naar d'n Top!

100

Kees Visser

Jacomien en ik wensen je succes met je acties. Hartelijke groet

206

Gilda Rooijen

Anne, wat een prachtig initiatief!

15

Anonymous

Hans, ook voor jou heel veel succes! Die top dat gaat wel lukken! een keer of .... Veel plezier en maak er een fantastisch mooie week van met elkaar.

25

Fleurine

Wat super mooi te lezen! Super veel succes!

250

Anonymous

Golfdag Ad6

100

Arie Van Muijlwijk

Help Freek 2x Naar d'n Top!

50

Anonymous

Voor jou geen berg te hoog! Succes met de beklimming!

50

Anonymous

Veel liefs!

50

Gerda De Jong

We weten het dat het je ook deze keer gaat lukken,trots op jouw

56

Arie En Ria Van De Koppel

Heel veel succes op de Alpe d"HuZes.

13

Marc Van Den Boogaard

Onwijs veel succes gewenst Anne bij deze prachtige actie!

10

Antoinette Lensen-van Genderen

Hoi grote neef, super trots op je! Zet m op!

15

Aniek Laponder

Zet hem op! Super initiatief! ?

66

Albert Polman

Veel sterkte met z’n allen en zet hem op op de berg.

100

Jeroen Van Hooff

Beste Ria, als je een weddenschap wint van een collega (Pieter Simons). Mede namens hem heel veel succes!

500

Van Dijk-inpijn Bv

Voor alle Noordelozers die meedoen aan dit prachtige evenement; heel veel succes en zet hem op!

100

Twan Van Rossum

Mooi doel gesteld Marieke, ik help je daarbij graag! Succes met je voorbereidingen.

26

Marianne Roels

1.000

Dekker Kozijnprojecten

70

Oliver Cotton

Luckily there's no shortage of mountains to train on in the Netherlands..... Remember if it starts hurting just run faster!

100

Henk En Elze Kuil

50

Joke Adrie Bouwman

Topper

126

Anonymous

Hoi Anne, wat mooi dat je op deze positieve manier je bijdrage levert aan zeer belangrijk onderzoek.

20

Frieda Wallaard

Bijdrage van moeder Wallaard

25

Jan Van Wijngaarden

Zet hem op Ria.je kan het.Je moet het alleen nog ff doen.

56

Anonymous

106

V. Van Stijn

veel bewondering dat je dit doet, kom op! Het gaat je lukken!

106

Hendrik Dekker

Komt goed

26

Anonymous

Wat een prachtige actie! Heel veel succes allemaal!!

40

Tante Diny / Christien Ekelmans/van Andel

50

Lex Vonk

Succes Aco en de rest van jullie team

400

Anja Heerkens-oosterlaken

250

C. De Jongh

Super! Veel succes!!

50

Maarten Morsink

Succes Anne!

66

Peter Oosterlee

Succes gewenst team Noordeloos Alpe d'HuZes 2019! Ik hoop dat jullie actie bijdraagt aan het overwinnen van die ellendige ziekte!

25

Judit

Hoi Ruben. Wat een uitdaging om de Alpe d'Huzes te fietsen. Geweldig dat je dit voor je moeder en met je ouders, familie en vrienden doet. Groeten Judit (vriendin en collega van je moeder)

110

De Vrijdagse Trainingsgroep

We zijn met de pet rond gegaan in de vrijdagse trainingsgroep om jullie niet alleen mentaal, maar ook financieel dat steuntje in de rug de Alp op te geven. Met een groet van Karin, Wilma&Wilma, Els, Renske, Corrie en Ton

75

Anonymous

Wat een mooie en bijzondere manier om zo Annemiek en al die anderen te steunen! Succes op de Alpe d'Huzes!

21

Roland & Maaike Van Wijk

Wat goed en mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes toegewenst met deze bijzondere uitdaging! Roland & Maaike

10

Mike Egter Van Wissekerke

Succes!!

15

Gert-jan En Wilma Van Weverwijk

Je kan het ??

20

Rik

Nogmaals gefeliciteerd met je geweldige resultaat!

50

Schildersbedrijf D.j.moree

EEN MOOI DOEL. Ieder mens krijgt, op welke manier dan ook ( familie,vrienden,kennissen), wel te maken met deze ziekte. Ik hoop dat er een fiks bedrag binnenkomt.

26

Ard Hoeijenbos

Succes

80

Sjanie De Gans

Heel veel succes op die berg!

20

Hans De Wildt

10

Jan Willem Bronkhorst

Succes topper! Je hebt een heel circus aangezwengeld! Daar kun je al enorm trots op zijn!

26

Geke Van Dalen

Succes met lopen!

35

Jannus Kat

Wat goed Anne! Succes!

100

Michel Pantekoek

Help Freek 2x Naar d'n Top!

100

Michel Pantekoek

succes

21

Marco Berg

56

Familie De Ruiter

400

Van Nispen Montage Woning & Project Stoffering

20

Ome Floor En Tante Maaike

Waarde neef: zet hem op!

742

Verloting Polderenduro Noordeloos

Verloting PolderEnduro Noordeloos

25

Arian Steenbruggen

Super dat je (deze) actie onderneemt, succes en alle goeds!

100

Anonymous

35

Léon Van Asperen

Succes en strekte. Vergeet niet te genieten van de mooie momenten.

500

International Plywood Bv

100

Peter Oosterbeek

Help Freek 2x Naar d'n Top!

500

Korevaar Groep

50

Anita

wat knap dat je die berg op gaat fietsen voor jouw moeder, ik hoop dat mijn bijdrage een extra duwtje geeft op weg naar de top!

25

Coby Kant- Verhoeven

315

Spinners Physio-fit

Hartelijk dank voor de gekochte loten!

50

Anonymous

26

Anonymous

10

Jaap Hadderingh

Mooi dat je dit voor je moeder doet Ruben. Succes

21

Ria Bouwman

HEEL VEEL SUCCES ALLEMAAL

10

Jaap Hadderingh

Succes Hans

15

Jannie En Leen Donk

50

Eric Kok

21

Herman Boonstra

Hendrik, veel success met de klim. Maak het niet te bont.

26

Sas

Lieve pa, zomaar werd mijn zusje ziek. Van de een op de andere dag. We staan erbij en kunnen het niet veranderen. Trots ben ik op jij en ma en voor haar en ons allemaal zijn. Ouders door dik en dun. Zo begaan, vol aandacht en liefde. Thanxxxxx

26

Johan En Marcella Van Harmelen

Hallo Freek, wij willen jou een blarenvrije wandeling naar de TOP toewensen. En hoop dat je ook een paar stappen voor Johan zet. Succes Johan en Marcella van Harmelen

100

Floor Bikker

Help Freek 2x Naar d'n Top!

100

Spitters B.v.

Mooi dat je dit gaat doen Marieke, namens alle collega's van Spitters heel veel succes gewenst

5

Loïs Bassa

Zet hem op Ruppie! Wat fijn dat je dit voor onze mama doet. Ik ben trots op mijn grote broer.

30

Anonymous

21

Johan Klaassen

50

Installatiebedrijf Den Otter

Succes!

26

Anonymous

Veel succes, groet Suzan, vriendin van Sanneke

25

Barend En Riet

Veel succes met deZe prachtige actie!

25

L Terpstra

106

Angelique Den Braber

Zet hem op Marieke!

500

Anonymous

500

Luxaflex

500

Schmidt Zeevis Rotterdam

250

Anonymous

21

Lotte Moret

Heel mooi initiatief Anne. Alvast heel veel succes!!

100

Anonymous

GoGo Anne! Gaaf dat je dit met zo'n prachtige club mensen oppakket en je voor Alpe d'HuZes inzet!

240

Guus Stolk

"Met lichaam en geest steeds hoger". Wat een prachtige actie Ruben. Zet hem op in Frankrijk!

26

Koen En Annemarie Den Hartog

100

Ome Jan En Tante Teuni

Mooi dat je meedoet. Veel fietsplezier!

50

Bassa Staal Bv

50

Wim En José Korevaar

Top idee Ruben!!! Zettum op.

400

Kees En Anneke Van Vugt

Veel succes Team Noordeloos!

100

Wilco Bikker

Help Freek 2x Naar d'n Top!

100

Autobedrijf De Groot

Gift van Van Loo voor Team Noordeloos i.v.m. 90-jarig jubileum Autobedrijf de Groot

100

Genpower B.v.

Succes Freek!

15

Inge Erkelens

Heel veel succes Ria!

500

Van Der Vlist Transportgroep

26

Martha Aan De Wiel

Mooi meid

28

Peter Bilstra

Succes op de weg naar boven ! Super actie ! Ook ik heb geprofiteerd van onderzoeksresultaten. Meer onderzoek blijft hard nodig !!

80

Anonymous

Beste Ruben, wat mooi dat jij dit initiatief hebt genomen - we wensen jullie een fijne dag op de berg! Geld voor onderzoek en medicijnen maakt echt een impact - we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap voor je moeder!

56

Rob

Hoi Ruben, Heb vanavond je moeder mogen ontmoeten hier in Londen. Ze vertelde over jouw geweldige motivatie om voor dit goede doel te fietsen. Zoiets steun ik van harte.

25

Piet En Ellen Donge

Elk duwtje is er één. Jou/jullie inzet hartverwarmend, zet m op.?

400

Bijkerk Groen- En Grondwerken Bv

100

Bas Verspuy

500

Vuros Bv

56

Anonymous

100

De Campagnie Reclame

Freek, Super dat jij je inzet voor het goede doel. We wensen je veel suc6! Groet, Eric en Sven

66

Peter-martijn Bronkhorst

Het begin is er.

21

Anonymous

106

Hendrik Dekker

Zet hem op

50

Machiel

Suc6 Peter

25

Anonymous

succes uit Brielle Ruben!

50

Pieter,ramona, Daan En Teun

Supergoed van je Ruben! Zet hem op!

50

Paul, Carla, Alena & Leon

Zo trots op jullie!

10

Femke Rebergen-grisel

Hoi Ria, Wat super goed dat je dit gaat doen! Heel veel succes toegewenst. Groetjes Femke Rebergen, Easyfairs

50

Familie Uit Best De Bruijn

Fijn dat je zo ook een bijdrage kunt leveren, maar volgens mij die je al heel veel voor Annemiek. Knap hoe jij je gezin verder helpt.

50

Joyce Bouwman

Lieve mam, het is bijna zover.... hard getraind en stiekem ook een beetje spannend. Ik weet zeker dat je het kunt. Met karakter kom je er altijd. Succes mam!!

10

Familie Verhaar

21

Ineke Van Der Vegt

Mooi Hendrik! Veel succes gewenst en sterkte! Zet m op! Beterschap voor je dochter.

26

Tante Sas

Lieve Ruben, vandaag ben je 14 jaar geworden. De dag voor D-day. Morgen gaan we de berg op voor je moeder en voor alle anderen. Ik ben ongelooflijk trots op jou. Jij hebt dit allemaal in gang gezet. Je bent een enorme kanjer. ??

100

Arjan Van Wijk

Help Freek 2x Naar d'n Top!

21

Anonymous

Ha Anne wat ben je toch een kanjer dat je dit doet! Ik ga voor de ondersteuning in de bochten. Succes! Karin

50

Marjan De Bruijn

heel veel succes met deze voor jullie bijzondere inspanning

100

Thijs Vd Wal

Help Freek 2x Naar d'n Top!

20

Wytze Kohler

Lief dat je dit doet voor je moeder. Veel succes met fietsen.

50

Anonymous

Succes met de voorbereidingen. Ik train graag met je mee!

10

Sjoerd En Kirsten Bruijn

Succes en zet em op!

100

Marieke Koorevaar

Dat gaat goed komen Freek! En of je nu één of twee keer de berg op gaat, dat maakt niets uit! Het is hoe dan ook top!

10

Tjibbe Deelen

21

Martine Van Harderwijk

Zet 'm op! Als iemand die Alpe eronder kan krijgen ben jij het!

10

Familie Verhaar

10

Mark Vonk

30

Rick Dekker

Je bent een topper Anne!!

15

Judith Kooijman

Succes met je trainingen!!

26

Marianne Wijfjes

Veel respect voor deze uitdaging! Succes!

15

Judith Kooijman

Succes met de klim!

100

Anonymous

Op naar de top!

100

Barry Dekker

Zet 'm op Freek! Succes op de berg...

500

Anonymous

Top-doel! Doe je best krachtpatser!

26

Herman Boonstra

25

Annemarie Oudshoorn

Heel veel succes Ria!

66

Corry Schopenhouer

Freek ik heb alle vertrouwen in je dat je ditzult volbrengen

10

Familie Verhaar

50

Anonymous

Heel veel sterkte! We wensen jullie ook sterkte bij de beklimming.

1.5k

Wiggers Lijstprofielen Bv

Fantastisch gedaan Marieke !

126

Garage Verspui

Heel veel succes

10

Jaap Hadderingh

Succes Hendrik

26

Marijke Tamerus

Zet `m op het gaat jou lukken.

106

Kapsalon Friestijl

Héél veel succes!

100

Cees En Hanneke Voor Den Dag

Samen werken aan een prachtig initiatief, van harte succes!

15

Franny Bos - Van Puttenm

succes!

400

A. De Leeuw

100

Arie Den Besten

Help Freek 2x Naar d'n Top!

20

Marjolein Robijn

Hendrik, je bent een dappere strijder en je dochter ook ;-)

50

Leen Poot

Goed gedaan Freek!

500

Arno Wallaard Memorial Toertocht

Lieve kanjers, namens Jolanda, Karen en Marieke hebben wij met veel plezier de toertocht georganiseerd en door de deelname van zoveel sportievelingen konden we een cheque van € 500 uitschrijven. ZET 'M OP, NAAR DE TOP!!!

500

Hoogwerkservice

150

Wim Bak

Mooi doel, mooi team, mooie uitdaging!

56

Anonymous

50

Hennes, Wilma, Thijmen En Eline

Supergoed dat je deze uitdaging aangaat. Heel veel succes!

26

Alice Van Der Starre

Topper!

95

Collega’s

Collega’s bedankt voor jullie vertrouwen

26

Sas

Lieve Hans, samen zij aan zij, kop over kop. Trots op hoe jij er bent voor mijn lieve tweelingzusje en voor je gezin. Thanxxxxxx

400

Merkvast

400

Adlas Beheer Bv

125

Freek Jong

25

John Wijngaarden

Succes Hans gr John en José

15

Tessa Zijderveld

50

Niels Van 66

Heel veel succes

20

Dennis Vlot

10

Debby Molenaar

Heel veel succes ome Freek.

15

Anonymous

Ruben, hartstikke mooi dat je de actie bent gestart en iedereen in actie hebt gekregen. Heel veel succes en veel plezier op de Alpe d’huez! Je kunt het!

50

Jan Fidder

Heel veel succes! Fiets maar voor mijn zusje die zit er nu middenin en kan wel wat support gebruiken!! Dikke knuffel, je kan het!

25

Karin Janmaat

Ria veel succes .

50

Jan Willem Bronkhorst

Zet m op broer!

100

Anonymous

80

Anonymous

Beste Hans, zo goed hoe je Annemiek en je gezin ondersteunt en dat je dit met elkaar doet - we wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

500

Naaktgeboren Rotterdam Bv

26

Marianne Poot

Wat geweldig dat je dit doet Freek! Succes, ik hoop dat je veel donaties binnen zal krijgen.

20

Anonymous

100

Klazien De Groot

Help Freek 2x Naar d'n Top!

1.95k

School Met De Bijbel Noordeloos

50% opbrengst sponsoractie School met de Bijbel Noordeloos

21

Anton

Peter en Martijn, vandaag goed oliebollen eten, en over een half jaar afgetraind aan de start voor het goede Doel! succes

26

Jan Roodbol

Hans en Ruben, zet hem op. Wij wensen jullie veel succes en het beste voor Annemiek.

35

Anonymous

10

Andrea Burgerjon

Zet m op!!

66

Douwe Breimer

500

Ingrid De Wagenaar

10

Willemijn Pradella

Trots op je Ruben. Veel succes. Groetjes van Milan (jan van arckel) en zijn familie!!

250

P. A. Bronkhorst

100

Atelier Chris Sommer

Veel succes

100

Jaap En Anneke

56

Egbert & Tineke Dekker

Wat een mooi initiatief Ruben, en wat heb je veel geld opgehaald. Nu morgen naar de top. Succes en geniet van dit bijzondere evenement samen met je familie om je heen!

50

Anonymous

25

Geesje En Marie Van Ooijen

We hopen dat je het redt. Zet 'm op man! Goed bezig.

250

Ans

Samen sterk voor onze Annemiek!

50

Wouter & Annemieke

Vanuit Amersfoort denken wij met jullie mee. Heel veel sterkte. Bocht na bocht. Hurdle na hurdle. Op naar de top.

21

Melissa Vianen

Succes Hendrik!

250

Rik Roos

Slow woob !!

250

Anonymous

20

Lia Ekelmans

100

Marco

Super mooi initiatief Anne en mooi dat je dit voor een vriendin kan doen waarbij het gebaar en jouw inspanning haar enorme boost moeten geven. Succes man!

42

Michiel Van Den Hout

Zet hem op!! Met deze donatie hoop ik dat het antwoord op het blijven leven weer een stukje dichterbij komt.

15

Martin Muilenburg

Peter-Martijn ik heb heb heel veel respect voor het feit dat je dit doet! Heel veel succes!

100

Adlas Beheer B.v

Golfdag Noordeloos

66

Met Elkaar

en voor elkaar!

100

Jean Paul Van Toor

Help Freek 2x Naar d'n Top!

280

Johan Hopmans

€ 10 per kilometer, en tja je moet ook de berg nog af hè, vandaar 2 maal. Succes!

100

Hendrik Van Vuren

Help Freek 2x Naar d'n Top!

100

Jim Rol

Wow... succes Marieke!

20

Rianne

Wat een bijzondere ervaring met zn allen de berg op! Bij deze de bijdrage voor de autorit! Groetjes Rianne

5

Lizzy

RIA, Afgelopen zomer ben ik zelf op de alp dhuez geweest en was enorm geraakt door de hollandse bocht/Dutch Corner daar. Een prachtig bochtje met natuur/parkje bijna met herinneringen aan dierbaren. Een rust en bezinnings plek op een berg die sowieso al veel betekend. Top dat jij je inzet . Ik steun meerdere personen en allemaal.met 5 euro. Heel veel succes!!!

21

Wim Van Der Ham

20

Ria Blokdijk

Een kleine bijdrage aan een prachtig initiatief! Krachtig en emotioneel, denk aan jullie op 6 juni.

21

Inge Van Sloun

Heel veel succes!

66

Anna Bronkhorst

100

Mike Bouwman

Zet hem op moeders! Trots

21

Mieke Van Den Heuvel- Kant

Via mijn moeder heb ik deze mail ontvangen, succes met jullie actie en met jullie gezin.

1.86k

Spinners Physio-fit

Zeer bedankt voor jullie enthousiaste en sportieve bijdragen!

26

Pieter Kraaijeveld

Heel veel succes,

21

Martijn Kouwenhoven

Een hele mooie manier om zo je steun te laten blijken. Veel succes Anne!

15

Nico

Veel succes??

150

Spaarpot Donaties

100

Anonymous

Top initiatief Anne! Succes!

20

Anonymous

21

Monique Maasland

Helaas zelf ook ermee te maken gehad, super dat je je hier voor inzet!! Ik heb er vertrouwen in dat je al die keren naar boven rent ??????

25

Roeleveld

je gaat het halen Ria , super !

26

Arie Van Der Starre

100

Weerschild Bv

Heel veel succes!

66

Bas En Tineke Schakel

Ruben heel goed ,succes! Bas en Tinekel

500

Autobedrijf Bikker

126

Mb-catering

Ga ervoor!!

126

Lycke Van De Linde

Super initiatief! Altijd veel respect voor jouw positieve energie in zowel sport als werk, alsook respect voor hoe je deze inzet voor dit doel. Veel succes in de voorbereiding!

21

M. Teulings

Succes Anne!!

250

Leen En Marjo Grootveld

Ha Freek, zet hem op joh, het gaat je lukken !!!!

80

Anonymous

Beste Oom Hendrik, geweldig hoe u een grote steun bent voor Annemiek en haar gezin - we wensen jullie een fijne dag op de berg en we hopen op verdere voortgang in de medische wetenschap!

21

Jolanda Boere

Succes tante Ria! ???

100

Freshexpo Vof

Golfdag Noordeloos

20

Jochem Van Vuren

Ha Ruben, Floor en ik vinden het fantastisch dat je de Alpe d'Huzes gaat fietsen, heel veel succes met de voorbeidingen aankomende periode! Zet hem op! Groet, Jochem

15

Harmen Akkerman

100

Peter Verheij

Help Freek 2x Naar d'n Top!

100

Mark Bikker

Help Freek 2x Naar d'n Top!

25

Marieke En Vincent

Heel veel succes! Trots op deze Noordelose toppers!

126

Anonymous

Geen grote mond, maar een groot ❤️ heb je! Succes ??

100

Bert Schouten

Help Freek 2x Naar d'n Top!

120

Jeroen Van Hooff

Beste Ria, de laatste loodjes, de laatste aanloop. Zet hem op en ik zal donderdag aan je denken. Groetjes van ons allemaal, Jeroen

26

Ineke Van Der Male

Wens je succes! Dat je met je team een mooi bedrag kan ophalen!

10

Anonymous

Veel succes op de Huzes!

25

Gerard Lodder

Ha Anne. Fantastisch. Doe je best. Ik heb je een paar bochtjes extra gegeven, zodat je wat laverend naar boven kan gaan (zou ik bewaren tot de laatste bochten).

1.31k

Catering Polderenduro Noordeloos

Catering PolderEnduro Noordeloos

10

Famikie

21

Nathalie Muurlink

Petje af, succes met trainen!

26

Robert Jan Willemsen

Go girl !!!!!!!

50

Anonymous

6k

Lyceum Oudehoven

Heel Lyceum Oudehoven in Gorinchem steunt Ruben en team Noordeloos !!

20

Cora De Vries

Geweldig dat je dit doet!! W wensen je veel succes. Herman en Cora

26

Bertie Van Andel

25

Anonymous

250

Anonymous

Als 7 km op de camping in Leusden is gelukt, mag 14 km bergop in Frankrijk geen probleem zijn toch? Run Anne, Run!

106

Anonymous

56

Joyce Bouwman

Topper!!!

106

Mariska Van Der Heiden

Heel veel succes...... zet ‘m op!!! Je kunt ‘t ??

15

Gerda Van Hoorne

Heel Heel Heel veel succes Anne en geniet er van!

150

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Noordeloos

Heel veel succes!!!

100

Anonymous

Zet hem op! Je bent een fantastische goser. Trots op jou!

21

Monique De Boer

Super goed dat je dit doet!

25

Anonymous

Succes uit Brielle Hans!

26

Anonymous

met alle respect!

100

Cees En Hanneke Voor Den Dag

Samen werken aan jouw idee, een prachtig initiatief, van harte succes!

273

Polerenduro Noordeloos

Inschrijfgeld PolderEnduro Noordeloos

20

Anonymous

250

Anonymous

100

Aleke Van Vuren

500

Schilt Meerkerk

Succes!

10

Sjoerd En Kirsten Bruijn

Succes en zet em op!

100

Aco Wallaard

Help Freek 2x Naar d'n Top

30

Anonymous

Super dat je dit doet! Succes!

15

Kim Langerak

Zet 'm op oom!!

200

Jeroen Van Hooff

Heel veel succes voor jou en je Team Ria! Groet, Easyfairs Jeroen van Hooff

1

Carla Buhling

Freek ik kom uit Hoornaar. Ik ben gestopt bij bocht 7. Petje af als je het twee keer voor elkaar krijgt

100

Gert Maasland

Help Freek 2x Naar d'n Top!

21

Anton Bouwman

35

Roderik Mulder

Fantastisch dat je op deze manier jouw vriendin en het benodigde onderzoek steunt!

10

Cornelien Baijens-easyfairs

Succes Ria!

100

Anonymous

We hebben veel respect voor het goede doel in zeker ook voor je inspanningen en prestaties. Als je voor de derde keer de berg oprent verdubbelen we het bedrag! ?

26

Jonette Korevaar

Succes!

630

Dekker Kozijnprojecten

De golfdag was gezellig en met een prachtig resultaat voor Alpe 'd'HuZes. Top!!

50

Dick En Antoinette Van Der Garde

Geweldig dat jij mee gaat doen Ruben. We steunen je van harte. Succes met de voorbereidingen en een hele mooie tocht toegewenst.

26

Antoon & Susan

Succes he ????

250

Kortpack Bv

Heel veel succes met de actie en natuurlijk ook voor jullie allemaal op 6 juni!

21

Gabby Zegers

Succes met die 21 bochten!

25

Jaco Bakker

Hoi Anne, Heel veel succes met deze mooie actie voor een heel goed doel !! Jaco en Marjolijn

100

Erik De Jong

Help Freek 2x Naar d'n Top

21

Desiree Van Baalen

26

Anonymous

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Van ons een kleine bijdrage voor het goede doel.

50

George Straatman

Omdat steun hard nodig is want dit kan voor iedereen zomaar dichtbij komen! Veel succes! George

10

Daniël Marcelis

Succes!

25

Theo Hoffman

100

Rob Hordijk

Help Freek 2x Naar d'n Top!

66

Naar De Top

Zet hem op!

25

Mark Boneschanscher

Beste Hendrik, een voorspoedige tocht gewenst!

56

Wijnand Kooy

Hé Topper, super dat je dit doet en het gaat je zeker lukken! Dikke knuffel!

50

Jan De Groot

Succes

106

Pleunie Dekker

Succes Mariek, zet hem op!

1.27k

Het Zwarte Paard

Opbrengst Pubquiz

500

Refrisk

200

Ev Projectmanagement

Golfdag Noordeloos

87

Emté, Hoornaar

Opbrengst lege flessen bonnen

400

André & Bartha Van Der Ham

100

Mikel De Ruig Rodríguez

Hoi Ruben, ik heb voor je gefietst op school. Ik heb 100 euro opgehaald. Heel veel succes! Groet Mikel

10

Sjoerd En Kirsten Bruijn

Succes en zet em op!

26

Marina Westerlaken

Ga ervoor je kunt niet meer dan je best doen. Succes

100

Anonymous

Succes Freek !

50

Rob En Paula Hordijk

Lieve vrienden en dorpsgenoten, we wensen jullie veel succes met jullie inspanningen voor dit geweldig goede doel!

10

Gaby Van Caulil

21

Bram Borkent

Moedig dat je op deze manier de strijd aan gaat en je dochter wilt ondersteunen! Dat ondersteun ik van harte.

26

Gijs De Bruijn

Heel veel succes, 6 juni, Ria!

126

Laura Verspui

15

Gijsbert Voorneveld

Complimenten, respect voor je toewijding, heel veel succes in de voorbereiding!

106

Anonymous

Vriend, we vinden het zo goed dat jij dit doet. We zijn trots op jou! Je kunt het, vast en zeker.

25

Christa Hooijer

Hendrik een goede tocht naar boven gewenst. Op een grootste opbrengst!

13

Wietske Harrewijn

1.6k

Autobedrijf De Groot

Negentig jaar Autobedrijf de Groot: gift voor Alpe d'HuZes Team Noordeloos

26

Priscilla & De Jongens

Veel succes en geniet er ook van! Dikke knuffel

15

Anita Van Stel

Ook van mij zoals beloofd een kleine push omhoog! Wens je veel succes bij deze immense inspanning.

100

Admkievits

met jou fanatisme jij kan het !!!!!

15

Anonymous

Hendrik, heel veel succes met de tocht naar de top!

250

Pa En Ma

We bewonderen je als steunpilaar voor onze Annemiek. Jouw zorg is onze zorg!

380

Inschrijfgeld Pubquiz

Team Noordeloos go!

25

Wim En Aartje Verhaar

zet hem op

66

Fam. Hooghiemstra

Lieve Ruben, wat een mooi initiatief van jou! En wat heb je een leuk team om je heen verzameld. We zijn jou als pasgeboren baby komen bewonderen op de fiets vanuit Den Haag. En hoewel we beide teams mentaal ondersteunen, zetten we onze bijdrage voor onderzoek op jouw naam. Geniet van de voorbereidingen, de tocht en alle mooie woorden en gebaren. Succes!

968

Penningmeester

Aandeel in contante opbrengst Golfdag Ad6

100

Buurtvereniging Botersloot

Succes allen, namens buurtvereniging Botersloot.

10

Herman En Gerrie Poot

2.5k

Aco & Frieda

Ooit kochten wij op de jaarmarkt van Noordeloos een tegeltje met de volgende tekst: “Het leven is niets waard, maar niets is meer waard dan het leven” Zo simpel en zo waar! Jarenlang hing dit in onze woonkamer, als ode aan een geleverde strijd. Wij wensen jullie heel veel succes en als je het tijdens de klim even moeilijk hebt, denk dan aan deze eenvoudige tekst. Want dat is waar we dit voor doen!

26

Danny En Martine Venema

Heel veel succes Freek!

21

Maarten

Succes Anne!

21

Herry Nijhuis

Stoer dat je dit doet. Succes.

106

Tess En Huub Leeuwis

Oma hup hup hup! Oma hup hup hup!??? Wij zijn trots op u oma!!? En wij zullen u noodlijn zijn voor een oppeppertje via telefoon, want wij zijn hard aan 't oefenen om u aan te moedigen! Een dikke kus en een dikke knuffel Tess en Huub ?

15

Jessica De Jong

Goed initiatief Ria!

10

Bert Snoek

50

Lex Vonk

Succes Hans, ook alle anderen van jullie team

21

Leon Gielgens

Top dat je dit doet! Go Go Go, succes!

50

Best

Lieve Ruben, Goed initiatief van je! Lief dat je zo aan je moeder laat zien hoeveel je om haar geeft.

20

Peter En Anita Van Andel

Zet hem op!

21

Herriena Voss

Go Anne go!!!

100

Golfteam Alp D'huzes Noordeloos

2

Anonymous

FF inhalen

20

"crielaard & Partners"/versluis Pensioenkracht

Een symbolisch bedrag voor ons 20-jarige relatie! Succes en alleen al dat je meedoet is goed genoeg... :)

250

Bas Savert

Succes met voorbereiding en zet hem op!!

514

Ons Noordeloos

Hierbij de helft van de collecte van de Kerstzangavond.

250

De Jong Rutten

26

S.h.t. Pol-kemperman

Zet hem op Freek. Het is maar een klein stukje (grapje!). Jaap en ik wensen je veel succes.

21

Anonymous

100

Willem Rietveld

Help Freek 2x Naar d'n Top!

25

Gerard En Cora

Zus je kan het

50

Anonymous

SucZes :)

200

De Wilde Wind

50

Anneke En Adrie Van Der Meer

Heel veel succes Ria!

66

Anonymous

126

Michelle Leeuwis- Bouwman

Wat top dat u hieraan mee doet!!

100

Justin Vink

Help Freek 2x Naar d'n Top!

15

Ans En Anja Nieuwenhuizen- Schippers

Je kan het!

10

Wilson

Zet hem op!

25

Henk Bronkhorst

Geweldig man!

10

Sjoerd En Kirsten Bruijn

Succes en zet em op!

50

Nico Rensing

Succes Anne, gaat jou lukken!

100

Autobedrijf De Groot

100

Je Trotse Dochter En Schoonzoon :-)

Wat begon als supporteren is veranderd in een uitdaging; ook jij gaat die mooie, uitdagende berg daar in het schitterende Frankrijk op lopen voor het goede en oh zo belangrijke doel! Aan je training zal het niet liggen, dus we zijn er van overtuigd dat je met gemak, samen met al die andere ‘gekken’ uit Noordeloos, de finish zal gaan halen!! X

21

Tonny Bouwman

Hallo Ria, Wat een prachtig initiatief van je. Ik wens jou alvast veel succes en hoop dat je heel veel geld op mag halen voor dit goede doel!! Groetjes Tonny

125

Anonymous

21

Anonymous

56

Ingrid Koelman

Hé nicht, wat ontzettend mooi dat je dit doet!! ? Heel veel succes de berg op en geniet van de afdaling, de ontlading en de mooie mensen langs de kant. Dikke knuffel.

56

Sven

250

Opa En Oma

Goed idee van jou om aan de Alpe d'Huzes mee te doen! Wij strijden met jou mee tegen de ziekte van je moeder!

Show more